Σελ. 196 από 197 ΠρώτηΠρώτη ... 176186191194195196197 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 2.926-2.940 από 2953
    Περιοχή
    Αμπέλια
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    26mbps+LTE
    ISP
    Home Speed Booster
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΑΣΙΛΙΚΟ
    Router
    DN9245X6-10
    Παίζει το retroarch στο xbox one; Κάτι μου λέει οτι θα σέρνεται το emulation λόγω jaguar.

Antec P280 | beQuiet S9-700 | Arctic Liquid Freezer II 240 | MSI X470 Gaming Pro Max | R9 5900X | 3600CL16 32GB | RTX3070 | XPG8200Pro | ROG PG258Q

Downloads
    2
    Uploads
    0
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    BaudTec ADSL USB C802
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από psolord Εμφάνιση μηνυμάτων
    To πολύ βασικό πρόβλημα σε αυτά που γράφω και δεν καταλαβαίνεις, είναι ότι για όλα next gen engines, το gpu κομμάτι τους, γίνεται τόσο βαρύ, που δεν έχει σημασία αν έχεις r5 3600 ή 4770Κ. Μετράει η gpu κυρίως. Αυτό που έχει απόλυτα σημασία, είναι ότι στο PC μπορείς να κάνεις ένα μπραφ και να την αλλάξεις τη ρημάδα.
    Φυσικα στο pc ολα αλλαζουν αν επενδυσεις.Απλα πρεπει να επενδυσεις πολλα περισσοτερα σε πλατφορμα για να εχεις την επιλογη να αναβαθμισεις τον r5 3600 σε σχεση με τον 4770 που δεν εχει καν upgrade path.
    Και τα αξίζει, γιατί ότι πληρώνεις παίρνεις. Πχ 45fps νεκροταφείο Silent Hill PS5, 60fps 3060ti.
    Γνωμη σου,προσωπικα θα προτιμουσα ενα ολοκληρο ps5 που περιεχζει μεσα του ηδη μια rx 6700 απο μια σκετη 3060ti στα ιδια λεφτα.
    4770k+μητρική+16GB ram τα πήρα 80ευρώ από Insomnia.Τα υπόλοιπα προυπήρχαν και ξαναχρησιμοποιήθηκαν. Πες μου τι hardware ξαναχρησιμοποίησες από το PS4.
    Δεν τα πηρες τσαμπα τα parts αλλα τα πληρωσες και μαλιστα πολυ πιο ακριβα απο τα συνολικα 200 ευρω που υπεθεσα αν τα επαναχρησιμοποιεις.Και μην συγκρινεις το ps4 που κοστιζε απο τον Φεβρουαριο του 2016 225 ευρω και σχεδον 5 χρονια μετα σε παρακαλουσαν να το αγορασουν για 150.Γιατι στα 5 χρονια ενος gaming pc αντι για 75 ευρω χανεις 750...
    Μόλις είπες ότι η 3060ti φτάνει 350 ευρώ και τώρα μας λες ότι οι κονσόλες έχουν καλύτερη αξία μεταπώλησης. Αποφάσισε όμως;
    Αφου αγορασες την 3060ti με 475 αν την πουλουσες για 280 σημαινει οτι μονο στην gpu θα εχαnες 200 ευρω,συνηθως πωλουνται 300 αλλα αγοραστηκαν και για ΠΟΛΥ περισσοτερα απο 475 ευρω...
    Δεν είπα ότι ΟΛΟ το παιχνίδι τρέχει 45fps στο PS5. Είπα ότι σε σημεία που έχει άσχημα framedrops, η 3060ti ΔΕΝ τα έχει και αυτό με χειρότερα settings στο PS5. Ξαναδες το νεκροταφείο.
    Να το διευκρινιζεις γιατι με το λακωνικο 3060ti 60 vs ps5 45 fps ειναι σαν να μιλας για average που οπως ισχυριστηκες ειναι πολυ πιο σημαντικα.
    Stellar Blade...Demon Souls
    ΘΑ ΘΑ ΘΑ,αμα βαζεις στην εξισωση το τι ΘΑ βγει ακουγεσαι σαν προεκλογικη καμπανια του ορθοδοξου πασοκ ελα ομως που καποιοι δεν θελουν να περιμενουν αυτα τα 2-3-4 χρονια απο το ps5 στο pc.Χωρια που προφανως και υπαρχουν κι αλλα μελλοντικα ps5 exclusives ως τοτε.
    Το τι κάνει ο πιτσιρικάς με αφήνει αδιάφορο. Από το να το παίξω 30fps@chlorine settings, θα περιμένω να το παίξω στο PC. Έχω τόσο backlog, που ακόμα και αν το παίξω τρία χρόνια ΑΦΟΥ βγει, ευχαριστημένος θα είμαι.
    Το ps5 μπορει να τρεχει με 30 fps αλλα το pro θα το τρεχει με 60 ενω και για τις 2 περιπτωσεις το pc θα απαιτει gpus που κοστιζουν οσο ολοκληρες οι κονσολες.Ουτε εγω εγω καιγομαι να παιξω gta 6 αλλα τα πανω απο 200 εκατομμυρια πωλησεων του gta 5 δειχνουν οτι ειμαστε η τραγικη μειοψηφια.
    Περιμένεις ο άσχετος ο κονσολάς, ο κονσέρβας, ο μη του κύκλους τάρατε, που τον πειράζει να κάνει ένα κλικ στο PC για να αλλάξει settings, να κάτσει να κάνει όλα αυτά, ενώ πρέπει να πληρώσει κιόλας για το dev mode? ΛΟΛ
    Αν ασχολεισαι με retro τοτε ναι,οι emulators στο pc ειναι πιο πολυπλοκοι.Επισης αν τσιγουνευεσαι να πληρωσεις το τρομερο ποσο των 20 ευρω για dev mode το βαζεις και τσαμπα μεσω retail.
    Ολοκληρωμένο με Zen2 κουτσουρεμένο επεξεργαστή και <1080p gaming upscaled με fsr, δε το λες...
    Για τα λεφτα που εδωσες λουκουμι επιδοσεις πηρες συγκρισιμες με pc hardware διπλασιου κοστους (και βαλε αν μιλαμε για launch price).
    Τα features που θα έχει το pro, τα έχει η σειρά Turing πριν από 6 χρόνια. Και χωρίς zen 2 επεξεργαστή, γιατί στο PC μπορείς.
    Να πληρωνεις διχως ταβανι?Φυσικα και μπορεις...
    Το Series S έχει πέσει κάτω από 720p πλέον. Δεν έχει καμία σχέση με ποιότητα από την αρχή. Δε ξέρω τι δουλεία έχει στην κουβέντα. Υπάρχουν άπειρες Gen 8 λύσεις που πέρασαν στην Gen 9 εποχή αξιοπρεπώς, με 0 ευρώ, όχι 120 μεταχειρισμένα. Και τέλος πάντων, αν ήταν το άγχος μου τα 120 ευρώ, για το χόμπι μου, άσε θα διάβαζα τη βίβλο καλύτερα.
    Καλα αγορασε εσυ μτχ parts με 100 ευρω και συγκρινε τα με κονσολες αφου τα εχεις συναρμολογησει με αλλα τοσα χωρια την 3060 ti των 300 ευρω κι ονειρεψου για 0 ευρω κοστος.Ειπαμε 225 ευρω τιμη αγορας και 150 ευρω τιμη πωλησης το ps4,στο pc εεχεις ηδη χασει τα δεκαπλασια.
    Η cpu του jaguar, κράτησε το gaming πίσω για 7 χρόνια.
    Συμφωνω αλλα οι devs με βαση τις κονσολες θετουν τα base specs,οτι δυνατοτερο εχει απλα ολο και χειροτερο vfm performance scaling οσο ανεβαινεις.
    Προσωπικά τον 3220 δεν το χρησιμοποιήσα στις αντιπαραθέσεις μου. Για τον 2500Κ του 2011 έλεγα. Ο 3220 σίγουρα πάντως, θα παίζει κάμποσα games σήμερα, ενώ στο PS4 δε θα βγουν καν.
    Δεν ελεγες εσυ αλλα το i3 cpu/750 ti gpu ps4 killer ηταν πολυ συνηθισμενο παραμυθι τοτε.Στην δικη σου περιπτωση μας ειχε φαει τα αυτια τα πρωτα 2 χρονια του ps5 με τον 2500κ και το upgrade path σε 2600κ.Κι οσον αφορα το τι παιχνιδια παιζει σημερα το ps4 θα σου απαντησω οτι ειναι ΠΑΡΑ πολυ περισσοτερα απο οτι 1 pc των 400 ευρω του 2013 και 200 ευρω του 2016.Οχι οτι με τις τιμες αυτες ειναι δυσκολο να αγορασεις νεα κονσολα ετσι?

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από netlag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παίζει το retroarch στο xbox one; Κάτι μου λέει οτι θα σέρνεται το emulation λόγω jaguar.
    Για το xbox-s μιλησα,μαλλον σε μπερδεψε η μτχ τιμη των 120 ευρω.Παντως το xbox one τρεχει μεχρι το wii u emulation.Heck εδω το xbox 360 ετρεχε μεχρι Ν64...

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου παράγγειλαν από τη δουλειά αυτό το laptop.
    https://www.grover.com/business-en/p...m_source=share
    Πως το βλέπετε για παιχνίδια;
    Άνθρακες ο θησαυρός.
    Μου το παρήγγειλαν μεν, αλλά δεν ήρθε ποτέ και τώρα μου ήρθε κανονικό επαγγελματικό laptop χωρίς κάρτα γραφικών για gaming. Περισσότερες πληροφορίες στο spoiler.

Spoiler:
    Στην εταιρία που δουλεύω δεν έχουμε ΙΤ department και τα laptops τα παραγγέλνει το HR από το grover (το site στο link).
    Μετά από 2 χρόνια μας ανήκουν, οπότε αν φύγει κάποιος κρατάμε το laptop του και το δίνουμε στον επόμενο άτυχο new-joiner. Αυτό δουλεύει καλά για όσους θέλουν mac γιατί πάντα έχουν mac να μας στείλουν.
    Εγώ ανήκω στη μειοψηφία που επέμεινε να πάρει Windows, και το grover έχει θέμα με τα Windows laptops γιατί δεν έχει πολλά. Επειδή το πρώην laptop μου είχε ατύχημα και έσπασε (ευτυχώς είχαν περάσει τα 2 χρόνια) μου παρήγγειλαν νέο. Μετά από μια εβδομάδα το grover απάντησε ότι δεν υπάρχει. Μετά μου παρήγγειλαν αυτό το gaming laptop και μετά από μια εβδομάδα απάντησαν πάλι ότι δεν υπάρχει. Και έτσι παραγγείλαμε τρίτο laptop το οποίο και παρέλαβα μετά από σχεδόν ένα μήνα που δούλευα από το προσωπικό μου laptop.

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200+100 vdsl
    ISP
    COSMOTE VDSL 200+50
    Router
    Speedport plus
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από OrderlordTank Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φυσικα στο pc ολα αλλαζουν αν επενδυσεις.Απλα πρεπει να επενδυσεις πολλα περισσοτερα σε πλατφορμα για να εχεις την επιλογη να αναβαθμισεις τον r5 3600 σε σχεση με τον 4770 που δεν εχει καν upgrade path.
    Σου διαφεύγει ότι μιλάμε για PC και ότι "αναβάθμιση", δύναται να σημαίνει αλλάζω ένα ολοκληρο lego part. Δε σημαίνει μόνο ΑΜ4 και αλλάζω επεξεργαστή. Και φυσικά ο 4770Κ έχει upgrade path, αφού μπορείς να βάλεις ότι θες. Και με μηδενική απώλεια χρημάτων, γιατί ένα πακέτο 4770Κ+μητρική+16GB, κάτω από 80 ευρώ δε θα πέσει για τα επόμενα τρία χρόνια. Αγοράζεις δηλαδή, ένα end of life Gen 7 part, που έχει Gen 9 χρήση όπως είδες στα παραπάνω παραδείγματα, χωρίς χρηματική απώλεια.

Γνωμη σου,προσωπικα θα προτιμουσα ενα ολοκληρο ps5 που περιεχζει μεσα του ηδη μια rx 6700 απο μια σκετη 3060ti στα ιδια λεφτα.
    Προκειμένου να αποφύγω το FSR upscaling στις πάμπολες <1080p περιπτώσεις, ναι θα προτιμήσω μια 3060ti, η οποία δικαιολογεί την τιμή της, χάρη στα features και στο οικοσύστημα. Η 3060ti τρέχει ήδη καλύτερα από τις κονσόλες, είχε τριπλάσια εγγύηση, έχει απεριόριστα μεγαλύτερη συμβατότητα, ενώ τρέχει τα παιχνίδια και των δυο και θα συνεχίσει να τρέχει παιχνίδια, όταν αυτά ακόμα δε θα βγαίνουν ΟΥΤΕ στο PS5 PRO. Όπως ακριβώς γίνεται τώρα, με την GTX 970 και τα PS4 Pro και ΧΒΟΧ one Χ; Ε αυτό ακριβώς.

Πως συγκρίνεις πράγματα που έχουν διαφορετικές ικανότητες και διαφορετικό χρόνο ζωής, μόνο εσύ το ξέρεις.

Δεν τα πηρες τσαμπα τα parts αλλα τα πληρωσες και μαλιστα πολυ πιο ακριβα απο τα συνολικα 200 ευρω που υπεθεσα αν τα επαναχρησιμοποιεις.
    Τσάμπα δεν είναι τίποτα φίλε. Το θέμα είναι να αγοράζεις ποιότητα.

Και μην συγκρινεις το ps4 που κοστιζε απο τον Φεβρουαριο του 2016 225 ευρω και σχεδον 5 χρονια μετα σε παρακαλουσαν να το αγορασουν για 150.Γιατι στα 5 χρονια ενος gaming pc αντι για 75 ευρω χανεις 750...
    Το PS4 δε θέλω να το συγκρίνω με τίποτα βασικά, καθότι κράτησε μονάχο του πίσω το gaming, 7 χρόνια. Με 30fps baseline φίλε, είναι προσβολή να μιλάμε για gaming επιπέδου PC. Δεν είναι κατόρθωμα το πόσο στοίχιζε.

Να το διευκρινιζεις γιατι με το λακωνικο 3060ti 60 vs ps5 45 fps ειναι σαν να μιλας για average που οπως ισχυριστηκες ειναι πολυ πιο σημαντικα.
    Μίλησα για τις συγκεκριμένες σκηνές, που βρήκε το Digital Foundry τα framedrops και έδωσα συγκεκριμένα timestamps.

ΘΑ ΘΑ ΘΑ,αμα βαζεις στην εξισωση το τι ΘΑ βγει ακουγεσαι σαν προεκλογικη καμπανια του ορθοδοξου πασοκ ελα ομως που καποιοι δεν θελουν να περιμενουν αυτα τα 2-3-4 χρονια απο το ps5 στο pc.Χωρια που προφανως και υπαρχουν κι αλλα μελλοντικα ps5 exclusives ως τοτε.
    Τι ΘΑ ΘΑ ΘΑ αγόρι μου; Έχουν βγει όλα τα σημαντικά IPs των κονσολών στο PC, ναι η ου; Θες να πάρεις και τις δύο μεγάλες κονσόλες, για να έχεις το ίδιο αποτελέσμα, με χειρότερα settings και FSR upscaler ναι ή ού;

Και εδώ είναι ένας ακόμας λόγος που το κάνουν οι εταιρείες.

Capcom is Reportedly Finding Incredible Success on PC

40% of units sold were for Nintendo Switch, PlayStation, and Xbox consoles combined, while PC accounted for 54% of sales.

Το ps5 μπορει να τρεχει με 30 fps αλλα το pro θα το τρεχει με 60 ενω και για τις 2 περιπτωσεις το pc θα απαιτει gpus που κοστιζουν οσο ολοκληρες οι κονσολες.Ουτε εγω εγω καιγομαι να παιξω gta 6 αλλα τα πανω απο 200 εκατομμυρια πωλησεων του gta 5 δειχνουν οτι ειμαστε η τραγικη μειοψηφια.
    LOL βάζεις στοίχημα ότι το GTA VI θα είναι universal 30fps σε όλες τις κονσόλες; Είναι θέμα επεξεργαστή λέμε. Στο PS5 pro απλά θα έχει πάνω από 1080p ανάλυση, αντί για 836p.

Για τα λεφτα που εδωσες λουκουμι επιδοσεις πηρες συγκρισιμες με pc hardware διπλασιου κοστους (και βαλε αν μιλαμε για launch price).
    Λουκούμι περιορισμένο μη αναβαθμίσιμο hardware, με κάκιστη ποιότητα εικόνας σε οτιδήποτε next gen, δε το λες. Εγώ τουλάχιστον δε το λέω. Εσύ μπορείς να το λες ότι θες...

Συμφωνω αλλα οι devs με βαση τις κονσολες θετουν τα base specs,οτι δυνατοτερο εχει απλα ολο και χειροτερο vfm performance scaling οσο ανεβαινεις.
    Δε ξέρω τι σημαίνει base specs, από τη στιγμή που είχες 30fps baseline για το 90% των games στις Gen 8. Επίσης ποιος dev έχει τις κονσόλες σαν baseline, τη στιγμή που maxed out UE5 games, ούτε με 4090 δε τα παίζεις καλά!

ΥΓ περιέργως, όπως ίσως είδες από τα reviews προ διετίας, η 4090 είχε καλύτερο vfm από κάμποσες φθηνότερες κάρτες... Αυτό είναι PC vs PC όμως και ελαφρως άσχετο με το τι λέμε εδώ.

Κι οσον αφορα το τι παιχνιδια παιζει σημερα το ps4 θα σου απαντησω οτι ειναι ΠΑΡΑ πολυ περισσοτερα απο οτι 1 pc των 400 ευρω του 2013 και 200 ευρω του 2016.Οχι οτι με τις τιμες αυτες ειναι δυσκολο να αγορασεις νεα κονσολα ετσι?
    Αυτό που δεν καταλαβαίνεις, είναι ότι δε με ενδιαφέρει ντε και καλά το PC των 400 ευρώ του 2013, γιατί πολύ απλά, το PS4, με 30fps baseline, δεν έκανε ποτέ σοβαρή δουλειά σαν gaming μηχάνημα, για να συγκρίνω με αυτό. Με ενδιαφέρει τι έκανε ένα 60fps baseline μηχάνημα και για αυτό έπρεπε να είχες αποκλειστικά και μόνο PC. Και αυτό ακριβώς, μπορούσε να το κάνει ένα PC με 2500Κ, που υπήρχε τρια χρόνια πριν, μέσα στη ζωή του PS3. Πάνω σε αυτό το PC, έβαζες μια GTX 970, και είχες άνετα το επιθυμητό 60fps++ αποτέλεσμα.

Σαν κάτοχος αυτού του συνδυασμού, χαίρομαι απεριόριστα που δε σπατάλησα την ποιότητα του gaming μου, με μια κονσόλα! Κάτσε κοίτα εσύ, πόσα λεφτά φαινομενικά γλύτωσες και πόση ποιότητα έχασες, χάρη στα my precious moneyz.
    PC1:12400f, 4070ti, 32GB, z690, PC2:8600k, RX 6600, 32GB, z370, PC3:2700k, GTX 1070, 16GB, P67
    PC4:4770k, 3060ti, 16GB, Z97, PC5:2500k, R9 290 X, 16GB, P67, PC6:Lenovo Thinkcentre M71E
    Spares: HD7950, HD5850, HD3870, Work PC, 13500, GTX 970, 32GB, B660
    Reviews: ATI 4870X2, ΑΤΙ 4850,test GTX 970 σε 3 CPUs

Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άνθρακες ο θησαυρός.
    Μου το παρήγγειλαν μεν, αλλά δεν ήρθε ποτέ και τώρα μου ήρθε κανονικό επαγγελματικό laptop χωρίς κάρτα γραφικών για gaming. Περισσότερες πληροφορίες στο spoiler.

Spoiler:
    Στην εταιρία που δουλεύω δεν έχουμε ΙΤ department και τα laptops τα παραγγέλνει το HR από το grover (το site στο link).
    Μετά από 2 χρόνια μας ανήκουν, οπότε αν φύγει κάποιος κρατάμε το laptop του και το δίνουμε στον επόμενο άτυχο new-joiner. Αυτό δουλεύει καλά για όσους θέλουν mac γιατί πάντα έχουν mac να μας στείλουν.
    Εγώ ανήκω στη μειοψηφία που επέμεινε να πάρει Windows, και το grover έχει θέμα με τα Windows laptops γιατί δεν έχει πολλά. Επειδή το πρώην laptop μου είχε ατύχημα και έσπασε (ευτυχώς είχαν περάσει τα 2 χρόνια) μου παρήγγειλαν νέο. Μετά από μια εβδομάδα το grover απάντησε ότι δεν υπάρχει. Μετά μου παρήγγειλαν αυτό το gaming laptop και μετά από μια εβδομάδα απάντησαν πάλι ότι δεν υπάρχει. Και έτσι παραγγείλαμε τρίτο laptop το οποίο και παρέλαβα μετά από σχεδόν ένα μήνα που δούλευα από το προσωπικό μου laptop.
    Καλύτερα να σου έστελναν mac δηλαδή.
    Dies, died, will die.
    Lived, lives, will live.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από flamelab Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλύτερα να σου έστελναν mac δηλαδή.
    Aπαπα.

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200+100 vdsl
    ISP
    COSMOTE VDSL 200+50
    Router
    Speedport plus
    Path Level
    Interleaved
    In other news, Dragon Age The Veilguard, technical review από το Digital Foundry.

Για άλλη μια φορά, οι κονσόλες έλαμψαν.

Στο performance mode, η ανάλυση πέφτει κοντά στα 500p.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  veilguard_ps5_500p_lol.jpg 
Εμφανίσεις:  10 
Μέγεθος:  167,9 KB 
ID: 259561

Με τα αναμενόμενα θεικά αποτελέσματα.

Όνομα:  veilguard_ps5_fsr.jpg 
Εμφανίσεις:  15 
Μέγεθος:  182,4 KB 
ID: 259562

Τανκουλη, έχεις διαλέξει το κατάλληλο μηχάνημα, για τα χρήματα σου, ΜΠΡΑΒΟ!
    PC1:12400f, 4070ti, 32GB, z690, PC2:8600k, RX 6600, 32GB, z370, PC3:2700k, GTX 1070, 16GB, P67
    PC4:4770k, 3060ti, 16GB, Z97, PC5:2500k, R9 290 X, 16GB, P67, PC6:Lenovo Thinkcentre M71E

Περιοχή
    Αμπέλια
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    26mbps+LTE
    ISP
    Home Speed Booster
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΑΣΙΛΙΚΟ
    Router
    DN9245X6-10
    500p ε; Το οποίο 500p με 16:9AR, έχει λιγότερο από τα μισά pixels από οτι το 720p. Και σχεδόν ένα πέμπτο του 1080p δηλαδή ένα εικοστό του 4K.

Η ανάλυση 800x600 που παίζαμε στα 90s, ήταν λίγο υψηλότερη.

Antec P280 | beQuiet S9-700 | Arctic Liquid Freezer II 240 | MSI X470 Gaming Pro Max | R9 5900X | 3600CL16 32GB | RTX3070 | XPG8200Pro | ROG PG258Q

Downloads
    2
    Uploads
    0
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    BaudTec ADSL USB C802
    Σου διαφεύγει ότι μιλάμε για PC και ότι "αναβάθμιση", δύναται να σημαίνει αλλάζω ένα ολοκληρο lego part. Δε σημαίνει μόνο ΑΜ4 και αλλάζω επεξεργαστή. Και φυσικά ο 4770Κ έχει upgrade path, αφού μπορείς να βάλεις ότι θες. Και με μηδενική απώλεια χρημάτων, γιατί ένα πακέτο 4770Κ+μητρική+16GB, κάτω από 80 ευρώ δε θα πέσει για τα επόμενα τρία χρόνια. Αγοράζεις δηλαδή, ένα end of life Gen 7 part, που έχει Gen 9 χρήση όπως είδες στα παραπάνω παραδείγματα, χωρίς χρηματική απώλεια.
    Μην μιλας για αναβαθμιση σε ιδια προταση με τον 11+ ετων 4770κ,δηλαδη απο που αναβαθμισες απο core 2 duo?Ουτε για μηδενικη απωλεια χρηματων οταν στην εποχη του κοστιζε μοναχος του οσο ολοκληρο το ps4 και η 3060ti μοναχη της οσο ολοκληρο το ps5.Εχεις συνειδητοποιησει οτι στην black friday πριν 9 χρονια το ps4 κοστιζε 200 ευρω και 3 μηνες μετα το ειχαν ολοι 225,ενω το πουλουσες για πλακα το 2020 για 150 ευρω κι αγοραζες ps5 με αλλα 250?To οποιο ps5 οπως πανε τα πραγματα θα συνεχισει να αξιζει 280 ευρω για αλλα 2 χρονια?Δηλαδη σε 11 χρονια ο κονσολας εχασε σε hardware 200 ευρω ενω ειτε αναβαθμιζες gaming pc ειτε αγοραζες νεο καθε 5-6 χρονια,σε 11 θα ειχες δωσει τα δεκαπλασια?Και προφανως δεκαπλασιες επιδοσεις δεν ειδες ποτε ενω συμφωνα με το steam survey υπηρχαν πολλες σειρες ετων που το μεσο gaming pc ειχε αναλογες η ακομα και χειροτερες επιδοσεις.
    Πως συγκρίνεις πράγματα που έχουν διαφορετικές ικανότητες και διαφορετικό χρόνο ζωής, μόνο εσύ το ξέρεις.
    Πως συγκρινεις τον 4770κ που κοστιζε μοναχος του οσο το ps4 και την 3060ti που κοστιζε μοναχη της οσο το ps5 μονο εσυ το ξερεις.
    Τσάμπα δεν είναι τίποτα φίλε. Το θέμα είναι να αγοράζεις ποιότητα.
    Ναι αλλα μολις περασεις τις επιδοσεις των κονσολων οσο ανεβαινεις σε ποιοτητα τοσο πεφτει το vfm.Εκτος και αν εισαι ο πετσινος που δουλευεις τα nvidia fanboyz με τη 4090...
    Τι ΘΑ ΘΑ ΘΑ αγόρι μου; Έχουν βγει όλα τα σημαντικά IPs των κονσολών στο PC, ναι η ου; Θες να πάρεις και τις δύο μεγάλες κονσόλες, για να έχεις το ίδιο αποτελέσμα, με χειρότερα settings και FSR upscaler ναι ή ού;
    Οχι περαν του xbox (που αναθεμα κι αν ειχε ποτε πανω απο 2 games ανα console generation που δεν εβγαιναν στο pc) ΔΕΝ εχουν βγει ολα τα console exclusives στο pc.Κι οσα βγαινουν απο τη sony ερχονται απο 2-3-4 χρονια.Και λυπαμαι αλλα αν δωσεις σε pc hardware τα λεφτα της κοσολας οχι μονο θα εχεις χειροερες επιδοσεις αλλα τα βαρια games δεν θα ξεκινουν καν.
    40% of units sold were for Nintendo Switch, PlayStation, and Xbox consoles combined, while PC accounted for 54% of sales.
    Δεν μου λεει κατι οταν επι 35 χρονια συνεβαινε το αντιθετο.
    LOL βάζεις στοίχημα ότι το GTA VI θα είναι universal 30fps σε όλες τις κονσόλες; Είναι θέμα επεξεργαστή λέμε. Στο PS5 pro απλά θα έχει πάνω από 1080p ανάλυση, αντί για 836p.
    Θα υπαρχει 60 fps mode επειδη η sony θελει να σπρωξει το pro.
    Λουκούμι περιορισμένο μη αναβαθμίσιμο hardware, με κάκιστη ποιότητα εικόνας σε οτιδήποτε next gen, δε το λες. Εγώ τουλάχιστον δε το λέω. Εσύ μπορείς να το λες ότι θες...
    Οταν η κονσολα κοστιζει 200-400 ευρω κι εχει επιδοσεις για gaming pc 400-800 τοτε δεν παιζει και πολυ ρολο η ελλειψη αναβαθμισιμοτητας.
    Αυτό που δεν καταλαβαίνεις, είναι ότι δε με ενδιαφέρει ντε και καλά το PC των 400 ευρώ του 2013, γιατί πολύ απλά, το PS4, με 30fps baseline, δεν έκανε ποτέ σοβαρή δουλειά σαν gaming μηχάνημα, για να συγκρίνω με αυτό. Με ενδιαφέρει τι έκανε ένα 60fps baseline μηχάνημα και για αυτό έπρεπε να είχες αποκλειστικά και μόνο PC. Και αυτό ακριβώς, μπορούσε να το κάνει ένα PC με 2500Κ, που υπήρχε τρια χρόνια πριν, μέσα στη ζωή του PS3. Πάνω σε αυτό το PC, έβαζες μια GTX 970, και είχες άνετα το επιθυμητό 60fps++ αποτέλεσμα.
    Αυτο που δεν καταλαβες ειναι οτι υπηρχε και υπαρχει 1 σωρο κοσμος που απλουστατα δεν εχει τα λεφτα για 60 fps gaming pc και τα 30 fps στην κονσολα ηταν η μονη εναλλακτικη τους.Κι υπαρχει κι αλλος κοσμος οπως εγω που προτιμαμε τα 99% locked 30 fps της κονσολας απο τα 40-55 αναρχα fps σε ενα διπλασιου κοστους gaming pc.Οποτε γινοταν κι αυτο δηλαδη γιατι επαναλαμβανω οτι συμφωνα με το steam survey υπηρχαν πολλες σειρες ετων που το μεσο gaming pc ειχε αναλογες η ακομα και χειροτερες επιδοσεις.
    Σαν κάτοχος αυτού του συνδυασμού, χαίρομαι απεριόριστα που δε σπατάλησα την ποιότητα του gaming μου, με μια κονσόλα! Κάτσε κοίτα εσύ, πόσα λεφτά φαινομενικά γλύτωσες και πόση ποιότητα έχασες, χάρη στα my precious moneyz.
    Ειχα 60 fps capable pc με πολυ λιγοτερα λεφτα απο το δικο σου.Η διαφορα μας ειναι οτι με κοστος οσο ενα gpu upgrade ανα 7 χρονια επαιζα και τα αποκλειστικα του playstation στη ωρα τους,κι οχι μοναχα τα σχετικως προσφατα κι αυτα σε κονσερβα μετα απο 2-3-4 χρονια.Αλλα ειπαμε "ακριβος στα πιτουρα και φτηνος στο αλευρι" ενα πραγμα...

- - - Updated - - -

Τανκουλη, έχεις διαλέξει το κατάλληλο μηχάνημα, για τα χρήματα σου, ΜΠΡΑΒΟ!
    Πως ακριβως το τρεχει 400 ευρω gaming pc του 2020 ειπαμε?

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200+100 vdsl
    ISP
    COSMOTE VDSL 200+50
    Router
    Speedport plus
    Path Level
    Interleaved
    Δηλαδη σε 11 χρονια ο κονσολας εχασε σε hardware 200 ευρω
    Ο κονσολάς, σε 11 χρόνια, είχε 30fps baseline και τώρα 720p baseline upscaled σε 1440p. Όταν θα μάθεις τι πάει να πει ποιότητα και ότι δεν είναι τσάμπα, τα ξαναλέμε.

Τα μαθηματικά σου τα ξέρω btw, οπότε δε το συνεχίζω...

Πως συγκρινεις τον 4770κ που κοστιζε μοναχος του οσο το ps4 και την 3060ti που κοστιζε μοναχη της οσο το ps5 μονο εσυ το ξερεις.
    Γιατί να μη τα συγκρίνω; Αν ο Gen 7 4770Κ παίζει ακόμα μια χαρά Gen 9 games και η 3060ti έχει πολύ καλύτερη εικόνα και features από το PS5, μια χαρά σύγκριση κάνεις. Φαντάσου πόση διαφορά είχε ο 4770Κ, αλλά και άλλοι επεξεργαστές εκείνης της εποχής, σε σχέση με το PS4. Και τέλος πάντων, προσωπικά κοιτάω πόσο τον πήρα εγώ φέτος (τσάμπα) και όχι πόσο έκανε τότε. Τότε υπήρχαν άλλοι επεξεργαστές φθηνότεροι που επίσης έκαναν το PS4 γιογιό.

Ναι αλλα μολις περασεις τις επιδοσεις των κονσολων οσο ανεβαινεις σε ποιοτητα τοσο πεφτει το vfm.Εκτος και αν εισαι ο πετσινος που δουλευεις τα nvidia fanboyz με τη 4090...
    Για να περάσεις το χάλι το μαύρο του 500p upscaled των κονσολών, δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία σε PC hardware.

Οχι περαν του xbox (που αναθεμα κι αν ειχε ποτε πανω απο 2 games ανα console generation που δεν εβγαιναν στο pc) ΔΕΝ εχουν βγει ολα τα console exclusives στο pc.Κι οσα βγαινουν απο τη sony ερχονται απο 2-3-4 χρονια.
    Καλά. Η άρνηση βαράει κόκκινο. Γελάει ο κόσμος.

Και λυπαμαι αλλα αν δωσεις σε pc hardware τα λεφτα της κοσολας οχι μονο θα εχεις χειροερες επιδοσεις αλλα τα βαρια games δεν θα ξεκινουν καν.
    Κοιτάς τα πράγματα με λάθος φορά. Δε με ενδιαφέρει ο πάτος του βαρελιού, αλλά να είναι κάπου στη μέση...τουλάχιστον.

Δεν μου λεει κατι οταν επι 35 χρονια συνεβαινε το αντιθετο.
    Άμα συνέβαινε το αντίθετο, δε θα είχαμε φτάσει να έχουμε στο PC hardware επιπέδου RTX 4090, 9800X3D, SSDs, NVMEs, 400hz οθόνες και στις κονσόλες μόλις να ανακαλύπτουν τα 60fps (με 500p) και να συνεχίζουν με cpus τρεις γενιές πίσω και μόλις και μετά βίας να βλέπουν hardware upscalers που και πάλι χειρότεροι είναι.

Η διαφορα μας ειναι οτι με κοστος οσο ενα gpu upgrade ανα 7 χρονια επαιζα και τα αποκλειστικα του playstation στη ωρα τους
    Με gpu upgrades ανα 7 χρόνια, κάνεις μια τρύπα στο νερό, όσον αφορά το ποιοτικό gaming. Η βιομηχανία του gaming, τρέχει σα τρελή και ο μόνος τρόπος να ακολουθήσεις, κρατώντας ένα επίπεδο ποιότητας, είναι να την τροφοδοτή$ει$. Τα βήματα που θα κάνει ο καθένας, είναι στο χέρι του. Το δεν κάνω κανένα βήμα η θα πάρω κονσόλα, έχει τα αποτελέσματα που είδαμε (30fps ή και <720p gaming).

Αυτο που δεν καταλαβες ειναι οτι υπηρχε και υπαρχει 1 σωρο κοσμος που απλουστατα δεν εχει τα λεφτα για 60 fps gaming pc και τα 30 fps στην κονσολα ηταν η μονη εναλλακτικη τους.
    Φίλε άμα μου το πας στην φτώχια, τότε ο δύσμοιρος, που έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από το gaming να σκεφτεί, παίρνει ένα PC με games από το θείο και τελειώνει. Γιατί το PC σέβεται ΚΑΙ τους φτωχούς και δε σου λέει με το ζόρι ΠΛΕΡΩ!

Κι υπαρχει κι αλλος κοσμος οπως εγω που προτιμαμε τα 99% locked 30 fps της κονσολας απο τα 40-55 αναρχα fps σε ενα διπλασιου κοστους gaming pc.
    Μιλώντας για αντιπροσωπευτικά μηχανήματα της εποχής τους, ένας 2500Κ+GTX 970 δεν είχαν ποτέ 40-55 άναρχα fps σε σχέση με τα 30fps locked της κονσόλας, ειδικά με τα settings της κονσόλας. Ήμαρτον.

Πως ακριβως το τρεχει 400 ευρω gaming pc του 2020 ειπαμε?
    Όταν η κονσόλα θα μπορέσει να πλησιάσει το σύνολο του οικοσυστήματος και της πολυχρησίας ενός PC, τότε το συζητάμε. Μέχρι τότε η ουσιαστική διαφορά είναι gpu vs 2Χ consoles, επί της ουσίας.

- - - Updated - - -

κι οχι μοναχα τα σχετικως προσφατα κι αυτα σε κονσερβα μετα απο 2-3-4 χρονια
    Έχεις μπερδέψει....τις κονσέρβες. Στο PC δεν υπάρχει κονσέρβα, αφού τα settings πάνε από το 1 έως το 100, ανάλογα με τις δυνατότητες του hardware. Κονσέρβα είναι στις κονσόλες, που είναι μονίμως κολλημένο στο 25.

Τα είδαμε τα αποκλειστικά που παίξατε στην ώρα τους, με RDR2 lower than low @30fps που ακόμα κλειδωμένο είναι στα 30fps στο PS5, ενώ παίζει μια χαρά σε μηχανήματα από εποχές PS3. lol

Οπότε ναι, προτιμώ να περιμένω.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    BaudTec ADSL USB C802
    Κατ'αρχας δεν ισχυριστηκα οτι η κονσολα εχει καλυτερη ποιοτητα αλλα καλυτερο vfm,και ναι τα 200 ευρω σε console hardware loss σε βαθος 11 ετων σε σχεση με τα δεκαπλασια στο pc το αποδεικνυουν και με το παραπανω αυτο.
    Υστερα μην λες μεγαλα λογια για τον πιο αδυναμο 4770κ vs ps5 γιατι ειδαμε τι εγινε και με τους i3s vs ps4 που μαλιστα ειχαν καλυτερο multithread και υπερδιπλασιο singlethread.
    Οσον αφορα το 500p upscale που ισχυριζεσαι απλα δεν υφισταται εκτος κι αν μιλας για το xbox-s που το βρισκεις μτχ 120 ευρω.Μην πιανεις το 0,01% του game και κανεις συγκρισεις γιατι ομοιως τρως microstutter στο pc ακομα και με 4090 και 7800x 3d οποτε μιλαμε για 0 fps.
    Τελος δικαιωμα σου να τρως κονσερβες αλλα οι περισσοτεροι δεν θελουν να περιμενουν 2-3-4 χρονια.Κι οσον αφορα τις καλυτερες επιδοσεις αμα προκειται για ιδιου κοστους pc hardware τοτε μιλαμε για πολυ χειροτερες κι αυτες αν εστω τρεξει το game που στα περισσοτερα βαρια ΑΑΑ δεν θα ξεκινησει καν.

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200+100 vdsl
    ISP
    COSMOTE VDSL 200+50
    Router
    Speedport plus
    Path Level
    Interleaved
    Κατ'αρχας δεν ισχυριστηκα οτι η κονσολα εχει καλυτερη ποιοτητα αλλα καλυτερο vfm,και ναι τα 200 ευρω σε console hardware loss σε βαθος 11 ετων σε σχεση με τα δεκαπλασια στο pc το αποδεικνυουν και με το παραπανω αυτο.
    Το vfm πάει μαζί με την ποιότητα όμως. Δε μπορείς να λες ότι πήρα μια μπούρδα και μισή η οποία κάνει κάκιστη δουλειά για αυτό που προορίζεται, αλλά έχω vfm.

Στα πλαίσια όμως, του ότι ένα μεγάλο ποσοστό των console users, δεν έχουν ιδέα από ποιοτικό gaming και δε ξέρουν τι είναι αναλύσεις, το framerate, το lighting, shadows, checkerboarding, upscalers κλπ κλπ, και καταλαβαίνουν μόνο τον τίτλο του game, τότε αυτοί μπορεί να βλέπουν vfm εκεί που δεν υπάρχει. ΕΣΥ όμως, δεν ανήκεις σε αυτούς, όπως και εγώ, αλλά παράλληλα προσπαθείς να μου υπερασπιστείς ένα vfm που έχει διαφορετικές τελικές αξίες στην ποιότητα.

Και όχι δεν ήταν 10πλάσιο το κόστος για ένα Gen 8 PC, μη γίνεσαι αστείος. Σου έχω δείξει ακόμα και σήμερα Gen 7 era PC πλατφόρμα να τρέχει Gen 9 era games. Δε χρειαζόσουν super high end σύστημα για να έχεις PC της προκοπής. Όπως και δε χρειάζεσαι το ίδιο και σήμερα.

Υστερα μην λες μεγαλα λογια για τον πιο αδυναμο 4770κ vs ps5 γιατι ειδαμε τι εγινε και με τους i3s vs ps4 που μαλιστα ειχαν καλυτερο multithread και υπερδιπλασιο singlethread.
    Πρώτον δεν είπα ότι ο 4770Κ είναι καλύτερος από την Gen 9 console CPU. Είναι επεξεργαστής του 2013 ήμαρτον λολ. Απλά τον φέρνω σαν παράδειγμα, ως προς το ότι ακόμα δουλεύει αξιοπρεπώς, για να σου δείξω πόσο μπροστά είναι το PC hardware της εκάστοτε εποχής, αλλά και το range αυτού του hardware.

Οσον αφορα το 500p upscale που ισχυριζεσαι απλα δεν υφισταται εκτος κι αν μιλας για το xbox-s που το βρισκεις μτχ 120 ευρω.Μην πιανεις το 0,01% του game και κανεις συγκρισεις γιατι ομοιως τρως microstutter στο pc ακομα και με 4090 και 7800x 3d οποτε μιλαμε για 0 fps.
    Δε μιλάω καθόλου για το Series S και δε με ενδιαφέρει καθόλου πόσο μπορείς να το βρεις, καθότι είναι ένα άχρηστο μηχάνημα.

Μιλάω για τις Gen 9 κονσόλες. Τo performance mode, στο Veilguard, είναι ξεκάθαρα 720p και φτάνει μέχρι 504p.

https://youtu.be/LZ6ePY7CapA?t=155

Αν θες να μιλάμε για εύρος 504p-720p εν έτει τέλος 2024, το χάσαμε το κορμί πατριώτη.

Από τα stutters δε γλυτώνει κανένα μηχάνημα, αλλά τουλάχιστον να έχουμε ένα καλό average, από ανάλυση, framerate και ποιότητα εικόνας, που να είναι σύγχρονο φίλε. Και πάνω από όλα, να μπορούμε να το ανεβάσουμε, να έχουμε τη δυνατότητα δηλαδή και να μη το παντρευόμαστε.

Κι οσον αφορα τις καλυτερες επιδοσεις αμα προκειται για ιδιου κοστους pc hardware τοτε μιλαμε για πολυ χειροτερες κι αυτες αν εστω τρεξει το game που στα περισσοτερα βαρια ΑΑΑ δεν θα ξεκινησει καν.
    Πάμε ξανά, το παραδειγματικό PC του 2013, με τον 4770Κ, ξεκινάει τα πάντα και δεν χρειάζεται να πάρω δυο κονσόλες για να τα τρέχω όλα. Και μάλιστα με το DLSS, έχει και καλύτερη ποιότητα.

Δες εδώ Alan Wake 2 PS5 pro χάλι μαύρο, τρεμουλιάζει όλη η οθόνη

και ακόμα και το Pro να πάρεις, δε θα έχεις καν τη δύναμη μιας απλής 6800.

Όνομα:  elden_ps5pro_vs_6800.jpg 
Εμφανίσεις:  7 
Μέγεθος:  245,3 KB 
ID: 260004

Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    -
    Μόνο που στην RX6800 έπρεπε να λέει κανονικά 0 fps γιατί από μόνη της τόσα βγάζει
    Τα defaults καθορίζουν τον κόσμο.

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200+100 vdsl
    ISP
    COSMOTE VDSL 200+50
    Router
    Speedport plus
    Path Level
    Interleaved
    Ας δούμε και το Silent Hill 2 σε PS5 Pro...

Highlights με timestamps

Το PSSR κάνει την εικόνα χειρότερη σε αρκετές περιπτώσεις

Spoiler:

1:21
    in practice it doesn't entirely work out
    1:23
    for the best with the latest patch 1.05
    1:26
    installed the use of pssr in silent heel
    1:29
    2 remake appears to introduce issues on
    1:32
    PS5 Pro across both modes but especially
    1:35
    the performance mode compared to the
    1:37
    base ps5s upscaling method TSR there's
    1:40
    often a visible downgrade in image
    1:42
    quality more visual noise Flicker and

900p ανάλυση το PS5 pro σε performance mode 60fps

Spoiler:

3:08
    under the hood PS5 Pro runs at a native
    3:12
    fixed 900p with pssr engaged while
    3:16
    targeting 60 FPS reconstructing the
    3:18
    result to 4K it's a change in rendering

1080p quality mode 30fps

Spoiler:

3:52
    from switching to the 30fps Quality mode
    3:55
    we have the very same problem in this
    3:58
    case the native resolution is 1080p on
    4:01
    PS5 Pro which again resolves to 4K via
    4:04
    pssr for context that's a pretty big

Ακόμα και το quality mode είναι γτπκ

Spoiler:

4:28
    second still still unfortunately quality
    4:31
    mode on PS5 Pro suffers from the very
    4:33
    same image breakup issues in motion
    4:36
    there's visual noise across Lumin
    4:38
    Reflections a flickering across ambient
    4:40
    shade and also added pixel crawl on fine

Καμία αλλάγη στα reflections που δεν έχουν καμία σχέση με του PC

Spoiler:

5:11
    unchanged the Lumen reflection setting
    5:14
    doesn't get an obvious quality boost
    5:15
    either sadly and so the reflections we
    5:18
    get on PS5 Pro are still a far cry from
    5:21
    PC's best sharpest Lumin setting

Το PS5 έχει πάλι framedrops στο δύσκολο αρχικό σημείο της κατάβασης προς το νεκροταφείο, με 900p ανάλυση...

Spoiler:

7:47
    it's worth noting That Bass PS5 through
    7:49
    most of this route is running at the
    7:51
    lower end of its DRS range at 864p while
    7:55
    PS5 Pro is fixed at 900p also the change

Και εδώ σύγκριση με 3060ti. 16tflops η 3060ti 36tflops το PS5 Pro. X2 οι κονσόλες, lol

Εν ολίγοις, το PS5 Pro έχει καλύτερο performance αλλά με χειρότερη εικόνα...!!!11!!1!

Spoiler:

9:04
    in summary then PS5 Pro takes us to
    9:06
    better performance but image quality
    9:08
    suffers there's one final twist though

but wait there's more

Μπορείς να μη βάλεις το 1.05 patch, αν έχεις disc drive και εγκαταστήσεις την Disc Version του παιχνιδιού. Έτσι ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ το PSSR που ΠΛΗΡΩΣΕΣ, αλλά έχεις πάει κοντά στα 1000 ευρώ. ΜΠΡΑΒΟ!

Spoiler:

9:53
    2 the workaround then is to run the dis
    9:56
    version using an optional dis drive but
    9:59
    installing a physical copy we get access
    10:01
    to Silent Hill 2's launch build 1.0 and

Σε PC, έχεις επιλογές για DLSS, XeSS, FSR, TSR, ότι ανάλυση θες, ότι κάδρο θες, ότι settings θες και αυτά με μία κάρτα που ξεκινάει από 275 ευρώ (RTX 3060), που μπορεί να τρέξει και Silent Hill 2 και Hellblade 2, if you get my drift.... Με 275 ευρώ δε θα πάρεις τα μέγιστα προφανώς, αλλά έχεις πρόσβαση σε ΟΛΑ αυτά. Όποιος δε καταλαβαίνει τι εννοώ όταν μιλάω για κονσερβα-gaming στις κονσόλες, κακό του κεφαλιού του!

Console wins!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psolord : 20-11-24 στις 11:59.

Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Nova
    To PS5 pro δεν αξίζει με καμία παναγία λόγω κόστους.
    Dies, died, will die.
    Lived, lives, will live.

Σελ. 196 από 197 ΠρώτηΠρώτη ... 176186191194195196197 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία