Είχα την εντύπωση ότι το πρόβλημα αυτό έχει επιλυθεί πλήρως από την Τελλάς μιας και κανείς δεν αναφέρει κάτι...
Κι όμως. Έχω ένα φιλαράκι ο οποίος μετά από 1μήνα αναμονής για να έρθει τεχνικός για τη μικτονόμηση (είχε ζητήσει νέα γραμμή σε νεόδμητη πολυκατοικία στα Πατήσια) από την πρώτη στιγμή που σύνδεσε το ρούτερ (speedtouch 585) δεν πήρε ποτέ ΙΡ!!! Ούτε καν έχει κάνει ενεργοποίηση του Activation Code για τη σύνδεσή του. Δηλαδή ούτε με zisto, zisto συνδέεται, ούτε καν με guest@tellas.gr, tellas!
Ενώ συγχρονίζει κανονικά στα 4092/508 με άψογα μάλιστα στατιστικά. Από την Τετάρτη που έχει συνδέσει λοιπόν το ρούτερ, δεν έχει πάρει ποτέ ΙΡ! Δηλώνει καθημερινά βλάβη, όλο του λένε ότι σήμερα θα λυθεί, αλλά τίποτα. Έχει απελπιστεί και σκέφτεται σοβαρά να τα φορτώσει όλα στον κόκκορα και να κόψει εντελώς. (το σταθερό του λειτουργεί από τις 25 Ιουνίου περίπου).
Επίσης ένα δευτερεύον θέμα είναι και το πότε θα αρχίσει να χρεώνεται η συνδρομή...
Στις 25/6 που ήρθε ο τεχνικός και έκανε τη μικτονόμηση οπότε και λειτούργησε το σταθερό;
Στις 03/07 που έφεραν επιτέλους τον εξοπλισμό;
Ή από την ημέρα που θα πάρει επιτέλους ΙΡ; (αυτή ακόμα δεν υφίσταται, ακόμα περιμένει...)
Λογικά το τελευταίο, αυτό λένε βέβαια και στο 1212/13800 αλλά ποιος τους ακούει αυτούς, (Ο.Φ.Α.* απαντάνε)
Έχει κανείς πρόβλημα με λήψη ΙΡ; Στο 1212 λένε ότι δεν έχει εξαλειφθεί πλήρως το πρόβλημα και ότι πού και πού παρουσιάζεται σε μερικούς...
*ΟΦΑ=Όπου Φυσήξει ο Ανεμος
Εμφάνιση 1-15 από 31
-
08-07-07, 14:13 Εδώ η ΙΡ, εκεί η ΙΡ, πού είναι η ΙΡ οέο; #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος minovg : 08-07-07 στις 14:15.
-
08-07-07, 16:59 Απάντηση: Εδώ η ΙΡ, εκεί η ΙΡ, πού είναι η ΙΡ οέο; #2
Αν διάβασες όσα γράφουν οι προηγούμενοι υπάρχει όντως γενικό πρόβλημα. Μια φίλη μου έλαβε και λογαριασμό για Internet που δεν μπήκε ποτέ λόγω ΙΡ (περίπου μετά από 3 μήνες).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος costaorf : 08-07-07 στις 17:01.
-
08-07-07, 18:09 Απάντηση: Εδώ η ΙΡ, εκεί η ΙΡ, πού είναι η ΙΡ οέο; #3
Νομίζω πως η χρέωση αρχίζει από τη στιγμή που πληκτρολογείτε τον κωδικό ενεργοποίησης στη σελίδα go.tellas.gr
-
08-07-07, 18:24 Απάντηση: Εδώ η ΙΡ, εκεί η ΙΡ, πού είναι η ΙΡ οέο; #4
-
08-07-07, 18:56 Απάντηση: Εδώ η ΙΡ, εκεί η ΙΡ, πού είναι η ΙΡ οέο; #5
Σε ξάδελφό μου που είχε το ίδιο πρόβλημα ακριβώς έφτιαξε μετά από 2 εβδομάδες ώς εκ θαύματος!!! Μπορούσε να συνδεθεί με username zisto και password zizto αλλά μόλις έδινε το δικό του username και password τότε δεν μπορούσε να πάρει IP.
Και σε εμάς η Τ/Υ έλεγε ότι το πρόβλημα ήταν γνωστό και ότι θα λυθεί από μέρα σε μέρα... αλλά πέρασαν 2 εβδομάδες.
Εύχομαι σε εσάς να το φτιάξουν γρηγορότερα.. είναι καθαρά δικό τους πρόβλημα..Once you go Mac you never go Back!
-
08-07-07, 19:03 Απάντηση: Εδώ η ΙΡ, εκεί η ΙΡ, πού είναι η ΙΡ οέο; #6
-
08-07-07, 23:29 Απάντηση: Εδώ η ΙΡ, εκεί η ΙΡ, πού είναι η ΙΡ οέο; #7
Επίσης ένα δευτερεύον θέμα είναι και το πότε θα αρχίσει να χρεώνεται η συνδρομή...
Στις 25/6 που ήρθε ο τεχνικός και έκανε τη μικτονόμηση οπότε και λειτούργησε το σταθερό;
Στις 03/07 που έφεραν επιτέλους τον εξοπλισμό;
Ή από την ημέρα που θα πάρει επιτέλους ΙΡ; (αυτή ακόμα δεν υφίσταται, ακόμα περιμένει...)
Λογικά το τελευταίο, αυτό λένε βέβαια και στο 1212/13800 αλλά ποιος τους ακούει αυτούς, (Ο.Φ.Α.* απαντάνε)
Καλησπερα!
Θα χρεωθει απο την ημερα που ενεργοποιηθηκε η γραμμη και για σταθερη τηλεφωνια και για ιντερνετ, ακομη κι αν δεν ειχε εξοπλισμο, ακομα κι αν δεν ενεργοποιηθει ποτε, ακομη κι αν δεν βαλει το activation id ...
Ας καλεσει 13800-3 και να ζητησει να προωθηθει αιτημα πιστωσης για το adsl ή ακομη καλυτερα ας στειλει ενα φαξ ..
-
09-07-07, 00:48 Απάντηση: Εδώ η ΙΡ, εκεί η ΙΡ, πού είναι η ΙΡ οέο; #8
-
09-07-07, 01:03 Απάντηση: Εδώ η ΙΡ, εκεί η ΙΡ, πού είναι η ΙΡ οέο; #9
Ok, οπως θελει..
Απλως ας γνωριζει οτι στον λογαριασμο που θα λαβει θα εχει χρεωθει κανονικα κι ας μη δουλευει τιποτα..
-
09-07-07, 01:08 Απάντηση: Εδώ η ΙΡ, εκεί η ΙΡ, πού είναι η ΙΡ οέο; #10
-
09-07-07, 01:13 Απάντηση: Εδώ η ΙΡ, εκεί η ΙΡ, πού είναι η ΙΡ οέο; #11
-
09-07-07, 16:12 Απάντηση: Εδώ η ΙΡ, εκεί η ΙΡ, πού είναι η ΙΡ οέο; #12
Στη φίλη που προανέφερα της είπαν (τηλεφωνικά) ότι θα της έδιναν ένα μήνα πίστωση αλλά ποιός έχει εμπιστοσύνη σε μια εταιρεία που χρεώνει υπηρεσίες χωρίς ποτέ να τις παρέχει;
-
09-07-07, 16:32 Απάντηση: Εδώ η ΙΡ, εκεί η ΙΡ, πού είναι η ΙΡ οέο; #13
5 μέρες χωρίς ΙΡ ο φίλος (ποτέ δηλαδή δε πήρε, νέος πελάτης) και σήμερα που επικοινώνησε για να ρωτήσει πώς προχωράει η υπόθεση του είπαν ότι δηλώθηκε μεν στις 03/07 μια βλάβη, αλλά στις 06/07 έκλεισε η υπόθεση διότι διορθώθηκε το πρόβλημα.
@@ διορθώθηκε βέβαια. Ξαναδηλώθηκε η βλάβη και φτου κι από την αρχή. 2 εργάσιμες ακόμα λένε. Μετά παίρνεις ή δε παίρνεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος minovg : 09-07-07 στις 16:33.
-
09-07-07, 16:40 Απάντηση: Εδώ η ΙΡ, εκεί η ΙΡ, πού είναι η ΙΡ οέο; #14
-
10-07-07, 01:18 Απάντηση: Εδώ η ΙΡ, εκεί η ΙΡ, πού είναι η ΙΡ οέο; #15
Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα στην κυψελη(πατρικο μου),δεν επαιρνα ιip επι 2 εβδομαδες.Με ταραξανε στα παραμυθια μεχρι και 2 καινουργια 585 μου εστειλαν και ας ελεγα οτι το δοκιμαζω με διαφορετικα και δεν εχω ιντερνετ και τελος παντων για να μην πολυλολογω....εβαλα δικηγορο ο οποιος βεβαια καταφερε σε 3 μερες να εχω ιντερνετ αν και ενα απο τα φαξ που μου υπεδειξε να στειλω αφορουσε σε αιτηση διακοπης.Λογικα σε λιγο καιρο πρεπει να μου το κοψουν.Η γραμμη δουλευει αψογα αλλα αν μου το κοψουν δεν θα στενοχωρηθω κιολας
Παρόμοια Θέματα
-
Που είναι ο ήχος; Οέο? Που είναι ο ήχος στο ASUS F7SR-7S056C?
Από diamond_gr στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 18-07-08, 00:40 -
Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς;
Από lewton στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 167Τελευταίο Μήνυμα: 11-11-07, 22:57 -
Που είναι οι αποστατες,οεο..?
Από grunge_kdc στο φόρουμ Κουτιά, τροφοδοτικά και ψύξηΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 01-09-07, 11:58 -
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΡ ΟΕΟ?
Από phitzi στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 23-10-06, 19:19
Bookmarks