Εβαλα το συγκεκριμενο software για το traffic shaping πριν μερικες μερες αλλα εχω ενα προβλημα.
Λειτουργει κανονικα μεχρι που να κανω restart το pc. Εαν γινει αυτο οταν ξαναμπω στα win το προγραμμα δειχνει να μην δουλευει
1) Δεν υπαρχει βελτιωση της ταχυτητας του surfing οταν π.χ κατεβαζω ταυτοχρονα απο p2p
2) Δεν βγαζει κατω δεξια στην οθονη ενα εικονιδιο που σου δειχνει την "κινηση" της συνδεσης και
3) Οταν κανω δεξι κλικ στο tray του, μεταξυ των υπολοιπων επιλογων που εχει λεει "Driver not Loaded".
Εχετε καμια ιδεα για το τι παιζει?
Εμφάνιση 1-7 από 7
Θέμα: cFosSpeed Problem
-
08-07-07, 20:33 cFosSpeed Problem #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ardi21 : 08-07-07 στις 20:35.
No Justice - No Peace
-
10-07-07, 02:32 Απάντηση: cFosSpeed Problem #2
στην πραγματικοτητα δεν κανει τιποτα.
το ειχα βαλει το χειμωνα για καμμια βδομαδα και το ξυλωσα,δημιουργουσε και προβληματα.
εκοβε το upload στο μισο,αλλα και το download δεν το αφηνε παραπονεμενο.
-
10-07-07, 02:47 Απάντηση: cFosSpeed Problem #3
Προβλημα δεν μου εχει δημιουργησει μεχρι στιγμης (εκτος απο αυτο που postαρα).
Ουτε το upload εχω παρατηρησει να το κοβει στο μισο...
Τι να πωNo Justice - No Peace
-
10-07-07, 15:10 Απάντηση: cFosSpeed Problem #4
Μήπως έχει σπασμένη έκδοση;
Μου το είχε κάνει πριν από κανα χρόνο και τελικά το αγόρασα και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Πάντως χωρίς αυτό η κατάσταση απλά δεν υποφέρεται, κυρίως αν χρησιμοποιείς P2P...
-
10-07-07, 16:08 Απάντηση: cFosSpeed Problem #5
-
10-07-07, 18:46 Απάντηση: cFosSpeed Problem #6
οχι ,αγορασμενο κανονικα ητανε.
οταν λεμε οτι δοκιμαζουμε ενα προγραμμα το δοκιμαζουμε σε ολες τις δυνατες συνθηκες,δεν το χαιδευουμε και το κυριωτερο δεν βιαζομαστε.
παιζουν ρολο χιλιαδες πραγματα,απο το hardware του pc,τα εγκατεστημενα προγραμματα,το router που χρησιμοποιει ο καθενας...και τα προβληματα ερχονται αργοτερα με τη χρηση.
στην αρχη μου φανηκε τοσο ωραιο και αποτελεσματικο που το αγορασα,αλλα μετα απο λιγες μερες διαπιστωσα προβληματα.
αν ειχατε το ρουτερ που εχω θα βλεπατε ισως τα προβληματα που δημιουργει θα βλεπατε ομως επισης οτι με αυτο το ρουτερ δεν χρειαζεται
κανενα προγραμμα traffic shaping,και με ολα τα ζωα ανοιχτα το browsing δεν κολαει πουθενα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος l_satsok : 10-07-07 στις 18:48.
-
10-07-07, 19:36 Απάντηση: cFosSpeed Problem #7
Για μενα ειπα στο παρανω post
Το δικο μου προβλημα μαλλον ειναι οτι το "αγορασα"No Justice - No Peace
Παρόμοια Θέματα
-
Zyxel P-660H-D3 Problem 2 pc problem
Από lepros στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routersΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 27-05-08, 11:26 -
[Siemens] Ρυθμίσεις cFosSpeed για speedstream 4200
Από Azagthoth στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 20-05-08, 15:07 -
cFosSpeed
Από grgz στο φόρουμ Broadband SoftwareΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 10-10-07, 15:29 -
Internet Acceleration through Traffic Shaping με το cFosSpeed for Windows 2.02
Από nikgr στο φόρουμ Broadband SoftwareΜηνύματα: 70Τελευταίο Μήνυμα: 16-11-06, 22:12 -
Πρόβλημα με το CFosSpeed
Από sisifos στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-05, 12:09
Bookmarks