Εμφάνιση 16-30 από 71
Θέμα: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH
-
16-01-20, 13:30 Re: Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #16
-
16-01-20, 13:33 Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #17
-
16-01-20, 13:42 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #18
-
16-01-20, 14:06 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #19
Χαχά, τυχερός μέσα στην απόλυτη ατυχία του φίλε Daemon!
Νοίκιαζε για χρόνια σπίτι στα Σεπόλια, στα οποία άργησαν πολύ να αναβαθμιστούν οι καμπίνες για το VDSL, με αποτέλεσμα σερνόταν στα 8-9Mbps ταχύτητα. Μετά αγοράζει αυτό το σπίτι πριν περίπου ένα χρόνο στην Εθνικής Αντιστάσεως, και του έλεγα όλο χαρά τότε: "Τυχεράκια, είσαι πολύ κοντά στο Α/Κ της Νέας Φιλαδέλφειας, θα συγχρονίσεις στα 30-40Mbps, χαλαρά". Δες στη φωτό πόσο κοντά στο Α/Κ είναι το σπίτι του.
Κάνει πλήρη ανακαίνιση στο σπίτι, περνιούνται καινούρια καλώδια δικτύου παντού, και μόλις συνδέθηκε, είναι στην Cyta, συγχρόνιζε στα 2-3Mbps!!!
Ήρθαν δύο φορές τεχνικοί της Cyta και μία τεχνικός της Cosmote, και το μόνο που κατάφεραν είναι να τον ανεβάσουν στα 7-8Mbps ταχύτητα, και στο τέλος του είπαν: "Αυτή είναι η ταχύτητά σας κύριε, κι άμα γουστάρετε, αλλιώς την βόλτα σας!"
-
16-01-20, 14:19 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #20
Ειμαι γέννημα θρέμα Φιλαδελφιώτης, κατάλαβα ακριβώς που είσαι κ έχω πάει στο παρελθόν άπειρες φορές στον ΟΤΕ για πληρωμές. Βασικά, τα έχω περάσει κ εγώ, όπου με το ζόρι έπιανα 2 mb με 24 γραμμή, μετά ευτυχώς με πέρασαν (επειδή με θεωρούσαν καλό πελάτη) σε καμπίνα vdsl στο στενό μου αλλά σε 24 γραμμή οπότε συγχρώνιζα στα 24 ακριβώς, μετά έβαλα 50αρα, τώρα 200αρα, αλλά θα προτιμούσα οπτική ίνα να ειμαι ειλικρινής. Κακά τα ψέματα βέβαια, ειναι πολυτέλεια κ τώρα το bandwidth ειναι υπεραρκετό...
-
17-01-20, 10:38 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #21
-
17-01-20, 11:17 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #22
Ο φίλος από τη Ν. Φιλαδέλφεια μπήκε ήδη στο SFBB και έχει τυπώσει το κουπόνι του, αλλά ταυτόχρονα μου έστειλε και αυτή τη φωτογραφία από το site, που λέει ότι όσα κουπόνια δεν θα έχουν εξαργυρωθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020, θα ακυρωθούν.
Θα δοθεί παράταση φαντάζομαι σε αυτή την ημερομηνία, έτσι δεν είναι; Νομίζω ότι διάβασα κάπου στο φόρουμ ότι έχει δοθεί ήδη μια παράταση για τη δράση του SFBB.
-
17-01-20, 11:35 Re: Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #23
-
17-01-20, 12:14 Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #24
Φίλε Daemon, εάν έχω καταλάβει σωστά και είσαι ήδη σε καμπίνα VDSL Vectoring, τότε δεν θα ήταν δυνατόν να είσαι στη λίστα με τις καμπίνες για το FTTH, έτσι κι αλλιώς. Το FTTH αφορά μόνο τις καμπίνες που βρίσκονται κοντά στα Α/Κ, μέχρι τα 550 μέτρα απόσταση, και οι οποίες δεν αναβαθμίστηκαν στις πρώτες φάσεις ανάθεσης...
-
17-01-20, 12:50 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #25
-
21-01-20, 01:26 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #26
Τωρα εχουν κατεβει προς τα κατω Νεα Χαλκηδονα και μαλιστα εχουν φερει την οπτικη μεχρι εξω απο τη πορτα μου.
Δεν εχω καταλαβει ποιος θα εχει δυνατοτητα ενεργοποιησης FTTH και ποιος οχι. Εγω πχ παιρνω κατευθειαν απο το ΑΚ , και οχι απο καμπινα VDSL.
-
21-01-20, 02:25 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #27
Δές εδώ αν μπορείς να έχεις ftth
https://submit.sfbb.gr/EligibilityCheck.aspx
,όσοι είναι μέχρι 550 μέτρα από το ΑΚ θα πάνε σέ ftth κατευθείαν αλλά δέν έχουν σχέσει οι καμπίνες με το ftth καθώς είναι νέο δίκτυο και επιλέγονται περιοχές που έχουν ένδιαφέρον για αρχή κι μετά όλες οι άλλες σηγά σηγά θα αντικαταστήσει το vdsl-adsl.
-
21-01-20, 02:48 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #28
Λεει οτι ''Η διεύθυνση που δηλώσατε περιλαμβάνεται στις περιοχές όπου θα προσφέρονται SFBB υπηρεσίες, αλλά ακόμη δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη προσφορά.''
Το μονο οφελος ειναι οτι θα εχω 13 ευρω το μηνα, για 24 μηνες, εκπτωση σε προγραμμα FTTH?
-
28-01-20, 20:15 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #29
Καλησπέρα σε όλους,
Φαίνεται να έχει ξεκινήσει η εμπορική διαθεσιμότητα στην Φιλαδέλφεια
-
03-02-20, 11:16 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #30
Τις προηγούμενες μέρες πέρασαν οπτικές ίνες και σε αρκετούς δρόμους στη Νέα Χαλκηδόνα (που ανήκει στο δήμο της Ν.Φιλαδέλφειας).
Η υπάλληλος της Nova μου είπε ότι βλέπει ήδη άμεση διαθεσιμότητα για έως 100Mbps μέσω οπτικής ίνας στη δ/νση μου. (πότε πρόλαβαν, ακόμα δεν έχουν κλείσει τα σκαμένα χαντάκια;!) Βέβαια διαθεσιμότητα έβλεπα και εγώ και πριν περάσουν τις οπτικές ίνες γιατί είμαι συνδεδεμένος σε VDSL καμπίνα. (Ίσως η μόνη VDSL στην περιοχή, οι περισσότερες είναι παλιές ADSL)
Αυτή τη στιγμή έχω 24άρα σύνδεση και τελικά έκανα αίτηση για 50άρα, η οποία θα είναι voip μέσω οπτικής ίνας όπως μου είπε...
Είμαι 500 μέτρα περίπου από το Α/Κ της περιοχής μου, όπου και από εκεί πέρασε η οπτική ίνα.
Η οπτική ίνα άραγε συνδεέται με τις VDSL καμπίνες; Ή αφορά μόνο όσους συνδεθούν με τις FTTH καμπίνες; Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να παραμείνω στο παλιό δίκτυο χαλκού και μετά την ενεργοποίηση της 50άρας σύνδεσης;
Επισυνάπτω επίσης και τα στοιχεία της γραμμής μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Meraklis : 03-02-20 στις 19:59.
Bookmarks