Όπως γράφεις αποκλειετε να είσαι 500μέτρα άπο το ΑΚ είσαι πάνω από 550μέτρα άν πέρνεις από νέα καμπίνα μέχρι 100mbps όπου λές καθώς η nova δέν δίνει ftth μόνο vdsl, τά έργα για ftth όπου λές δέν έχουν καμία σχέση με το υπάρχον δίκτυο (adsl-vdsl) είναι ένα νέο δίκτυο όπου μπένουν νέες καμπίνες...
Για νά δεις άν θα καλυφθεί κι η διεύθυνση σου με ftth δές εδώ
https://submit.sfbb.gr/EligibilityCheck.aspx
Εμφάνιση 31-45 από 71
Θέμα: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH
-
03-02-20, 20:27 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #31
-
05-02-20, 12:45 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #32
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τις πληροφορίες.
Πάντως σύμφωνα με το google maps είμαι ακριβώς 500 μέτρα από το Α/Κ.
Επίσης σύμφωνα με ένα αρχείο excel που κυκλοφορεί, βρήκα το καφάο μου και αν δεν κάνω λάθος είναι VDSL.
Οπότε λογικά από εκεί παίρνω ADSL 24 έως τώρα γιατί δεν υπάρχει άλλο παλιότερο καφάο.
-
17-02-20, 17:15 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #33
Ο φίλος από τη Νέα Φιλαδέλφεια μου έστειλε μήνυμα ότι από έναν τεχνικό της Cosmote που πέτυχε στο δρόμο, έμαθε ότι σε κανένα μήνα το πολύ θα είναι εμπορικά διαθέσιμο το FTTH στη περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Μου έστειλε και μερικές φωτογραφίες από τον τεχνικό που έκανε τις κολλήσεις και μετρήσεις στις οπτικές ίνες, σε ένα τραπεζάκι στον δρόμο!
-
17-02-20, 17:41 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #34
Το πότε θα είναι διαθέσιμο είναι καθαρά θέμα του εμπορικού τμήματος, κανείς δεν γνωρίζει τίποτα από τεχνικους μόνο εικασίες κάνουν. Επίσης πρέπει να πάρουν ρεύμα και από τη δεδδηε οι καμπίνες . Ο τεχνικός στο τραπεζάκι φτιάχνει το μουφαρισμα των οπτικών ινών.
-
18-02-20, 23:31 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #35
Έχετε δει και για Inalan;
https://www.google.com/maps/d/viewer...305052345&z=16
Δεν πιάνει όλη τη Φιλαδέλφεια, αλλά μπορεί να μην έχουν ενημερώσει και τον χάρτη τους ακόμα...
-
18-02-20, 23:43 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #36
-
18-02-20, 23:44 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #37
Σε παλιότερη ερώτησή μου προς τον εκπρόσωπο της Inalan, πριν δύο χρόνια περίπου φίλε dosman, μου είχε κάνει ξεκάθαρο ότι η Ν. Φιλαδέλφεια δεν είναι μέσα στα πλάνα επέκτασης της εταιρείας. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στην πράξη νομίζω, μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια...
-
18-02-20, 23:46 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #38
-
18-02-20, 23:55 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #39
-
01-05-20, 01:05 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #40
-
01-05-20, 08:59 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #41
Εδώ ανεβαίνουν..
https://www.eett.gr/opencms/opencms/...g/assignments/
Οι αναβαθμίσεις κοντά στα A/K δεν ανεβαίνουν όμως..
-
04-05-20, 16:31 Re: Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #42
Καλησπέρα
Μετέφερα μια σύνδεση vdsl 100 από περιοχή με vdsl καμπίνα Vodafone σε Ν. Φιλαδέλφεια και περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί το πράγμα:
Η σύνδεση είναι Wind. Το τοπικό κατάστημα στην Ν. Χαλκηδόνα δεν είχε ιδέα από αυτά, δεν είχε ξανακαταχωρήσει αίτηση μετακόμισης με FTTH. Μίλησαν με το ειδικό τμήμα FTTH που έχει η Wind για να συνεννοηθούν. Εμένα, με καλούν από το τμήμα FTTH για ό,τι χρειάζεται.
Σήμερα έκανε την αυτοψία υπεργολάβος του ΟΤΕ (ως πάροχος χονδρικής για την περιοχή) και περιμένω νέα τους για το εάν θα υπάρξει έγκριση των όσων σχεδιάζουν, γιατί το κτίριο έχει λίγο ιδιόρρυθμη υποδομή και τους προβλημάτισε λίγο το πώς θα γίνει η όδευση.
Για περισσότερες πληροφορίες, όταν υπάρξουν νέα θα ενημερώσω για να γνωρίζετε
Για την ιστορία, το σημείο που κάνω την μεταφορά είναι σε πεζόδρομο πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία, αλλά η υφιστάμενη σύνδεση ADSL εκεί έδινε "μόνο" 9-10 Mbps.Το avatar μου προς τιμήν των 25 χρόνων του Command & Conquer (1995 - 2020).
Beneath this mask, there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof!
-
04-05-20, 18:42 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #43
Καλησπέρα σας,
Βρίσκομαι και εγώ Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι από το κατάστημα της Cosmote. 29/1 έστειλα την αίτηση υπογεγραμμένη και συνδέθηκα 30/4 με Cosmote 200/20. Έγινε αίτημα φορητότητας από Vodafone (πρώην Cyta) και μπορώ να πω ότι έγινε ομαλότατα η μεταφορά της τηλεφωνίας μαζί με την ολοκλήρωση των εργασιών της σύνδεσης της ίνας (παράδοση εξοπλισμού και σύνδεση από τεχνικό της Cosmote).
-
04-05-20, 19:30 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #44
-
05-05-20, 21:28 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #45
Προσωπικά την έκανα τηλεφωνικά την αίτηση και ότι έγγραφα χρειάστηκαν μου τα απέστειλαν & τα έστειλα πίσω με e-mail. Θεωρώ ότι στο κατάστημα ίσως γλυτώσεις τα e-mail άλλα λόγω της κατάστασης ίσως παιδευτείς με την ουρά που έχει (σήμερα το απόγευμα είδα αρκετό κόσμο απέξω). Σχετικά με την έκπτωση δεν έχω λάβει ακόμα λογαριασμό για να μπορέσω να απαντήσω με σιγουριά αλλά αναφέρεται στη σύμβαση που υπογράφεις. Στη δράση του SFBB πλέον φαίνεται κανονικά στα στοιχεία της παραγγελίας.
Bookmarks