Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 37
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Έχει κάποιος να μας δώσει στοιχεία για τέτοιες συνδέσεις;

Σκεφτόμουνα ότι έτσι πως έχει τσακίσει τα dslam του ο ΟΤΕ σε ορισμένες περιοχές δεν αξίζει κάποιος να έχει 384/128 σύνδεση και 384/128 πρόσβαση.

Διάφορες λύσεις:
    1) Να πάρει σύνδεση 512/128 οπότε η πρόσβαση 384/128 θα του δώσει γύρω στο 420-440kbit!
    2) Να κρατησει σύνδεση 384/128 και να πάρει προσβαση 256/128 οπότε το θα του δώσει γύρω στα 270-280 (όσα δηλαδή έχει ήδη πληρώνοντας 30 ευρώ τελική στο forthnet αντί των 18/μήνα για 3+1 μήνας δώρο 256.)
    3) Να σουτάρει και τον ΟΤΕ και το Forthnet και να πάρει full LLU vivodi χωρίς τηλέφωνο, οπότε θα έχει πραγματικό 384 και δεν θα πληρώνει και 5 ευρώ το μήνα για πάγια τηλεφώνου.

Για πείτε μας εμπειρίες και μετρήσεις από την εμπειρία σας;

Νομίζω ότι η 256/128 σύνδεση είναι η πιο τσάμπα λύση μέχρι που να φτιάξει ο ΟΤΕ τα dslam του. Βασικά δεν αλλάζει τίποτα στην επίδοση, παρά μόνο το ότι πληρώνεις 144 ευρώ λιγότερα το χρόνο για ακριβώς την ίδια πρόσβαση.

Το 512 με πρόσβαση 384 πρέπει επίσης να αξίζει τα λεφτά του, γιατί από τα 250kbit πας στα 420 (πηγή: Blend που το δοκίμασε) με διαφορά κόστους από 20+30 σε 35+30 (δηλαδή 65/50 = 1.3 ενώ 420/250 = 1.68 -> πληρώνοντας έχτρα 30% κερδίζεις 68% αύξηση ταχύτητας!)

Το 384 με πρόσβαση 256 επίσης είναι σταθερά τα 250 Kbit, αλλά από 20+30 πας στα 20+18, δηλαδή με σταθερή ταχύτητα, πληρώνεις
    (1-(20+18 )/(20+30))*100 = 24% λιγότερο! (144 ευρώ το χρόνο).

Να ευχαριστήσω τον Blend για τις πληροφορίες που μου έδωσε επί τούτου. Όσοι έχετε ανάλογες εμπειρίες, γράψτε εδώ, ώστε να βγάλουμε συμπέρασμα.

Εγώ θα πήγαινα στη Vivodi αν επέτρεπε να έχω συνδρομή forthnet και αν δεν χρέωνε 120 ευρώ αλλαγή σύνδεσης. Εκείνο που με στεναχωρεί είναι ότι με την αλλαγή από 384 σε 256 τιμωρώ την forthnet για την απαράδεκτη τσαπατσουλιά του ΟΤΕ με τα dslam του. Θα σκεφτόμουνα σύνδεση 512, αν αντί να έχει 35 είχε 25 (19 το 384, 25 το 512.)

σημείωση:
    πρέπει να αλλάξει το 8+) δα δίνει φατσούλα, όπως και το ;+) να δίνει άλλη φατσούλα. Οι φατσούλες να βγαίνουν μόνο με :fatsoula: γιατί κάνουν κάποιες εξαιρετικά ενοχλητικές παρεμβάσεις.
    ... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
    改善 - kai zen - continuous change for the better - the Tao of Linux.
    Linux χωρίς εγκατάσταση, δωρεάν ΝΟΜΙΜΟ office, browser χωρίς ιούς ,
    δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...
    ΟΔΗΓΙΕΣ εγκατάστασης Linux

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    αυτή την στιγμή έχω 384 γραμμή και συνδρομή 256, πιάνω κάτι παραπάνω απο 256 (ποιο κοντά στα 300)

οσον αφορά την μεγαλύτερη γραμμή πχ 512 με συνδρομή 384 δεν θα ελεγα οτι είναι οτι καλύτερο, ειδικά για isp που έχουν πακέτα 256 (δηλαδή έχουν κάποιο τρόπο να ελέγχουν το τι μπορεί να πάρει ο χρήστης)

Οσον αφορά την forthet, δεν τους τιμωρείς αυτοί είναι "βλάκες" να βγάζουν πακέτο 6+4 μηνες δώρο αλλά μόνο για τα 256

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    PSTN
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    ZTE w300i
    Path Level
    Interleaved
    Εγώ εξ αρχής είμαι forthnet 256/128 σε γραμμή 384.

Υπάρχουν 2 ζητήματα

α) Το bandwidth που δεν είναι άσχημο, φυσικά όμως ποτέ δεν πιάνω πάνω από το
    θεωρητικό μέγιστο (32Kbyte/sec). To μέσο utilization της γραμμής μου είναι
    όμως πάνω από 80%. Για παράδειγμα, το τελευταίο 3ήμερο έχω φέρει 7GB που
    ισοδυναμεί με ένα μέσο όρο 28K/sec (87% utilization)

β) Το always-on, με το οποίο είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Είναι σαν μια βρύση
    που μπορείς να αφήσεις ανοιχτή
    Όλα τα παιχνίδια android που έχω φτιάξει περιγράφονται και κατεβαίνουν
    από εδώ: https://play.google.com/store/apps/d...=Carbon+People

Περιοχή
    ἐν Πάτραις
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    6Mbps / 950kbps
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
    Router
    Netfaster IAD
    SNR / Attn
    13(dB) / 33.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τί να πούμε και εμείς ρε παιδιά, που εχουμε γραμμή 384/128k, συνδρομή 256/128k και μετά βίας βλέπουμε 200kbps! ...
    Πάντως με το να υποβαθμίζουμε όλοι τις 384k γραμμές μας, μάλλον το χατήρι του πΟΤΕ κάνουμε. Και μας τα πέρνει κανονικά και λιγότερο γκρινιάζουμε.
    Όπως και να το κάνουμε αλλίως είναι να βλέπεις 200kbps και να έχεις 256k συνδρομή και αλλιώς να εχεις 384k.

Περιοχή
    Πατρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pelasgian
    Εκείνο που με στεναχωρεί είναι ότι με την αλλαγή από 384 σε 256 τιμωρώ την forthnet για την απαράδεκτη τσαπατσουλιά του ΟΤΕ με τα dslam του.
    και εγω πηρα την προσφορα της forthnet 256 6μηνη +4 μηνες δωρο, με λιγοτερο κοστος δεν εχω καμια διαφορα στην ταχυτητα, οσο για το αν αυτο ειναι τιμωρια για την forthnet που χανει λεφτα μη πουλωντας τις ακριβοτερες συνδρομες της, ενα εχω να πω, η forthnet και η καθε forthnet σαν μεγαλος ISP μπορει να κανει μηνυση στον ΟΤΕ για διαφυγοντα κερδη που οφειλονται στις απαραδεκτες υπηρεσιες του, και σιγουρα εχει τους τεχνικους ωστε να το αποδειξει σε δικαστηριο, εχεις δει καμια τετοια κινηση απο καποιον provider? οχι, εγω πιστευω οτι τους βολευει κιολας η κατασταση ετσι οπως ειναι, δεν χρειαζονται και να αναβαθμισουν αμεσα το bandwidth τους με το εξωτερικο λογο αυξημενης κινησης.
    Οποτε ΟΧΙ δεν λυπαμαι καθολου την forthnet.

Edit:
    @del_ahmettt

Δεν στεκει αυτο που λες, αμα ειναι ετσι να παρουμε ολοι 1024 για να μπορουμε να διαμαρτυρομαστε τι? ποιο εντονα? ειχε γραψει καποιος σε αλλο thread που ειχε 1024 και επιανε χαλια ταχυτητες οτι του ειχαν πει απο τον ΟΤΕ οτι αν πιανει 25-27kb/sec σε ωρες αιχμης ειναι φυσιολογικο!!!!!!, τι συζηταμε απο εκει και περα?

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24/1Mbit
    ISP
    ForthNet
    Router
    usr 9105
    256 ForthNet και συνήθως πιάνει 28 με 29k/s

Περιοχή
    Around The World
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Έχω γραμμή 384 και σύνδεση 256/128 με τη Forthnet (6μήνες+4δώρο=14.4 ευρώ το μήνα)!!! Κατά μέσο όρο έχω ταχύτητα 270kbps

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30 mbps
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
    Router
    ASUS RT68U
    πάντως παιδιά ΕΧΕΙ διαφορά η 384 συνδρομή στη Forthnet απ' την 256άρα της, μη γελιόμαστε...
    Εγώ είχα βάλει αρχικά μια demo 384άρα της Forthnet και το κοντέρ ήταν καρφωμένο στα 40 !
    Βέβαια η τιμή ήταν διπλάσια απ' την 256άρα, οπότε πήρα κι εγώ την προσφορά 6+4 μήνες 256Κ όπου πιάνω γύρω στα 30 αλλά με αιχμές και όχι οροπέδιο όπως με την 384...
    Δεν μπορώ να πω ότι είμαι δυσαρεστημένος με την επιλογή μου, αλλά αν η Forthnet έκανε την ίδια προσφορα και στις συνδρομές στα 384Κ θα την άλλαζα οπωσδήποτε...

Είναι 25% γρηγορότερη. Αντι να κατέβαζα 60Giga το μήνα θα κατέβαζα 85-90 !
    Το χρόνο αντι για 720 --> 1080Giga
    Στα 10 χρόνια...

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Με βάση αυτά που βλέπω το 384 του ΟΤΕ παίζει στα 250-280 (το δικό μου κολπατζίδικα πακέτα -> δοκιμάστε να βάλτε MTU 1464 ή 1462) πάει 340. Ε, καλύτερα να έχεις ένα τσιτωμένο low-end παρά ένα ξεχαρβαλωμένο high end, ειδικά όταν περάσει τη πρώτη φάση του να κατεβάζεις συνεχώς τα πάντα. Άλλωστε, ακόμα και με bittorrent θέλεις 2-3 ταυτόχρονες συνδέσεις για να χτυπήσεις τα 300kbit (δηλαδή 37.5kbytes/sec.)
    Εγώ στο δικό μου βλέπω γύρω στα 38 με 41. Αν πέσει στα 34-35 και πληρώνω τα μισά, δεν με χαλάει καθόλου, γιατί δεν κάνω τίποτα το συνταρακτικό από κατέβασμα (κάνα upgrade το linux, τίποτα μεγάλα sources κλπ.)-> να φανταστείς δεν έχω κατεβάσει ποτέ ταινεία.
    δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...

Περιοχή
    ἐν Πάτραις
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    6Mbps / 950kbps
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
    Router
    Netfaster IAD
    SNR / Attn
    13(dB) / 33.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Δεν στεκει αυτο που λες, αμα ειναι ετσι να παρουμε ολοι 1024 για να μπορουμε να διαμαρτυρομαστε τι? ποιο εντονα? ειχε γραψει καποιος σε αλλο thread που ειχε 1024 και επιανε χαλια ταχυτητες οτι του ειχαν πει απο τον ΟΤΕ οτι αν πιανει 25-27kb/sec σε ωρες αιχμης ειναι φυσιολογικο!!!!!!, τι συζηταμε απο εκει και περα?
    Εχω την εντύπωση ότι δε με "έπιασες", αν και νομίζω το έθεσα σε σωστή βαση:
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από del_ahmettt
    Όπως και να το κάνουμε αλλίως είναι να βλέπεις 200kbps και να έχεις 256k συνδρομή και αλλιώς να εχεις 384k.
    Μιλώ συγκεκριμένα για την περίπτωση 256k συνδρομή σε 384k γραμμή και μόνο.
    Σενάριο 1ο:
    Χρήστης Χ εχει συνδρομή 256 σε γραμμή 384,που συνδέεται σε μέτρια πιταρισμένο DSLAM έχεi ταχύτητες της ταξης των 260-280k. Tί λεει "Α, καλά είμαι! Τα 256 που μπορει να δώσει ο ISP, μου τα παρεχει μια χαρά ο καλός ο ΟΤΕ. Ε, άμα είχα 384 συνδρομή θά επιανα και παραπάνω!
    Συμπέρασμα: ο χρηστης Χ σχηματίζει θετική αποψη για τον πΟΤΕ, χωρίς στην πραγματικότητα να εχει δοκιμασει την υπηρεσια που πληρώνει.

Σενάριο 2ο:
    Χρήστης Υ(εγώ πχ) εχει συνδρομή 256 σε γραμμή 384,που συνδέεται σε φουλ πιταρισμένο DSLAM έχεi ταχύτητες της ταξης των 200-230k. Tί λεει
    Ρε με τον κ^%λοπΟΤΕ που έχουμε μπλέξει, πότε θα δούμε ταχύτητες της προκοπής
    Δε βαριέσαι όμως, always on είμαι, για 40 ευράκια το μήνα καλά είναι.
    Συμπέρασμα: ο χρηστης Υ εχει συνειδητοποιήσει οτι ο πΟΤΕ τον ψιλοκλέβει, αλλα μιας που τα 256k που εχει πληρώσει στον ISP τα πιανει "κουτσά- στραβά" , δεν το κάνει και θέμα και συμβιβάζεται με τη μετριότητα.

Θεωρείστε τώρα οτι αυτός οι δυο παραπάνω χρήστες κανουν το "λάθος" να πάρουν συνδρομή 384 (για 12 μηνες στη χειρότερη περίπτωση). Νομίζω ότι οι αντιδράσεις των χρηστών διαφοροποιούνται σημαντικά:
    Ο μεν Χ πέρνει χαμπάρι οτι ο πΟΤΕ δεν του προσφερει , ό,τι πληρώνει και ληστευει την τσέπη του και γίνεται ενας ακόμη δυσαρεστημένος πελάτης του.

Για τον μεν Υ, νομίζω δε χρειαζεται να περιγράψω τις αντιδράσεις του. !@%*%$#, "$$*^^!&# κτλ... είναι οι λέξεις που βρισκονται συνεχώς στα χείλη του
    Ο ανθρωπος θα εχει (προ)πληρώσει μια υπηρεσία με καπέλο 100%.

Πέρα απο τις πιο πάνω γλαφυρές περιγραφές, η ουσία ειναι μία: Ο πΟΤΕ κάνει "έκπτωση" στην ποιότητα της υπηρεσίας που σε μερικές περιπτώσεις είναι πάνω απο 50%( ήτοι 190kbps)!
    Πείτε μου σας παρακαλώ μια υπηρεσία ή αγαθό που να πωλείται σε συγχρονη κοινωνία και να επιτρέπεται το ΝΟΜΙΜΟ κλέψιμο σε ποσοστό 50%!!! Πληρώνεις ένα και περνεις μισό δηλαδή!
    Πρωτοφανή πράγματα!

Ο κοινή γνώμη (ο καταναλωτής δλδ) δεν πρεπει να ειναι ΘΥΜΑ. Ας μην υπήρχαν συνδρομές των 256k και να βλέπαται οτι οι αντιδράσεις θα ηταν πολύ μεγαλύτερες.
    Φυσικά δε λεω να μην βαζουμε 256 (και εγω τετοια εχω), αφου τα λεφτα ειναι λεφτουδάκια, αλλα να συνειδητοποιουμε οταν το κάνουμε οτι χαρίζουμε στον πΟΤΕ
    ((384-256)/384)*19.90 + ΦΠΑ ~ 8 Ευρώ το μήνα.

Περιοχή
    Πατρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Πολυ ωραια πες μου λοιπον ποια θα επρεπε να ηταν μια αποτελεσματικη αντιδραση, αυτη που θα αναγκαζε τον ΟΤΕ να αναβαθμισει τις υπηρεσιες του?
    Υπαρχει τροπος να δει ο οποιοσδηποτε χρηστης να δει αν εχει προβλημα με τον ΟΤΕ η οχι, σε καποιο αλλο thread σου ειχα πει νομιζω πως, αλλωστε και με 256 ο Α χρηστης σε τιγκαρισμενο dslam θα ΔΕΙ προβληματα με ολα τα p2p μιας και κανενα τους δεν θα ειναι σε θεση να τερματισει την γραμμη του, θα το δει επισης και οταν θα παει να παιξει καποιο Online game.
    Οσο για τον Β χρηστη που συμβιβαζεται, επανερχομαι στο αρχικο ερωτημα μου, πως θα αντιδρασει?
    Μην εχετε αυταπατες, καμια μορφη αντιδρασης απο χρηστες δεν θα κανει τον ΟΤΕ να γινει καλυτερος μιας και ειναι σχεδον μονοπωλιο, μονο αν υπηρχε σοβαρος ανταγωνισμος, θα ειχε και καλυτερες τιμες και καλυτερες υπηρεσιες.

Περιοχή
    Πατρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikgr
    πάντως παιδιά ΕΧΕΙ διαφορά η 384 συνδρομή στη Forthnet απ' την 256άρα της, μη γελιόμαστε...
    Εγώ είχα βάλει αρχικά μια demo 384άρα της Forthnet και το κοντέρ ήταν καρφωμένο στα 40 !
    σε dslam που ΔΕΝ ειναι τιγκαρισμενα (επαρχια,νησια, σε κατι βραχονησιδες) οντως εχει διαφορα, στα δικα μας dslam ομως δεν εχει καμια διαφορα, εγω εβαλα 256 και ναι καλα το υποπτευθηκες ΟΥΤΕ αυτη την τερματιζω.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Το πρόβλημα είναι ότι βάζοντας 256 στερείς από έσοδα τον μόνο που δεν φταίει, τη forthnet. Εγώ το βρίσκω απαράδεκτο να εξαναγκάζομαι να αντικαταστήσω την αορίστου χρόνου 384 με το forthnet σε 256 3μήνες +1 δώρο, ΕΠΕΙΔΗ ο ΟΤΕ δεν δίνει σωστά 384, αλλά 270! (και ο ΟΤΕ να πάρει τα λεφτά που αντιστοιχούν στα 384, ενώ δεν τα προσφέρει). Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι δεν θέλω να πληρώσω 130 (που θα πάνε στον ΟΤΕ) για να αλλάξω σε Vivodi. Γιατί να πληρώσω λεφτά για την μεταφορά της σύνδεσης δηλαδή;

Αν αύριο η Vivodi μου έλεγε ότι «αν μείνεις μαζί μου έξι μήνες, σου χαρίζω τα 120 και σε συνδέω στη βδομάδα» θα με είχε πελάτη ΑΜΕΣΩΣ. Το θέμα είναι ότι λόγω αδυναμίων τους, ούτε αυτοί μπορούν να προσφέρουν λύση στο τέρας ΟΤΕ, οπότε μένει μόνο η λύση του του 3+1 της Forthnet. Κρίμα βέβαια, γιατί το θεωρώ ξεφτύλα να πληρώνει το forthnet (και εμείς) τις βλακείες, την ασυνέπεια και τη κοροϊδία του ΟΤΕ.

το 256 μέσω 384 δίνει λίγο παραπάνω από 270 πάντως, δηλαδή ΑΚΡΙΒΩΣ όσο δίνει η μέση σύνδεση 384/384.

(Όσοι έχετε 384/384 Forthnet/OTE μπορείτε να ελέγξεται τι γίνεται στο adsltest.forthnet.gr) Πριν κάνετε μετατροπή σε 256, ζητήστε από τον ΟΤΕ να σας δώσει καλύτερη παροχή, έτσι για να υπάρχει στις βλάβες. Είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να υπάρχει ως αναφορά βλάβης στο 121 ότι η σύνδεσή σας δίνει 250 αντί για 384, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μελλοντική μήνυση κατά του ΟΤΕ.

Περιοχή
    ἐν Πάτραις
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    6Mbps / 950kbps
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
    Router
    Netfaster IAD
    SNR / Attn
    13(dB) / 33.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Slay, δε θα διαφωνήσω καθόλου ότι η ισχυρότερη μορφή πίεσης ειναι ο ανταγωνισμός. Και οτι αν δεν στησουν δικά τους δικτυα οι ISPs μεσα στις πόλεις δε θα δουμε bradband στην Ελλάδα.
    Αλλα ο αμοιρος ο καταναλωτής (εσύ, εγώ δλδ), θα πρεπει να αφήνουμε τον πΟΤΕ να μας "γδυνει" χωρις να βγάζουμε μιλιά και να περιμενουμε τη μερα εκείνη που το ΔΣ του X ISP θα αποφασίσει να χτυπήσει στα ίσια τον πΟΤΕ, στηνοντας δικα του δικτυα
    Αν γίνουν μαζικές εγγραφες διαμαρτυρίες κατί, εστω μικρό, δε μπορει να επιτευχθεί Αν παει ενας χρηστης μονος του και παραπονεθει αυτο που θα του πουνε ειναι"δε μας εχει αναφερθεί παρόμοια δυσλειτουργία απο αλλους χρηστες, είναι δικό σας το πρόβλημα κτλ...". Αν ειναι περισσοτεροι ομως?

Το θέμα ειναι οτι για να φτασει ενας χρηστης στον πΟΤΕ να παραπονεθεί, πρεπει ο ίδιος νωρίτερα να εχει φτάσει στο "αμήν" (να βλεπει δηλαδή 160k όταν πληρωνει για 384 στη γραμμή, οπως προείπα) Και μακάρι να αρχίσει να μετραει και packets όπως εσύ, για να "σπαστεί" ακόμα περισσότερο με αυτα που θα δει.

Ο καταναλωτης πάντως μπορει εστω και εμεσα να "πληξει" τον πΟΤΕ. Βλ σταθερή τηλεφωνία, ΟΤΕnet, αγορα εξοπλισμού.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Α, κάτι που δεν το ξέρουν οι περισσότεροι. Να μην έχετε το MTU σε 1500, γιατί δημιουργεί fragmeted packets και απασχολεί τσάμπα πακέτα ρίχνοντας έτσι και τη δική σας απόδοση, αλλά και των άλλων στο ίδιο dslam. Να ρυθμίσετε το MTU size σε 1464 ή 1462. Εμένα μου πάει το 270 σε 320! (και το upstream από 130 σε 160!)
    Επίσης ΠΑΝΤΑ να βάζετε over ATM και όχι over Ethernet. (PPPoA ΟΧΙ PPPoE). Ο συνδιασμός δίνει ένα +10% και καλύτερα pings!

Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-02-06, 11:44
  2. Ξαφνικα Απο 384/128 Σε 512/128
    Από conne στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-07-05, 11:37
  3. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-09-04, 01:11
  4. Μηνύματα: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-05-04, 20:30