Εμφάνιση 1-2 από 2
  1. #1
    Εγγραφή
    14-11-2017
    Μηνύματα
    5
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Καλησπέρα σας,

    Χθες διαπίστωσα ότι δεν είχα ίντερνετ. Τσεκάροντας το router (Huawei EchoLife HG521) ήταν αναμμένο μόνο το led του power. Έκανα επανεκκίνηση του router, καθώς το άφησα και εκτός ρεύματος για μικρό διάστημα. Το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Το ρουτερ όταν ανοίγει, έχει σταθερά αναμμένο το led του power και κάνει και έναν θόρυβο το τροφοδοτικό του. Δοκίμασα με ρούτερ γείτονα και παίζει κανονικά η γραμμή, και βάζοντας το τροφοδοτικό του ρουτερ της forthnet στο ρουτερ του γείτονα τρεμοπαιζαν όλα τα λαμπάκια.

    Παρακαλώ πολύ για τις ενέργειες σας, διότι το ρουτερ είναι δανεικό.

    Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

  2. #2
    Εγγραφή
    04-10-2013
    Μηνύματα
    1.928
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Καλησπέρα geokap και καλή εβδομάδα,

    Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα, με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου, ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

    Γιώργος, Nova Support

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας