Κείμενο καταγγελίας:
Αγαπητέ Κύριε/Κυρία,
Θα θέλαμε να καταγγείλουμε στην επιτροπή σας το παρακάτω περιστατικό.
Έχουμε προβεί σε σύναψη σύμβασης με την εταιρεία Forthnet Α.Ε. για την παροχή υπηρεσίας internet μέσω Shared LLU DSL γραμμής. Επί του παρόντος διαθέτουμε ΑDSL γραμμή ΑΡΥΣ ΟΤΕ στο όνομά μας με κάποιον άλλο ISP ή την ίδια την Forthnet, στην οποία κάποιοι από εμάς είμαστε ήδη συνδρομητές .
Ο χρόνος κατάθεσης των αιτήσεών μας έχει ξεπεράσει σχεδόν σε όλους τον ένα μήνα, αλλά παρόλα αυτά η εταιρία δεν τις έχει ικανοποιήσει ακόμα.
Υπογραμμίζεται πως στις αιτήσεις μας εξουσιοδοτήσαμε την εν λόγω εταιρία να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να διακόψει τις υπάρχουσες συνδέσεις μας μέσω ΑΡΥΣ ΟΤΕ έτσι ώστε να μας συνδέσει στη συνέχεια στο ιδιόκτητο δίκτυό της.
Σε επικοινωνίες μας με την Forthnet, ενημερωθήκαμε πως το πρόβλημα έγκειται σε συνεχείς απορρίψεις από την πλευρά του ΟΤΕ λόγω ενεργής ADSL στο όνομα του κατόχου της γραμμής. Αρκετές φορές μάλιστα μας προέτρεψαν να προβούμε μόνοι μας σε απενεργοποιήσεις των ADSL γραμμών μας, μήπως με αυτό τον τρόπο καταφέρουμε να σταματήσουν οι συνεχείς απορρίψεις από τον ΟΤΕ.
Όπως φυσικά καταλαβαίνετε, έχουμε να κάνουμε με κάτι παράνομο και αδιανόητο λόγω της ύπαρξης του νέου RUO (http://www.eett.gr/opencms/sites/EET...s/RUO-2007.pdf, ΦΕΚ 620/Β/25-4-2007) από την Επιτροπή σας.
Ο κύριος υπεύθυνος φαίνεται να είναι ο ΟΤΕ που απορρίπτει χωρίς προφανή λόγο τις αιτήσεις, αλλά μερίδιο ευθύνης έχει και η Forthnet καθώς μας προτρέπει να κάνουμε μόνοι μας τις διαδικασίες απενεργοποίησης της ADSL γραμμής του ΟΤΕ παρόλο που την έχουμε εξουσιοδοτήσει να το κάνει η ίδια.
Το σοβαρό μειονέκτημα αυτής της κίνησης όπως γνωρίζετε θα είναι να παραμείνουμε χωρίς σύνδεση adsl γραμμής για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα , κάτι το οποίο δεν είναι αναγκαίο αν οι παραπάνω εταιρείες εφάρμοζαν το νέο RUO.
Θα σας παρακαλούσαμε λοιπόν να εξετάσετε το συγκεκριμένο περιστατικό, που απ’ ότι φαίνεται απασχολεί εκτός από εμάς και πολλούς ακόμα ιδιώτες και να προβείτε στις απαραίτητες συστάσεις και κυρώσεις προς τις δύο εταιρίες (OTE, Forthnet), έτσι ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας άμεσα.
Με τιμή
Αν έχετε κι εσείς το συγκεκριμένο πρόβλημα και θέλετε να συμμετέχετε στην καταγγελία στείλτε ‘πμ’ στον χρήστη fir3zt4rt4h με το ονοματεπώνυμό σας , τη διεύθυνση e-mail σας και τον σειριακό αριθμό της αίτησής σας ή τον αριθμό τηλεφώνου στον οποίο έχετε κάνει αίτηση να ενεργοποιηθεί η γραμμή .
Τα στοιχεία των χρηστών δε θα δοθούν δημόσια στο topic και θα χρησιμοποιηθούν μόνο στην αποστολή της καταγγελίας .
Τα στοιχεία θα πρέπει να έχουν σταλεί μέχρι Πέμπτη βράδυ το αργότερο καθώς η αποστολή της καταγγελίας θα γίνει την Παρασκευή το πρωί.
Εμφάνιση 1-15 από 61
-
11-07-07, 13:33 Ομαδική καταγγελία στην ΕΕΤΤ για απορρίψεις από τον ΟΤΕ 'λόγω ενεργών adsl γραμμών' #1
-
11-07-07, 14:33 Απάντηση: Ομαδική καταγγελία στην ΕΕΤΤ για απορρίψεις από τον ΟΤΕ 'λόγω ενεργών adsl γραμμ #2
Σου στέλνω τα στοιχεία με pm...
-
11-07-07, 14:52 Απάντηση: Ομαδική καταγγελία στην ΕΕΤΤ για απορρίψεις από τον ΟΤΕ 'λόγω ενεργών adsl γραμμ #3
Σου έστειλα και εγώ τα στοιχεία μου με pm
The more things change, the more they stay the same...
-
11-07-07, 23:39 Απάντηση: Ομαδική καταγγελία στην ΕΕΤΤ για απορρίψεις από τον ΟΤΕ 'λόγω ενεργών adsl γραμμ #4
Mέχρι στιγμής έχω λάβει συμμετοχή από 10 άτομα.Περίμενα περισσότερα αλλά σίγουρα είναι καλύτερα να στείλουμε 10 άτομα μαζί μια καταγγελία ,παρά ο καθένας ξεχωριστά.
Περιμένω από τον φίλο stevekom αύριο ενημέρωση για τις κινήσεις του (θα μιλήσει με forthnet και το δικηγόρο του), Παρασκευή πρωί στέλνω την καταγγελία και μετά ο Θεός βοηθός
-
12-07-07, 01:10 Απάντηση: Ομαδική καταγγελία στην ΕΕΤΤ για απορρίψεις από τον ΟΤΕ 'λόγω ενεργών adsl γραμμ #5
Μόλις σου έστειλα και εγώ π.μ με τα στοιχεία για την καταγγελία.
Άντε να δούμε...
-
12-07-07, 01:41 Απάντηση: Ομαδική καταγγελία στην ΕΕΤΤ για απορρίψεις από τον ΟΤΕ 'λόγω ενεργών adsl γραμμ #6
Κι εγώ επίσης! Fingers crossed...
-
12-07-07, 01:55 Απάντηση: Ομαδική καταγγελία στην ΕΕΤΤ για απορρίψεις από τον ΟΤΕ 'λόγω ενεργών adsl γραμμ #7
Συγνωμη που επεμβαινω αλλα η απαντηση της Forthnet οτι φταιει ο ΟΤΕ ειναι γραπτη;; Το λεει επισημα;;
-
12-07-07, 02:08 Απάντηση: Ομαδική καταγγελία στην ΕΕΤΤ για απορρίψεις από τον ΟΤΕ 'λόγω ενεργών adsl γραμμ #8
κρίμα που η ΕΕΤΤ έχει τόσο αργές διαδικασίες
θα αργήσουμε να μάθουμε το ξεμπρόστιασμα της 4net
-
12-07-07, 02:16 Απάντηση: Ομαδική καταγγελία στην ΕΕΤΤ για απορρίψεις από τον ΟΤΕ 'λόγω ενεργών adsl γραμμ #9
Σου έχω στείλει κι εγώ τα στοιχεία μου, το γράφω απλά για να φαίνεται πόσοι είμαστε. Δεν άλλαξες όμως το σημείο που λέει ότι η γραμμή είναι στο όνομά μας. Νομίζω πως αυτό δεν είναι ο κανόνας. Μπορείς απλά να γράψεις ότι "οι αιτήσεις μας έχουν υπογραφεί κανονικά από τον κάτοχο της εκάστοτε γραμμής".
-
12-07-07, 04:01 Απάντηση: Ομαδική καταγγελία στην ΕΕΤΤ για απορρίψεις από τον ΟΤΕ 'λόγω ενεργών adsl γραμμ #10
Παιδιά, τις διορθώσεις στο κέιμενο της καταγγελίας τις κάνω εγώ... αύριο, μέχρι το τέλος της ημέρας θα συγκεντρώνουμε τυχόν διορθώσεις - προτάσεις που πιθανόν να έχετε και θα γίνουν όλες μαζί, οπότε και θα αναρτηθεί από εμένα, ή από τον αγαπητό φίλο fir3zt4rt4h το τελικό κείμενο εδώ και στο προηγούμενο thread, αλλά και σε εκείνο από το οποίο ξεκινήσαμε όλοι (τίτλος: Προσφορά 1ης Ιουνίου αναμονή ενεργοποίησης και διαδικασίες), για να το διαβάσετε και να ξέρετε τί θα σταλεί.
Συνεχίστε να στελνετε στον fir3zt4rt4h τα απαιτούμενα στοιχεία και αύριο θα έχετε το απόγευμα μια νεότερη ενημέρωση απο τον fir3zt4rt4h και από μένα σχετικά με το τι γίνεται.
Είμαι και εγώ στη διάθεσή σας!!!
Τέρμα τα αστεία, προχωράμε όλοι μαζί και ελπίζουμε να πάνε όλα κατ' ευχήν...
.Μην λογομαχείς ποτέ με έναν ηλίθιο... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας...
-
12-07-07, 04:19 Απάντηση: Ομαδική καταγγελία στην ΕΕΤΤ για απορρίψεις από τον ΟΤΕ 'λόγω ενεργών adsl γραμμ #11
-
12-07-07, 04:45 Απάντηση: Ομαδική καταγγελία στην ΕΕΤΤ για απορρίψεις από τον ΟΤΕ 'λόγω ενεργών adsl γραμμ #12
ΟΚ, απλά δεν το είδα γραμμένο στο αρχικό ποστ του νήματος.
Άντε να δούμε μπας και βγάλουμε καμιά άκρη....
-
12-07-07, 13:46 Απάντηση: Ομαδική καταγγελία στην ΕΕΤΤ για απορρίψεις από τον ΟΤΕ 'λόγω ενεργών adsl γραμμ #13
Nαι το βράδυ θα γίνουν 1-2 διορθωσούλες.
Αυτή τη στιγμή έχω λίστα με 14 ονόματα.
Not bad
-
12-07-07, 13:56 Απάντηση: Ομαδική καταγγελία στην ΕΕΤΤ για απορρίψεις από τον ΟΤΕ 'λόγω ενεργών adsl γραμμ #14
Θα στειλω μόλις πάω σπίτι τα στοιχεία μου σε pm αλλά ξεκαθαρίστε μέσα στο email στα ονόματα των καταγγελώντων ότι δεν έχω πρόβλημα με υπηρεσίες....μην βρεθώ και εκτεθημένος
-
12-07-07, 14:25 Απάντηση: Ομαδική καταγγελία στην ΕΕΤΤ για απορρίψεις από τον ΟΤΕ 'λόγω ενεργών adsl γραμμ #15Θα στειλω μόλις πάω σπίτι τα στοιχεία μου σε pm αλλά ξεκαθαρίστε μέσα στο email στα ονόματα των καταγγελώντων ότι δεν έχω πρόβλημα με υπηρεσίες....μην βρεθώ και εκτεθημένος
Παρόμοια Θέματα
-
Καταγγελία στην ΕΕΤΤ λόγω προβληματικής υπηρεσίας
Από panozz στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 66Τελευταίο Μήνυμα: 12-08-08, 11:12 -
Προσφορά 1ης Ιουνίου-Συνεχείς απορρίψεις λόγω ενεργών adsl
Από mikepl στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 346Τελευταίο Μήνυμα: 03-08-07, 19:20 -
Προσωρινή διακοπή ADSL γραμμών ΟΤΕ λόγω συντήρησης
Από kostas_pav στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 44Τελευταίο Μήνυμα: 27-07-06, 09:27 -
Επιστολή Διαμαρτυρίας προς τον ΟΤΕ για κακή ποιότητα των γραμμών DSL στην Πάτρα
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 05-04-06, 19:28
Bookmarks