Αναβιώνω το νήμα (για να μην ανοίγω dedicated), για να σας προτείνω ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ενός φίλου, που πρόκειται να ξεκινήσει fundraise στο gamefound, τον οκτώβριο/νοέμβριο.
To παιχνίδι είναι αυτό:
Guns of the Old West
Η εταιρεία του που έχει δημιουργήσει για την ανάπτυξη του παιχνιδιού είναι αυτή.
Όποιος ενδιαφέρεται και του αρέσουν τέτοιου είδους επιτραπέζια, μπορεί να κάνει ένα follow ώστε να βοηθήσει![]()
Εμφάνιση 16-24 από 24
Θέμα: Επιτραπέζια παιχνίδια
-
15-05-23, 13:43 Re: Επιτραπέζια παιχνίδια #16"Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
15-05-23, 15:01 Απάντηση: Re: Επιτραπέζια παιχνίδια #17
Μια χαρά καλά έκανες
- - - Updated - - -
Εγώ πάντως έχω παίξει αρκετά dune imperium το οποίο είναι ζορικο. Θεωρώ ότι το expansion χαλάει το παιχνίδι. Το πρόβλημα και η αιτία σχέσης αγάπης και μίσους είναι ότι για μένα η τύχη παίζει πολύ ρόλο. Ουσιαστικά ένα κακό χέρι έχει πολύ μεγάλη επίπτωση.
- - - Updated - - -
Εγώ αγόρασα το architects of the west το οποίο είναι και το μόνο παιχνίδι που είδα την εξήγηση και σκέφτηκα ότι εδώ είμαστε.
Πολύ μου αρέσει γιατί έχει κάποιες διαφορές με τα κλασσικά euro games. Το πλήθος κάνει την διαφορά αλλά είναι και πρόβλημα.
Από την ίδια εταιρεία έχω σκοπό να πάρω το raiders of the north sea
-
19-05-23, 09:16 Απάντηση: Επιτραπέζια παιχνίδια #18
Καλησπέρα! Παίζει κανείς εδώ στο φόρουμ το παιχνίδι "The Witcher: Adventure Game"? Ενδιαφέρομαι για τον πλούτο του lore και έχω παίξει όλα τα παιχνίδια και διαβάσει τα βιβλία, αλλά ποτέ δεν έπαιξα αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι.
-
29-05-23, 06:07 Απάντηση: Re: Επιτραπέζια παιχνίδια #19
Ευχαριστούμε για το heads up... Θα το δω οποσδήποτε.
Έχω άπειρα στο ράφι που δεν ασχολήθηκα ακόμη. Τι δηλαδή, πρέπει να τα παίζουμε κιόλας; Εγώ το ξεπέρασα ήδη αυτό το κόμπλεξ...
- - - Updated - - -
Δεν το έχω παίξει. Δεν το ξέρω καν. Γνωρίζω λίγο το lore αλλά μέχρι εκεί. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αρκετά παλιό και δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές. Θα σε συμβουλευα να το προσπεράσεις μέχρι να φτάσεις στο
"The Witcher: Old World" που είναι έκδοση του 23 και πολύ καλύτερο αν κρίνω από το τι λένε όσοι το είδαν...Υ.Γ. Όταν το πρόβλημα δεν είναι R.T.F.M. τότε σίγουρα είναι P.E.B.K.A.C.
Μην πετάτε συσκευασίες και manual τουλάχιστον όχι πριν βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που σας παρέχει κάποια συσκευή.
Katsoulinos...
-
29-05-23, 11:29 Απάντηση: Re: Επιτραπέζια παιχνίδια #20
Μοιάζει με το flick'up
Έχεις φίλο που σχεδιάζει παιχνίδια; Από όσο ξέρω έχει δύο σχετικά γνωστές εταιρείες στην Ελλάδα
- - - Updated - - -
Αναφέρεσαι σε κάποιο μήνυμα;
Πάντως δεν είναι θέμα κόμπλεξ αυτό που λες. Εδώ στο Βέλγιο που μένουν όλοι σε σπίτια και έχουν άπειρο χώρο έχει κάτι τυπακια με 250+παιχνίδια που πουλάνε κατά καιρούς γιατί λέει έχουν ξεμείνει από χώρο. Αν έχουν παίξει κάθε παιχνίδι με φορά καλά είναι. Αγοράζουν ως συλλέκτες.
-
29-05-23, 13:08 Re: Απάντηση: Re: Επιτραπέζια παιχνίδια #21
Επειδή δεν πολυασχολούμαι με επιτραπέζια προσωπικά (μόνο τα γνωστά), θα του το μεταφέρω γιατί δεν το ξέρω αυτό που λες.
Ναι, είναι διαδικτυακός φίλος (τον γνώρισα πριν αρκετά χρόνια μέσω ενός παιχνιδιού) και μου ζήτησε αν μπορώ να προωθήσω το παιχνίδι του.
Δεν ζει Ελλάδα. Είναι στην Αυστραλία. Δεν νομίζω πως χρειάζεται κάποια εταιρεία πάντως. Έχει δημιουργήσει τη δική του. Απλώς το έχει βάλει σε crowdfunding σε πρώτη φάση.
Από ελλάδα λες την Καϊσα να φανταστώ;"Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
29-05-23, 22:59 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιτραπέζια παιχνίδια #22
-
29-05-23, 23:32 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιτραπέζια παιχνίδια #23
-
31-05-23, 05:42 Απάντηση: Re: Επιτραπέζια παιχνίδια #24
Ναι, απάντησα στον Paimon...
Δεν μου φαίνεται περίεργο, με μέση τιμή στην Ελλάδα, τα 45-50€ και με έναν μέσο μισθό, μπορείς να κάνεις εύκολα μια καλή συλλογή αν δεν έχεις συμαντικές υποχρεώσεις όπως π.χ. κανά δάνειο πρώτης κατοικίας που φεύγει ένας μισθός. Στο εξωτερικό, συχνά είναι και πιο προσιτά με τις προσφορές που βγάζουν κάθε τόσο.
Μια Ελληνική εταιρία, είναι η Artipia Games, από την οποία δεν έχω καλή εμπειρία σε ότι αφορά στην εξυπηρέτηση τους όταν αγοράσα από το website τους. Ελπίζω να βελτιώθηκαν.Υ.Γ. Όταν το πρόβλημα δεν είναι R.T.F.M. τότε σίγουρα είναι P.E.B.K.A.C.
Μην πετάτε συσκευασίες και manual τουλάχιστον όχι πριν βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που σας παρέχει κάποια συσκευή.
Katsoulinos...
Bookmarks