οσοι εχουν κανει αιτηση διακοπης (ειχαν shared ή full) περιπου σε ποσες μερες σας εκοψε η Βιβο; μιλαω για παροχη οχι για αιτηση.
Εμφάνιση 1-15 από 32
-
13-07-07, 02:48 Σε πόσες μέρες σας εκοψε η Vivodi; #1AMD Ryzen 5 5600, ASUS X570 TUF Gaming Wi-Fi, 2x16Gb G.Skill DDR4 @3600 CL16, XFX RX 6700XT, Corsair RM 650, 2x1Gb NVMe, 15 TB HDD, Όλα αυτά μέσα στο CoolerMaster Cosmos RC-1000 Monitor: Samsung C27FG73 ]
-
13-07-07, 08:02 Απάντηση: Σε πόσες μέρες σας εκοψε η Vivodi; #2
αποσο ξερω οι διακοπες γινοντε τελος του μηνα...τωρα αν εσυ κανεις την αιτηση στης 3 δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα μαλλον τελος (οχι η φαρσα) του μηνα θα κοπεις...κανω λαθος?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος athriskos : 13-07-07 στις 08:02.
Darktrone's Newest LP Entitled F.O.A.D. RULES!!!!
το εχω λιωσει το cdακι!!!!!
-
13-07-07, 10:20 Απάντηση: Σε πόσες μέρες σας εκοψε η Vivodi; #3
Πρέπει να στήλης την αίτηση διακοπής 10 μέρες πριν το τέλος του μήνα.
Η διακοπή γίνεται στην αρχή του επόμενου μήνα.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
13-07-07, 10:58 Απάντηση: Σε πόσες μέρες σας εκοψε η Vivodi; #4
και πληρώνεις μέχρι τον προηγούμενο να φανταστώ;
-
13-07-07, 11:06 Απάντηση: Σε πόσες μέρες σας εκοψε η Vivodi; #5
Αν στήλεις αίτηση διακοπής σήμερα τότε θα πληρώσεις όλο τον μήνα Ιούλιο και θα σου διακοπή η σύνδεση στις 1 Αυγούστου.
| "Anyone can build a fast CPU.
-
13-07-07, 11:09 Απάντηση: Σε πόσες μέρες σας εκοψε η Vivodi; #6
Μέχρι 3 εργάσιμες πριν το τέλος του μήνα να την στέλνεις και είσαι εντάξει. Φυσικά τηλεφωνείς την ίδια στιγμή για να επιβεβαιώσεις ότι πήραν το fax.
-
14-07-07, 04:02 Απάντηση: Σε πόσες μέρες σας εκοψε η Vivodi; #7
Ευχαριστω για της απαντησεις. Κριμα που νομιζα οτι θα μπορουσαν να σε κοψουν σε 10 μερες και δεν επρεπε να περιμενεις τον μηνα. Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να περιμενω μεχρι τελους του μηνα να στειλω την αιτηση στη Νetone για ενεργο βρογχο...
AMD Ryzen 5 5600, ASUS X570 TUF Gaming Wi-Fi, 2x16Gb G.Skill DDR4 @3600 CL16, XFX RX 6700XT, Corsair RM 650, 2x1Gb NVMe, 15 TB HDD, Όλα αυτά μέσα στο CoolerMaster Cosmos RC-1000 Monitor: Samsung C27FG73 ]
-
14-07-07, 19:33 ποσες μερες για να αποδεσμευθει η γραμμη απο βιβοντι #8
ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΑΞ ΣΤΗΝ ΒΙΒΟΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΓΙΟΥ. ΛΗΓΕΙ 31/7/2007 ΤΟ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ 6 ΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΤΕΝΕΤ?? ΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ?? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/7 ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΩ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΗ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ
-
15-07-07, 00:08 Απάντηση: ποσες μερες για να αποδεσμευθει η γραμμη απο βιβοντι #9
εχει ειπωθει πολλες φορες πριν ανοιξουμε ενα νεο θεμα...........
δεν ειναι δουλεια μου, υπαρχουν admins, moderators κτλ που ειναι αρμοδιοι αλλα ρε παιδια
ειναι πολυ ενοχλιτικο και σπαστικο αυτο το πραγμα...
εν πασει περιπτωσει υπαρχει προσφατο ενεργο κιολας νημα να διαβασεις
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=114616
-
15-07-07, 02:09 Απάντηση: Σε πόσες μέρες σας εκοψε η Vivodi; #10
Είχα στείλει την αίτηση διακοπής γύρω στις 28 Μαϊου και στις 7 Ιουνίου ήμουν ΟΚ,χωρίς βίβο.
-
17-07-07, 14:59 Απάντηση: Σε πόσες μέρες σας εκοψε η Vivodi; #11
Εγώ στις 28.6 εστειλα την αιτηση μαζί με ενα "απειλητικοτατο" φαξ που εξηγούσα ότι εκαναν 5 μήνες να με ενεργοποιήσουν και αφού με ενεργοποιησαν είχα βλάβη για 2 μήνες (τουτεστιν δε συγχρονιζοταν το ρόυτερ) χωρίς να μου την εχουν διορθώσει. Γι αυτό αποφάσισα να τα παρατησω και να μην περιμενω άλλο. Ζητησα λοιπον διακοπη στι 28.6 και ακόμα μου λένε πως δεν έχει γίνει κάτι. Δηλαδή ήμαρτον με αυτή την εταιρεία. Αυτή η ταλαιπωρία δεν εχει τέλος! Και ερωτώ: Αφού λέτε ότι αρκεί να τη στείλεις την αιτηση 3 μέρες πριν ανα λήξει ο μήνας εγώ γιατί περιμένω ακόμα? Να υποθέσω πως θα περιμένω μέχρι το τέλος του Ιούλη??? Αμαν πόσο καιρό ακόμα χωρίς Ιντερνετ?
Τόση ανοργανωσιά???? Τόση???? Κρίμα για την Παπαρίζου που τους διαφήμιζε κιόλας κάποτε! LOLLLL!!!
-
18-07-07, 02:38 Απάντηση: Σε πόσες μέρες σας εκοψε η Vivodi; #12
Είχα αορίσου full και dslphone.Έστειλα φαξ διακοπης στις 25 ιουνίοου, όπου εκτός απο τη διακοπή ζητούσα και έκδοση εκκαθαριστικού λογαριασμούΤην επόμενη μερα επιβεβαίωσα ότι το έλαβαν και ότι θα χρεωνόμουν μέχρι και τέλος ιουνίου ενώ η σύνδεση μπορεί να κράταγε και καναδυό μέρες μετά.2 ιουλίου το πρωί είχα ακόμα συνδεση απο βιβόντι αλλά τότε ήρθε ο τεχνικός του πΟΤΕ που με συνέδεσε.Εκεί χάνω τα ίχνη της Βιβόντι και δεν ξανασχολούμαι μαζί της, μέχρι σήμερα που μου ήρθε λογαριασμός με υπόλοιπα που έχω εξοφλήσει και πάγια για τον ιούλιο.Πήρα τηλέφωνο και εξήγησα σε μια κοπελιά τι παίζει.Με τα χίλια ζόρια την έπεισα ότι έχω κανει διακοπη απο αρχες του μήνα.Η κοπέλα τελικά μου είπε πως έχω δίκιο και πως πρεπει να στειλω φαξ και να κινήσω διαδικασίες για να πω τι θελω κτλ.
Στην πραγματικότητα στη βιβόντι χρωστάω 26 και κάτι ευρώ.Πραγματικά δεν προκειται να δουν ουτε δεκάρα τσακιστή απο αυτα αν δεν αξιωθούν να μου στειλουν ενα σωστο λογαριασμό.Ημαρτον.Σιγά μην καθομαι εγω να στελνω φαξ και μέιλ για να τους πληρώσω.
-
18-07-07, 09:31 Απάντηση: Σε πόσες μέρες σας εκοψε η Vivodi; #13
Γενικά υπάρχει πρόβλημα με το λογιστήριό τους.
Εμένα εδώ και 6 μήνες δεν μου έχει έρθει ούτε ένας λογαριασμός.
Τους παίρνω κάθε μήνα και κάθε φορά μου λένε το ίδιο πράγμα "δεν έχει εκδοθεί κανένας λογαριασμός για εσάς".
Έκανα αίτηση για διακοπή τον άλλο μήνα.
Αν δεν θέλουν να τους πληρώσω κανένα πρόβλημα.| "Anyone can build a fast CPU.
-
18-07-07, 14:36 Απάντηση: Σε πόσες μέρες σας εκοψε η Vivodi; #14
Επειδη κ εγω εχω αρχισει να εχω προβληματα με την συνδεση μου κ αν δεν εχουν διορθωθει μεχρι τελος του μηνα με βλεπω για διακοπη,
Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως γραφουμε στην αιτηση διακοπης??
Επισης την αιτηση που την βρισκω??Την εχουν στο site καπου??ή μηπως την γραφω σε ενα χαρτι??
Τελος πού την στελνω??(με mail??με ταχυδρομειο??με fax??)
Ευχαριστω
-
18-07-07, 15:07 Απάντηση: Σε πόσες μέρες σας εκοψε η Vivodi; #15
Γράφεις σε ένα χαρτί το αίτημά σου "θέλω να μου διακόψετε την ..." και τον λόγω που ζητάς διακοπή "...", βγάζεις φωτοτυπία τις 2 όψεις της ταυτότητάς σου και το στέλνεις με fax.
"Προς τμήμα Διακοπών Συνδέσεων..."
Τον αριθμό δεν τον θυμάμαι (μπορείς να πάρεις και να τους ρωτήσεις).
Μην ξεχάσεις να ζητήσεις διακοπή του λογαριασμού ΚΑΙ της γραμμής σου.
Με άλλον τρόπο εκτός του φαξ δεν το δέχονται.
Υπογράφεις στο κάτω μέρος και το στέλνεις.
Φωτοτυπία και αίτημα προσπάθησε να τα έχεις σε ένα φύλλο (μην γίνει κανένα μπέρδεμα).
Την επόμενη μέρα πάρε για επιβεβαίωση.| "Anyone can build a fast CPU.
Παρόμοια Θέματα
-
ποσες μερες αντεχουν τα xp ανοικτα?
Από GT88 στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 46Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-08, 00:14 -
Μετα απο πόσες μερες σας ενεργοποιήθηκε το Conn-X σας?
Από teo_L20 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 32Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-07, 15:10 -
Πόσες μέρες έκανε ο ΟΤΕ να σας ενεργοποιήσει;
Από SuddenStrike στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 428Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-06, 18:42 -
Πόσες μέρες έκανε ο ΟΤΕ να σας ενεργοποιήσει νέα γραμμή τηλεφώνου;
Από chrand στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 11-01-06, 21:56 -
Μέρες Ενεργοποίησης , Πόσες ;
Από smyrosnik στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 59Τελευταίο Μήνυμα: 16-09-05, 14:17
Bookmarks