Και εκεί που αρχίσαμε να συνηθίζουμε τα 400 diconnect την εβδομάδα, τo Noise Margin των 5dB, το attenuation των 46dB, το modem να βάζει σχεδόν 1WATT για κρατηθούμε, τις μπ@#$%$δες Modem ακα αλυσοδεμένο ζαντολάστιχο, IPTV τρόμπας (δεν έχω δει καθόλου), το AIX connection μέσο γουαδαλαχάρας 9-0, το τηλέφωνο που κάνει σαν να τηγανίζουν πατάτες (δηλαδή μάλλον υγρασία) και τα 10 PHd σε ADSL τεχνολογία που έχουμε κάνει (καλά το wireless να πω οκ είναι κάτι που ασχολούμαι).... εδώ και 3 μήνες
Του έδωσαν μια και πήγε από εκεί που ήρθε..
No internet all together
Απαράδεκτοι... έχουν καταρρίψει κάθε νόμο και αρχή! αρχή Network Neutrality 0, Αρχές συνεργασίας πελάτη-προμηθευτή 0, end to end coms 0, customer support 0..0..0
άντε έχουν static και λίγο Upload... όταν δουλεύουν....
εμένα λυπάμαι που σκέφτομαι σοβαρά να πάω στο επόμενο λαμογιο...
Κατάντια... καταραμένη!![]()
Εμφάνιση 1-10 από 10
-
13-07-07, 17:04 Και εκεί που αρχίσαμε να συνηθίζουμε....ΟΝ the hali side #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NetTraptor : 14-07-07 στις 12:16.
Just Fold it…. The humanitarian way straight to No 1
-
16-07-07, 17:38 Απάντηση: Και εκεί που αρχίσαμε να συνηθίζουμε....ΟΝ the hali side #2
Το αισιοδοξο φιλε μου ειναι οτι δεν ειναι παντου ετσι...
Υπαρχουνε περιοχες οπως η δικια μου που ολα μα ολα πανε πολυ καλα.
Τελικα βγαζω το συμπερασμα οτι οσο πιο πολυ το ψαχνεις, οσο πιο απαισιοδοξος και μεμψιμοιρος ειναι καποιος... ολα τα προβληματα πανω του πεφτουν.
POSITIVE THINKING FROM NOW AND ON...
-
16-07-07, 19:08 Απάντηση: Και εκεί που αρχίσαμε να συνηθίζουμε....ΟΝ the hali side #3
Μπορείς κάλλιστα νε μετακομίσεις Ν.Σμύρνη...
Υ.Γ. Για το attenuation των 46db δε σου φταίει η ΟΝ όπως και το ότι έχεις άδικο για το ΑΙΧ...(τουλάχιστον κατά το ήμισυ)
Υ.Γ. Για δες την κατάσταση της γραμμής σου όπως και την απόσταση σου από το dslam, γιατί σε βλέπω να λες τα ίδια όπου και να πας...(ISP Εννοώ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Avesael : 16-07-07 στις 19:09.
-
16-07-07, 23:08 Απάντηση: Και εκεί που αρχίσαμε να συνηθίζουμε....ΟΝ the hali side #4
τα πράγματα είναι απλά!!!
1) εφόσων δεν παρέχουν αυτά που λένε δεν πληρώνεις
2) Αν φταίει ο ΟΤΕ ο ΠΟΤΕ ή ο εργολάβος με τα καλώδια ή ο κυρ Μήτσος του τοπικού ΟΤΕ αυτό είναι πρόβλημα της ΟΝ και κάθε ΟΝ!! (δεν νοείται να λέει φταίει ο ΟΤΕ) γιατί εσύ αν πάρεις τον ΟΤΕ ο ΟΤΕ θα σου πει στον πάροχό σου όποτε δικό τους το πρόβλημα και αυτοί πρέπει να το λύσουν!!
3) τους κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ
4) φευγεις από τον πάροχο
το λάθος βέβαια είναι των παρόχων που πουλάνε χωρίς να ελένξουν αν μπορούν να πουλήσουν
Η σωστή διαδικασία αν θέλουν να μην έχουν πελάτες που να τους βρίζουν είναι να ελέγχουν πρώτα την ποιότητα της γραμμής πριν την περάσουν και μετά να πουλάνε!!
Τώρα απλά βασίζονται στο ότι (δεν έχεις χρόνο και θα βαρεθεις να τους κυνηγήσεις)
Αν το αναλογιστείς πόσες ώρες έχεις χάσει όμως με το HELPDESK!!!!
εγώ δεν τους έχω πληρώσει δεκάρα!!!!
όταν μου τα δώσουν ΟΛΑ αυτά που μου πουλήσανε σωστά και χωρίς προβλήματα από εκεί και στο εξής θα αρχίσω να τους πληρώνω..
γιατί πολύ απλά με δελεάσανε με αυτά που μας υποσχεθήκαν γι' αυτό ήρθα και σε αυτούς.. (IPTV, VOD, ONREC, μέχρι 10mbit, χωρίς disconnect, Κανονική τηλεφωνία χωρίς διακοπές)
αν δεν μπορούνε να τα παρέχουν πρόβλημά τους!!
εγώ πληρώνω για την συνολική υπηρεσία!!!! ούτε και τις μονάδες που έκανα σε τηλ θα τους πληρώσω
δεν νομίζω αυτοί να μου πληρώσουν τον χαμένο χρόνο μου με το HELPDESK ή όταν δεν είχα internet
να μάθουν να μας σέβονται!!!!
-
16-07-07, 23:25 Απάντηση: Και εκεί που αρχίσαμε να συνηθίζουμε....ΟΝ the hali side #5
george_h 8α συμφονισω μαζι σου
-
16-07-07, 23:32 Απάντηση: Και εκεί που αρχίσαμε να συνηθίζουμε....ΟΝ the hali side #6
-
16-07-07, 23:38 Απάντηση: Και εκεί που αρχίσαμε να συνηθίζουμε....ΟΝ the hali side #7
-
16-07-07, 23:50 Απάντηση: Και εκεί που αρχίσαμε να συνηθίζουμε....ΟΝ the hali side #8
Για τα αλλα που λες συμφωνω για αυτο ομως οχι. Απο που κι ως που ο παροχος ειναι υποχρεωμενος να τσεκαρει και να αλλαξει την ηλεκτρολογικη εγκατασταση σε περιπτωση που δεν ειναι "σωστη"? Ενας απο τους λογους που λεει το "εως" ειναι αυτος.
Και εαν και εφοσον θες να την αλλαξεις πρεπει να πληρωσεις.
Οπως εσυ εβαλες τους αλλουςΤελευταία επεξεργασία από το μέλος AnastasiosK : 16-07-07 στις 23:51.
-
17-07-07, 07:24 Απάντηση: Και εκεί που αρχίσαμε να συνηθίζουμε....ΟΝ the hali side #9
Anastasie δεν ενοοω βρε για του σπιτιου την Ηλεκτρολογική!!
αλλά μέχρι το κατανεμητή του σπιτιου!!
Αυτό θα πρέπει να ελέγχουν και να λένε στον ΟΤΕ να τους δώσει άλλο κύκλωμα γιατί έχει "θόρυβο" ή αν είναι ΟΤΕ τους πει αυτό είναι το κύκλωμα και δεν γίνετε καλύτερο να σε ενημερώσει
"ότι μετά από μέτρηση της γραμμής της περιοχή σας δεν μπορούμε να σας παρέχουμε της υπηρεσίες μας"
όποτε εσύ αρχίζεις να σκέφτεσε μετακόμιση πιο κοντά προς τον ΟΤΕ!!!
και να δεις όσοι θα είναι δίπλα στον ΟΤΕ δεν θα τους νοιαζει η ADSL!!! (αδικία)
-
17-07-07, 10:36 Απάντηση: Και εκεί που αρχίσαμε να συνηθίζουμε....ΟΝ the hali side #10
Παρόμοια Θέματα
-
Ενεργοποιημένη αναβάθμιση..κλείδωμα εκεί που ήμουν
Από djargad στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 10-01-08, 17:19 -
Έκεί που σκάβουν τι περνάνε?
Από dimis04 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 22-10-07, 22:53 -
Εδώ η ΙΡ, εκεί η ΙΡ, πού είναι η ΙΡ οέο;
Από minovg στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 30Τελευταίο Μήνυμα: 18-07-07, 20:51
Bookmarks