Σε περίπτωση που κάποιος πέσει πάνω στο αυτοκίνητό σου(το έχεις παρκαρισμένο μακριά από το σπίτι σου)και σηκωθεί και φύγει η μικτή ασφάλεια σε καλύπτει σε μια τέτοια περίπτωση;
Εμφάνιση 31-37 από 37
-
05-09-09, 21:25 Απάντηση: Μικτη ασφαλεια αυτοκινητου.Τι πρεπει να προσεξω? #31
-
05-09-09, 22:47 Απάντηση: Μικτη ασφαλεια αυτοκινητου.Τι πρεπει να προσεξω? #32
Σε καλύπτει. Μείον το ποσό απαλλαγής. Πχ αν η απαλλαγή είναι 200€ και η ζημιά 2000€ θα πάρεις από την ασφαλιστική 1800€.
-
06-09-09, 01:00 Απάντηση: Μικτη ασφαλεια αυτοκινητου.Τι πρεπει να προσεξω? #33
παιδια τσεκαρετε κ τιν interasko,,einai φθηνη κ πιστευω καλυπτει τα παντα,,
εγω πληρωνω για 17000 τα παντα ολα 325 το εξαμηνο,,
-
06-09-09, 01:31 Απάντηση: Μικτη ασφαλεια αυτοκινητου.Τι πρεπει να προσεξω? #34
-
07-09-09, 12:25 Απάντηση: Μικτη ασφαλεια αυτοκινητου.Τι πρεπει να προσεξω? #35
Να ρωτήσω και εγώ κάτι περίπου στο θέμα?
Είναι υποχρεωτικό να είναι κολλημένο το σήμα της ασφάλειας στο τζάμι?
Νομίζω πως ναί....οπότε πόσο είναι το πρόστιμο αν δε το κολλήσουμε?
-
08-09-09, 16:52 Απάντηση: Μικτη ασφαλεια αυτοκινητου.Τι πρεπει να προσεξω? #36
εγω δε το εχω κολλημενο και δε βλεπω το λογο βασικα...
φυσικα ολα τα χαρτια μαζι αλλα αυτο με το τζαμι ποτε δε το καταλαβα (αν ξερει καποιος ας ενημερωσει)
-
08-09-09, 17:07 Απάντηση: Μικτη ασφαλεια αυτοκινητου.Τι πρεπει να προσεξω? #37
Ξέρω ότι είναι υποχρεωτικό να είναι τοποθετημένο μέσα στην αυτοκόλλητη θήκη στο παμπρίζ του αυτοκινήτου το σήμα. Αν συμβεί τροχαίο και επιλήφθεί η τροχαία εκείνη την στιγμή καταγράφεται σαν ανασφάλιστο το όχημα. Σίγουρα πέφτει πρόστιμο σε τυχών έλεγχο αλλά δεν θυμάμαι πόσο. Αν και το όχημα πολλές φορές είναι ασφαλισμένο καθώς μερικοί δεν έχουν προλλάβει να πάρουν το σήμα από την ασφαλιστική η τροχαία σε έλεγχο κόβει πρόστιμο.
Καλό είναι πάντως μέσα στο αυτοκίνητο να έχουμε ολόκληρο το ασφαλιστήριο καθώς αναγράφονται πάνω σε αυτό χρήσιμα τηλέφωνα (Φροντίδα ατυχήματος, Οδική Βοήθεια κτλ) που στην κακιά στιγμή έστω και μπροστά μας να τα έχουμε δεν μπορούμε να τα βρούμε.
Παρόμοια Θέματα
-
τι πρέπει να προσέξω στο paypal
Από tempo στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 25-01-08, 15:19 -
Raptor,τι πρεπει να προσεξω κατα την εγκατασταση του?
Από stelios12 στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 24-01-08, 23:12 -
Τι πρεπει να προσεξω για αγορα μνημης?
Από djias στο φόρουμ Motherboards, CPU και memoryΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 28-09-07, 23:17 -
Μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου. Τι καλύπτει;
Από mfds στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 12-11-06, 03:25
Bookmarks