Σελ. 153 από 180 ΠρώτηΠρώτη ... 133143148151152153154155158163173 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 2.281-2.295 από 2691
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gth Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά!
    Η ΔΕΗ το 100ρικο με τι όρους το δίνει; Αν δεν έχεις κατανάλωση το παίρνεις; Ή αν η κατανάλωση του μήνα είναι 10€ πχ στο δίνουν ή σου δίνουν τα 10€;
    Δεν μπόρεσα να βρω πουθενά αυτούς τους όρους.
    στον πρώτο λογαριασμό θα αφαιρεθούν 100€ , αν κάψεις 10 με όλες τις χρεώσεις θα σου έρθει μείον 90 σύνολο

Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    Forthnet - ΑΡΤΑ
    [QUOTE=Korakios;7681797]στον πρώτο λογαριασμό θα αφαιρεθούν 100€ , αν κάψεις 10 με όλες τις χρεώσεις θα σου έρθει μείον 90 σύνολο[/QUΕ

Ευχαριστώ πολύ Korakios. Αν είναι έτσι είναι τέλειο για περιστασιακή κατανάλωση!

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gth Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    στον πρώτο λογαριασμό θα αφαιρεθούν 100€ , αν κάψεις 10 με όλες τις χρεώσεις θα σου έρθει μείον 90 σύνολο
    Ευχαριστώ πολύ Korakios. Αν είναι έτσι είναι τέλειο για περιστασιακή κατανάλωση!
    έπρεπε πρώτα ελπέ να παρεις το 50ρικο Σκλαβενίτη της ελπέ , γενικά να κοιτάς το 2ο φύλλο με τις προσφορές για αέριο στο excel της υπογραφής μου
    Απο τη στιγμή που δεν έχεις και κατανάλωση σε συμφέρουν και επιταγές σουπερμάρκετ, public και ότι άλλο παίζει

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Καλημέρα σας χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία .
    Είμαι πελάτης στην εταιρία ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ στο πρόγραμμα Οικιακό πλήρες extra.Είχα μία κρούση απο ΔΕΗ για το σταθερό πρόγραμμα τους με τιή για το αέριο 0,045 με δώρο 100 € και πάγιο 5€/μήνα.Είδα ότι το φυσικό αέριο έχει αντίστοιχο σταθερό πρόγραμμα αερίου με τιμή 0,040 αλλά με πάγιο σχεδόν 10 € .Θέλω τη βοήθεια σας και τα σχόλια σας και εάν έχετε κάποια πρόταση λόγω των θεμάτων που ακούγονται για το αέριο με τη Ρωσία .Το πρόγραμμα που έχω το ξεκίνησα τον 11/2023 και τότε είχα δέσμευση για 2 χρόνια.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GMITSOUL Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα σας χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία .
    Είμαι πελάτης στην εταιρία ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ στο πρόγραμμα Οικιακό πλήρες extra.Είχα μία κρούση απο ΔΕΗ για το σταθερό πρόγραμμα τους με τιή για το αέριο 0,045 με δώρο 100 € και πάγιο 5€/μήνα.Είδα ότι το φυσικό αέριο έχει αντίστοιχο σταθερό πρόγραμμα αερίου με τιμή 0,040 αλλά με πάγιο σχεδόν 10 € .Θέλω τη βοήθεια σας και τα σχόλια σας και εάν έχετε κάποια πρόταση λόγω των θεμάτων που ακούγονται για το αέριο με τη Ρωσία .Το πρόγραμμα που έχω το ξεκίνησα τον 11/2023 και τότε είχα δέσμευση για 2 χρόνια.
    πάρε τα 100€ της ΔΕΗ , μετά βλέπεις τι παίζει , δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης γενικότερα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    απο ΕΔΑ θα μάθεις ότι ισχύει , όχι απο τον πάροχο
    αν εξακολουθεί να λέει παπάντζες ο πάροχος ανοίγεις αίτημα στο myrae και εκεί θα φανεί
    Καλύτερα , αν ανοίξεις , να ανοίξεις και κατά της ΕΔΑ ωστε να σου δώσουν και περισσότερες πληεοφορίες σχετικά με το πότε ενημέρωσε τον πάροχο και διάφορους εσωτερικούς κωδικούς που υποθέτω έχουν
    Προς το παρών τηλ την ΕΔΑ

- - - Updated - - -

απο ΕΔΑ θα μάθεις ότι ισχύει , όχι απο τον πάροχο
    αν εξακολουθεί να λέει παπάντζες ο πάροχος ανοίγεις αίτημα στο myrae και εκεί θα φανεί
    Καλύτερα , αν ανοίξεις , να ανοίξεις και κατά της ΕΔΑ ωστε να σου δώσουν και περισσότερες πληεοφορίες σχετικά με το πότε ενημέρωσε τον πάροχο και διάφορους εσωτερικούς κωδικούς που υποθέτω έχουν
    Προς το παρών τηλ την ΕΔΑ
    Σήμερα και τηλεφωνικά και γραπτά η ΕΔΑ (μέσω λακωνικου μηνύματος μέσω rae ), μου απάντησε ότι το αίτημα μου ολοκληρώθηκε επιτυχώς.
    Βέβαια η ΕΛΠΕ ακόμα και σήμερα μου λέει ότι περιμένει τις ενδείξεις από ΕΔΑ.
    Σε ερώτηση για ποιο λόγο η ΔΕΗ σαν προηγούμενος παροχος έχει κάποιες ημέρες που ελαβε τις ενδείξεις και έβγαλε τελικό λογαριασμό με αυτές δεν ήξερε να μου απαντήσει. Μου είπε πάντως πως είναι συστημικό το θέμα και αν μου είπε η ΕΔΑ πως ολοκληρώθηκε έτσι θα ειναι

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους, αν κανω αυριο την αιτηση για την Elpedison και κατοπιν μεχρι τελος του μηνα (αν προλαβω), αιτηση για το ΔΕΗ myHome GasControl ωστε να παρω και τα 100 ευρω στον πρωτο λογαριασμο, η Elpedison θα αποστειλει την δωροεπιταγη του Σκλαβενιτη; Η αν δει οτι εχω κανει αιτημα για να φυγω δεν θα το κανει;Διοτι βλεπω οτι μπορει να την αποστειλει μεσα σε 2 μηνες..

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από geo307cc Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους, αν κανω αυριο την αιτηση για την Elpedison και κατοπιν μεχρι τελος του μηνα (αν προλαβω), αιτηση για το ΔΕΗ myHome GasControl ωστε να παρω και τα 100 ευρω στον πρωτο λογαριασμο, η Elpedison θα αποστειλει την δωροεπιταγη του Σκλαβενιτη; Η αν δει οτι εχω κανει αιτημα για να φυγω δεν θα το κανει;Διοτι βλεπω οτι μπορει να την αποστειλει μεσα σε 2 μηνες..
    είναι ρίσκο , μην ξεχνάς μπορεί να περάσουν 20 μέρες μέχρι να γίνει η ολοκλήρωση
    πάντως δεν είναι ακριβό της ελπέ οπότε εκτός του 50ρικου που ίσως χάσεις ,δε θα έχεις μεγάλη χασούρα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Το σκεφτομαι κι εγω και δεν ξερω και αν θα προλαβω μετα και την προσφορα με τα 100 ευρω της ΔΕΗ. Αρα ισως να παω στο Zenith Gas Home Direct που βλεπω οτι αν εξαιρεσεις τα δωρα σε αλλους παροχους, ειναι αυτη που θεωρητικα συμφερει περισσοτερο απο τις υπολοιπες εταιρειες.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Το σκεφτομαι κι εγω και δεν ξερω και αν θα προλαβω μετα και την προσφορα με τα 100 ευρω της ΔΕΗ. Αρα ισως να παω στο Zenith Gas Home Direct που βλεπω οτι αν εξαιρεσεις τα δωρα σε αλλους παροχους, ειναι αυτη που θεωρητικα συμφερει περισσοτερο απο τις υπολοιπες εταιρειες.
    ή απλά πας απο τώρα στη ΔΕΗ να τσεπώσεις τα 100€ και μετά βλέπεις (εκτός αν είσαι ήδη ΔΕΗ)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    ή απλά πας απο τώρα στη ΔΕΗ να τσεπώσεις τα 100€ και μετά βλέπεις (εκτός αν είσαι ήδη ΔΕΗ)
    Δυστυχως ειμαι ηδη στη ΔΕΗ, στο Benefit.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Δυστυχως ειμαι ηδη στη ΔΕΗ, στο Benefit.
    κάνε σήμερα αίτηση ελπέ και 31/1 ΔΕΗ , μέχρι να στείλει τα χαρτιά η ΔΕΗ και να δώσει αίτημα στην ΕΔΑ , μέχρι να ολοκληρώσει η ΕΔΑ θα περάσουν μέρες . Στη χειρότερη αν σταματήσει η προσφορά της ΔΕΗ ή αλλάξει τιμές θα έχεις καβαντζωθεί σε νορμάλ πρόγραμμα .

Πάντως βρήκαν ευκαιρία και ανέβασαν το TTF (καθαρά χρηματιστήριο και αυτό) , άρα μόνο σταθερά κοιτάς γενικότερα ....

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    κάνε σήμερα αίτηση ελπέ και 31/1 ΔΕΗ , μέχρι να στείλει τα χαρτιά η ΔΕΗ και να δώσει αίτημα στην ΕΔΑ , μέχρι να ολοκληρώσει η ΕΔΑ θα περάσουν μέρες . Στη χειρότερη αν σταματήσει η προσφορά της ΔΕΗ ή αλλάξει τιμές θα έχεις καβαντζωθεί σε νορμάλ πρόγραμμα .

Πάντως βρήκαν ευκαιρία και ανέβασαν το TTF (καθαρά χρηματιστήριο και αυτό) , άρα μόνο σταθερά κοιτάς γενικότερα ....
    Ευχαριστω για την συμβουλη σου, αυτο θα κανω αμεσα!

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    Σπίντπορτ 2+
    Και αφού φάγαμε το 50ρικο του Ήρωνα, φαγώθηκε και το 100ρικο της ΔΕΗ η επόμενη κίνηση είναι Ζενίθ να ξεχειμωνιάσουμε με ένα 15% κάτω απο το σταθερό της ΔΕΗ ?
    (θα με σιχαθεί η ΕΔΑ).

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Kαλη χρονια σε ολους! Εχω μετρητη με τηλεμετρηση και εκδιδονταν παντα μηνιαιος λογαριασμος σε οποιο παροχο εχω περασει..Τωρα που πηγα Δεη, θα μου ερχεται παλι μηνιαιος εκκαθαριστικος ή το πανε 2μηνο αυτοι.. ειναι καποιος με τηλεμετρηση και ΔΕΗ?

Σελ. 153 από 180 ΠρώτηΠρώτη ... 133143148151152153154155158163173 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία