Εμφάνιση 2.656-2.670 από 2691
-
26-04-25, 17:37 Απάντηση: Πάροχοι φυσικού αερίου: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #2656
-
26-04-25, 17:55 Απάντηση: Πάροχοι φυσικού αερίου: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #2657
-
26-04-25, 19:18 Απάντηση: Πάροχοι φυσικού αερίου: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #2658
-
26-04-25, 23:01 Απάντηση: Πάροχοι φυσικού αερίου: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #2659
Με βάση την εμπειρία σας ποια εταιρεία έχει καλή "παράδοση" στο να βγάζει "φθηνά" σταθερά μέσα στο καλοκαίρι; Τους κρύους μήνες του χειμώνα καίω σχεδόν 3.500kw....
Αυτή τη στιγμή είμαι στο σταθερό της ζενίθ με 0.038€ (dual) και 6 μήνες πάγια αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο μιας που το TTF έπεσε κοντά στα 33€.
-
27-04-25, 12:50 Απάντηση: Πάροχοι φυσικού αερίου: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #2660
Κοράκιε, να πάω αύριο σε καταστημα ελπε για τα 50€; Εχω επιστρεψει Δεη για τα 50 εδω κι ενα μηνα (ουτε φωνή ούτε ακρόαση βεβαια από τοτε), οπότε υπάρχει πιθανότητα να μείνει πιστωτικό στη Δεη.
-
27-04-25, 16:01 Απάντηση: Πάροχοι φυσικού αερίου: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #2661
είσαι σίγουρος ?
(ρώτα ΕΔΑ)
καλό είναι να μην αφήνουμε πιστωτικά , αλλά η ανάγκη βλέπεις
απλά άστο καβάντζα για αργότερα και μη ζητήσεις επιστροφή σε ΙΒΑΝ
Έστειλα στους άχρηστους στο myraeΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Korakios : 28-04-25 στις 14:50.
-
29-04-25, 19:15 Απάντηση: Πάροχοι φυσικού αερίου: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #2662
Μετά το αίτημα στη ΡΑΕ , τυχαία ολοκλήρωσαν την αίτηση με ένδειξη απο τη φωτό λες και δε μπορούσαν να το κάνουν εδώ και κανα μήνα
Αν επιβάλλει η ΡΑΕ το ποσό της οικονομικής ζημιάς θα πάμε μπουζούκια ντουμπάι
- - - Updated - - -
Τέλος και το 50ρικο απο την ελπέ
-
30-04-25, 12:50 Απάντηση: Πάροχοι φυσικού αερίου: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #2663
καλημερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanasaras : 30-04-25 στις 13:02.
-
30-04-25, 19:54 Απάντηση: Πάροχοι φυσικού αερίου: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #2664
Καλησπέρα!
Ψάχνω για φίλο μου που μετακόμισε πρόσφατα να του αλλάξω ρεύμα και αέριο. Για ρεύμα θα τον πάω με δική μου σύσταση στην Προτέργια Swift OnTime.
Για φυσικό αέριο, όμως δεν ξέρω τι να κάνω. Αρχικά τι κατανάλωση είναι ρεαλιστική για σπίτι 80m² στο οποίο μένει μόνος του;
Επίσης παίζουν προγράμματα τα οποία να κάνουν κάποια προσφορά αν κλείσω και αέριο και ρεύμα;
Μετά έχω μερικές ερωτήσεις
Protergia Αυτόνομο
Στο excel γράφει ετήσιο πάγιο 12€, αλλά στην ιστοσελίδα λέει ΔΩΡΟ τα 3 Πρώτα Πάγια στη συνέχεια διαμορφώνεται στα 5€/μήνα.
Μετά δεν έχω καταλάβει ποια είναι η διαφορά μεταξύ:
Βασικό: Οικιακό Αυτόνομο Plus
Προωθητική Double Energy: Οικιακό Αυτόνομο Double Value
Προωθητική Single: Οικιακό Αυτόνομο Single Value
Ηρων Gas Max Home
Η έκπτωση 50% ισχύει και αν φύγει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ή θα του φάνε την έκπτωση αν φύγει όπως στη ζενίθ;
Και τελικά πιο συμφέρει; Με βάση το excel μάλλον το Ηρων Gas Max Home δίνει την καλύτερη τιμή μαζί με τα 50€ του econtract, σωστά;
-
30-04-25, 20:17 Απάντηση: Πάροχοι φυσικού αερίου: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #2665
είναι μεγάλη παγίδα το gas max home μιας και πλέον είναι η version 2 . Στην 1η έκδοση του προγράμματος σφάξανε σε τιμές και 99,99% θα κάνουν το ίδιο , επομένως όταν θα έχεις κατανάλωση θα πρέπει να κοιτάς ανα μήνα τις τιμές
Προς το παρών δεν υπάρχει αρκετό ιστορικό βάσει του οποίου γίνεται ο υπολογιασμός μπακαλίστικα και όχι σύμφωνα με TTF
όλοι τρώνε την έκπτωση συνέπειας του τελικού . Το θέμα είναι να τη βάζουν προκαταβολικά ωστε να μην υπάρχει θέμα.
Αλλά ο Ήρων δίνει απλά μια έκπτωση (για να φαίνεται και καλά φθηνό) και μπαίνει άμεσα στο λογαριασμό
Με την ευκαιρία είχα λάθος την έκπτωση στο πρόγραμμα (δίνει 55% μετά τους 9 μήνες και έκανα διόρθωση)
Αργότερα θα ενημερώσω και τα υπόλοιπα προγράμματα αν βρω φρέσκο δημοσιευμένο ιστορικό τιμών
Αφορά το Αυτόνομο Single Value , τα 12€ το απλό plus
το κάθε ένα έχει διαφορετικές χρεώσεις ?
-
30-04-25, 20:52 Απάντηση: Πάροχοι φυσικού αερίου: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #2666
Πέρα απo τις χρεώσεις υπάρχουν προυποθέσεις για να κλείσω το ένα ή το άλλο; Επειδή βλέπω ότι η τιμή του double value είναι πάντα πιο φθηνή από της single value, γιατί να κλείσει κανείς το single;
Μετά υπάρχει κάποια προσφορά αν κλείσω πουθενά αέριο και ρεύμα μαζί;
Σε ευχαριστώ!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pavlitos : 01-05-25 στις 10:53.
-
30-04-25, 21:24 Απάντηση: Πάροχοι φυσικού αερίου: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #2667
σταθερά ζενίθ παίζει προσφορά και
https://www.protergia.gr/spiti/fysik...ue-gas-secure/
εφόσων έχεις ρεύμα στην Προτέργια πας στο double value . Απλά το plus έχει μικρότερο πάγιο , καλό πχ για καλοκαίρι
-
01-05-25, 15:22 Απάντηση: Πάροχοι φυσικού αερίου: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #2668
καλησπέρα ! Εχω το φυσικό αέριο στη zeniθ όπως ήταν δεν το άλλαξα... δίμηνο ο λογαριασμός...αλλά νομίζω ότι πληρώνω ακριβά..τι να κάνω να αλλαξω άμεσα η να περάσει το καλοκαίρι και μετά, μιας και δεν καίμε φ.α. τώρα...έχω χάσει τη μπάλα... τη βοήθειά σας....να μείνω με άλλο πρόγραμμα στη zeniθ η να πάω σε άλλη εταιρεία?
-
01-05-25, 16:01 Απάντηση: Πάροχοι φυσικού αερίου: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #2669
ποιο πρόγραμμα έχεις ?
Ή να ξαναδώσει 100€ απο 13/2Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Korakios : 01-05-25 στις 18:55.
-
01-05-25, 23:57 Απάντηση: Πάροχοι φυσικού αερίου: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #2670
Καλησπέρα ! Εχω το φυσικό αέριο στη zeniθ GAS T2 12M...αλλά νομίζω ότι πληρώνω ακριβά..τι να κάνω να αλλάξω άμεσα η να περάσει το καλοκαίρι και μετά, μιας και δεν καίμε φ.α. τώρα...έχω χάσει τη μπάλα... τη βοήθειά σας....να μείνω με άλλο πρόγραμμα στη zeniθ η να πάω σε άλλη εταιρεία?
Bookmarks