Σελ. 181 από 184 ΠρώτηΠρώτη ... 161171176179180181182183 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 2.701-2.715 από 2752
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από themispow Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οσοι φυγαμε απ το κοντρολ της Δεη, φανταζομαι δεν μας πιανει αν περασει η ρητρα στα σταθερα σωστα;
    Ισχύει ότι έχεις υπογράψει, ακόμα και την επόμενη μέρα να αλλάξει , είσαι καλυμμένος .

Τώρα που το κοιτούσα καλύτερα ( με τη βοήθεια του @ekrepali ) , ακόμα και να ξεκινήσουν , απο τη στιγμή που δεν υπάρχει ΦΕΚ είναι παράνομη οποιαδήποτε ρήτρα αποχώρησης . Προς το παρών υπάρχει η Ευρωπαϊκή Οδηγία
    https://www.depa.gr/wp-content/uploa...gia-aerion.pdf

Άρθρο 12 παράγραφος 3
    3. Τα κράτη μέλη μεριμνούν ώστε τουλάχιστον οι οικιακοί πελάτες, οι πολύ μικρές επιχειρήσεις και οι μικρές επιχειρήσεις να
    μην επιβαρύνονται με τέλη σχετιζόμενα με την αλλαγή προμηθευτή φυσικού αερίου και υδρογόνου, ακόμη και στις περιπτώσεις
    που η προμήθεια αερίου συνδέεται ή συνδυάζεται με άλλες υπηρεσίες, εξοπλισμό ή προϊόντα. Ωστόσο, τα κράτη μέλη δύνανται να επιτρέπουν στους προμηθευτές ή στους συμμετέχοντες στην αγορά να επιβάλλουν τέλη τερματισμού σύμβασης σε όσους πελάτες τους καταγγέλλουν οικειοθελώς συμβάσεις προμήθειας ορισμένου χρόνου και σταθερής τιμής πριν από τη λήξη της σύμβασης, υπό τον όρο ότι τα εν λόγω τέλη:
    α) αποτελούν μέρος σύμβασης την οποία έχει συνάψει οικειοθελώς ο πελάτης· και
    β) ανακοινώνονται σαφώς στον πελάτη πριν από τη σύναψη της σύμβασης.
    Τα εν λόγω τέλη είναι αναλογικά και δεν υπερβαίνουν την άμεση οικονομική ζημία του προμηθευτή ή του συμμετέχοντα στην
    αγορά η οποία προκύπτει από τον τερματισμό της σύμβασης από τον πελάτη. Σε περίπτωση δεσμοποιημένων προσφορών, οι
    πελάτες δύνανται να καταγγέλλουν επιμέρους υπηρεσίες μιας σύμβασης. Το βάρος της απόδειξης της άμεσης οικονομικής
    ζημίας φέρει ο προμηθευτής ή ο συμμετέχων στην αγορά. Το επιτρεπτό των τελών τερματισμού σύμβασης παρακολουθείται από
    τη ρυθμιστική αρχή ή από άλλη αρμόδια εθνική αρχή.

- - - Updated - - -

Σε αναμονή για ΦΕΚ

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι , έπρεπε να το διευκρινίσω πριν
    Korakie σήμερα μίλησα με Α@@@α και μου πε ότι η προσφορά των 7 παγίων ίσχυε μέχρι χτες και ότι δεν πιστεύει ότι θα ξαναδοθεί. Ξέρεις κάτι;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Apollon13 : 15-05-25 στις 10:00.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Apollon13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Korakie σήμερα μίλησα με Αχιλλέα και μου πε ότι η προσφορά των 7 παγίων ίσχυε μέχρι χτες και ότι δεν πιστεύει ότι θα ξαναδοθεί. Ξέρεις κάτι;
    ναι , δυστυχώς έληξε . Νόμιζα οτι ξεκίνησε νέα προσφορά αλλά μάλλον ήταν για λίγες αιτήσεις .

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Apollon13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Korakie σήμερα μίλησα με Αχιλλέα και μου πε ότι η προσφορά των 7 παγίων ίσχυε μέχρι χτες και ότι δεν πιστεύει ότι θα ξαναδοθεί. Ξέρεις κάτι;
    Νομίζω ότι δεν χρειάζεται η αναγραφή ονομάτων εδώ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cyta Hellas
    Καλημέρα, για την αλλαγή παρόχου στο φυσικό αέριο, πόσο καιρό να υπολογίζω περίπου; περιοχή Αθήνα

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aspire10 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα, για την αλλαγή παρόχου στο φυσικό αέριο, πόσο καιρό να υπολογίζω περίπου; περιοχή Αθήνα
    5-30 μέρες

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από deniSun Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σήμερα πέρασε τεχνικός από ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για να τοποθετήσει μετρητή σε νέα παροχή γνωστού μου.
    Του πέρασε έξυπνο μετρητή όπου δεν χρειάζεται να περνάνε για καταμέτρηση ή να στέλνεις εσύ την μέτρηση.
    Τον ρώτησα αν μπορούν να αλλαχτούν οι παλιοί αναλογικοί μετρητές και μου είπε πως ναι υπάρχει σχετική διαδικασία και ότι κάνουν πολλές τέτοιες αλλαγές.
    Μου είπε να τηλεφωνήσω στην ΕΔΑ για πληροφορίες μιας και ο ίδιος δεν ήξερε τιμές και δικαιολογητικά κλπ.
    Στην ΕΔΑ τηλεφώνησα και μου είπαν ότι γίνεται η αλλαγή αλλά θα πρέπει να ενημερωθώ είτε πηγαίνοντας στα γραφεία τους είτε με email.
    Επέλεξα το δεύτερο φυσικά.

Μήπως ξέρει κανείς το κόστος και την διαδικασία μέχρι να μου στείλουν την απάντηση;
    Με ενημέρωσαν σήμερα τηλεφωνικά ότι το κόστος αντικατάστασης μετρητή ανέρχεται στο ποσό των 106ε.
    Στέλνουν μια αίτηση την οποία υπογράφεις και την στέλνεις πίσω.
    Μετά σου στέλνουν έναν κωδικό πληρωμής με το ποσό που πρέπει να πληρώσεις και τους στέλνεις το αποδεικτικό.
    Η αντικατάσταση γίνεται σε έως δύο εβδομάδες.
    Μου είπαν επίσης ότι σε κάποια φάση θα αντικατασταθούν όλοι οι παλιοί μετρητές δωρεάν αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένα ενεργό πλάνο για το πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία.
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Οι συστάσεις της Protergia ισχύουν και για αέριο?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    παιδιά τώρα τι να μπούμε αέριο; δεν θα λειτουργήσερι μέχρι χειμώνα, ίσως κάτι χωρίς πάγια ή με δώρο;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Να ρωτήσω λίγο κάτι. Η Ζενίθ έχει από τον Φλεβαρη που πήγα στο αέριο, έβγαλε κανονικά λογαριασμό αρχές του Μάρτη για τον Φλεβάρη κι από τότε τίποτα. Τους πήρα σήμερα τηλέφωνο και λέει είναι λογικό, 2μηνοι είναι οι λογαριασμοί. Γιατί είχα την εντύπωση ότι είναι μηνιαίοι ; Λάθος έκανα ; Πάντα έτσι ήταν ;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sheikgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ρωτήσω λίγο κάτι. Η Ζενίθ έχει από τον Φλεβαρη που πήγα στο αέριο, έβγαλε κανονικά λογαριασμό αρχές του Μάρτη για τον Φλεβάρη κι από τότε τίποτα. Τους πήρα σήμερα τηλέφωνο και λέει είναι λογικό, 2μηνοι είναι οι λογαριασμοί. Γιατί είχα την εντύπωση ότι είναι μηνιαίοι ; Λάθος έκανα ; Πάντα έτσι ήταν ;
    Πάντα διμηνιαίοι είναι οι λογαριασμοί στο αέριο

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Όταν ημουν στην ΔΕΗ ερχόταν κάθε μήνα και στη Ζενίθ μου ήρθε ο πρώτος ακριβώς 1 μήνα μετά οπότε υπέθεσα ότι είναι μηνιαίοι.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Όταν ημουν στην ΔΕΗ ερχόταν κάθε μήνα και στη Ζενίθ μου ήρθε ο πρώτος ακριβώς 1 μήνα μετά οπότε υπέθεσα ότι είναι μηνιαίοι.
    ανάλογα τον πάροχο και την κατάσταση της μηχανογράφησης ανα περίοδο . Δεν είναι στάνταρ δηλαδή .

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Η ΕΔΑ παίρνει μετρήσεις κάθε 2 μήνες και όσο καιρό ήμουν στη ΔΕΗ κάθε 2 μήνες έπαιρνα λογαριασμό.
    Το ίδιο και από τη ΦΑ και τη Ζενίθ.στις παροχές που έχω.

Downloads
    56
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Fastpath
    Η ΦΑ αν έδινες μέτρηση έβγαζε λογαριασμό στον μήνα. Τουλάχιστον όταν ήμουν σε αυτούς προ 2ετίας. Η Ζενιθ είναι κολλημένη με το δίμηνο. Σου έχει self metering επιλογή, σου λέει ότι θα γίνει καταμέτρηση αλλά λογαριασμός δεν βγαίνει. Καθαρά λογιστικό είναι. Η ΕΔΑ πάει και την παίρνει την μέτρηση, την παίρνει ο πάροχος αλλά δεν εκδίδει λογαριασμό.

Σελ. 181 από 184 ΠρώτηΠρώτη ... 161171176179180181182183 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία