Εμφάνιση 1.246-1.260 από 2695
-
20-02-23, 14:03 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1246
-
20-02-23, 15:10 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1247
-
22-02-23, 20:43 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1248
Επιτέλους ανέβηκαν τα pdf αερίου στο ebill ΔΕΗ.
Δεν έβαλαν εκπτώσεις ΔΕΠΑ για Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο 2022.
Δεν θεωρώ ότι θα τα φάνε, αλλά είναι εντελώς απαράδεκτοι, να έχει φτάσει Φλεβάρης, να έχουν να εκδώσουν λογαριασμούς τόσους μήνες, και δεν μπόρεσαν ούτε τις επιδοτήσεις να βάλουν σωστά.
- - - Updated - - -
Θυμίζω ότι έγγραφη επικοινωνία για το αέριο της ΔΕΗ μπορεί να γίνει μόνο μέσω φόρμας από εδώ, πατώντας το κουμπί "χρειάζεστε βοήθεια" στο τέλος των ερωτήσεων, ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ώστε το πεδίο παρακάτω να γράφει ΗΚΑΣΠ αντί για "λογαριασμός συμβολαίου", και υποβάλλοντας τη φόρμα (υποθέτω στην επιλογή "επανέκδοση λογαριασμού").
Το email αερίου (customercaregas) ΔΕΝ λειτουργεί εδώ και καιρό.
-
22-02-23, 22:28 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1249
στο αίτημα για μη ρήτρα αποχώρησης κτλ δεν απαντούσαν , στην επανέκδοση που έστειλα λόγω του οτι δεν κατέβαινε το pdf αλλά έχωσα να επαληθεύσουν οτι έχει μπει της ΔΕΠΑ σωστά πριν την επανέκδοση και αποστολή σε email του λογαριασμού , οι κουφάλες άμεσα έβαλαν το ρομποτικό να απαντήσει !
Τουλάχιστον η αυτοματοποιημένη ´άσχετη απάντηση κάλυπτε για ΣτΚ και έστειλα σήμερα
Θα τα βάλουν λογικά στον επόμενο αλλά το θέμα είναι να έβγαζαν άμεσα διορθωτικό
-
23-02-23, 19:54 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1250
Πήρα και εγώ λογαριασμό σήμερα για 10 και 11 που βγήκε 17/2, ούτε εδώ έχει περασμένες εκπτώσεις!
Την ζενίθ λέγαμε, απο αλλού μας ήρθε
-
23-02-23, 20:17 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1251
-
23-02-23, 20:27 Re: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1252
Μετά την αλλαγή στο site, από εκεί που έλεγε ότι τη ΔΕΠΑ την παίρνουν όλα τα τιμολόγια σε μόνο στα κυμαινόμενα, αμφιβάλω αν θα τις δώσουν.
-
23-02-23, 22:30 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1253
Παρότι έχω χάσει πολλά επεισόδια, άργησα να σε ενημερώσω ότι το Φυσικό Αέριο στο Οικιακό Πλήρες έχει ρήτρα αποχώρησης αν φύγεις πριν συμπληρωθεί χρόνος.
Κατέβασε από εδώ το pdf και διάβασε ότι έχει χρονική διάρκεια 12 µήνες από την ηµέρα ενεργοποίησης.
Η δε ρήτρα είναι ίδια με το πρόγραμμα ΑΕΡΙΟ ΟΙΚΙΑΚΟ ΠΛΗΡΕΣ EXTRA, για τον 1 χρόνο μόνο (τον άλλο χρόνο είναι μόνο για το EXTRA).
Επιβεβαιωμένο πρόπερσι από κάποιους και από εμένα (για συγγενή μου), όταν ήθελαν να φύγουν για ΔΕΗ με 0,02 € και 0,05 € τότε.
Επίσης σε περίπτωση μη πληρωμής ρήτρας μπορούν να δώσουν εντολή και να στο κόψουν.
Πλήρωσες εγγύηση 100 € ;
Καλό κουράγιο με την Φυσικό Αέριο ...
- - - Updated - - -
Μπα δεν ξεχνιούνται, το αφήνουν για "έκπληξη".
Χωρίς εκπτώσεις και φόρους, Φυσικό Αέριο στο Οικιακό Πλήρες :
Ιανουάριος 0,12301 €/kWh
Φεβρουάριος 0,07562 €/kWh
Για τον Μάρτιο παίξε τζόκερ.
- - - Updated - - -
Του 2023 ή του 2024 ;
Αν είναι με 0,05 €/kWh τσάμπα γκρινιάζετε κάποιοι.
- - - Updated - - -
Έπος
Αν δεν πληρώσεις μπορούν να δώσουν εντολή να στο κόψουν (σε όποιον πάροχο και να εισαι).
Δεν σε συμφέρει αυτό.
Κάνε διακανονισμό αν είναι μεγάλο το ποσό.
-
23-02-23, 22:47 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1254
-
06-03-23, 20:39 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1255
Κονσέρβα απάντηση από τη ΔΕΗ σε ερώτημα για το τι έχει γίνει με τις εκπτώσεις της ΔΕΠΑ όπου δεν έχουν εφαρμοστεί στους λογαριασμούς που εκδώσανε.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αίτημά σας έχει διαβιβαστεί για τον προβλεπόμενο έλεγχο από την υπηρεσία μας και θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας.
Με εκτίμηση,
Ομάδα Εξυπηρέτησης πελατών ΔΕΗ
-
06-03-23, 22:24 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1256
Ίδια απάντηση και σ' εμένα
-
06-03-23, 23:08 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1257
Παρομοίως !
Του κόσμου το στενό γεφύρι
Θα το περάσουμε μαζί
Θα 'ναι η καρδιά σου παραθύρι
Τα λόγια σου παλιό κρασί
-
07-03-23, 11:14 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1258
-
07-03-23, 12:45 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1259
Καλό είναι να φύγετε από την ΔΕΗ. Όσο κάθεστε χειρότερα είναι και μετά θα συσσωρεύονται προβλήματα μηνών. Εμένα μου ήρθε χθες το έντυπο του λογαριασμού, του πρώτου από Σεπ-Δεκ. Να σημειώσω ότι από 26/2 είμαι σε άλλον πάροχο. Βλέπω να λαμβάνω τον τελικό κατά το καλοκαίρι. Και όλη η τραγικότητα του δημοσίου σε έναν λογαριασμό. Έκδοση πρώτου λογαριασμού 6+ μήνες μετά, παράδοση στα ΕΛΤΑ 22/2, παράδοση στον παραλήπτη από τα ΕΛΤΑ 6/3.
-
07-03-23, 23:28 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1260
εμενα μου τηλεφώνησαν σήμερα απο τη ΔΕΗ για να μου πουν οτι το συστημικό πρόβλημα αποκαταστάθηκε και πλέον οι λογαριασμοι θα εκδίδονται κανονικά.
Στην ερώτηση μου γιατι δεν πιστώθηκαν οι επιδοτήσεις μου είπε οτι δεν υπάρχει επιδότηση για τους μηνες Οκτώβριου Νοεμβρίου που αφορουν τον τελευταίο λογαριασμο και με παρέπεμψε να το δω κάπου στη σελίδα τους:
https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/f...me-gasbenefit/
Μου είπε κάτι επίσης για bonus 50euro που απ' οτι βλέπω ειναι για 24μηνη δέσμευση και πρέπει να υπογράψεις λογικά νέο συμβόλαιο. Δε νομίζω να σε δεσμευουν χωρις να υπογράψεις νέο συμβόλαιο
Αυτα τα ωραια...
Bookmarks