Εμφάνιση 1.501-1.515 από 2690
-
24-09-23, 23:42 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1501
-
24-09-23, 23:51 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1502
50euro για να σε δεσμευσουν για 24μηνες σε κυμαινομενο μαλλον τυρακι ειναι παρα προσφορα.
Σε καθε περιπτωση το 50αρι το παιρνεις και με το σταθερο mycontrol και με τους μισους μηνες δεσμευσης. πως δεν εχουμε ακουσει κατι παρομοιο?
Σε καθε περιπτωση το 50αρι δεν ειναι λογος δεσμευσης για κυμαινομενο benefit και μαλιστα 24μηνες... Μακριά!
-
24-09-23, 23:57 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1503
Πολύ πιθανόν. Ήταν αρκετά επίμονοι πριν την λήξη του control για να υπογράψεις.
Σίγουρα ισχύει για ήδη πελάτες; Δεν ειναι μόνο για καινούργιους;
-
25-09-23, 01:49 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1504
Εγώ αύριο θα πάρω να κλείσω στο 0,05...
Κάποιος λόγος για να μην το κάνω;-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
25-09-23, 09:52 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1505
Μετά από 2-3 προσπάθειες κατάλαβα το λάθος μου.
Η φόρμα είναι εξ ορισμού στο ρεύμα και όχι στο αέριο. Σήμερα το πρόσεξα, ενεργοποίησα το Αέριο, εμφάνισε το ΗΚΑΣΠ αντί του ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ και έστειλα τις 2 βασικές ερωτήσεις: 1) μετά τη λήξη του GasControl θα συνεχίσω, εάν δεν κάνω ενέργεια και 2) πότε πρέπει να ενημερώσω, εάν δεν θέλω να συνεχίσω στη ΔΕΗ.
Η 2η για την περίπτωση που θα αλλάξω όνομα για το νέο GasControl, ώστε να πάρω την έκπτωση 50€.
-
26-09-23, 17:22 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1506
Σήμερα το απόγευμα έλαβα την απάντηση της ΔΕΗ.
1. μετά τη λήξη του GasControl θα συνεχίσω στο Benefit και όχι στο νέο GasControl, όπως είχε πει ο υπάλληλος στο 8009001000, εάν δεν κάνω αλλαγή προγράμματος.
2. Για διακοπή της παροχής θα χρειαστεί να προχωρήσω σε καταγγελία της σύμβασης 2-3 εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία λήξης του προγράμματος και τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:
Αντίγραφο της ΑΔΤ (2 όψεις) ή Διαβατηρίου & γνωστοποίηση του ΑΦΜ
Λογαριασμός Φ/Α που να αναγράφεται ο Αριθμός Παροχής του ακινήτου
Αποδεικτικό με τα στοιχεία του Τραπεζικού Λογαριασμού (IBAN), για ενδεχόμενη επιστροφή Εγγυημένης υπηρεσίας από τον ΔΕΔΔΗΕ
Συμπληρωμένο το έντυπο καταγγελίας σύμβασης που θα βρείτε στον σύνδεσμο
http://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/yp...-entypa-revma/
Το περίεργο είναι ότι το link παραπέμπει σε φόρμα καταγγελίας σύμβασης ρεύματος και όχι αερίου (!!!)
Αθάνατη ΔΕΗ ...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makfil : 26-09-23 στις 17:28.
-
26-09-23, 17:49 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1507
-
26-09-23, 17:54 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1508
-
26-09-23, 18:17 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1509
τέλεια , τότε καλώς το έγραψα πριν
μην κάνεις το αστείο και υπογράψεις καταγγελία σύμβασης , πέτυχες δεινόσαυρο
υπόψιν υπάρχει άτομο που την πάτησε και του κόψανε την παροχή
απλά κάνεις αίτηση για το νέο control , εκτός αν όντως θέλεις να αλλάξει το όνομα , όπου απλά η σύζυγος κάνει αίτηση
καταγγελία σύμβασης μόνο για διακοπή παροχής
-
26-09-23, 18:56 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1510
Δεν θέλει μανίκι να κόψεις και να αλλάξεις όνομα; Και αυτό γιατί αν επιτρέπεται; Για την μηδενική εγγύηση και τα 50€; Η για κάποιο άλλο θέμα;
Εγώ ανανέωσα στο control εχτές...
Το 50αρι λογικά δεν θα το πάρω... Ε;
Και η εγγύηση των 100€ θα παραμείνει εκτός αν βάλω πάγια εντολή... Αλλά από την άλλη νιώθω πιο ασφαλής αν υπάρχει εγγύηση νομίζω και υπάρξει κάποιο θέμα ώστε να τραβήξουν από την εγγύηση...
Το μόνο που χάνω είναι το 50αρι;
Έκανα λάθος γενικά που ανανέωσα; Νομίζω έχω 14 ημέρες να ακυρώσω... Αλλά έχει νόημα;-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
26-09-23, 19:34 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1511
Δεν θα πάρεις την έκπτωση 50€, αυτό είναι βέβαιο, αφού προορίζεται για νέους καταναλωτές.
Καλά έκανες και πήγες στο νέο σταθερό και σ' αυτό θα πάω αλλά στο όνομα της συζύγου.
-
26-09-23, 21:40 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1512-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
27-09-23, 11:09 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1513
Εγώ πάντως που πήγα από το GasControl στο GasBenefit με 24μηνη δέσμευση, πήρα ήδη το 50άρικο στον λογαριασμό που βγήκε στις 9 Σεπτεμβρίου
Η μηδενική εγγύηση που είχα στο GasControl διατηρήθηκε χωρίς υποχρέωση για πάγια εντολή..
-
27-09-23, 11:16 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1514
Έβαλα κι εγώ το GasControl και μου είπε ο υπάλληλος οτι μπορώ να αλλάζω πρόγραμμα χωρίς πέναλτι όσο συχνά θέλω αρκεί να μη φύγω από τη ΔΕΗ.
-
28-09-23, 14:08 Απάντηση: Φυσικό αέριο και εταιρίες #1515
καλησπέρα. τους κάλεσα και εγώ για να ρωτήσω πληροφορίες για την αλλαγή απο benefit σε control. Μου είπαν:
1) υπάρχει ρήτρα αποχώρησης απο το benefit σε control που για την περίπτωσή μου (είμαι στο benefit από αρχές Φεβρουαρίου 2023 και μεταφερόμενος απο το τότε control 0,125) ανέρχεται στα 60 Ευρώ. μάλιστα σε ερώτησή μου γιατί δεν έλαβα ρήτρα πέρισυ κατά την αλλαγή απο control σε benefit είπε οτι μπορεί να μην ειχε ρήτρα εκείνο το πρόγραμμα. Δεν το σκάλισα παραπάνω.
2) Για αλλαγή προγράμματος χρειάζεται να προσκομίσω πάλι όλα τα έγγραφα (ταυτότητα, Ε9, ΗΚΑΣΠ) + υπεύθυνη δήλωση μέσω gov.gr για την αποδοχή της νέας σύμβασης.
3) το νέο control θα είναι διαθέσιμο ως 31/10/2023, για πιο μετά αν θα πάρει παράταση δεν έχουν κάποια ενημέρωση.
Αν είναι να πληρώσω 60 ευρώ, μάλλον δεν θα προχωρήσω σε αλλαγή καθώς οι διαφορές όποιες είναι και με την κατανάλωσή μου που υπολογίζω φέτος να είναι περίπου 3.500kwh το πολύ δεν βλέπω να γλυτώνω χρήματα, εκτός αν ο TTF ανέβει αρκετά.
έτσι με κάποιους υπολογισμούς που έκανα βλέπω οτι με 3.500kwh αν ο ΤΤF ξεπεράσει το τα 62Ε/MWhr (=0,062Ε/KWhr) σε όλη αυτή την κατανάλωση (και για τις 3.500kwh) αρχίζει η χασούρα απο μή μετάβαση στο control με δεδομένο πάντα οτι μου χρεώνουν 60Ε ρήτρα αποχώρησης.
edit: οι υπολογισμοί είναι πάντα με τον τύπου 1,03*TTF+0,004 E/Kwh του νέου benefit.
edit 2:
Ξανακάλεσα μόλις και μου είπε οτι δεν υπάρχει καμία ρήτρα αποχώρησης παρα μόνο δεν παίρνεις τα 50 Ευρώ που είναι για νέους πελάτες. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzitzikas2 : 28-09-23 στις 14:21.
Bookmarks