Σελ. 26 από 30 ΠρώτηΠρώτη ... 616212425262728 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 376-390 από 437
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μη σκας για τις 4900.
    Θα μπορούσες να είχες βάλει τα μισά σου χρήματα εκεί και μετά να ήταν στις 4000.
    Καλά σίγουρα έχεις δίκαιο. Εδώ είχα ξεκινήσει και συζητήσεις για κάποια προϊόντα απ την αρχή του έτους οπότε τότε οι αγορές ήταν στα ύψη. Είναι τυχερός που δεν μπήκα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yyy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η επένδυση σε παγκόσμιες μετοχές και όχι μόνο USA, έχει περισσότερο νόημα. Άλλο αν όλα τα σχετικά ETFs έχουν έκθεση σε USA 70-75%. Ιδίως με όλα αυτά που βλέπουμε γύρω μας. Επίσης, προσθήκη και κάποιου άλλου ETF, ομόλογα, ακίνητα, χρυσό, bitcoin, όπου νιώθει κανένας πιο ασφαλής, ώστε να μην είναι 100% σε μετοχές. Από κει και πέρα, κατά τη γνώμη μου, σε μια σταδιακή και μακροχρόνια επένδυση, καλύτερα να πετύχεις ένα bear market στις αρχές, να τοποθετηθείς σε χαμηλότερες τιμές. Αλλά το νόημα ενός τέτοιου μακροχρόνιου χαρτοφυλακίου είναι ακριβώς αυτό: να μην κοιτάς τις τιμές, αλλά να αγοράζεις συγκεκριμένα ποσά σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Time in the markets, beats timing the markets!

Εξαιρετικές πηγές για τέτοιους είδους τοποθετήσεις:
    α) OURWALLET, https://ourwallet.gr/, με εξαιρετικά άρθρα, και ενημέρωση για την απόδοση ενός μακροχρόνιου διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου.
    β) The Money Minority, https://moneyminority.com/, με αντίστοιχα ωραία άρθρα για μακροχρόνιες επενδύσεις, καθώς και οδηγούς για brokers κ.ά.
    γ) the Bogleheads wiki, και ειδικά εδώ: https://www.bogleheads.org/wiki/Gett...n-US_investors. Υπάρχει πληθώρα πληροφοριών και παραπομπών.

Αλλά δεν πρέπει να κυνηγάμε το καλύτερο. Ένα απλό διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο, με διάφορα ETFs, από ότι νιώθουμε άνετα να κρατήσουμε για 10-15-20 χρόνια, είναι το καλύτερο. Τακτικές αγορές και τακτική εξισορρόπηση. Και να μην ασχολείσαι πάνω από 2-3 φορές το χρόνο για να τα κάνεις αυτά. Για μένα που δεν καταλαβαίνω από trading, είναι το καλύτερο. Από κει και πέρα, ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του.
    Να σου πω την αλήθεια ήδη έχω αρχίσει να διαβάζω τον moneyminority, και είχα βρει και το ourwallet και είχα αρχίσει να διαβάζω και από εκεί κάνα δυο άρθρα. Πρακτικά από εκεί ξέρω ότι ξέρω μέχρι τώρα και προσπαθώ να μιλήσω με μερικούς ανθρώπους που ξέρουν 5-10 πράγματα για να ακούσω την άποψη τους.
    Πάντως μάλλον και εγώ για κάτι τέτοιο με βλέπω, για ένα χαρτοφυλάκιο με διαφοροποίηση. Τώρα θα έχει κάνα retail estate, κανα χρυσό; Ακόμη δεν έχω αποφασισει

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Άλλο αν όλα τα σχετικά ETFs έχουν έκθεση σε USA 70-75%.
    Δεν ισχύει.
    Μπορείς να αγοράσεις ETFs με μόνο Ευρώπη, μόνο emerging markets, μόνο Λατινική Αμερική κλπ. Εγώ έχω προσθέσει στο portfolio μου και ένα με Αφρική μόνο.

- - - Updated - - -

Εγώ θα πρότεινα τα εξής 8 ETFs σε όποιον θέλει να βάζει 160€ το μήνα (20 στο καθένα).
    Προσοχή: αυτήν την στιγμή τα περισσότερα από αυτα είναι κοντά σε ιστορικό υψηλό. Οι αγορές λογικά θα έχουν πτώση στους επόμενους μήνες (μετά πάλι άνοδο, μετά πάλι πτώση κλπ). Μην πάει να επενδύσει κανείς πχ 500€ σε κάποιο ETF από αυτά και μετά μου ζητάει τα ρέστα.
    Το ξαναλέω: τα προτείνω με την προοπτική να βάλετε savings plans σε κάποιον broker και να τα αφήσετε να χτίσουν πλούτο. Αν κάποια στιγμή τα δείτε πεσμένα και θελήσετε να κάνετε και μια one-off αγορά με μεγαλύτερο ποσό, άλλο αυτό.

Γενικά
    1. Το Vanguard του Thanasis159 (αλλά σε distributing) μου αρέσει και το βάζω στη θέση ενός άλλου που είχα σκοπό να βάλω - κόστος 0.22%
    2. iShares STOXX Global Select Dividend 100 - κόστος 0.46% αλλά φέτος αυτό μου έχει πληρώσει σχεδόν 5% της τιμής της μετοχής του σε μερίσματα (φέτος μόνο, δηλαδή αν αγόρασα 100€ το Γενάρη μου έχει ήδη δώσει σχεδόν 5€ σε μερίσματα και έχω και το κεφάλαιο άθικτο)

Τεχνολογία
    3. iShares Automation & Robotics - κόστος 0.4%
    4. Amundi MSCI Robotics & AI - κόστος 0.4%
    αυτά τα 2 έχουν παρόμοιο όνομα αλλά διαφορετικές εταιρίες στο top 10 και καλύπτουν διαφορετικά την τεχνολογία

Πράσινη μετάβαση
    5. iShares Global Clean Energy - 0.65%
    Αυτό έχει σχετικά υψηλό κόστος, αλλά αν συμφωνούμε ότι η πράσινη μετάβαση θα γίνει κάποια στιγμή και δεν ξέρουμε σε ποια εταιρία να βάλουμε τα λεφτά μας, καλύτερα να τα βάλουμε στο ETF που παρακολουθεί συνολικά τον κλάδο

Emerging markets (δεν είναι μόνο η Δύση καπιταλιστική )
    6. iShares MSCI EM Asia - κόστος 0.2%
    7. iShares MSCI EM Latin America - κόστος 0.2%
    8. iShares Emerging Markets Dividend - κόστος 0.65% (αυτό είναι το πιο ακριβό αλλά μου έχει σχεδόν 9% μέρισμα φέτος μόνο, και μάλλον μένει άλλη μια πληρωμή, οπότε χαλάλι το 0,65% που χρεώνει προμήθεια)
    Θυμίζω και αυτό το post για τον γιαζίδη.
    Εγώ αυτή τη στιγμή έχω 25 ETFs που βάζω στο καθένα βρέξει-χιονίσει 20€ το μήνα, αλλά αυτά τα 8 είχα διαλέξει να προτείνω για ένα καλό portfolio.

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Δεν ισχύει.
    Μπορείς να αγοράσεις ETFs με μόνο Ευρώπη, μόνο emerging markets, μόνο Λατινική Αμερική κλπ. Εγώ έχω προσθέσει στο portfolio μου και ένα με Αφρική μόνο.

- - - Updated - - -

Θυμίζω και αυτό το post για τον γιαζίδη.
    Εγώ αυτή τη στιγμή έχω 25 ETFs που βάζω στο καθένα βρέξει-χιονίσει 20€ το μήνα, αλλά αυτά τα 8 είχα διαλέξει να προτείνω για ένα καλό portfolio.
    Πόσα έβαλες ?
    Πόσα έβγαλες ?
    Σε πόσο καιρό ?
    Φορολογια ?

Αν έχεις την καλοσύνη..
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης αναμεσα στην Interactive Brokers ή την Degiro με τις Revolut, Freedom24.

Η Revolut ειναι τραπεζα που προσπαθει ταυτοχρονα να δωσει και crypto και επενδυτικες υπηρεσιες. Και τελικα εχει κανει ενα αχταρμα και χαδι ηταν το προστιμο των 3,5 εκατομμυριων ευρω για αδυναμιες, λαθη, παραλειψεις, μη διορθωμενα ευρηματα παλαιοτερων ελεγχων, ελλειψη προσωπικου για ελεγχους κτλ σε θεματα Ξεπλυματος Χρηματος απο την Κεντρικη Τραπεζα της Λιθουανιας. Για το μπαχαλο που επικρατει μεσα κανουν το σταυρο τους και δεν το λενε ουτε του παπα. Δεν ειναι να εμπιστευτεις σε τετοιο τσιρκο τα χρηματα σου για επενδυσεις ή καταθεση.
    Ειναι σαν να εμπιστευτεις για καρμποναρα μαγαζι που ταυτοχρονα πουλαει πιτογυρα, πιτσα, πατσα και βιγκαν. Λιγο απο ολα αλλα σε ολα μιεχ.

Για Freedom24 δεν θα μιλησω καν με το Ρωσοειδες που ειναι μπλεγμενο απο πισω αν δεν ψαχνει καποιος στο μελλον το χαρτοφυλακιο του. Καθως μιλαμε για καποιον που θελει να ειναι επενδυτης με οριζοντα 20+ ετων και οχι trader να ειναι απο πανω συνεχεια αν εντοπισει κατι στραβο να την κανει με ελαφρα εγκαιρα.

Η Interactive Brokers ειναι απο τις μεγαλυτερες και γνωστοτερες εταιρειες στο χωρο του online investing and brokerage. Δεν τιθεται θεμα συγκρισης.
    Απλα η Interactive Brokers μπορει να φανει ποιο βαρια και δυσκολη σαν περιβαλλον χρησης για καινουριο επενδυτη σε σχεση λχ με την Trade Republic που απο οτι λενε χρηστες ειναι πιο βατη και απλη.
    Aν είναι να μιλάμε για κάτι, καλό να δίνουμε όλες τις πληροφορίες.
    Μιλάς για τη Freedom και λες τα μισά.
    Γιατί δεν αναφέρεις ότι η Freedom24 είναι θυγατρική του διεθνούς χρηματοοικονομικού ομίλου Freedom Holding Corp. Με εισαγωγή στο Nasdaq, οι δραστηριότητες της εταιρείας ρυθμίζονται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC).

Επίσης για πρωτάρη η ευκολία χρήσης της Revo είναι ασύγκριτη. Πολύ εύκολο interface, και την έχουνε όλοι στα κινητά τους. Αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα.
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone H-300s
    Δεν ισχύει.
    Αναφερόμουν σε μετοχικά ETFs με παγκόσμια έκθεση...

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Αναφερόμουν σε μετοχικά ETFs με παγκόσμια έκθεση...
    Α ναι, τα λένε παγκόσμια αλλά έχουν κυρίως ΗΠΑ.
    ΟΚ, αλλά για αυτό μπορείς να κάνεις diversification παίρνοντας και ETFs που έχουν άλλες περιοχές.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RASTAVIPER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aν είναι να μιλάμε για κάτι, καλό να δίνουμε όλες τις πληροφορίες.
    Μιλάς για τη Freedom και λες τα μισά.
    Γιατί δεν αναφέρεις ότι η Freedom24 είναι θυγατρική του διεθνούς χρηματοοικονομικού ομίλου Freedom Holding Corp. Με εισαγωγή στο Nasdaq, οι δραστηριότητες της εταιρείας ρυθμίζονται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC).

Επίσης για πρωτάρη η ευκολία χρήσης της Revo είναι ασύγκριτη. Πολύ εύκολο interface, και την έχουνε όλοι στα κινητά τους. Αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα.
    Εταιρειες Hodling = εταιρειες Συμμετοχων, ειναι αδεια κελυφη που απλα κατεχουν συμμετοχες σε αλλες εταιρειες, δεν ειναι μητρικες τους ουτε εχουν θυγατρικες. Ξεπουλανε τη συμμετοχη νυχτα και ο επενδυτης το μαθαινει τελευταιος.

Λχ Ideal Holdings, ΙΝΤΕΚΟ, στο ΧΑΑ, ειναι εταιρεια Συμμετοχων, ενα αδειο κελυφος, κατεχει τη συμμετοχη στα Attica Stores δεν ειναι ομως θυγατρικη τους. Ενα ωραιο πρωι ξεπουλαει το 100% σε υπεραξια και παντελονιαζει το ρευστο και ο επενδυτης της Ideal το μαθαινει τελευταιος και καταιδρωμενος. Το οτι πουλησε και παρκαρε το ρευστο δεν σημαινει οτι θα εξακολουθει να εχει τις ταμειακες εισροες που ειχε απο μια καλη επενδυση οπως τα Αττικα. Και μετα απορρουν αρκετοι γιατι παραμενει καθηλωμενη στο ΧΑΑ ή γιατι οι Εταιρειες Ακινητων ειναι καθηλωμενες ενω δηθεν εχουν στο χαρτοφυλακιο τους ακινητα που αξιζουν δις. Το οτι εχεις κατι στο χαρτοφυλακιο σου με ονομαστικη αξια Χ δεν σημαινει οτι σου αποφερει την αντιστοιχη χρηματοροη για να αποτυπωθει στην αξια σου ως εταιρεια.

Επομενως η Freedom Holding ειναι ενα επενδυτικο αδειο κελυφος με συμμετοχες οπως ειναι παμπολα αντιστοιχα στις ΗΠΑ και αλλου.

Εξ ου και η διαφορα με εταιρειες λχ οπως ο Μυτιληναιος, η Μοτορ Οιλ κτλ που εχουν θυγατρικες στον Ομιλο τους, εχουν περιουσιακα στοιχεια στα βιβλια τους οχι αερα κοπανιστο.

Ως προς το Nasdaq και την SEC ας μην λησμονουμε οτι οι μεγαλυτερες χρηματοοικονομικες κρισεις των τελευταιων 30 ετων (λχ dot.com bubble, 2008 subprime etc.) προηλθαν απο τις χρηματαγορες των ΗΠΑ.

Το οτι ειναι μια εταιρεια στο Nasdaq ή την Wall και οτι υπαρχει η SEC δεν ειναι θεσφατο καθαροτητας και εντιμοτητας. Αντιθετως η SEC κοιμηθηκε ορθια σε ολο το subprime χρονια πριν σκασει η φουσκα. Οπως και στις dot.com. Προκειται για μια glorified καραυποστελεχωμενη Εποπτικη Αρχη οπως λχ την Επιτροπη Κεφαλαιαγορας στην Ελλαδα.
    Ομοιως στο Nasdaq κοιμοντουσαν ορθιοι οταν η εισηγμενη εταιρεια του Βαφεια ειχε παψει να πληρει τα κριτηρια μεχρι να το παρουν χαμπαρι και να αντιδρασουν να του βαλουν χερι.

Ως προς τη Revo τωρα το θετεις σε σωστη βαση. Αλλο πραγμα η απλοτητα και ευκολια χρησης ομως και αλλο η αξιοπιστια ή οι εξειδικευμενες δυνατοτητες που μπορει να παρεχονται για συγκεκριμενους σκοπους λχ επενδυτικους.
    Εξ ου και η διαφορα οι εταιρειες Holding επενδυουν, δεν εχουν θυγατρικες.

- - - Updated - - -

Ευρυτερο σχολιο

Πραγματικο diversification δεν γινεται με επενδυση σε ιδια asset classes.

Καποιος λεει εχω επενδυσει σε 10 μετοχες ή 5 δεικτες μετοχων/ETFs παγκοσμια και ειμαι diversified. Οχι δεν εισαι γιατι προκειται για το ιδιο class επενδυσης, μετοχες, και υπαρχει υψηλο correlation αναμεσα σε ομοειδη classes. Αν λχ φουνταρουν οι αγορες μετοχων στις ΗΠΑ συμπαρασυρουν κατα κανονα και τον υπολοιπο κοσμο.

Diversification σημαινει να τοποθετησε σε διαφορετικες κατηγοριες προϊοντων λχ να κατεχεις ενα ποσοστο μετρητα (για παροχη ρευστοτητας και ευελιξια νεων τοποθετησεων), ενα ποσοστο μετοχες ή δεικτες μετοχων, ενα ποσοστο ομολογα (εταιρικα/κρατικα), ενα ποσοστο σε καποιο commodity λχ χρυστος, ασημι κτλ.
    Ετσι αν παρει την κατω βολτα το ενα asset class δεν θα συμπαρασυρει τα αλλα μαζι, καθως λχ τα ομολογα και ο χρυσος θεωρουνται πιο ασφαλη καταφυγια ιδιως οταν πεφτουν σωρηδον οι μετοχες, για αυτο ομως και εχουν μικροτερη δυνητικη αποδοση (τα ομολογα) ενω ο χρυσος δεν ξερεις ποτέ τι ακριβως θα κανει στο τελος αλλα σε περιοδους υψηλου volatility και αβεβαιοτητα οπως απο την "Ημερα Ανεξαρτησιας" και μετα παιρνει τα πανω του.

Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Vodafone
    Router
    MikroTik RB951G-2HnD
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από YAziDis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά σίγουρα έχεις δίκαιο. Εδώ είχα ξεκινήσει και συζητήσεις για κάποια προϊόντα απ την αρχή του έτους οπότε τότε οι αγορές ήταν στα ύψη. Είναι τυχερός που δεν μπήκα.
    αν ο δείκτης πάει πάνω από 5550 τότε θα πάει και 6500
    διαφορετικά πριν από 4650 δεν λέει να μπεις...
    LL

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Μην αρχίζετε να προτείνε συγκεκριμένες τιμές για να μπει ή να βγει κάποιος, και όσοι τα διαβάζετε μην τα παίρνετε σοβαρά.

Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Vodafone
    Router
    MikroTik RB951G-2HnD
    Path Level
    Fastpath
    Μην αρχίζετε να προτείνε συγκεκριμένες τιμές για να μπει ή να βγει κάποιος, και όσοι τα διαβάζετε μην τα παίρνετε σοβαρά.
    ναι εννοείται...
    LL

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Καλά αυτό με την τιμή το είπα που δεν ήμουν έτοιμος για να αγοράσω ενώ ήδη φαινόταν η φάση με τους δασμούς που ήδη έλεγε πως θα εφαρμόσει ο άλλος ο τρελός.

Φυσικά ακόμα δεν είμαι έτοιμος. Στη θεωρία έχω σκεφτεί πως θέλω να κάνω ένα χαρτοφυλάκιο με Μετοχές/κρατικά ομόλογα/ και κάτι ακόμα, μάλλον κάτι με χρυσό, αλλά ακόμα δεν έχω αναλύσει τα προϊόντα. Εγώ προσωπικά προς το παρόν μαθαίνω λίγο τη θεωρία, κάποιους όρους και σημειώνω απλά κάποια προϊόντα και όταν έχω καθαρό μυαλό να τα διαβάσω. Θέλω να ελπίζω πως θα προλάβω να μπω αυτή την περίοδο που την θεωρώ καλή για κάποιον με πλάνο 15ετίας+

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από YAziDis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θέλω να ελπίζω πως θα προλάβω να μπω αυτή την περίοδο που την θεωρώ καλή
    Άλλοι την θεωρούν κακή.
    Κάνε καλύτερα ένα εικονικό χαρτοφυλάκιο και παρακολούθησέ το για κάποιο διάστημα. Δεν θα χάσεις σίγουρα.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Εν συνεχεία κάποιων εκ των παραπάνω, σήμερα διάβαζα λίγο το παιδί που γράφει το ourwallet και έπεσα σε αυτά που γράφει για τα Multi Asset ETFs και για κάποια προϊόντα της Vanguard που είναι LifeStrategy ETF. Αυτά έχουν μέσα και ομόλογα εκτός από μετοχές, οπότε ως πλεονέκτημα έχει ότι αν είσαι παθητικός επενδυτής δεν έχεις το άγχος με το να ασχολείσαι ούτε για εξισορρόπηση του χαρτοφυλακίου.

Έχει κανείς καμία άποψη περί των Multi Asset ETF;

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone H-300s
    Αν θέλεις μονο μετοχές και ομόλογα είναι εξαιρετική λύση. Διαλεγεις την αναλογία και επιλεγεις το κατάλληλο. Αγοραζεις σταθερό ποσο κάθε Χ μηνες, και εχεις μια πολύ εύκολη στρατηγική DCA.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Τελικά προχώρησα στα LifeStrategy της Vanguard για να πάρω ένα ολοκληρωμένο προϊόν και να μη χρειάζεται να εξισορροπώ το πορτφόλιο μου κάθε/όποτε χρειάζεται.
    Αγόρασα μισα μισα V80A / V60A για να καταλήξω στο 70/30 που αποφάσισα για τη μεγάλη επένδυση μου για το μελλοντικό συνταξιοδοτικό μου.

Από εκεί και πέρα έβαλα και ένα μικρό ποσό και στο AETF της Alpha Bank που τα τελευταία χρόνια έδινε καλές αποδόσεις, και μου ήταν εύκολο το να προχωρήσω στην αγορά του μιας και είχα ήδη ενεργοποιημένους κωδικούς στην Alpha Bank.

Άντε με το καλό σε όλους τους επενδυτές.

Σελ. 26 από 30 ΠρώτηΠρώτη ... 616212425262728 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία