Σελ. 31 από 31 ΠρώτηΠρώτη ... 112126293031
Εμφάνιση 451-452 από 452
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200Mbps/20Mbps
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone Power Station
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aaaooll Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συνδέθηκα και εγώ την παρασκευή 25/04 (αναβάθμιση από 200/20 VDSL σε 300/150 FTTH) μου είπε ο τεχνικός ότι αρχικά θα βλέπω το ίδιο down για κάποιες ημέρες μέχρι να μου αλλάξουν το προφίλ μόλις καταργηθεί ο βρόχος αλλά το up θα το δω αμέσως.
    Σήμερα Τρίτη 29/04 βλέπω ακόμη ταχύτητες 170/150 στα speed test αν και μου ήρθε μήνυμα από την Vodafone το Σάββατο ότι έχει γίνει η αλλαγή προγράμματος.
    Είναι λογικό;

(Τα τεστ έγιναν με Ethernet στο ρουτερ χωρίς άλλες συσκευές)

Ευχαριστώ
    Αρχικά βλέπεις το up στα 150 και το down δεν είναι το σωστό, μέχρι να γίνει η ολοκλήρωση της παραγγελίας. Από τη στιγμή όμως που έλαβες το sms ότι ολοκληρώθηκε, κάνεις ένα restart στο ρούτερ κ αν το down δεν φτιάξει, μιλάς μαζί τους.

Edit: Στη δική μου γραμμή επειδή έχω σχετικά παλιό υπολογιστή το down στο speedtest της ookla μέσω browser δεν είναι σωστό, καθώς ο επεξεργαστής πάει στο 100% κ δεν μπορεί να δείξει σωστά όλη την ταχύτητα. Καλό θα ήταν αν χρησιμοποιείς windows να κατεβάσεις την εφαρμογή της ookla για windows (ookla desktop app) κ να δεις κ από εκεί για πιο σωστά νούμερα. Επίσης router και υπολογιστής πρέπει να είναι συνδεδεμένοι με καλώδιο cat5e ή cat6 για να δεις σωστές ταχύτητες.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος leopseft : 30-04-25 στις 16:37.

Περιοχή
    Ελληνικό
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    Vodafone Power Station Wi
    Στο Ελληνικό/Σούρμενα έσκαψε η Cosmote πριν ενα χρονο και κατι. Έχω FTTH 1Gbps/0,5Gbps με Vodafone απο τον προηγούμενο Αύγουστο. Το συνεργείο που έσκαβε μου είχε πεί ότι ήταν εργολαβία Cosmote οταν τους ρώτησα.
    Δεν έχω αντιμετωπίσει κα΄νενα πρόβλημα εως τώρα. Άψογη σύνδεση.Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Screenshot 2025-05-02 001842.png 
Εμφανίσεις:  6 
Μέγεθος:  50,8 KB 
ID: 264223

Το Speedtest απο PC, 20 μέτρα απο το router με UTP Cat6 και 2 παρεμβαλλόμενα switches της TP-Link.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pevla : 02-05-25 στις 00:21.

Σελ. 31 από 31 ΠρώτηΠρώτη ... 112126293031

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία