Αρχικά βλέπεις το up στα 150 και το down δεν είναι το σωστό, μέχρι να γίνει η ολοκλήρωση της παραγγελίας. Από τη στιγμή όμως που έλαβες το sms ότι ολοκληρώθηκε, κάνεις ένα restart στο ρούτερ κ αν το down δεν φτιάξει, μιλάς μαζί τους.
Edit: Στη δική μου γραμμή επειδή έχω σχετικά παλιό υπολογιστή το down στο speedtest της ookla μέσω browser δεν είναι σωστό, καθώς ο επεξεργαστής πάει στο 100% κ δεν μπορεί να δείξει σωστά όλη την ταχύτητα. Καλό θα ήταν αν χρησιμοποιείς windows να κατεβάσεις την εφαρμογή της ookla για windows (ookla desktop app) κ να δεις κ από εκεί για πιο σωστά νούμερα. Επίσης router και υπολογιστής πρέπει να είναι συνδεδεμένοι με καλώδιο cat5e ή cat6 για να δεις σωστές ταχύτητες.
Εμφάνιση 451-452 από 452
Θέμα: FTTH και Vodafone
-
30-04-25, 16:27 Απάντηση: FTTH και Vodafone #451
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος leopseft : 30-04-25 στις 16:37.
-
01-05-25, 17:52 Απάντηση: FTTH και Vodafone #452
Στο Ελληνικό/Σούρμενα έσκαψε η Cosmote πριν ενα χρονο και κατι. Έχω FTTH 1Gbps/0,5Gbps με Vodafone απο τον προηγούμενο Αύγουστο. Το συνεργείο που έσκαβε μου είχε πεί ότι ήταν εργολαβία Cosmote οταν τους ρώτησα.
Δεν έχω αντιμετωπίσει κα΄νενα πρόβλημα εως τώρα. Άψογη σύνδεση.
Το Speedtest απο PC, 20 μέτρα απο το router με UTP Cat6 και 2 παρεμβαλλόμενα switches της TP-Link.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pevla : 02-05-25 στις 00:21.
Bookmarks