Δεν ξέρω , νομίζω δεν είχαν καινούργιο medium και το soft ήταν ρισκο για τόσους γύρους αλλά επειδή έβλεπα onboard τον Leclerc, πριν το VSC τον ρώτησαν αν γίνει VSC/SC θέλει λάστιχα και αν ναι ποια? Και απάντησε ναι θέλω soft και είπαν ΟΚ... έγινε VSC και ήταν η ώρα του espresso μάλλον και το ξέχασαν δεν ξέρω.
Τουλάχιστον είχαμε σωστή στρατηγική από την Ferrari που ήξεραν ότι στα λάστιχα υστερούν σε σχέση με τους άλλους και οι 2 οδηγοί πήγαιναν πτώμα για να τα διατηρήσουν.
Γενικά αυτό το πράγμα με την Pirelly είναι τραγικό πάντως ρε γαμωτο να βλέπεις 40 γύρους να κάνουν όλοι βόλτα σε Luna park κυρίες.
Εμφάνιση 7.006-7.020 από 10429
Θέμα: F1 και σχετικά θέματα.
-
17-09-23, 17:10 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #7006
-
17-09-23, 17:16 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #7007
-
17-09-23, 17:20 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #7008
-
17-09-23, 17:40 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #7009
Για το βάθρο πίεζε ο sir,δεν καταλαβαίνω τη λογική σου,θα έπρεπε να κρατήσει αποσταση και να δεχτεί μοιρολατρικά να μείνει 4ος? Ένα λάθος η ένα γλίστρημα περίμενε,το έκανε ο επιπόλαιος russell και έφαγε τα μούτρα του.
Ο Norris κράτησε τη θέση λόγω Σαινθ,σε αυτόν θα πρέπει να πει ευχαριστώ,που του έδινε DRS.
-
17-09-23, 17:52 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #7010
Διάβασε για το θέμα εδώ που τρωγομαι με τους SIRικους Άγγλους.
https://www.f1technical.net/forum/vi...60312#p1160312
Έχω ξεκινήσει να γκρινιάζω πιο πριν
Bottom line, ΔΕΝ ΣΠΑΣ ΤΑ @@ του teammate σου όταν είναι στα εκατοστά παλεύοντας για το καλύτερο αποτέλεσμα της ΜΒ για φέτος. Δεν το κάνεις τέλος και καλά να πάθουν στην τελική γιατί δεν καταλαβαίνουν πως ένας SIRπαππους δεν θα τους πάει κάπου και ο Russell πρέπει να γίνει το αλογο τους ποια.
-
17-09-23, 18:00 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #7011
Απο τη στιγμη που η 3η θεση και η 2η θεση ειναι διεκδικήσιμες στο 1 sec ταυτοχρονα,εσυ ζητας να δωσουν εντολη απο την ομαδα στον GOAT να μην επιτεθει για την 3η θεση,επειδη ο Russell επιτιθεται για την 2η θεση.Ουτε ο Russell τους πηγαινει καπου προς ωρας,φετος εχει σωρεια λαθων απο την επιπολαιοτητα του και την βιασυνη του να κερδισει,ο GOAT εδειχνε πως ειχε καλυτερο pace να περασει τον Norris παρα ο ιδιος ο Russell,γιαυτο καποια στιγμη ακουστηκε στον ασυρματο να τους λεει,παιδια ο Russell πρεπει να παει πιο γρηγορα,διαφορετικα θα επιτεθω,αυτο αφησε να εννοηθει,οπως και εγινε.
-
17-09-23, 18:05 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #7012
Να φύγει και αυτός από εκεί να δω ποιον θα πάρουν μετά δίπλα στον παππού, τον Bottas?
Όλες οι ομάδες πρέπει να στηριχθούν σε νέους οδηγούς και σωστά αυτοί έχουν τον Russell αλλά έχουν και την αγκύλωση που λέγεται Hamilton.
Επίσης κάπου πρέπει να σέβεσαι το ότι ο teammate σου έκανε καλύτερη δουλειά από εσένα όλο το ΠΣΚ. Αλλά πιο έχασε το φιλότιμο να το βρει ο Sir?
-
17-09-23, 18:09 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #7013
Να στηριχτουν στους νεους οδηγους,κανεις δεν ειπε το αντιθετο,αλλα βλεπεις οι νεοι οδηγοι,Russell,Leclerc δεν εχουν την υπομονη,βιαζονται να γινουν GOAT στις θεσεις των GOAT,γιαυτο μενουν στις εντυπωσεις και κανουν λαθη,λαθος στην εκκινηση,στριμωγμα τον τιμειτ που για να αποφυγει συγκρουση το κοβει ευθεια,χτυπημα στον τοιχο στον προτελευταιο γυρο,λαθος ο Leclerc αμεσως μετα το πιτ στοπ του,χανει 2 θεσεις.
O Russell στο μεσο του αγωνα,ειπε,θελω να παω για αυτη τη νικη,ειχε διψα και πιεζε,αλλα οταν δεχτηκε ασφυκτικη πιεση απο τον Λουη,το εχασε και φταιει ο Λουης για αυτο,δηλαδη θα κατηγορησουμε τον Λουη,γιατι ο Russell υπο πιεση το ακουμπησε μπαριερα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DOU : 17-09-23 στις 18:16.
-
17-09-23, 18:20 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #7014
Βρε τι λες τώρα? Εσύ δηλαδή ένιωσες καλά όταν ο Russell πιέζονταν από τον Hamilton, την ώρα που προσπαθούσε να περάσει τον Norris και έκανε αλλαγές γραμμών και ότι του κατέβαινε μπας και τον περάσει?
Ο SirΑνυπομονος έκανε μια δουλειά και ο άλλος 2, στην τελική ποιος πρέπει να βοηθήσει τον νέο να πάει καλύτερα?
ΠλούσιοΚωλόπαιδα εγωιστές είναι όλοι τους και θα έλεγα πως μόνο ο Leclerc ξεχωρίζει αλλά η συμπεριφορά του στον προηγούμενο αγώνα μου την έσπασε λίγο.There's no substitute for experience
CorollaClub
-
17-09-23, 18:43 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #7015
Ναι,γουσταρα που εβλεπα τον Hamilton να διεκδικει την 3η θεση,εσυ μαλλον προτιμουσες να τον βλεπεις να εχει αραξει 3 δευτερα πισω και να περιμενει τον Russell,αν θα περασει τον Norris για την 2η θεση η να του πει ο Tοτος,plan b,hold position till end και πας να κατηγορησεις τον 7ακις,οτι αυτος ευθυνεται που το στουκαρε ο Russell,γιατι αν δεν τον πιεζε αυτος,δεν θα ακουμπουσε στην μπαριερα,η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε τοτε.
*Tα sirαγγλακια σε εχουν παρει μονοτερμα στο forum,τους εχεις ξεσηκωσει.
-
17-09-23, 18:51 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #7016
Ναι το σταμάτησα γιατί είναι πολλοί ... εγώ δεν θέλω σε καμία ομάδα όταν υπάρχει ένα στόχος να γίνονται κοτσίδα οι οδηγοί μεταξύ τους και ο ένας να είναι πάντα ο καλός και ο άλλος ο κακός. Δεν μου άρεσε όπως είπα που ο Leclerc έκανε τέτοια επίθεση στον Sainz στον προηγούμενο αγώνα και δεν μου άρεσε η πίεση στον Russel σήμερα. Είναι buling του παλιού στον νέο. Από την άλλη ο νέος μετατρέπεται σε τσόγλανο σύντομα, όχι ότι ο Russel είναι κάνα καλό παιδί αλλά λέμε τώρα. Η ομάδα πάνω από όλα.
Αυτό που έκανε ο Sainz σήμερα με τον Norris είναι παράδειγμα προς μίμηση.. teamwork μεταξύ 2 οδηγών σε διαφορετικές ομάδες.. απλά δεν υπάρχει και μπράβο και στους 2. Αν ο Norris το έπαιζε Hamilton και όρμαγε στον Sainz το πιθανότερο θα τερμάτιζαν 3οι 4οι. Θέλει και λίγο μυαλό το ρημάδι για αυτό φωνάζω για τον Sir και τον Toto. Φόρα παντελόνια ρε Τοτέ, πάρε το μικρόφωνο και πες στον νέο να κάνει στην άκρη και αν δεν περάσει o Sir πες τους να αλλάξουν πριν την γραμμή του τερματισμού... πόσο ποιο απλό?There's no substitute for experience
CorollaClub
-
17-09-23, 21:02 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #7017
Δεν μπορούσε ο Norris να κολλήσει πίσω από Sainz,κοίταξε να διαφυλάξει την 2η θέση,επειδή αυτό που έκανε ο Sainz βόλευε και τους δύο να παίξουν άμυνα στη Mercedes.
O Leclerc και στον σημερινό αγώνα βρέθηκε σε δυσκολη θέση,μια με το καθυστερημένο pit stop και μια με δικό του λάθος που έχασε θέσεις εκ νεου.Επειδη είναι οδηγός ψυχολογίας,στον επόμενο αγώνα θα λυσσαξει να είναι πάνω από τον Sainz,ο οποίος έχει καταφέρει να φτιάξει την εικόνα του με τα αποτελέσματα στα 2 πιο πρόσφατα gp.
-
17-09-23, 21:23 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #7018
ο λεκλερκ έπρεπε να μπει όπως και ζήτησε και θα ήταν μπροστα απο τις μερκ προστατεύοντας τον καρλος η κερδίζοντας των αγώνα αλλά άμα έχεις το pit wall της ferrari αυτά είναι αδιανόητα
- - - Updated - - -
για όσους βιάζονται να νομίζουν οτι η σκατοομαδα επηρεάστηκε απο το TD η ανέβηκε η φερραρι να ξαναδεί πως πέρναγε ο Μαξ τα προπορευόμενα στο δεύτερο στιντ
στάχτη στα μάτια για να μείνει και καμιά συνδρομή ενεργή
-
17-09-23, 21:31 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #7019
Πάμε πάλι.
Το σπορ είναι ομαδικό ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ και η ομάδα πληρώνει τους οδηγούς.
Με τη επιμονή του sir lord king lewis hamilton oh Brazilian one, o russel καλώς ή κακώς καταληξε στον τοίχο και η merc έχασε σίγουρους βαθμούς
Μη νομίζεις, στα παπακια μου , η Ferrari κέρδισε ΚΑΙ από αυτό και η βλακεια πάνω από όλα ήταν του τοτο γιατί όταν έχεις φτάσει στη τελευταία ΣΤΡΟΦΗ και οχι γύρο με τέρμα λάστιχα εκεί κάπου λες μπαστα.
Αλλά οκ. Είναι ο Sir lord King. Πήρε τη θέση και ο George 0 βαθμούς και η Ferrari πιο κοντά στη merc
Thanks lewis
- - - Updated - - -
Ποιο δικό του λάθος, κατάλαβες τι έγινε στα πιτ;μιλάς για μετά; τα λάστιχα ήταν κρύα!
-
18-09-23, 14:21 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #7020
Πάντως δεν είμαι μόνος μου σε αυτό που είπα χτες για την ΜΒ γιατί γκρινιάζουν πλέον πολλοί για αυτό που έγινε
There's no substitute for experience
CorollaClub
Bookmarks