Στο Μονακό θα είναι δύσκολα για την Ferrari με χαμηλό qualify,ελπίζω να μπουν στο q3.Στη Mclaren δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν το potential του μονοθεσίου και παρότι λέμε ότι ο Piastri είναι καλύτερος του Norris ως τωρα,έκανε τα λάθη του.
Ο Verstappen απαίτησε το προσπέρασμα στην εκκίνηση,ίσως ο Piastri πίστεψε ότι θα έχει το pace να τον περάσει στην συνέχεια,κάτι το οποίο δεν επαληθεύτηκε.
Εμφάνιση 10.456-10.470 από 10529
Θέμα: F1 και σχετικά θέματα.
-
20-05-25, 09:54 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #10456
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DOU : 20-05-25 στις 18:25.
-
20-05-25, 12:45 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #10457
-
20-05-25, 15:22 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #10458There's no substitute for experience
CorollaClub
-
20-05-25, 16:03 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #10459
Παρεμπιπτόντως, διάβαζα πάλι για τη στιχυμοθία του Norris με το pitwall, που τους έλεγε "ο Piastri έχει φαγωμένα λάστιχα" και βάζω μαζί και προηγούμενα GP, όπως το Miami με Hamilton-Leclerc που ο καθένας κλαιγόταν στο radio και ζητούσε team orders και σκέφτομαι "κάπου ώπα": Τι ενδιαφέρον έχει να ακούμε τους οδηγούς να παραπονιούνται για team orders, πέρα από το κουτσομπολιό; Έχει αρχίσει να γίνεται λίγο συνήθεια αυτό το πράγμα.
Όλοι οι οδηγοί προφασίζονται "το καλό της ομάδας" στο radio ενώ κοιτάζουν μόνο τον λωκό τους. Και αντί να βλέπουμε λίγο αγώνα έστω και μεταξύ ομόσταβλων (τι να κάνουμε, μακάρι να βλέπαμε κόντρες ανάμεσα σε διαφορετικά μονοθέσια αλλά έτσι έκατσε η μπίλια) καθόμαστε και τους βλέπουμε να κάνουν swap σε κάθε αγώνα, μόνο και μόνο γιατί η ομάδα δεν θέλει να ρισκάρει πόντους για το WCC επειδή το WCC σημαίνει prize money.
Και λέω τώρα, εφόσον ο κόσμος ενδιαφέρεται αναμφίβολα περισσότερο για το WDC, και σχεδόν καθόλου για το WCC, μήπως θα έπρεπε το κίνητρο για το WCC να είναι αρκετά μικρότερο και τα prize money να είναι πιο ομοιόμορφα κατανεμημένα; Δεν θα έδινε αυτό μια χαλαρότητα στις ομάδες, έτσι ώστε να μην προσπαθούν απλά να μεγιστοποιήσουν πόντους για την ομάδα καταφεύγοντας σε team orders; Καταλαβαίνω πως τα team orders παρατηρούνται μόνο σε ομάδες που δεν υπάρχει No1 οδηγός, και κάποιοι ίσως θεωρούν πως είναι λάθος να μην υπάρχει Νο1, αλλά τουλάχιστον με το να έχουμε ισότιμους πιλότους, έχουμε λιγότερους κομπάρσους στην F1 γιατί υπάρχουν περισσότερες θέσεις για αξιόλογους πιλότους.
Δεν σας ενοχλούν εσάς τα team orders; Εμένα προσωπικά με χαλάνε πολύ και πιστεύω πως κάνουν τους πιλότους φλώρους.You thought there would be a funny slogan here.
You just fell for one of my classical pranks.
Bazinga
-
20-05-25, 16:56 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #10460
Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
"If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve
-
20-05-25, 17:00 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #10461
-
21-05-25, 20:32 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #10462Σύμφωνα με Βρετανό δημοσιογράφο, ο Λάντο Νόρις πάσχει από κατάθλιψη και σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί προσωρινά από την ενεργό δράση της Formula 1.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Matthew J. Thompson, ο 25χρονος Βρετανός πιλότος της McLaren φέρεται πως περνάει μια περίοδο κατάθλιψης, με αποτέλεσμα να σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί προσωρινά από τη Formula 1!
https://www.bnsports.gr/karo-simaia/...osyrsi-o-noris
-
22-05-25, 11:53 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #10463
-
22-05-25, 12:37 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #10464
-
22-05-25, 21:01 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #10465There's no substitute for experience
CorollaClub
-
22-05-25, 22:16 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #10466
Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
"If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve
-
23-05-25, 18:55 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #10467
Τι γινεται ρε σεις στα FP1/FP2 του μονακο,στουκες,λοκαρισματα και τρακαρισματα,μολις red flag ο piastri.
-
23-05-25, 21:44 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #10468There's no substitute for experience
CorollaClub
-
24-05-25, 14:38 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #10469
Με τις μπάντες στον τοίχο ο Hamilton λίγο πριν το τέλος του P3...
"... στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί." - Θ.Β.
----
Είναι να απορείς πώς ο λαός που γνώρισε καλύτερα από τον καθένα την θηριωδία του ισχυρού, ώντας στην θέση αυτού πράττει τα ίδια!!!
It's a marvel to me that the people who have an intimate knowledge of the brutality brought by the mighty, being in their place act the same!!!
-
24-05-25, 14:40 Απάντηση: F1 και σχετικά θέματα. #10470
Κενταει ο Leclerc σε ενα τρακ που δείχνει την οδηγική ικανότητα.
Να δούμε τι λογαριασμός θα βγει απο το red flag του Lewis.
Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
"If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve
Bookmarks