Θυμίσου οτι για να κλείσεις ένα κενό ασφαλείας στους intel, έχανες κάθε φορά και ένα 30% της ταχύτητας που είχες χρυσοπληρώσει για να είναι future proof. Αυτό στα ipad με επεξεργαστή της Apple δεν έχει συμβεί ποτέ.
Εμφάνιση 31-45 από 243
-
23-06-20, 16:49 Απάντηση: Η Apple ανακοινώνει την σταδιακή μετάβαση των Macs σε δική της ARM-based CPU #31
-
23-06-20, 16:55 Απάντηση: Η Apple ανακοινώνει την σταδιακή μετάβαση των Macs σε δική της ARM-based CPU #32
Πιστευω πως η apple ειναι απο τις λιγες εταιριες που μπορουν να προχωρησουν σε μια τετοια κινηση. Το καλο γι αυτην ειναι οτι απαγκιστρωνεται απο το update cycle της intel και σιγουρα θα εχει προηγηθει πολυ testing πριν αποφασισουν να ανακοινωσουν αυτη τη μεταβαση στο κοινο. Παντως ολα οσα εδειξαν στην παρουσιαση ετρεχε σε arm based mac, αν δεν κανω λαθος
-
23-06-20, 17:01 Απάντηση: Η Apple ανακοινώνει την σταδιακή μετάβαση των Macs σε δική της ARM-based CPU #33
-
23-06-20, 17:02 Απάντηση: Η Apple ανακοινώνει την σταδιακή μετάβαση των Macs σε δική της ARM-based CPU #34
-
23-06-20, 17:06 Re: Απάντηση: Η Apple ανακοινώνει την σταδιακή μετάβαση των Macs σε δική της ARM-based CPU #35
-
23-06-20, 17:28 Απάντηση: Η Apple ανακοινώνει την σταδιακή μετάβαση των Macs σε δική της ARM-based CPU #36
Απο τη στιγμή που έχει και εκεί ενα σχεδόν κλειστό οικοσύστημα γιατί να μην το κάνει; Θα τα φτιάχνει όλα μόνη της και θα έχει και μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους. Άλλωστε το 99,99% των πελατών της δεν έχει την παραμικρή ιδέα τι έχει μέσα το κουτί που αγοράζουν. Μόνο το μήλο πάνω τους ενδιαφέρει.
Δε χρειάζεται κενά ασφαλείας τη apple. Μειώνει τις επιδόσεις απο μόνη της για να σε αναγκάσει να πάρεις το επόμενο. Και οι οπαδοί απο κάτω ζητωκραυγάζουν "πάρε όλα τα λεφτά μας". Ούτε η Σαιεντολογία τέτοιο marketing.
-
23-06-20, 17:32 Απάντηση: Η Apple ανακοινώνει την σταδιακή μετάβαση των Macs σε δική της ARM-based CPU #37
Πόσο δυνατοί είναι οι arm επεξεργαστές σε σύγκριση με τους x86;
Τους έχω δει σε κάποια ρούτερ.
Αλλά για desktop;
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
23-06-20, 17:46 Απάντηση: Η Apple ανακοινώνει την σταδιακή μετάβαση των Macs σε δική της ARM-based CPU #38
Ξεχνάτε πως το κάνει και για εμπορικούς λόγους. Τα πάντα μετά από OsX θα τρέχουν σε arm οπότε οι πάντες θα πρέπει να πετάξουν MacBook κλπ. γιατί το νέο software δεν θα τρέχει στα παλιά.
Τρελή κίνηση οικονομική
-
23-06-20, 18:11 Απάντηση: Η Apple ανακοινώνει την σταδιακή μετάβαση των Macs σε δική της ARM-based CPU #39
Εγω παντως αυτο, ως κατοχος Macbook και Iphone 6S δεν το εχω δει.
Με οποια ταχυτητα ετρεχαν οι εφαρμογες μου την ημερα της αγορας, με την ιδια ταχυτητα τρεχουν και τωρα.
Το μονο μελανο σημειο αναμεσα στα updates της Apple ειναι η μπαταρια, το οποιο αυτο βελτιωνεται οταν ολοκληρωνεται ο κυκλος της καθε εκδοσης.
- - - Updated - - -
Καπου υπερβαλεις.
Θα υπαρξει transition period 2 ετων - απο 'κει και περα οι εφαρμογες που δεν εκαναν τη μεταβαση, θα τρεχουν μεσω emulation.
Προσωπικα δεν εχω καμια αμφιβολια οτι θα γινει σωστα το transition, απλα ειμαι δυσπιστος για το αν η τοση φασαρια θα αξιζει το τελικο οφελος για τον καταναλωτη.
-
23-06-20, 18:12 Re: Απάντηση: Η Apple ανακοινώνει την σταδιακή μετάβαση των Macs σε δική της ARM-based CPU #40Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
23-06-20, 18:27 Απάντηση: Η Apple ανακοινώνει την σταδιακή μετάβαση των Macs σε δική της ARM-based CPU #41
Μα δεν γίνεται για τον καταναλωτή. Η νοοτροπία της Apple ήταν ανέκαθεν "κλειστή πλατφόρμα-πλήρης έλεγχος" και "καθετοποίηση παραγωγής". Όταν δεν πάει καλά γίνεται πιο εξωστρεφής, τώρα που είναι οικονομικά δυνατή κάνει πάλι τα δικά της...
"Είμαι άνθρωπος και έχω αξιοπρέπεια.
Δεν δέχομαι να με διαφεντεύει ένας ξένος γιατί τότε είμαι σκλάβος"
Sami Sharaf (former Egypt Minister)για τη διαχείρηση της διώρυγας του Σουέζ από τους Αγγλους
-
23-06-20, 19:01 Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Apple ανακοινώνει την σταδιακή μετάβαση των Macs σε δική της ARM-based CPU #42
- Περιοχή
- Airstrip One
- Downloads
- 4
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 5
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 16000/1900
- ISP
- Ο2
-
23-06-20, 19:13 Απάντηση: Η Apple ανακοινώνει την σταδιακή μετάβαση των Macs σε δική της ARM-based CPU #43
-
23-06-20, 19:18 Re: Απάντηση: Η Apple ανακοινώνει την σταδιακή μετάβαση των Macs σε δική της ARM-based CPU #44
-
23-06-20, 19:56 Απάντηση: Η Apple ανακοινώνει την σταδιακή μετάβαση των Macs σε δική της ARM-based CPU #45
Αν της κάτσει καλά η "μπίλια" με τις επιδόσεις τότε θα δούμε τεράστιες αλλαγές στο HW. Ήδη διαβάζω πως τα iPads είναι τρομερά στην επεξεργασία video. Και όπως έχει γραφτεί μιλάμε για battery based επεξεργαστές. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει αν στριμώξει καμιά δεκαριά από δαύτους σε ένα Mac Pro με κανονική τροφοδοσία.
Ίσως αρχίσουν και οι υπόλοιποι να αποχαιρετάνε σιγά σιγά την x64 αρχιτεκτονική ή αναγκαστούν οι Intel και η AMD να αλλάξουν ριζικά πλάνα.
- - - Updated - - -
https://arstechnica.com/gadgets/2020...ay-from-intel/
For the new macOS 11 Big Sur, all of the included apps are adding native ARM binaries. Xcode developers can "just open their apps and recompile" to get an ARM binary. Microsoft Office and Adobe Photoshop were demoed as native ARM apps. Final Cut Pro has an ARM version too, along with features that run on the "Neural Engine" in the Apple SoC.
Bookmarks