Το Viber γίνεται η επόμενη εταιρεία -στον αυξανόμενο αριθμό αυτών- που μποϊκοτάρει το Facebook για την αστοχία του στην διαχείριση του περιεχομένου των χρηστών του. Συγκεκριμένα διακόπτει άμεσα την διαφημιστική του καμπάνια στο Facebook, ενώ παράλληλα αφαιρεί την ενσωμάτωση του κοινωνικού δικτύου στις εφαρμογές του, τερματίζοντας το Facebook connect, την υποστήριξη του Giphy και το Facebook SDK, από τις αρχές Ιουλίου.
Κατά δήλωση του CEO του Viber Djamel Agaoua
Σύμφωνα με το Viber, η αποτυχία του Facebook να αντιμετωπίσει την ρητορική μίσους, είναι η τελευταία σταγόνα, για μια εταιρεία που είναι διάτρητη με σκάνδαλα. Η διακοπή της διαφημιστικής δαπάνης χτυπάει το Facebook εκεί που πονάει, στα έσοδα του.Facebook continues to demonstrate poor judgment in understanding its role in today's world. From the company's mishandling of data and lack of privacy in its apps, to its outrageous stand of avoiding the steps necessary to protect the public from violent and dangerous rhetoric, Facebook has gone too far. We are not the arbiters of truth, but the truth is some people are suffering from the proliferation of violent content and companies must take a clear stand.
Πηγή : Android Central
Εμφάνιση 1-15 από 40
-
26-06-20, 11:51 Το Viber διακόπτει κάθε συνεργασία -διαφημιστική, ενσωμάτωση υπηρεσιών- με το Facebook #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 26-06-20 στις 12:15.
-
26-06-20, 12:23 Απάντηση: Το Viber διακόπτει κάθε συνεργασία -διαφημιστική,ενσωμάτωση υπηρεσιών- με το Facebook #2
Agaoua και ξερό ψωμί.
Ελλαδάρα πρωτοπορείς που διάλεξες το viber και όχι το what's up.
Πολιτισμός όχι αστεία.." Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
26-06-20, 12:41 Απάντηση: Το Viber διακόπτει κάθε συνεργασία -διαφημιστική, ενσωμάτωση υπηρεσιών- με το Facebook #3
- Downloads
- 44
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 30
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 200/200 Mbps
- ISP
- Inalan
- Router
- EdgeRouter™ X
Τι πραγματικά μου θυμίζουν όλα αυτά:
OK boomer
-
26-06-20, 12:44 Απάντηση: Το Viber διακόπτει κάθε συνεργασία -διαφημιστική,ενσωμάτωση υπηρεσιών- με το Facebook #4
Έχω χάσει επαφή αλλά στην Ελλάδα ποιο παίζει περισσότερο; Γιατί εγώ έφυγα από Ελλάδα με Viber και σχεδόν το έχω εξαφανίσει εκτός και αν μιλήσω με 2 άτομα από Ελλάδα, ένας εκ των οποίων κρατά αποστάσεις από fb stack.
Λίγο πολύ στο Βέλγιο και Ολλανδία, messenger και WhatsApp ήταν οδοστρωτήρες.
-
26-06-20, 13:03 Απάντηση: Το Viber διακόπτει κάθε συνεργασία -διαφημιστική, ενσωμάτωση υπηρεσιών- με το Facebook #5
Έβαλα φίλο στην Σκανδιναβία να βάλει το viber μόνο και μόνο για να δούμε πόσοι το έχουν απο τις επαφές του.
2 άτομα.. και πρόκειται για άτομο που δεν κάθεται και πολυ στα αυγά του.
Γυρνάει συνέχεια σε διάφορες χώρες εντός εκτός eu λόγω δουλειάς
Τα ίδια περίπου και στις κάτω χώρες
Γενικότερα μόνο Ελλάδα Viber και αν το ακούσεις να χτυπάει στο εξωτερικό λες Ελληναρας με εξαίρεση μια χώρα που έτυχα αλλα δεν θυμάμαι που..
-
26-06-20, 13:07 Απάντηση: Το Viber διακόπτει κάθε συνεργασία -διαφημιστική, ενσωμάτωση υπηρεσιών- με το Facebook #6
-
26-06-20, 13:07 Απάντηση: Το Viber διακόπτει κάθε συνεργασία -διαφημιστική, ενσωμάτωση υπηρεσιών- με το Facebook #7
Στην τελική να πάει να γ@μ... το viber.
Έκοψαν και τις κλήσεις προς inum και όχι μόνο αυτό οι εκπρόσωποι οταν τους ρωτάς σου απαντάνε με πλάγιο τρόπο οτι δεν υποστηρίζεται.. οσες φορές και να τους ρωτήσεις και όχι στα ίσια ότι τις έκοψαν.
-
26-06-20, 14:04 Απάντηση: Το Viber διακόπτει κάθε συνεργασία -διαφημιστική, ενσωμάτωση υπηρεσιών- με το Facebook #8
Τι λινκ της πηγής γιατί δεν είναι καθαρό;
-
26-06-20, 15:36 Απάντηση: Το Viber διακόπτει κάθε συνεργασία -διαφημιστική, ενσωμάτωση υπηρεσιών- με το Facebook #9
Δεν με ενδιαφέρει γιατί το κάνουν αλλά όσο λιγότερη σχέση έχουν με το FB τόσο το καλύτερο.
-
26-06-20, 16:12 Απάντηση: Το Viber διακόπτει κάθε συνεργασία -διαφημιστική, ενσωμάτωση υπηρεσιών- με το Facebook #10
Εύγε viber.
-
26-06-20, 16:55 Απάντηση: Το Viber διακόπτει κάθε συνεργασία -διαφημιστική, ενσωμάτωση υπηρεσιών- με το Facebook #11
To Viber γιατί θεωρείται τόσο κακό που πέφτει κράξιμο για ελληναράδες για την δημοφιλία του στην ελλάδα; Το έχω δει συχνά και σε πολλά φορουμ. Οι ευρωπαράδες (?) που χρησιμοποιούν στη θέση του messenger, το οποίο διαλαλεί πότε μπήκες τελευταία φορά και δεν έχει στοιχειώδεις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας (πχ απενεργοποίηση read receipt, activity timestamp) είναι καλύτεροι;
Να ήταν στανταρ στο εξωτερικό καμιά σοβαρά καλύτερη εφαρμογή, σαν το Telegram, να καταλάβαινα την απαξία. Facebook messenger χρησιμοποιούν που είναι απείρως χειρότερο από όλες τις απόψεις, και whatsapp που είναι πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο με το viber.
-
26-06-20, 17:00 Απάντηση: Το Viber διακόπτει κάθε συνεργασία -διαφημιστική, ενσωμάτωση υπηρεσιών- με το Facebook #12
Θα μπορούσε να βάλει και μια συνδρομή με 1 ευρώ το μήνα για να μη βλέπεις καθόλου διαφημίσεις. Ξέρεις πόσα data σου ξοδεύουν αυτές;
-
26-06-20, 17:13 Απάντηση: Το Viber διακόπτει κάθε συνεργασία -διαφημιστική, ενσωμάτωση υπηρεσιών- με το Facebook #13
Στο Βέλγιο το 2012-2013 μου είχαν γκρινιάξει για το μώβ και την αισθητική. Όχι ότι το πράσινο εκατό πολύ καλύτερο αλλά είμαι σίγουρα καλύτερο. Αυτό μόνο έχω καταλάβει. Δεν τυχαίο άλλωστε ότι οι πρωταγωνιστές ήταν UX/UI/frontend κόσμος. Ότι καταλαβαίνει κανείς.
Χωρίς τεχνική προσέγγιση, από το ICQ είχαμε φύγει για τις γκόμενες που ξαφνικά είδαν ανακαλύψει τους υπολογιστές και το ενσωματωμένο MSN. Από το MSN φύγαμε για Skype γιατί η ms κακία. Από το Skype φύγαμε γιατί το πήρε η ms και από το Viber φύγαμε γιατί δεν άρεσε στους aplleδες το μώβ.
-
26-06-20, 17:28 Απάντηση: Το Viber διακόπτει κάθε συνεργασία -διαφημιστική, ενσωμάτωση υπηρεσιών- με το Facebook #14
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1000/400
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
Για αυτό φωνάζω τόσο καιρό, ελάτε στο Signal
Ανυπόγραφος
-
26-06-20, 17:39 Απάντηση: Το Viber διακόπτει κάθε συνεργασία -διαφημιστική, ενσωμάτωση υπηρεσιών- με το Facebook #15
Bookmarks