Σήμερα είδα αυτό εδώ το παράξενο πρόγραμμα που έχει την μορφή package manager αλλα αντί για linux προγράμματα βάζεις windows.Δείτε εδώ
http://www.cypherbios.org/blog/?p=45&language=en
και εδώ
Αν κατάλαβα καλά τα προγράμματα πρέπει αν τρέχουν μέσω wine και μάλλον είναι ένα γραφικό περιβάλλων εγκατάστασης προγραμμάτων σε wine.
Εμφάνιση 1-13 από 13
-
20-07-07, 14:26 wine-doors ενας installer για windows προγραμματων σε linux #1
-
20-07-07, 14:37 Απάντηση: wine-doors ενας installer για windows προγραμματων σε linux #2
Δεν δείχνει άσχημο. Είναι μια πιο περιποιημένη χρήση του wine θα έλεγα.
-
20-07-07, 14:56 Απάντηση: wine-doors ενας installer για windows προγραμματων σε linux #3
Κάνει και για παιχνίδια; (εννοώ εμπορικά παιχνίδια για Windows)
-
20-07-07, 14:57 Απάντηση: wine-doors ενας installer για windows προγραμματων σε linux #4
Γιατί να βάλεις προγράμματα Windows στο Linux? Για να κληρονομήσεις και όλες της ατέλεις του λειτουργικού και των προγραμμάτων του; Δεν θα πάρω
-
20-07-07, 15:01 Απάντηση: wine-doors ενας installer για windows προγραμματων σε linux #5
-
20-07-07, 15:04 Απάντηση: wine-doors ενας installer για windows προγραμματων σε linux #6
Σου είπα δεν θέλω να κληρονομήσω τις ατέλεις του λειτουργικού και των προγραμμάτων του. Στον αντίποδα, υπάρχουν αξιόλογες όσο δεν μπορείς να φανταστείς native linux ερφαργογές που είναι αντίστοιχες και κατα πολύ ανώτερες από αυτές των Windows. Εξάλλου αν έχουν linux και θέλουν να παίζουν win παιχνίδια τι να πω
-
20-07-07, 15:12 Απάντηση: wine-doors ενας installer για windows προγραμματων σε linux #7
Name some.
Και το linux έχει ατέλειες, όσο κι αν δεν μας βολεύει να το παραδεχτούμε
Δεν χρειάζεται να φανταστώ. Τρέχω κι εγώ linux και γνωρίζω πολύ καλά τι παίζει από εφαρμογές.
Εδώ γίνεσαι αρκετά υπερβολικός. Σε συγκεκριμένα πράγματα, οι linux εφαρμογές όντως είναι πολύ καλύτερες από αντίστοιχες των win.
Σε θέματα p2p και multimedia όμως, έχουν πολύ δρόμο ακόμα μπροστά τους, σε σχέση με τα αντίστοιχα προγράμματα των win.
Καλώς ή κακώς, αυτό είναι γεγονός και με λυπεί ιδιαίτερα.
Οι χρήστες που χρησιμοποιούν το pc τους αποκλειστικά και μόνο ως παιχνιδομηχανή-κονσόλα, καμία πραγματική σχέση δεν έχουν με το οποιοδήποτε OS που τρέχουν, οπότε δεν μας ενδιαφέρει καν.
-
20-07-07, 15:25 Απάντηση: wine-doors ενας installer για windows προγραμματων σε linux #8
το καλό με το πρόγραμμα είναι ότι σου ρυθμίζει το wine με font κτλ.Αυτό όμως που έχει εγκαταστήσει και με φοβίζει λίγο είναι το Μοzilla activex control 1.7.Active x στο linux μου με πιάνει τρομος και ας ξέρω οτι είναι μόνο στον φάκελο wine.
-
21-07-07, 12:06 Απάντηση: wine-doors ενας installer για windows προγραμματων σε linux #9
@chek2fire Για να μην σε πιάνει τρόμος, "εγκλώβησέ" το στον .wine directory, μην του δώσεις... δικαιώματα (winecfg). Αν κολήσεις ιό rm - r ~/.wine και φτου από την αρχή. Το ποιό γρήγορο format / επανεγκατάσταση Windows
-
21-07-07, 12:19 Απάντηση: wine-doors ενας installer για windows προγραμματων σε linux #10
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Το Azureus είναι multiplatform (βασικά java είναι) άρα τρέχει στο Linux χωρίς wine. Ωστόσο είναι torrent client και όχι eMule client.
Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
21-07-07, 13:09 Απάντηση: wine-doors ενας installer για windows προγραμματων σε linux #11
Mόλις έφαγε πόδι απο το σύστημα μου.Αχρηστό τελείως πρόγραμμα αλλα πιο άχρηστα είναι τα ελάχιστα προγράμματα που έχει.
-
21-07-07, 14:31 Απάντηση: wine-doors ενας installer για windows προγραμματων σε linux #12
-
21-07-07, 14:37 Απάντηση: wine-doors ενας installer για windows προγραμματων σε linux #13
To παιδί minos197 δημοσίευσε οδηγό για να εκτελείς natively εφαρμογές για windows από το ubuntu control panel, χωρίς να τρέχεις όλο το windows desktop. http://minoas.blogspot.com/2007_07_01_archive.html
Και ένα ακόμη how-to που βρήκα στο net για το ίδιο θέμα: http://www.venturecake.com/10-minute...buntu-desktop/
Εγώ πάλι έχω κάνει αυτό: http://www.venturecake.com/a-simple-...pps-in-ubuntu/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgosts : 21-07-07 στις 14:54.
Παρόμοια Θέματα
-
Εγκατάσταση προγραμμάτων στο linux
Από Πιατας στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 38Τελευταίο Μήνυμα: 23-04-08, 14:57 -
Linux/Wine πιο συμβατά από τα Vista!
Από PascalGR στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-08, 11:19 -
Απεγκατάσταση προγραμμάτων wine
Από sdim στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 28-10-07, 15:31 -
Eφαρμογες windows σε Linux με το wine
Από Slammer στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 53Τελευταίο Μήνυμα: 16-12-04, 20:00
Bookmarks