Εμφάνιση 1.501-1.515 από 1529
Θέμα: FTTH στη Λάρισα
-
11-03-25, 18:52 Απάντηση: FTTH στη Λάρισα #1501
-
11-03-25, 19:00 Απάντηση: FTTH στη Λάρισα #1502
Τι να πούμε και εμείς στο κέντρο που έχουμε από την καμπίνα 10 SNR με τα κεντρικά της μεταμόρφωσης;
Προσέξτε δεν έγραψα λάθος.
Επειδή οι καμπίνες είναι πιταρισμένες το SNR επί τόπου από την καμπίνα μετρημμένο από τεχνικό με το ειδικό μηχάνημα που έχουν είναι γύρω στο 10.
-
16-03-25, 18:36 Απάντηση: FTTH στη Λάρισα #1503
Εν τω μεταξύ έχουν περάσει σχεδόν δυο βδομάδες από τότε που ολοκληρώθηκε η κάθετη στην πολυκατοικία μας (η κατασκευή έγινε στις 04/03/2025) , αλλά δεν έχω καμιά ενημέρωση για πιθανό ραντεβού από Cosmote για την οριζόντια. Μόλις κοίταξα και στο ΧΕΔΜ, αλλά ακόμα δεν φαίνεται η ένδειξη κατασκευής της και σύνδεσης του κτηρίου με το δίκτυο . Λέτε για αυτό να μην έρχεται ακόμα η Cosmote; (Είμαι σε περιοχή της United Fiber)
Στο CosmoteApp η αίτηση είναι στο στάδιο της υλοποίησης και βγάζει μήνυμα "Είναι σε εξέλιξη εργασίες στο δίκτυο της περιοχής σου. Οι τεχνικοί μας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη ολοκλήρωση τους"
Επίσης ακόμα δεν φαίνεται διαθεσιμότητα για FTTH στο site τους, είτε με τηλεφωνικό αριθμό είτε με διεύθυνση, αν και αυτό μάλλον δεν παίζει κάποιον ρόλο πλέον. Να συμπληρώσω ότι ήμουν ο πρώτος που έκανα αίτηση και είχα υπογράψει και σαν διαχειριστής στην αυτοψία.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PhantomLord : 16-03-25 στις 18:57.
-
17-03-25, 10:14 Απάντηση: FTTH στη Λάρισα #1504
επρεπε να ειχες κανει αιτημα συνδεσης στη nova αφου ανηκεις στο ιδιοκτητο της. Εμενα σε 2μερες απο τοτε που εκανα την αιτηση ηρθαν και με συνδεσαν.
Επισης κανουν καλυτερες προσφορες σε οσους ανηκουν στο ιδιοκτητο τους. Εγω 17ευρο πληρωνω για 100αρα ftth.
Καλα ξεμπερδεματα τωρα με cosmote
-
17-03-25, 13:15 Απάντηση: FTTH στη Λάρισα #1505
Σαν πρώην συνδρομητής στη Nova ένα έχω να πω. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Προτιμώ να περιμένω (έτσι και αλλιώς internet έχω κανονικά), παρά να ξαναδώσω λεφτά σε αυτούς!
Δεν θα ξεχάσω πότε ότι με είχαν αφήσει 15 μέρες χωρίς τηλέφωνο επειδή δεν μπορούσαν να περάσουν τους κωδικούς του VOIP στο router που μου είχαν στείλει οι ίδιοι. Και φυσικά δε μου έκαναν καμιά έκπτωση όπως είχαν υποχρέωση. Φυσικά έφαγαν καταγγελία στην ΕΕΤΤ, και μετά αναγκάστηκαν μου την έκαναν!
Εγώ θα πληρώνω 38,90 για την 300άρα, αλλά η Cosmote τα αξίζει με το παραπάνω εν αντιθέση με το χαμαιτυπείο της Nova!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PhantomLord : 17-03-25 στις 13:20.
-
17-03-25, 17:53 Απάντηση: FTTH στη Λάρισα #1506
-
17-03-25, 22:40 Απάντηση: FTTH στη Λάρισα #1507
το κλασικο πρόβλημα όταν εισαι σε δίκτυο άλλου παρόχου. Εγω έχω 3 συνδέσεις, 1 σε cosmote FTTH, 1 σε ιδιοκτητο NOVA ftth και μια σε χαλκό ΟΤΕ. Κρατώ πάντα τον πάροχο που έχει τις υποδομές και πάντα έχω την ταχυτερη εξυπηρέτηση όποτε προκυψει πρόβλημα γιατι δεν μπορούν να πετάξουν το μπαλάκι αλλου.
-
24-03-25, 20:31 Απάντηση: FTTH στη Λάρισα #1508
Κατοπιν επικοινωνίας με το 13888, έμαθα ότι θα έρθουν να μου περάσουν την οριζόντια την Τετάρτη 26/03 ( στο Cosmote App μου βγάζει κατασκευή υπηρεσίας από τεχνικό). Η ενεργοποίηση ποτέ γίνεται; Την ίδια μέρα η θέλει και αυτή κάποιες μέρες;
-
24-03-25, 23:16 Απάντηση: FTTH στη Λάρισα #1509
αν ησουν nova την ιδια μερα σε ενεργοποιουν επιτοπου με την κατασκευη της οριζοντιας στο δικο τους δικτυο.
Η cosmote αργησε κανα μηνα σε μενα μετα την κατασκευη της οριζοντιας στο δικο της μαλιστα δικτυο
-
24-03-25, 23:30 Απάντηση: FTTH στη Λάρισα #1510
-
26-03-25, 15:32 Απάντηση: FTTH στη Λάρισα #1511
Σήμερα έφαγα το πρώτο στήσιμο από την Cosmote.Το συνεργείο ούτε ήρθε ούτε με πήρε τηλέφωνο. Και επειδή δεν γουστάρω στήσιμο και ειδικά από κάποιον που τον πληρώνω, το απόγευμα θα πάω στα κεντρικά της πόλης να επιστρέψω τον εξοπλισμό και να ακυρώσω την αίτηση.
Μια χαρά είμαι και με την 200αρα που έχω. Όταν φτάσει η ώρα της κατάργησης του χαλκού βλέπουμε. Ίσως τότε βάλω starlink. Ούτε σκαψίματα, ούτε τιποτα...Οπτικές ίνες και πράσινα άλογα... Αν το ήξερα από την αρχή, δεν θα έμπαινα καν σε αυτή τη διαδικασία... Επομένως, United Fiber και Cosmote ας κρατήσουν τα floor boxes και τα beps και ας τα βάλουν εκεί που ξέρουν, γιατί στην δικιά μας πολυκατοικία κάνεις δεν θέλει να βάλει ftth, αφού ήμουν ο μόνος που ενδιαφέρθηκα. Μήπως έστω και άθελα τους, κάτι ήξεραν; Ενοείται ότι θα τους πω τι τράβηξα και από τους δυο και θα τους προτείνω να μένουν στις συνδέσεις που έχουν!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PhantomLord : 26-03-25 στις 16:46.
-
26-03-25, 17:12 Απάντηση: FTTH στη Λάρισα #1512
καταλαβαινω την αγανακτηση σου αλλα εφαγες το γαιδαρο και εισαι στην ουρα.
Δεν εχει καμια σχεση η οπτικη ινα με τον χαλκο που εχεις. Κανε μια τελευταια υπομονη
-
26-03-25, 17:18 Απάντηση: FTTH στη Λάρισα #1513
Πριν μια βδομάδα περίπου έχω και εγώ διαθεσιμότητα σε FTTH. Σε συνομιλία με γνωστό μου που έχει συνεργείο εγκατάστασης Fiber, αφού ζήτησα εγκατάσταση "να είμαι έτοιμος" μέσω smart readines μου είπε ότι είμαι στη θέση 250 κτιρίων σε αναμονή για εγκατάσταση ίνας. Οπότε θα σε συμβούλευα να οπλιστής (-ούμε) με υπομονή γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Μια φορά θα το περάσουμε. Φάγαμε την ουρά, τώρα θα κάνουμε πίσω ;
(και εγώ έχω 200/20 καρφωμένα σε fttc αλλά ...)
-
26-03-25, 17:19 Απάντηση: FTTH στη Λάρισα #1514
Αδίκο δεν έχεις,αλλά ξέρεις ποιο με έκνευρισε πιο πολύ; Οτι μου έλεγαν ότι (και καλά) μου έκλεισαν ραντεβού και εξαίρεση, και περίμενα σαν τον μαλ... στο σπίτι να έρθουν! Ας έπαιρναν ένα τηλέφωνο να πουν, ότι δεν θα έρθουμε για το Α' ή B' λόγο. Αυτό θα το καταλάβαινα και θα το δεχόμουν.
Σε μένα η ίνα έχει μπει εδώ και ένα μήνα στο κτίριο. Η Cosmote δεν έρχεται να την φέρει στο διαμέρισμα!
-
26-03-25, 17:48 Re: Απάντηση: FTTH στη Λάρισα #1515
Bookmarks