οχι δεν εχει σκαφτει ακομα. Το αναφερει και στην απαντηση "χωρίς να έχουν εκκινήσει ακόμα σχετικές κατασκευαστικές εργασίες".
- - - Updated - - -
οχι δεν εχει σκαφτει ακομα. Το αναφερει και στην απαντηση "χωρίς να έχουν εκκινήσει ακόμα σχετικές κατασκευαστικές εργασίες".
- - - Updated - - -
Ιστοσελίδα της ΕΕΤΤ. Αλλα νομιζω δεν χρειαζεται να το κανεις γιατι θα παρεις την ιδια απάντηση.
"αναμένεται σταδιακά μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους"
στην απαντηση πιστευω οτι κάνει αναφορά για ολη την περιοχή που εχει παρει έγγριση απο τον Δήμο ως ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ(WHITE), γιατί στην περιοχή αυτη ανήκει και το κτήριο που αναφέραμε στην επιστολή.
- - - Updated - - -
Γνωστός μου επι της Μεσολογγίου που εσκαβαν πριν μέρες, σήμερα των ενημέρωσαν οτι θα έρθουν να κανουν εγκατάσταση οπτικών ινών εντος της πολυκατοικιας.
Η COSMOTE TELEKOM αν έβρισκε εργολάβους θα ήθελε να έχει τελείωσει χθες με όλες τις περιοχές που έχουν πάρει έγγριση.Πιέζεται για τους παρακατω λόγους:
1. To δίκτυο της ΔΕΗ αναπτυσεται πιο γρηγορα.
2. Το starlnk (δείτε τις σημερινές προσφορές της COSMOTE TELEKOM για 5G συνδέσεις), νομιζω ισχύει ότι όποιος κάνει συμβόλαιο με σύνδεση 5G, όταν αργότερα έχει κάλυψη και ζητήσει οπτική ίνα, μπορει να κανει διακοπή συμβολαίου σύνδεσης 5G χωρίς ποινή γιατι θεωρείτε αναβαθμιση υπηρεσιας και ετσι η COSMOTE TELECOM δεν χάνει τον πελάτη.
3. Απορρόφηση κουπονιών Gigabit Voucher που λήγουν όλα όποτε και να εκδοθούν στις 31/10/2025.
Εμφάνιση 436-450 από 451
Θέμα: FTTH στην Πάτρα
-
15-05-25, 01:56 Απάντηση: FTTH στην Πάτρα #436
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος @ST : 15-05-25 στις 02:08.
-
15-05-25, 11:28 Απάντηση: FTTH στην Πάτρα #437
-
17-05-25, 14:11 Απάντηση: FTTH στην Πάτρα #438
Σκάβουν σημερα στην Βορείου Ηπείρου.
-
17-05-25, 19:57 Απάντηση: FTTH στην Πάτρα #439
Όντως!
Μετά τη διασταύρωση έσκαψαν προς την κατεύθυνση της Σολωμού.
-
17-05-25, 21:53 Απάντηση: FTTH στην Πάτρα #440
Ναι τους είδα και εγώ και ρώτησα εάν θα έρθουν και σε έμενα προς τα πάνω στην Μιχαήλ Ψελλού και μου είπαν δεν ξέρουμε ότι μας δίνουν φτιάχνουμε.
Τσαντίστηκα και του είπα με ένταση δεν ξέρετε, Όλο γύρο γύρω πάτε σε εμάς πότε?.
Και μου είπαν τα παράπονα σας στην COSMOTE.
-
19-05-25, 17:31 Απάντηση: FTTH στην Πάτρα #441
Σήμερα ήρθε τεχνικός πεδίου στην πολυκατοικία που μένω (κάτω μέρος Πλατείας Γεωργίου) για αυτοψία για λογαριασμό τής fiber2all. Η exelixisnet.gr αναλαμβάνει την εγκατάσταση στο κτίριο. Ελπίζω σε κανά 3μηνο το πολύ να απολαμβάνω 1 Gbps down / 500 Mbps up με Vodafone Δεν ξέρω βέβαια αν το δίκτυο τής εν λόγω εταιρίας αξίζει ή να δώσω κάτι παραπάνω να πάω σε Cosmote. Η Nova έχει την καλύτερη τιμή. 36,80 για 1 Gbps, Vodafone 37,47 η Vodafone αν δεν έχεις κινητό σε αυτούς για να πάρει 2 ευρώ ακόμη έκπτωση και 45,07 η Cosmote.
Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr
-
19-05-25, 19:46 Απάντηση: FTTH στην Πάτρα #442
-
19-05-25, 20:00 Απάντηση: FTTH στην Πάτρα #443LL
19-05-25, 20:04 Απάντηση: FTTH στην Πάτρα #444
Με FTTH όποια εταιρεία και να επιλέξεις θα έχεις περίπου ίδια ταχύτητα. Αλλά δεν μετράει μόνο αυτό για την επιλογή. Βέβαια όπου εχει περασει οπτικες η Vodafone θα έχεις 1Gbps download αλλα δεν θα εχεις 500 Mbps upload. Περιμενε να έχεις τουλάχιστον 20 Mbps πιο κατω δηλ. 480 max
Εγώ με πάροχο δικτύου Vodafone και πάροχο πρόσβασης Cosmote έχω 516/238 Mbit/sΤελευταία επεξεργασία από το μέλος @ST : 19-05-25 στις 20:12.
-
19-05-25, 22:30 Απάντηση: FTTH στην Πάτρα #445
Ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν ξέρω βέβαια από χωρητικότητα δικτύου με τι λέει η Vodafone και τι διασυνδέσεις έχει αυτή την περίοδο με εξωτερικό, αξιοπιστία, latency κτλ. Θα έχω βέβαια και για backup 5g cosmote με το οποίο ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος 4 χρόνια αλλά από τη στιγμή, που ήρθε επιτέλους οπτική ίνα και στη γειτονιά μου, είπα να βάλω κι εγώ.
Επίσης, είδα ότι η Vodafone δίνει το cpe "Vodafone power station wifi 6". Μπορώ φαντάζομαι να το βάλω σε bridge mode και να λειτουργήσω ως router το αγαπημένο μου Fritzbox 7590. Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορώ να κάνω και register την τηλεφωνία στο Fritzbox (θα φέρω στη Vodafone το γεωγραφικό μου αριθμο που είχα 4 χρόνια στην Omnivoice). Ειδάλλως αν δε δίνει credentials η Vodafone για την τηλεφωνία, θα "εισάγω¨το τηλέφωνο από έξοδο fxs τού "Power Station" σε fxo είσοδο τού Fritzbox.
Ενημέρωση: Κάπου σα να είδα ότι η Vodafone χρησιμοποιεί ξεχωριστό ATM για τηλεφωνία (vlan 837) οπότε δεν ξέρω αν θα μπορώ να έχω και την τηλεφωνία της στο fritzbox και ταυτόχρονα και άλλους sip παρόχους που δρομολογούνται από internet (vlan 835)...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimavagianos : 20-05-25 στις 00:24.
Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr
-
20-05-25, 07:55 Απάντηση: FTTH στην Πάτρα #446
Εδώ vodafone ftth Πάτρα με 1Gbps/500Mbps και το download από εξωτερικό είναι χάλια.
-
20-05-25, 12:19 Απάντηση: FTTH στην Πάτρα #447LL
20-05-25, 16:13 Απάντηση: FTTH στην Πάτρα #448
Να σου πω μονάχα το εξής, είμαι με NVIDIA Geforce NOW, cloud υπηρεσία για gaming, πατώνει με server Σόφιας, αν βάλω όμως άλλο server στην Σόφια θα πάει σφαίρα. Είναι και ανάλογα τον πάροχο της απέναντι πλευράς.
Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε
-
27-05-25, 12:29 Απάντηση: FTTH στην Πάτρα #449
Κανα νεο για Ζαβλανι γιατι βλεπω στο ακ κων/πολεως εχει παει παντου η ευρος εκτος απο εμας ????
-
30-05-25, 19:47 Απάντηση: FTTH στην Πάτρα #450
Αυτές τις μέρες σκάβει ο ΟΤΕ σε Παπαφλέσσα και στις κάθετες προς Βορείου Ηπείρου. Μάλιστα έχει σκάψει και βάζει και κιβώτια μεγάλα σε γωνίες, επί του δρόμου
Bookmarks