Καλημέρα, στις 1/6 έγινε αίτηση για ΤΕΛΛΑΣ ΖΙΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, στις 22/6 ήρθε η υπηρεσία.
Στις 29/6 έγινε η αίτηση για αναβάθμιση σε Ζιστο ΤΕΛΕ+DSL. Αφού συνάντησα διάφορα απροβλήματα και έκανα τηλέφωνα για 5 μέρες αφού δεν έβλεπα κύκλωμα DSL, ενώ είχα κωδικό από 12/7, στις 19/7 είδα κύκλωμα και συνδέθηκα στο διαδίκτυο.
Στις 20/7 ήρθε ο λογαριασμός που με χρεώνει για τις υπηρεσίες ΖΙΣΤΟ (+DSL) από τις 29/6!!!!!
ΠΑΙΔΕΣ πληρώνεται τις υπηρεσίες από την ημέρα της αίτησης?
Ο πωλητής στο 13800, μου λέει τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας!!!!!!!!![]()
Εμφάνιση 1-6 από 6
Θέμα: Πρώτη Χρέωση
-
21-07-07, 15:45 Πρώτη Χρέωση #1
-
22-07-07, 01:10 Απάντηση: Πρώτη Χρέωση #2
Σύμφωνα με την απάντηση που μου έδωσε στέλεχος της Tellas σε σχετική ερώτηση, η χρέωση ξεκινά από την ημέρα ενεργοποίησης του κωδικού σου.
Η πράξη έχει αποδείξει ότι στο CC δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Αν έχεις χρόνο και θέλεις να βρεις άκρη, καλύτερα είναι να επισκεφθείς τα γραφεία τους.
-
23-07-07, 16:45 Απάντηση: Πρώτη Χρέωση #3
Προσοχή στους λογαριασμούς ειδικά εάν έχουν λήξει.Ένας λόγος που θα φύγω είναι η απαίσια συμπεριφορά τους εάν τους χρωστάς χρήματα ή καλύτερα ΑΝ νομίζουν ότι τους χρωστάς χρήματα.Και ειδικά οι απειλές τους με τους περιβόητους εξωτερικούς συνεργάτες!!
Και όπως έχουν αναφέρει και άλλοι ανά μήνα ο λογαριασμός....
Το λάθος μου είναι ότι δεν βρήκα τον λογαριασμό που είχα πληρώσει στην Τράπεζα Πειραιώς μέσω του μηχανήματος πληρωμών.Αλλά για να είμαι ειλικρινής είμαι 80 τα εκατό βέβαιος ότι είχα πληρώσει.
Ο λογαριασμός -διπλός- έληγε στις 20.Είχα πάρει 2 φορές για να με ενημερώσουν αν έχει περαστεί ότι έχω πληρώσει ΑΛΛΑ και τις δυο φορές γινόταν αναβάθμιση στο σύστημα.Στις 20 παίρνουν σπίτι και θέλουν να τους ενημερώσουμε τι θα γίνει με τον λογαριασμό.Ο λογαριασμός ακόμα δεν έχει λήξει!!Και έναν να ξέχασα τόσο ντόρος?Άσε να περάσουν 10 ημέρες και πάρε.....
Αλλά και πάλι δεν μπορούν να με ενημερώσουν αν έχει πληρωθεί.
Σήμερα πήγα να τον πληρώσω ολόκληρο αφού απόδειξη δεν βρήκα.Για καλή μου τύχη μίλησα με μια κοπέλα στην τράπεζα και μόλις είδε ότι ο λογαριασμός έχει λήξει με ενημέρωσε ότι καλύτερα να μην τον πληρώσω γιατί μπορεί να μην φαίνεται πουθενά ότι πλήρωσα,να μην περαστεί καν στο σύστημα και μετά ολόκληρη διαδικασία και φασαρία .Λίγο περίεργα αλλά έχουν συμβεί όπως μου είπε.Οποτε ΠΟΤΕ πληρωμη αν εχει λήξει με τους γνωστούς τρόπους.
Την λύση βρήκα σε άλλη τράπεζα που έχω λογαριασμό αλλά πρέπει να ακολουθήσεις άλλη διαδικασία εάν έχει λήξει.
Να αναφέρω ότι μετά από χρόνια πρώτη φορά να μην πλήρωσα λογαριασμό.
Συν ότι Δευτέρα ήρθε ο λογαριασμός και Παρασκευή έληγε.
Το καλό είναι ότι μια επιθυμία μου πραγματοποιήθηκε.Να με πάρει κάποιος υπεύθυνος από την τελλας.
-
23-07-07, 17:10 Απάντηση: Πρώτη Χρέωση #4
Αν ισχύουν αυτά είναι πολύ σαβαρά. Κι εμένα έχει λήξει ο λογαριασμός εδώ και 10 μέρες και θα τον πληρώσω αύριο. Ο λόγος; Τον έχω αναφέρει άπειρες φορές: Ο λογαριασμός έρχεται πχ. Δευτέρα και Πέμπτη-Παρασκευή λήγει.
Πρέπει να έχουμε χρόνο για να κάνουμε τον προϋπολογισμό μας.
Κανονικά η ημερομηνία λήξης πρέπει να είναι τουλάχιστον 15-20 μέρες μετά την παραλαβή από τον πελάτη (δε με νοιάζει πότε τον εκδίδουν αυτοί, με νοιάζει πότε φτάνει σε μένα, να πάνε να τα βρούνε με τα ταχυδρομεία αν αργούν να τα στείλουν)Τελευταία επεξεργασία από το μέλος minovg : 23-07-07 στις 17:11.
-
23-07-07, 17:24 Απάντηση: Πρώτη Χρέωση #5
Σωστά και εσένα θυμήθηκα με τον λογαριασμό.Έχεις απόλυτο δίκιο.Και ένα λογαριασμό να ξεχάσεις θα πληρώσεις δυο μήνες μαζεμένους και όχι τέσσερις.Τώρα αν έχουν τα πράγματα όπως μου τα είπαν οι υπάλληλοι και των δυο τραπεζών θέλει προσοχή.Αλλά και στην δεύτερη τράπεζα που ζήτησα να πληρωθεί μέσω απευθείας χρέωσης του λογαριασμού μου,η υπάλληλος μου συνέστησε να της δώσω πρώτα τα μετρητά να φανεί η κατάθεση και μετά να αρχίσει η διαδικασία πληρωμής της τελλας.Γιατί και με χρέωση του λογαριασμού μπορεί να υπάρξει πρόβλημα.Πάντως εάν έχει λήξει ο λογαριασμός καλύτερα ότι γίνει να γίνει μέσω λογαριασμού τραπέζης αφού και απόδειξη να έχεις ,απλή πληρωμής, θα τσακώνεσαι μια με την τράπεζα και μια με την τελλας.
-
23-07-07, 17:31 Απάντηση: Πρώτη Χρέωση #6
Παρόμοια Θέματα
-
H πρώτη επαφή!
Από k.karalis στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 98Τελευταίο Μήνυμα: 26-02-08, 20:26 -
πρωτη σελιδα ie σε δικτυο
Από dimosl στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 04-04-07, 09:43 -
Πρώτη απόπειρα με Linux
Από ostvarivanje στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 242Τελευταίο Μήνυμα: 27-12-06, 21:35 -
Η πρώτη επαφή με xBSD
Από WAntilles στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 30-12-05, 18:43 -
Η πρωτη μας νικη!
Από psymaster στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 41Τελευταίο Μήνυμα: 24-04-03, 18:13
Bookmarks