Χαίρετε, μοιράζομαι και εγώ την πρόσφατη εμπειρία μου: Εληξε η επιδότηση μου πρόσφατα (100/10 ftth- Παλαιό φάληρο) και έψαξα να δω τί παίζει. 26/4/21 πηγα σε κατάστημα cosmote στο οποίο η εξυπηρετικότατη υπάλληλος μου είπε ότι το μονο πρόγραμμα που υπήρχε διαθέσιμο ήταν στα 50κατι ευρώ/μήνα, μιας και είχε λήξει η επιδότηση μου. Της είπα αποκλείεται και μου είπε ότι θα κάνει αίτηση διακοπής και όταν με καλέσουν να πω πως θέλω "αυτο το πρόγραμμα" και μου έγραψε σε ένα χαρτι 36.90ευρ/μήνα/100mbps/Απεριόριστα σταθ/420' Κινητά + ΕΕ, το οποίο πρόγραμμα μου είπε πως είναι φρεσκότατο και μόλις ήρθε ειδοποίηση στο κατάστημα για αυτο.
Με πήραν 2 ώρες αργότερα απ τίς διακοπές και ένας κύριος ο οποίος μάλλον δεν ήξερε τη δουλεια του, εκτός του ότι δεν γνώριζε το συγκεκριμένο πρόγραμμα (για το οποίο δεν τον κατηγορώ), προσπαθούσε να με πείσει ότι η καλύτερη προσφορά που μπορουσε να μου κάνει ήταν 39.90/μήνα ΣΥΝ ~16ευρ/μηνα το οποίο μου το παρουσίασε ως την "εξτρα χρέωση της τεχνολογίας ftth"!!! Α.Κ.Α. 39.90+16=56ευρ/μηνα! Μου είπε μάλιστα ότι μεχρι τοτε δεν είχα αντιληφθει αυτο το κόστος γιατί επιδοτούνταν η γραμμή! Επειδη ομολογουμένως με έπιασε ελαφρώς αδιάβαστο από χρεώσεις, του είπα ότι θέλω να το ξαναδει, να με ξανακαλέσει και να δει επίσης αν μπορώ και με τί κόστος να κάνω υποβαθμιση σε 50mbps. Τότε μου είπε ότι θα ρωτήσει για την υποβάθμιση αλλα ότι και να γίνεται την "εξτρα χρέωση της τεχνολογίας ftth = 16ευρ" δεν την αποφέυγω. Με ξανακάλεσε 2 ώρες μετα και μου επανέλαβε τα ίδια.
Τελος πάντων κλείνουμε το τηλ και αφου πήρα 2 ανασες γιατί μου είχε ανέβει η πίεση, πήρα τηλ στο 13888 σαν να μην συμβαίνει τίποτα και είπα στο αυτόματο "ανανέωση συμβολαίου". Μετα από 5' συνδέθηκα με έναν εξυπηρετικότατο κύριο, του είπα μόνον ότι θέλω να ανανεώσω και τίποτα παραπάνω, το έψαξε λίγο, μου είπε ότι "πρέπει να πάρει ένα ΟΚ απο τους προισταμένους του για να μου προσφέρει ενα συγκεκριμένο πρόγραμμα", με έβαλε στην αναμονή και όταν επέστρεψε μου έδωσε 36.90ευρ/μήνα/100mbps/Απεριόριστα σταθ/420' Κινητά + ΕΕ, το οποίο ήταν και το πρόγραμμα στο οποίο αναφέρθηκε η υπάλληλος στο κατάστημα. Θα προσπαθήσω να επανελθω όταν έρθει ο λογαριασμός ωστε να επιβεβαιώσω τα παραπάνω, πάντως στα συμβόλαια που μου έστειλε, οι χρεώσεις είναι όπως τις είπε. Αυτά τα ολίγα, καλό Πάσχα και καλά κουραγια σε ομοιοπαθεις και ψάχνετε το πριν ακούσετε τον οποιονδήποτε...
Εμφάνιση 106-120 από 172
-
27-04-21, 16:45 Απάντηση: FTTH Η ζωή μετά την επιδότηση #106
-
27-04-21, 17:33 Απάντηση: FTTH Η ζωή μετά την επιδότηση #107
Πρέπει να πήρες το 50 xl
Εγω που πηρα 50 L, είμαι στα32-33 ευρώ
Cosmote.gr
Αίτηση μέσω της ιστοσελίδας, και εγώ παλιό φάληρο" Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
28-04-21, 02:21 Απάντηση: FTTH Η ζωή μετά την επιδότηση #108
50xl με παραπέμπει σε 50αρα ταχυτητα ενω έχω 100d/10u ftth. Σε κάθε περίπτωση, δεν γνωρίζω την ονομασία του προγράμματος. Oι παροχές είναι αυτές που προανέφερα.
-
28-04-21, 09:09 Απάντηση: FTTH Η ζωή μετά την επιδότηση #109
Μπορείς να πας σε 50αρα με FTTH στον ΟΤΕ.
-
06-05-21, 15:19 Απάντηση: FTTH Η ζωή μετά την επιδότηση #110
Αφού σας λέει ότι πήρε με 36,90€ 100αρα και FTTH , γιατί να γυρίσει σε 50?
-
14-07-21, 09:22 Απάντηση: FTTH Η ζωή μετά την επιδότηση #111
Χαιρετώ μετά από καιρό.
Σε μερικές μέρες λήγει το επιδοτούμενo fiberspeed 100 xl της cosmote και κοιτάζω για ανανέωση. Μέχρι τώρα πλήρωνα 35 ευρώ το μήνα (48-13 της επιδότησης).
Αυτή τη στιγμή το ίδιο πακέτο μέσω του σάιτ της cosmote άνευ επιδότησης κοστίζει 36,90.
Μίλησα δύο φορές με το 13888 και μου λένε ότι δεν τους αφήνει το σύστημα να μου κάνουν ανανέωση με τη νέα τιμή, παρά μόνο με 46,90 το μήνα, που φυσικά δεν το δέχομαι. Τους αφήνει όμως να με πάνε στη 200άρα με τιμή σάιτ, δηλ. 51,90 το μήνα (που είναι πολλά και αχρείαστα τα mbps αυτή τη στιγμή). Επίσης μου πρότειναν να αιτηθώ την 100άρα με τα 36,90 μέσω σάιτ, οπότε θα δούμε αν γίνεται.
Φίλε dimitri_ns που έβαλες 50άρα μέσω του σάιτ, τελικά είχες καμιά περίεργη χρέωση κατά τη μετάβαση?
Την 50άρα σ' αυτή την τιμή σου την έδιναν και μέσω 13888 ή δεν ρώτησες καν?
Την αίτηση την έκανες πριν ή μετά τη λήξη της 24μηνης δέσμευσης?
-
14-07-21, 09:49 Απάντηση: FTTH Η ζωή μετά την επιδότηση #112
Στα τηλέφωνα cosmote/wind μου λέγανε άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε.
Σε κατάστημα δεν πήγα.
Εκανα την αίτηση για 50άρα μέσω site, δεν μου αλλάξανε πακέτο (πήρα το 13888 5 μέρες μετά την λήξη της επιδότησης γιατί τους φοβάμαι), θεωρητικά με αίτηση μέσω site επικοινωνούν μαζί σου, δεν επικοινώνησε κανείς, έγινε η δουλειά μέσω τηλεφώνου για αλλαγή πακέτου.
Μου λέγανε δυσαρεστημένοι για υποβάθμιση γραμμής, τους έλεγα για αναβάθμιση χρημάτων (χρέωση)
Καλή τύχη.
Καμμία περίεργη χρέωση, πρέπει να διαπιστώσεις ότι σου αλλάξανε πακέτο
Η αίτηση μέσω site έγινε 10 μέρες πριν την λήξη της επιδότησης.
Οτι θες ρωτάς.
ΥΓ Το 13888 με τσάκισε στα τηλέφωνα να βάλω επιδοτούμενο ftth γιατί υπάρχει στην περιοχή μου. Ολα αυτά αφού είχε λήξει η επιδότηση. Αλλα ντ άλλαΤελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitri_ns : 14-07-21 στις 09:58.
" Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
14-07-21, 10:06 Απάντηση: FTTH Η ζωή μετά την επιδότηση #113
Κατάλαβα, άρα το πρόβλημα είναι ότι, ακόμα και αν κάνω την αίτηση μέσω του σάιτ, είναι πολύ πιθανό να μην ασχοληθούν και να πρέπει μετά να τους πείσω στο τηλέφωνο.
Επομένως θα πρέπει να την κάνω από τώρα και, αν τυχόν αρνηθούν στο τηλέφωνο, θα καταγγείλω τη σύμβαση, μήπως κάνουν καμιά προσφορά, όπως σε έναν άλλο φίλο παραπάνω. Αν ούτε αυτό δουλέψει, απλά θα διακόψω και θα κάνω νέα σύμβαση στο όνομα άλλου προσώπου της οικογένειας με επιδότηση (είναι μανούρα, αλλά δεν βλέπω να αποκλείεται από την υπουργική απόφαση περί sfbb).
Εν τω μεταξύ είναι γελοίο ότι δεν σε ανανεώνουν με την τρέχουσα εμπορική προσφορά, ενώ μπορείς να καταγγείλεις τη σύμβασή σου και να κάνεις νέο συμβόλαιο με την καλή τιμή μετά από μερικές μέρες.
-
14-07-21, 11:02 Απάντηση: FTTH Η ζωή μετά την επιδότηση #114
[QUOTE=babis_sougias;7060824]Κατάλαβα, άρα το πρόβλημα είναι ότι, ακόμα και αν κάνω την αίτηση μέσω του σάιτ, είναι πολύ πιθανό να μην ασχοληθούν και να πρέπει μετά να τους πείσω στο τηλέφωνο.
Επομένως θα πρέπει να την κάνω από τώρα και, αν τυχόν αρνηθούν στο τηλέφωνο, θα καταγγείλω τη σύμβαση, μήπως κάνουν καμιά προσφορά, όπως σε έναν άλλο φίλο παραπάνω. Αν ούτε αυτό δουλέψει, απλά θα διακόψω και θα κάνω νέα σύμβαση στο όνομα άλλου προσώπου της οικογένειας με επιδότηση (είναι μανούρα, αλλά δεν βλέπω να αποκλείεται από την υπουργική απόφαση περί sfbb).
Εν τω μεταξύ είναι γελοίο ότι δεν σε ανανεώνουν με την τρέχουσα εμπορική προσφορά, ενώ μπορείς να καταγγείλεις τη σύμβασή σου και να κάνεις νέο συμβόλαιο με την καλή τιμή μετά από μερικές μέρες.[/QUOTE
Aν αλλάξεις υπάλληλο μπορεί να μπορείς.
Εγώ έβαλα το φτηνότερο 50άρι γνωρίζοντας ότι αν ζητήσω σε πχ 2 μήνες αναβάθμιση (100άρι) θα μου το δώσουν με χίλια ευχαριστώ στην τρέχουσα εμπορική τιμή.
ΥΓ
Δεν χρειάζεται να τους πείσεις στο τηλέφωνο, την αίτηση την έχεις κάνει. Τους ζητάς απλά να κάνουν την δουλειά τους." Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
15-07-21, 13:42 Απάντηση: FTTH Η ζωή μετά την επιδότηση #115
Έκανα χτες αίτηση για fiber 100 XL μέσω του σάιτ στα 36,90. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είμαστε εντάξει. Πράγματι στο my cosmote φαίνεται ότι έχω νέο συμβόλαιο από σήμερα και για 24 μήνες. Ακόμα δεν γράφει τιμή βέβαια. Θα επανέλθω, όταν εκδοθεί ο λογαριασμός.
Να 'στε καλά, παιδιά, για τις πληροφορίες σας. Για άλλη μια φορά το φόρουμ με σώζει από την τρέλα.
-
16-09-21, 09:29 Απάντηση: FTTH Η ζωή μετά την επιδότηση #116
-
30-09-21, 22:18 Απάντηση: FTTH Η ζωή μετά την επιδότηση #117
Ναι, μου το έβγαζε κι εμένα στην παραγγελία, αλλά τελικά στον λογαριασμό δεν χρεώθηκε.
-
17-01-22, 14:59 Απάντηση: FTTH Η ζωή μετά την επιδότηση #118
Καλησπέρα σας
Εχει κάνει κανένας τελευταία ανανέωση με vodafone μετά την λήξη της επιδότησης να μας πεί τι τιμούλα του είπαν?
-
17-01-22, 15:08 Απάντηση: FTTH Η ζωή μετά την επιδότηση #119
Ρώτησα εγω την προηγούμενη βδομαδα και μου έδωσαν 37€ αν θυμάμαι σωστά, χοντρικά δηλαδή την επιδοτούμενη τιμή χωρις την επιδότηση, για 100αρα γραμμή.
Δεν το ανανέωσα ακομα αλλά απο το ψάξιμο που έκανα είναι νορμάλ η τιμή, δεν βρήκα κάποιον άλλο να δίνει κάτι καλύτεροCoolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE/Corsair RM850X/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250gb/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech mx master/Dell UP2716+SE2419/
Dell Latitude 6320/i5 2520m/8gb ram/Intel 160gb ssd/Logitech MX keys mini/Logitech MX anywhere 2
My Flickr
-
17-01-22, 15:20 Απάντηση: FTTH Η ζωή μετά την επιδότηση #120
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
Τόσο (= 36,90) δίνει και ο COSMΟΤΕ πλέον την 100άρα FTTH χωρίς την επιδότηση.
Ανυπόγραφος
Bookmarks