Spoiler:
σήμερα τέλειωσε το συμβόλαιο μου με τη wind vision . το καινούριο μου το δώσαν με 2€ , αλλα με καινούριο box .
το παλιο μου ειπαν να το "πετάξω " οτι ειναι άχρηστο .
Γενικά δε μου αρεσει να παρατάω ετσι Hardware αν δε τα εκμεταλλευτώ λιγο...υπαρχει καποιο mod να το σκαλίσω λιγο ?
αυτα τα boxes τι specs εχουν ? soc ram κτλ
Εμφάνιση 1-15 από 63
-
14-10-20, 11:42 Wind vision tv box ,μετα από ακύρωση . #1
-
14-10-20, 14:43 Απάντηση: Wind vision tv box ,μετα από ακύρωση . #2
το παλιο box μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως android tv box, μόνο το wind vision app δεν θα παίζει.
-
14-10-20, 22:55 Απάντηση: Wind vision tv box ,μετα από ακύρωση . #3
με το πρόγραμμα τη wind Που μπορεις να βλέπεις περιεχόμενο σε άλλες 4 συσκευές μπορούμε να κάνουμε το tv box να παίξει ?
-
18-10-20, 21:06 Απάντηση: Wind vision tv box ,μετα από ακύρωση . #4
Όχι, κάθε συνδρομή δένει σε έναν αποκωδικοποιητη και 2 φορητές συσκευές.
Ίσως να επαιζε αν έβαζες με sideload την εφαρμογή για φορητές συσκευές, αλλά πρέπει να το δοκιμάσεις.
-
18-10-20, 22:23 Απάντηση: Wind vision tv box ,μετα από ακύρωση . #5
Για να ξεκαθαρίσει το πράγμα. Ειναι ο αποκωδικοποιητής και 4 επιπλέον συσκευές.
Δε χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα πλέον. Ουτε Sideload ουτε τίποτα. Πλέον η Wind Vision από εχθες παιζει και μέσω Browser ΠΑΝΤΟΥ, και όχι μόνο σε φορητές συσκευές. Μπαινεις στο windvision.gr βαζεις κωδικους και βλέπεις.
Αυτο που εχει επιπλέον ενδιαφέρον είναι το πως πήρες το Wind vision στα 2 ευρώ;; Ζήτησες ακύρωση; Ακυρώθηκε ή σε πήραν τηλ με αντιπροσφορά;
-
19-10-20, 21:45 Απάντηση: Wind vision tv box ,μετα από ακύρωση . #6
-
19-10-20, 22:35 Απάντηση: Wind vision tv box ,μετα από ακύρωση . #7
https://www.windvision.gr/
για παρακολουθηση από browser.
A ok.. Αν ηταν στη μέση 2 σταθερές γραμμές και μια κινητή λογικό να το δώσουν τόσο φθηνά
-
20-10-20, 14:53 Απάντηση: Wind vision tv box ,μετα από ακύρωση . #8
Δεν πρόκειται να παίξει το site σε android tv, και η εφαρμογή που υπάρχει για android tv υποστηρίζει μόνο το box στο οποίο είναι ενεργη η τηλεόραση από την wind.
Ξεκάθαρο είναι το πράγμα. Αν θέλεις να δεις από το box (το παλιο) ή από αλλο android tv box, θα πρέπει να πειραματιστείς με την εφαρμογή για κινητά.
-
07-11-20, 07:44 Απάντηση: Wind vision tv box ,μετα από ακύρωση . #9
γραφτηκα πριν 3 μερες στο wind vision, μου φεραν tv box, πως ξερω οτι ειναι το καινουριο; υπαρχουν 2 μοντελα ή ενα εξ αρχης;
λεει model UZW4030WNH
-
07-11-20, 10:49 Απάντηση: Wind vision tv box ,μετα από ακύρωση . #10
Ένα μοντέλο είναι. Με το παλιο στο παραπάνω ποστ εννοώ το πρώτο box που δώσανε στον φίλο, αφού η wind vision είχε απενεργοποιηθεί από αυτο και έπαιζε μόνο στο δεύτερο που του έδωσαν.
-
07-11-20, 19:19 Απάντηση: Wind vision tv box ,μετα από ακύρωση . #11
α ωραια ευχαριστω
- - - Updated - - -
και γιατι δε κρατησαν το παλιο tv box και δωσαν νεο; ειχε παθει καποια βλαβη;
-
07-11-20, 21:13 Απάντηση: Wind vision tv box ,μετα από ακύρωση . #12
ο φίλος λεει ότι του το έδωσαν με αναβάθμιση συμβολαίου, δεν ανέφερε αν είχε βλάβη.
-
13-11-20, 16:13 Απάντηση: Wind vision tv box ,μετα από ακύρωση . #13
γιατι ανηκε σε αλλη συνδεση μου ειπαν .
ανεφεραν οτι ειναι αναλώσιμα (αυτο μου τη εδωσε και ηθελα να ...του αλαξω τα φωτα) και απο τη ωρα οπου αντιστοιχηθούν στη μια συνδεση , "τελιωσαν" δε μπορουν να τα βαλουν πουθενα αλλου
-
15-11-20, 19:53 Απάντηση: Wind vision tv box ,μετα από ακύρωση . #14
Δεν θα παίζει η εφαρμογή, όμως σαν android box (youtube, netflix κλπ) δεν θα πρέπει να έχεις θέμα.
Με μια επιφύλαξη, ίσως να μπορείς να δεις και Wind Vision κάνοντας Chromecast από το κινητό σου με το Wind Vision App.
-
18-11-20, 22:39 Απάντηση: Wind vision tv box ,μετα από ακύρωση . #15
Αν γίνει εγκατάσταση της Wind Vision από apk, μπορείς να συνδεθείς με στοιχεία άλλης σύνδεσης;
Bookmarks