Σελ. 98 από 99 ΠρώτηΠρώτη ... 78889396979899 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.456-1.470 από 1476

Θέμα: Speedport Smart

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    1000/100
    ISP
    OTE
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thr07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδώ και 2 χρόνια σχεδόν που έχω το Speed Home Wifi δεν έχει κάνει ποτέ ΟΤΑ αναβάθμιση...απλά πρόσφατα έχει διάφορα θέματα αποσυνδέσεων από τον router (το έχω σετάρει ως extender μέσω ethernet δικτύου) και έψαχνα να βρω ίσως πιο πρόσφατο hardware (και εμένα έχει το Boot Code Version v37.5.0.002 με Firmware Version 02.05.08 ου ήταν αυτό που είχε από την αρχή δηλ το εργοστασιακό)....
    Δεν νομίζω να ασχολείται κανένας με τα Update της συγκεκριμένης συσκευής και μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα δίνουν το smart Και το speed home wifi.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Αναβάθμισα πρόσφατα από χαλκό σε οπτική ίνα και μμου επιβεβαίωσαν απο τον Csomote ότι αυτό δίνουν ακόμη όταν τους ρώτησα για κάτι καλύτερο/πιο σταθερό στην σύνδεση με τον router...

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    1000/100
    ISP
    OTE
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thr07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αναβάθμισα πρόσφατα από χαλκό σε οπτική ίνα και μμου επιβεβαίωσαν απο τον Csomote ότι αυτό δίνουν ακόμη όταν τους ρώτησα για κάτι καλύτερο/πιο σταθερό στην σύνδεση με τον router...
    didnt know Είχα την εντύπωση ότι το είχανε αποσύρει...
    thanks!

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30MBPS
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Αθήνα που ρώτησα πολλά καταστήματα για το Smart δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Απέσυραν μάλιστα κάποιες συσκευές τηλεφώνου gigaset Α690ΗΧ που ήταν συμβατές με το Smart.
    Πέτυχα όμως δύο ξεχασμένες σε Γερμανό που τις αγόρασα φθηνά γιατί συνεργάζονται με μια παλαιότερη Voip gigaset που έχω.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Router
    ZTE ZXHN H288a
    Καλημέρα σας. Με Cosmote Speedport Plus 2 σε 2.8.060.0 για Port forwarding μου είναι αρκετά δύσκολο να διαβάσω 98 σελίδες. Δεν γνωρίζω αν είμαι στο σωστό θέμα. Χρησιμοποίησα το search για να βρω αυτό που ζητάω αλλά δεν είναι σαφής τα αποτελέσματα. Σας παρακαλώ βοηθήστε με.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/150000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    GL-MT6000 (+openwrt)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tiropitaki Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν γνωρίζω αν είμαι στο σωστό θέμα.
    Δεν είσαι.
    Disclaimer:
    Any views or opinions expressed represent the official view of the voices in my head.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Καλησπέρα,
    Έχω και εγώ το τιτανοτεράστιο speedsport smart με το πιατάκι και μέχρι πριν λίγο καιρό είχα fiber 100 cosmote, το οποίο αναβάθμισα σε 300,
    Η απορία που έχω είναι, χρησιμοποιώ το πιατάκι για να συνδέω pc με ethernet, όσο καιρό είχα την 100αρα δεν είχα ασχοληθεί με ταχύτητες, τώρα όμως παρατήρησα οτι ενώ στο wifi βλέπω τα 300, στο pc που είναι με το ethernet, παραμένει στα 100, κοίταξα το καλώδιο, γράφει cat5e και το pc είναι λίγων ετών με σίγουρα gigabit ethernet,
    Γνωρίζει κανείς αν είναι gigabit οι ethernet στο πιατάκι;
    Εντωμεταξύ έβαλα σε άσχετη στιγμή για δοκιμή και ένα laptop με ethernet πάνω στο router και πάλι maxaρε σε 100 mbps, ούτε το router δεν έχει gigabit lan? wtf

--edit--
    τελικά έφταιγαν τα καλώδια, είχα 2 cat5e που δεν έπαιζαν gigabit, δοκίμασα ένα τρίτο και όλα οκ, τόσο το router όσο και το pc που είναι πάνω στο πιατάκι με ethernet πιάνουν 300
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος parisstc : 07-12-24 στις 23:10.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Router
    ZTE ZXHN H288a
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από K1m0n Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είσαι.
    Ψάχνω να βρω οδηγίες για cosmote sercomm speedport plus 2 port forwarding. Ότι και να γράψω στο search χάνομαι σε διάφορα θέματα σχετικά με αυτά αλλά γεμάτο από σελίδες. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    NOVA
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tiropitaki Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ψάχνω να βρω οδηγίες για cosmote sercomm speedport plus 2 port forwarding. Ότι και να γράψω στο search χάνομαι σε διάφορα θέματα σχετικά με αυτά αλλά γεμάτο από σελίδες. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Spoiler:
    Κώδικας:
    Για να κάνετε Port Forwarding στο Sercomm Speedport Plus 2, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Σύνδεση στο router:
    Ανοίξτε τον browser σας και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση IP του router (συνήθως είναι 192.168.1.1).
    Συνδεθείτε με τα στοιχεία διαχείρισης (Username και Password). Συνήθως αυτά βρίσκονται στο κάτω μέρος του router, εκτός αν έχουν αλλάξει.
    2. Εντοπισμός της επιλογής "Port Forwarding":
    Μετά τη σύνδεση, βρείτε το μενού "Advanced Settings" ή "NAT".
    Στη συνέχεια, πηγαίνετε στην ενότητα "Port Forwarding" ή "Virtual Server".
    3. Προσθήκη κανόνα Port Forwarding:
    Πατήστε "Add" ή "Create Rule".
    Συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες:
    Application Name: Δώστε ένα όνομα για την εφαρμογή (π.χ. "Game Server").
    Internal IP Address: Η τοπική IP της συσκευής για την οποία θέλετε να κάνετε το forward (π.χ. 192.168.1.100).
    Protocol: Επιλέξτε TCP, UDP ή Both ανάλογα με την υπηρεσία.
    External Port: Ο εξωτερικός αριθμός θύρας που θέλετε να ανοίξετε (π.χ. 8080).
    Internal Port: Ο εσωτερικός αριθμός θύρας (συνήθως ίδιος με τον εξωτερικό).
    4. Αποθήκευση:
    Πατήστε "Save" ή "Apply" για να αποθηκεύσετε τον κανόνα.
    5. Επαλήθευση:
    Ελέγξτε αν η θύρα είναι ανοικτή χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο, όπως το CanYouSeeMe.org.
    Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή που θέλετε να προωθήσετε τη θύρα είναι συνδεδεμένη στο δίκτυο.
    Σημειώσεις:
    Αν έχετε ενεργοποιημένο το Firewall στο router ή τη συσκευή, ίσως χρειαστεί να το ρυθμίσετε.
    The gr81 .

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Καλημέρα σε όλους!

Μια γρήγορη ερώτηση: ζήτησα αναβάθμιση σε FTTH 300 και μου έστειλαν αυτό το router και το access point με το ζόρι ενώ τους είπα ότι έχω ήδη το Plus 2 και δικές μου κεραίες.

Είναι καλύτερο το Smart από το Plus 2, γιατί μέχρι στιγμής το τελευταίο έχει αποδειχθεί σταθερότατο.

Κι αν το Plus 2 είναι καλύτερο, υπάρχει τρόπος να τους "πείσω" να το κρατήσω και να επιστρέψω το Smart;

Περιοχή
    Αθηνα/Περισσος
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G + 0.5G/0.25G
    ISP
    Cosmote FTTH x2
    Router
    Speedport Smart, 5530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από theoapo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα σε όλους!

Μια γρήγορη ερώτηση: ζήτησα αναβάθμιση σε FTTH 300 και μου έστειλαν αυτό το router και το access point με το ζόρι ενώ τους είπα ότι έχω ήδη το Plus 2 και δικές μου κεραίες.

Είναι καλύτερο το Smart από το Plus 2, γιατί μέχρι στιγμής το τελευταίο έχει αποδειχθεί σταθερότατο.

Κι αν το Plus 2 είναι καλύτερο, υπάρχει τρόπος να τους "πείσω" να το κρατήσω και να επιστρέψω το Smart;
    Αν ειναι για το WiFi το Plus 2, εγω στην μια συνδεση 1000αρα το Smart εχω και δεν βλεπω καποιο προβλημα.
    Στην αλλη γραμμη 500αρα εχω το 5530, διαφορες δεν βλεπω.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ancogsxr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ειναι για το WiFi το Plus 2, εγω στην μια συνδεση 1000αρα το Smart εχω και δεν βλεπω καποιο προβλημα.
    Στην αλλη γραμμη 500αρα εχω το 5530, διαφορες δεν βλεπω.
    Όχι το WiFi δεν θα το χρησιμοποιήσω αφού έχω δύο Deco access points.
    Πιο πολύ ρωτά από άποψη σταθερότητας και δυνατοτήτων τύπου custom DNS.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Καλησπέρα και από εμένα έχω ένα speedport plus 2 με οπτική ίνα και το ont της nokia 500αρα γραμμή και τον τελευταίο μήνα δεν είναι και τόσο σταθερό το ίντερνετ μου έδωσαν το speedport smart κάνω τη σύνδεση όπως δείχνει το εγχειρίδιο αλλά δεν έχω τηλέφωνο (δεν ανάβει το λαμπάκι telephony)ειναι ανιχνεύσιμο τo wifi ψιλοδουλευει το κινητό αλλά οι άλλες συσκευές που είναι συνδεδεμένες μέσω wifi δε λειτουργουν
    Τι μπορεί να φταίει?

Περιοχή
    ΙΛΙΟΝ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50 Mb/s
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΛΙΟΝ
    Router
    ZTE H1600
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alexgerow Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα και από εμένα έχω ένα speedport plus 2 με οπτική ίνα και το ont της nokia 500αρα γραμμή και τον τελευταίο μήνα δεν είναι και τόσο σταθερό το ίντερνετ μου έδωσαν το speedport smart κάνω τη σύνδεση όπως δείχνει το εγχειρίδιο αλλά δεν έχω τηλέφωνο (δεν ανάβει το λαμπάκι telephony)ειναι ανιχνεύσιμο τo wifi ψιλοδουλευει το κινητό αλλά οι άλλες συσκευές που είναι συνδεδεμένες μέσω wifi δε λειτουργουν
    Τι μπορεί να φταίει?
    hard reset στο ρούτερ γιατί κατά την αρχική ενεργοποίηση δεν πήρε τηλεφωνία, αν πάλι δεν ανάψει τότε τηλέφωνο στο 13788 να το δουν απο εκεί ή

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Καλησπέρα και από μένα. Εκανα συμβόλαιο φέτος τον Μάρτιο στην Cosmote FTTH 300 αλλά μου δώσανε το Speedport Plus 2 αντί για το Speedport Smart. Εχει νόημα να ζητήσω αντικατάσταση, θα μου το δώσουν? Θα με ενδιέφερε το Speed Home WiFi που δίνουν δωρεάν μιας και έχω θεματάκια στα πίσω δωμάτια. Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν το Speedport Smart υποστηρίζει WiFi 6 ή όχι, δεν κατάφερα να βρω αν το λέει κάπου. Ξέρω ότι το Speedport Plus 2 το υποστηρίζει και δεν θα ήθελα να το στερηθώ.

Σελ. 98 από 99 ΠρώτηΠρώτη ... 78889396979899 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία