Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέα χρήστρια και αποφάσησα να γραφτώ στο forum γιατί μεχρι τώρα ότι εχω διαβάσει με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή καποια άλλη μέθοδος έτσι ώστε να μπορέσω να προσθέσω τον λογαριασμό του hotmail στο microsoft outlook χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω. Δηλαδή αν υπάρχει κάτι ανάλογο του YPOPs όπως ειναι για το YAHOO.COM.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων![]()
Εμφάνιση 1-10 από 10
-
15-08-07, 17:56 microsoft outlook vs hotmail #1
-
15-08-07, 18:16 Απάντηση: microsoft outlook vs hotmail #2
http://support.microsoft.com/kb/287424
http://www.asxetos.gr/articlefull.aspx?i=675
κάτι τέτοιο εννοείς φαντάζομαι
Εναλακτικά κάνε μία αναζήτηση στο google με τις λέξεις hotmail outlook θα σου βγάλει πάρα πολλά άρθρα που περιγράφουν ότι και το βιντεάκι παραπάνωΤελευταία επεξεργασία από το μέλος troll : 15-08-07 στις 18:22. Αιτία: Κάτι ξέχασα
Λειτουργικός Διαχωρισμός του ΟΤΕ ΤΩΡΑ !!!!!
-
15-08-07, 18:45 Απάντηση: microsoft outlook vs hotmail #3
Αυτεσ τισ ρυθμίσεισ κανω και εγώ αλλά μου βγάζει σφάλμα και δεν ξέρω γιατί
-
15-08-07, 18:46 Απάντηση: microsoft outlook vs hotmail #4
Αυτό το μύνημα μου βγάζει:
Η εργασία "Hotmail: Φάκελος:Εισερχόμενα Συγχρονισμός κεφαλίδων." ανέφερε ένα σφάλμα : (0x800CCCF6) : "Παρουσιάστηκε ένα άγνωστο σφάλμα. Αποθηκεύστε την υπάρχουσα εργασία σας και ξεκινήστε ξανά το πρόγραμμα."
-
15-08-07, 19:08 Απάντηση: microsoft outlook vs hotmail #5
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάποια μέθοδος για να λαμβάνεις δωρεάν την υπηρεσία του hotmail μέσω Outllok γιατί πολύ απλά η Microsoft την χρεώνει πλέον αυτή υπηρεσία.www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=23082
-
15-08-07, 19:10 Απάντηση: microsoft outlook vs hotmail #6
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ HOTMAIL ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ OUTLOOK. ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ YAHOO.COM ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ YPOPs ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ YAHOO. ΨΑΧΝΩ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΤΟ HOTMAIL
-
15-08-07, 21:14 Απάντηση: microsoft outlook vs hotmail #7
Εγώ και μέσω outlook και μέσω outlook express χρησιμοποιώ το hotmail χωρίς να πληρώνω τίποτα.
Δε ξέρω αν ο λογαριασμός μου που είναι παλιός (<2001) παίζει κάποιο ρόλο.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lumens : 15-08-07 στις 21:15.
-
15-08-07, 21:24 Απάντηση: microsoft outlook vs hotmail #8
Έχεις δίκιο ..... δεν σε αφήνει αλλά σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις και να στελνεις μέσα από άλλο δικό σου λογαριασμό
Send and receive mail from other e-mail accounts
Send mail from different e-mail addresses
When you compose a new message, you can choose to send it from any of these addresses:
You are logged in as: χχχχχ@hotmail.coχ (default 'From' address)
Note: Add up to five of your e-mail addresses. When you use an alternative address, recipients may see the following information: “From: χχχχχχ@hotmail.coχ on behalf of name@example.com.” Learn more
Receive mail from other accounts without POP3 access.
To receive mail from other accounts without POP3 access, go to your other account and set up automatic forwarding. Youʼll be asked what e-mail address you want to forward to—enter your Windows Live Hotmail address. Learn more
To make sure that your forwarded mail always gets to your inbox, you should add the other account to Windows Live Hotmail. Choose the “Add an address to send mail from” button at the top of this page.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος troll : 15-08-07 στις 21:26.
Λειτουργικός Διαχωρισμός του ΟΤΕ ΤΩΡΑ !!!!!
-
15-08-07, 22:43 Απάντηση: microsoft outlook vs hotmail #9
Δοκιμασε το Windows Live Mail
για λεπτομερειες δες εδω=
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=121829
-
16-08-07, 06:01 Απάντηση: microsoft outlook vs hotmail #10
Παίζει ρόλο..Στους παλιούς λογαριασμούς τουλάχιστον παλιότερα είχαν ανοιχτό το pop3 (outlook express) ενώ στους νέους έπρεπε να πληρώσεις.
Και πριν 1-2 χρόνια που το είχα δοκιμάσει δούλευε...Δεν ξέρω για τώρα και φοβάμαι να ανοίξω το Hotmail μου με 1000+ unread spams Πλέον!!!
Παρόμοια Θέματα
-
Η Microsoft θα σταματήσει την πρόσβαση στη Hotmail από το Outlook Express
Από MNP-10 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 66Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-08, 23:39 -
Yahoo - Hotmail μέσω Outlook
Από Amateur στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 25-05-08, 17:57 -
πρόβλημα outlook + hotmail
Από futuristic στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 21-07-05, 08:34 -
H Microsoft θα χρεώνει για την πρόσβαση Hotmail μέσω Outlook
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 28-09-04, 04:00
Bookmarks