Ξεκινάω αυτό το thread διότι πολλές φορές υπάρχουν απορίες και προβλήματα στις υπηρεσίες της Google και δεν έχει νόημα να ανοίγει χριστό thread κάθε φορά για μικροπράγματα. Με θυμάμαι πολλές φορές να συζητάω θέματα για το gmail πχ σε άσχετα topic.
Το πρόβλημά μου λοιπόν είναι το εξής.
O φάκελος Education είναι συδεδεμένος στο Google Drive και ότι βάζω/επεξεργάζομαι εκεί μέσα, ανεβαίνει στο σύννεφο. Όταν όλα έχουν ανέβει, αντί για τα μπλε βελάκια, βγάζει ένα πράσινο τικ. Εδώ και μέρες λοιπόν, παρότι όλα έχουν ανέβει, το εικονίδιο δεν ανανεώνεται με τίποτα. Ακολουθώντας τα σημάδια από τα μπλε βελάκια, καταλήγω σε εσωτερικό φάκελο που όλα φαίνεται να είναι σωστά.
Καμία ιδέα?![]()
Εμφάνιση 1-15 από 32
-
04-12-20, 13:40 Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #1Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
05-12-20, 21:48 Απάντηση: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #2
Κάνε ένα disk cleanup και επέλεξε διαγραφή thumbnails, ίσως φτιάξει. Μια που μιλάς για πρόβλημα που έχεις για μέρες υποθέτω ότι έχεις κάνει επανεκκίνηση, οπότε δεν την προτείνω εκ νέου.
-
06-12-20, 23:32 Re: Απάντηση: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #3
Εχυαριστώ πολύ, αλλά τελικά δεν δούλεψε.
Μετά από ψάξιμο παρατήρησα ότι υπήρχε μία κρυμμένη ειδοποίηση για αρχείο που είχα διαγράψει πριν πόσο καιρό. Ειδοποίηση που ούτε που κατάλαβα πως εμφανίστηκε στην οθόνη πατώντας τις επιλογές κάτω δεξιά στο εικονίδιο του Drive.
Μου ζητούσε το κλασσικό Delete ή Restore the file. Το περίεργο είναι ότι έχω δει ένα σωρό παρόμοιες ειδοποιήσεις τόσο καιρό αλλά αυτή ήταν χαμένη....Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
-
14-12-20, 15:15 Απάντηση: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #4
-
14-12-20, 15:16 Re: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #5
Βασικά όχι απλά δεν μπορώ να μπω Gmail, αλλά μου γράφει πως ο λογαριασμός μου δεν υπάρχει πλέον. Αθήνα.
Wretched, ephemeral race, children of chance and tribulation, why do you force me to tell you the very thing which it would be most profitable for you not to hear?
The very best thing is utterly beyond your reach: not to have been born, not to be, to be nothing.
However, the second best thing for you is: to die soon.
-
14-12-20, 15:19 Απάντηση: Re: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #6
-
14-12-20, 15:20 Απάντηση: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #7
Oύτε με expressvpn από uk.
-
14-12-20, 15:21 Απάντηση: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #8
Δεν μπαίνω σε καμιά υπηρεσία της Google. Καλλιθέα Αττικής.
Γρηγόρης Νάκος.
-
14-12-20, 15:22 Re: Απάντηση: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #9Wretched, ephemeral race, children of chance and tribulation, why do you force me to tell you the very thing which it would be most profitable for you not to hear?
The very best thing is utterly beyond your reach: not to have been born, not to be, to be nothing.
However, the second best thing for you is: to die soon.
-
14-12-20, 15:23 Re: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #10
Στο gmail είμαι κανονικά αν και μου εμφανίζει πρόβλημα ότι δεν είναι διαθέσιμες οι επαφές. Επίσης, Drive, YouTube down.
Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
-
14-12-20, 15:24 Απάντηση: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #11
Restored. And down again.
-
14-12-20, 15:29 Απάντηση: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #12
Προβλημα και με το Play Store. Δεν βρίσκει αναβαθμίσεις, ούτε μπορώ να εγκαταστήσω νέες εφαρμογές.
-
14-12-20, 16:03 Re: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #13
ειναι γενικο προβλημα παιδια, ολο το google κατω παντου, αναμονη να το φτιαξουν
-
15-12-20, 03:17 Απάντηση: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #14
Εδώ και άπειρο καιρό έχω ένα πρόβλημα με τις υπηρεσίες google (maps, docs, gmail), και τώρα αποφάσισα να το παλέψω. Όταν κάνω δεξί κλικ οπουδήποτε, εμφανίζονται 2 popup μενού: ένα της google , και ένα το κλασικό που εμφανίζεται κάνοντας δεξί κλικ σε κάποια σελίδα. Κάνοντας κλικ πάνω στο περίγραμμα του firefox το κλασικό μενού εξαφανίζεται και κάνω τη δουλειά μου, αλλά είναι ενοχλητικό. Δεν πρέπει να φταίνε τα (ελάχιστα) πρόσθετα που έχω, γιατί συμβαίνει και σε private mode, όπου δεν φορτώνει κανένα πρόσθετο.
Ένα screenshot:
-
15-12-20, 12:33 Re: Απάντηση: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #15Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Bookmarks