Εμφάνιση 16-30 από 32
-
15-12-20, 16:00 Απάντηση: Re: Απάντηση: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #16
-
12-02-21, 23:27 Re: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #17
Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το Google Drive desktop?
Εκεί που όλα δούλευαν κανονικά, ξαφνικά ο φάκελος που άνοιγα δεν ανοίγει και πατώντας το εικονίδιο από το Start Menu, ανοίγει το Drive καμια 10αριά φορές στα icons κάτω δεξιά και όταν πάω το ποντίκι πάνω τους εξαφανίζονται ένα ένα.Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
13-02-21, 20:37 Απάντηση: Re: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #18
-
13-02-21, 21:39 Απάντηση: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #19
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Ωραίο thread.
Για εμένα οι περισσότερες υπηρεσίες της Google είναι κυριολεκτικά ο,τι να'ναι και διαρκώς κάτι χαλάει επειδή έχουν κυριολεκτικά χάσει τη μπάλα.
-
15-02-21, 22:56 Re: Απάντηση: Re: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #20
Θυμάμαι ότι είχε μία διαφορετική εικόνα επιφάνεια εργασίας και ξαφνικά άλλαξε με την κλασσική του Gdrive.
Βασικά έχω μπερδευτεί γιατί βλέπω ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές υπηρεσίες. Αυτό το χάος της Google ποτέ δεν θα το καταλάβω.
Εγώ χρησιμοποιούσα το Drive με File stream, κάτι τέτοιο. Δηλαδή είχα πρόσβαση άμεση στα αρχεία μου στο Drive και όχι ότι απλά μου το εμφάνιζε σαν PC tab στο Drive.
Ξαφνικά σταμάτησε να ανοίγει. Ίσως και να έγινε update. Το έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση αλλά ξανά το ίδιο.Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
-
20-02-21, 23:41 Re: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #21
Τελικά μόνο μετά από διαγραφή των κρυφών αρχείων κάπου στα AppData και ύστερα από επανεκκίνηση, με νέο install, μου εμφάνισε ξανά την επιλογή για login κλπ, εγκαταστάθηκε και άνοιξε κανονικά.
Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
-
03-12-21, 01:55 Απάντηση: Re: Απάντηση: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #22
-
03-12-21, 09:57 Re: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #23
Ίσως σε πρόσφατο update του browser.
-
31-05-22, 21:23 Re: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #24
Προσπάθησα να ανεβάσω στο YouTube ένα βιντεάκι λίγων δευτερολέπτων. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που το κατηγοριοποιει ως "YouTube Shorts"?
-
31-05-22, 21:44 Απάντηση: Re: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #25
-
31-05-22, 21:52 Re: Απάντηση: Re: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #26Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
-
31-05-22, 22:22 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #27
-
31-05-22, 22:23 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #28Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
-
17-02-23, 21:35 Re: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #29
Συγκρίνω το UI του gmail και του protonmail και νομίζω δεν υπάρχει καμία απολύτυως σύγκριση. Κλάσεις ανώτεροι οι ελβετοί. Πεντακάθαρο και μοντέρνο.
Τι στο καλό έχουν πάθει εκεί στην Google.Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
-
27-08-23, 18:26 Απάντηση: Υπηρεσίες Google - Απορίες και Προβλήματα #30
Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποίησα λίγο περισσότερο την σουίτα της google docs αλλα δεν είμαι ικανοποιημένος από τον ορθογραφικό έλεγχο των ελληνικών.
Πχ ενα παράδειγμα: το ανταπόκριση το βγάζει λάθος και το προτείνει χωρίς τόνο. Και άλλες λέξεις που είναι γραμμένες λάθος δεν τις αναγνωρίζει.
Έχει κάποιος άλλος ανάλογη εμπειρία; Η γλώσσα του κείμενου εχει οριστεί ως ελληνική.
Bookmarks