Καλησπέρα...Ευχαριστώ για τον χρόνο που θα διαθέσετε για να ασχοληθείτε με την υπόθεση μου...
Λοιπον αυτο που θέλουμε να κάνουμε ειναι να δώσουμε ίντερετ σε αποσταστη 300μ απο το σημείου που είναι το ρούτερ της cosmote .Εχουμε αγοράσει το Ubiquiti Litebeam M5 .Αυτή η κεραία ειναι για 5ghz wifi ..Το βαλαμε στην ταράτσα,βρήσει καποια δίκτυα 5gz,το router της cosmote Που εχει ο φιλος και γενικώς αυτά που δίνει η cosmote δουλεύουν όλα στην μπάντα των 2.4 ghz...Μετά απο αυτό δοκίμασα να να κάνω την συσκεύη να δουλέψει σαν εξωτερικό Router access point ..Μετα απο πολλές προσπάθειες το μόνο που κατάφερα είναι να συνδεθεί ναι μεν με το κινητό αλλά λέει ,No internet access.Ευχαριστώ και περιμένω με ενδιαφέρον τις ιδέες σας και ελπίζοντας να μην πάει κουβά το πενιντάρικο του φίλου μου..Δεν εχω θέμα να φωναξουμε τεχνικό αλλά μου αρέσει και θα ήθελα να το φτιαξω με την βοήθεια σας!
Εμφάνιση 1-3 από 3
Θέμα: Ubiquiti Litebeam M5
-
12-12-20, 18:14 Ubiquiti Litebeam M5 #1
-
12-12-20, 19:06 Απάντηση: Ubiquiti Litebeam M5 #2
Kατ' αρχήν ο ΟΤΕ έχει ρούτερ και με 5GHz, αλλά άσχετο από αυτό, για να πιάσεις κάτι στα 300 μέτρα θα χρειαστείς ζευγάρι από τέτοιες κεραίες για να κάνεις Link.
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
13-12-20, 14:19 Απάντηση: Ubiquiti Litebeam M5 #3
δες και εδώ. Δουλέυει σίγουρα και στα 300 μ αρκεί να υπάρχει οπτική επαφή.
Bookmarks