Δεν είναι κακό αυτό.
Και τα FTTH/G.Fast μπορούν να χρησιμοποιηθούν για backhauling:
https://www.prysmiangroup.com/static...eployment.html
https://rethinkresearch.biz/articles...fast-backhaul/
https://www.computerweekly.com/news/...ul-over-copper
Δεν είμαστε εμείς οι πρωτοπόροι...
Εμφάνιση 46-53 από 53
-
07-01-21, 20:59 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone: ενεργοποίηση του Vodafone Giga Network 5G #46
-
07-01-21, 21:16 Απάντηση: Vodafone: ενεργοποίηση του Vodafone Giga Network 5G #47
φυσικά δεν είμαστε πρωτοπόροι αλλα μη κοροιδευομαστε, αν δεν μπει w.link ή ftth δεν γίνεται σοβαρή δουλειά. Ούτε για 3g με πολλαπλούς layer δεν κάνει η vdsl γραμμή.
-
08-01-21, 14:29 Απάντηση: Vodafone: ενεργοποίηση του Vodafone Giga Network 5G #48
Επίσης περιέργως οι operators δεν έχουν public WLAN για offload της κίνησης του 4G. Όλες οι μητρικές τους στο εξωτερικό έχουν.
-
09-01-21, 19:19 Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone: ενεργοποίηση του Vodafone Giga Network 5G #49
-
09-01-21, 19:38 Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone: ενεργοποίηση του Vodafone Giga Network 5G #50
Για ποιο μιλάς απο ολα? Mobile από της vodafone το mifi σπάνια το χρειάζομαι γιατί έχω mifi απο τη δουλεια cosmote αλλά οπότε το χρειάστηκα έβαλα ή 5€ για 10giga ή 10€ για 40giga.
Κινητο είμαι voip με τον αριθμό μου στη frog. Βαζω καθε τριμηνο 10€. Τον 1ο μηνα τον περνάω με το δώρο που δίνει γιατί έβαλα κάρτα. Τον 2ο και 3ο μηνα με 4.4€ βάζω από 2giga το μήνα.
Για να παίρνω τηλ με το κινητό χρησιμοποιώ calling credit με χρέωση
Σταθερα 0.005€ το λεπτο
Κινητά 0.006€ το λεπτο.
Στην calling credit πρέπει να χαλάω 1€ το μήνα? Μπορεί να λέω πολλά.
Άρα σύνολο δίνω για να έχω τηλεφωνία 13€ το τρίμηνο χωρίς πρόβλημα να το λιώσω στα τηλέφωνα γιατί η χρέωση είναι γελοία.
Ιντερνετ από το κινητό σε αυτό το τρίμηνο έχω 1 με 2giga το μήνα που μου φτάνει, αρα χαλαω το μήνα 4.3€ περίπου.
Αν τώρα ήθελα πολύ ίντερνετ θα χάλαγα +10€ για τα 40giga στο mifi της voda το μήνα που σημαίνει πες χοντρά χοντρα 15€ το μήνα.There's no substitute for experience
CorollaClub
-
09-01-21, 20:49 Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone: ενεργοποίηση του Vodafone Giga Network 5G #51
καλα δεν ειναι τσαμπα. φυσιολογικες χρεωσεις προ φορων . Με 1 ευρω μιλας 150-200 λεπτα. 2-3 ωρες.
αν τα υπολογισεις ομιλια + data και χωρις sms βρισκω πιο οικονομικο το φοιτητικο cosmote.
2,4 GB + 1200 λεπτα σε ολους + 1200 sms σε ολους με 8,5 ευρω.
στις 6 ανανεωσεις (των 10ευρω) περισσευουν χρηματα για τον επομενο μηνα. αρα 60/7= 8,5€ το μηνα το οποιο ειναι για μενα τελειο για κινητο.The gr81 .
-
09-01-21, 22:23 Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone: ενεργοποίηση του Vodafone Giga Network 5G #52There's no substitute for experience
CorollaClub
-
09-01-21, 22:33 Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone: ενεργοποίηση του Vodafone Giga Network 5G #53
2. Πρέπει, αλλά και δεν πρέπει
Εγώ προσωπικά δεν θέλω να ασχολούμαι με voip, αν δουλεύει σήμερα, αν έχω καλό Internet εκεί που είμαι και όλα αυτά
Οπότε για το βασικό νούμερο υπάρχει συμβόλαιο που με καλύπτει, για τα νούμερα που έχω σε tracker Κλπ ή για δευτέρα είχα θέμα και για εκείνα βρέθηκε λύση στο σχετικό νήμα.
Όπως το λές, γεράσαμε λίγο, και θέλω κάποια πράγματα απλά να δουλεύουν
Bookmarks