ηρθε σημερα ο τεχνικος του ΟΤΕ για να βαλουμε νεα γραμμη στο σπιτι, υποτιθεται πως εκανε τη δουλεια, υπεγραψα κ εφυγε.
αλλα,
δεν μου εδωσε αριθμο τηλεφωνου (ξεχασα κ εγω να ρωτησω) και δεν μου 'πε ποτε θα εχω γραμμη.
Πηρα μετα στο Oteshop και μου ειπαν πως θα εχω το μεσημερι αλλα το βραδυ ακομα δεν ειχα..
Ποσο καιρο κανει συνηθως να ενεργοποιηθει ρε παιδια;
Εμφάνιση 1-12 από 12
-
27-07-07, 00:29 Αφου ερθει ο τεχνικος του ΟΤΕ, μετα απο ποσο καιρο εχεις (τη νεα) γραμμη στο σπιτι; #1
-
27-07-07, 01:14 Απάντηση: Αφου ερθει ο τεχνικος του ΟΤΕ, μετα απο ποσο καιρο εχεις (τη νεα) γραμμη στο σπι #2
συνηθως μεχρι τις 2 το μεσημερι ειναι ετοιμη...
-
27-07-07, 01:17 Απάντηση: Αφου ερθει ο τεχνικος του ΟΤΕ, μετα απο ποσο καιρο εχεις (τη νεα) γραμμη στο σπι #3
ωχ....
-
27-07-07, 01:34 Απάντηση: Αφου ερθει ο τεχνικος του ΟΤΕ, μετα απο ποσο καιρο εχεις (τη νεα) γραμμη στο σπι #4
Τον Αριθμό τηλεφώνου στον έδωσαν?
-
27-07-07, 10:09 Απάντηση: Αφου ερθει ο τεχνικος του ΟΤΕ, μετα απο ποσο καιρο εχεις (τη νεα) γραμμη στο σπι #5
οπως ειπα, Edit: [ για να μην σβηστεί όλο ] ο τεχνικος δεν μου τον εδωσε.
στο οτεσοπ μου ειπαν να παρω οταν εχω γραμμη, σε ενα κινητο πχ, ωστε να δω τον αριθμο στην αναγνωριση κλησης.
θα παω κ τωρα στο σπιτι να δω αν εχει γινει η δουλεια.
δεν καταλαβαινω γιατι αργει ετσι.
αν δεν εχει συνδεθει ακομα θα αρχισω τα τηλεφωνα σε οτεσοπ, 134 κλπΤελευταία επεξεργασία από το μέλος nnn : 27-07-07 στις 22:50.
-
28-07-07, 04:27 Απάντηση: Αφου ερθει ο τεχνικος του ΟΤΕ, μετα απο ποσο καιρο εχεις (τη νεα) γραμμη στο σπι #6
Επισης υποτιθεται οτι θα επρεπε να κανει δοκιμη!
Εμενα παντως με συνδεσανε εκεινη την ωρα, τσακ μπαμ! 2 λεπτα υποθεση ειναι αρκει να απλωσει το κουλο του ο τυπος που βρισκεται στο κεντρο.
Τι να πω, ισως στην Αθηνα εχουν αλλα κολπα για να δοκιμαζουν την υπομονη σου!
Λογικα σου εδωσε καποιο χαρτι που υποτιθεται γραφει και το νουμερο σου!
Παλι καλα που δε ζητησες απορρητο!
Θα περιμενες το διμηνο για να το δεις στο λογαριασμο!
-
28-07-07, 04:53 Απάντηση: Αφου ερθει ο τεχνικος του ΟΤΕ, μετα απο ποσο καιρο εχεις (τη νεα) γραμμη στο σπι #7
-
28-07-07, 11:11 Απάντηση: Αφου ερθει ο τεχνικος του ΟΤΕ, μετα απο ποσο καιρο εχεις (τη νεα) γραμμη στο σπι #8
Έχει ξαναλειτουργήσει τηλεφωνική γραμμή στο χώρο σου; Αν όχι και αν σε συνέδεσαν όπως σου είπαν, ίσως πρέπει να κοιτάξεις την εσωτερική καλωδίωσή σου, αρχίζοντας από τις πρίζες.
-
29-07-07, 05:25 Απάντηση: Αφου ερθει ο τεχνικος του ΟΤΕ, μετα απο ποσο καιρο εχεις (τη νεα) γραμμη στο σπι #9
μαλλον κατι παιζει με τα καλωδια εντος του σπιτιου δηλαδη (απ οτι μου ειπαν τηλεφωνικα).
η πριζα του τηλεφωνου δεν εχει καν κλιπ η φις. Ειναι τεχνολογια δεκαετιας 70, ειναι μια εσοχη οπου μπαινει ενα πλακε πραγμα απ τη συσκευη..
Κ ο τεχνικος που μου ελαχε ηταν ενας τυπος που τραγουδαγε μονος του, κ πεταγε κατι ιταλικα (κ καλα χαβαλες) κ παιζει να μην με ακουγε καν οταν του μιλουσα. Πηγα να του δωσω κατι υποδοχες κλιπ που ειχα αγορασει, για να τις βαλει, κ ουτε καν εδωσε σημασια.
ενω ακομα απο αφελεια μου, αφησα τον τεχνικο να δουλεψει οχι πανω στην κεντρικη πριζα αλλα σε μια αλλη. Νομιζω παιζει ρολο αυτο..
θα ερθουν τη δευτερα να το κοιταξουν, κ ελπιζω απο κει κ επειτα να ειναι ολα οκ..
Και φυσικα ελπιζω οι τεχνικοι να ειναι κανονικα ατομα ωστε να συνεννοηθω.
υγ. α, τον αριθμο του τηλεφωνου μου τον εδωσαν στο οτεσοπ, οταν πηγα να αναφερω τη βλαβη. Αν τον παρω, καλει, αλλα μεχρι εκει..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mhm199 : 29-07-07 στις 05:28.
-
29-07-07, 08:34 Απάντηση: Αφου ερθει ο τεχνικος του ΟΤΕ, μετα απο ποσο καιρο εχεις (τη νεα) γραμμη στο σπι #10
OK, σε συνδεσανε με το κεντρο! Τωρα αν σου ζητησουν κερατιατικα για να σου αλλαξουν την παλια πριζα και να σε συνδεσουν κανονικα μενει να δουμε!
-
29-07-07, 09:36 Απάντηση: Αφου ερθει ο τεχνικος του ΟΤΕ, μετα απο ποσο καιρο εχεις (τη νεα) γραμμη στο σπι #11
-
30-07-07, 12:46 Απάντηση: Αφου ερθει ο τεχνικος του ΟΤΕ, μετα απο ποσο καιρο εχεις (τη νεα) γραμμη στο σπι #12
φιλοι μου, τελικα ηρθε σημερα ο τεχνικος, κ απλα συνεδεσε οπως επρεπε τα καλωδιακια στις υποδοχες κλιπ που οπως ειπα πιο πανω, ειχα αγορασει κ δουλευε κανονοκα η γραμμη.
Δεν καταλαβαινω, κ εγω ετσι οπως μου εδειξε τα ειχα συνδεσει, αλλα δεν γινοταν τιποτα
α, και τη δουλεια την εκανε στην αλλη πριζα κ οχι τη κεντρικη, κ δεν μπορουσα να παρω κ το θαρρος να του ζητησω να φτιαξει κ την αλλη. Ε, αυτη θα την καταφερω μονος μου, αλλα περιεργο που τελικα δεν χρειαστηκε να γινει στην κεντρικη η δουλεια.
Εκανα κ την αιτηση για μεταφορα του onDSL για εκει (απο περιστερι, ιλιον), τωρα μενει να μεταφερθει, να ολοκληρωθει η μετακομιση κ η προσπαθεια ανεξαρτητοποιησης μου.
βεβαια δεν βλεπω να κραταω για πολυ αυτο τη φαση (φοιτητικο ιντερντετ 12 ε το μηνα + 13 περιπου το παγιο του οτε = 25 ε το μηνα, με 768 κ χωρις τηλεφωνηματα)
αντε να πιασω καμια δουλεια να βαλω κατι αλλο
(για οποιον εχει την απορια, δεν θα εχω νοικι γιατι ειναι ενα σπιτακι που ειχαμε κληρονομησει παλια)
οποιος σκεφτεται κατι ας προτεινει, αν και φανταζομαι πως θα μου προτεινετε το forthnet 2play
σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας
θα συνεχισουμε να τα λεμε στο φορουμ!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mhm199 : 30-07-07 στις 12:56.
Παρόμοια Θέματα
-
Μπορείς να έχεις NetOne και PSTN του ΟΤΕ στην ίδια γραμμή;
Από dkazaz στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-08, 12:45 -
Πόσο καιρό κάνει να φύγει η HOL από τη γραμμή μου;;;;
Από pap paok στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-07, 13:21 -
Ποσο χρεώνει η forthnet για να έρθει τεχνικός στο σπίτι (μέτρηση γραμμής) ?
Από IneL στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 16-11-07, 21:20 -
Πόσο καιρό μετά την ακύρωση σταμάτησε να εμφανίζεται η αίτηση σας στο site της forthnet;
Από zErO_cOoL στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-07, 15:15 -
Μετα ποσο καιρο απο την ενεργοποιηση σου στελνουν το password?
Από Dead_ στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 27-10-06, 18:04
Bookmarks