Δε γνωριζω αν υπαρχει αντιστοιχο τοπικ... Απλα, ειμαι περιεργη να δω, ποσοι/ποσες απο εμας, ειναι κολλημενοι/ες με το l2
Επαιζα iris @ BnB , στο αβαταρ μου εχω το κουκλι μου 69 lvl bladeDancer... Απλως το καψιμο το εφαγα απο Φλεβαρη!!
Αδικοχαμενο μου σνιφ σνιφ..
Τωρα παιζω σε pvp server, συνδρομο στερησης l2 !!!
Απο Σεπτεμβρη υποθετικα, ανοιγει νεος server..
Επισης, μου ειπαν οτι Αυγουστο ξεκιναει παλι νεος server δε ξερω λεπτομερειες!
Ο ε-global εκλεισε,ο gm του πηγε αλλου κ πηρε κοσμο μαζι του
Εσεις που παιζετε? Τι χαρακτηρα εχετε?
Εμφάνιση 1-15 από 122
-
30-07-07, 00:59 L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #1
-
30-07-07, 13:23 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #2
εχω και εγω αυτο το συνδρομο μονο που παιζω οφισιαλ δεν αντεχω τα χ5 χ 10 κι ολα αυτα ...
εχω ενα σιλβερ ρειντζερ 65 lvl ενα prophet 50lvl ενα νανακι για κραφταρισμα warsmith 40αρι και ενα spellhowler 45αρι...
αυτααα
-
30-07-07, 14:09 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #3
Εδω και σχεδον 20 μηνες πλεον στον Gustin...
70 lvl Shillien Knight.X-Member στους Req και μετα για πολυ καιρο στους Enigma...
To τελευταιο 6μηνο λογω ελλειψης χρονου εχω μεινει λιγο πισω αλλα το παλευω
Nantia η αληθεια ειναι για να μην ξανακλαψεις char η λυση ειναι μια....Official...
Ψησου....Τελευταία επεξεργασία από το μέλος demian_ : 30-07-07 στις 14:21.
Kids In The Back Seat Cause Accidents, Accidents In The Back Seat Cause Kids...
By Pelasgos:"...Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να έχεις job description που είναι ενάντιο στην ιδεολογία σου. Π.χ. φιλελεύθερος δημόσιος υπάλληλος, κομμουνιστής marketing director, χριστιανο- δημοκράτης pimp-show artist. Ακροβάτης risk analyst..."
-
30-07-07, 14:49 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #4
GUSTIN THE GREEK OFFICIAL SERVER
Ελληνοκρατουμενος ο Σερβερ
-
30-07-07, 15:18 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #5
Η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν σερβερς με πολλους περισσοτερους Ελληνες.Αλλα στο Gustin εναι επισης πολλοι και αν αποφασιζαν να δουλεψουν ομαδικα θα ηταν η κυριαρχη δυναμη του σερβερ.
Moνο το clan Εnigma δειχνει να αντεχει στο χρονο και να μεγαλωνει.Μια μεγαλη παρεα απο παιδια απο ολη την Ελλαδα που σιγα σιγα εγιναν(γιναμε) μια μεγαλη οικογενεια.Σιγουρα οτι καλυτερο για να υποδεχτει και νεους παιχτες στο παιχνιδι.Απλα για οσους ενδιαφεροντε η clan μπορει να βοηθησει νεους παιχτες μεσα απο το Academy της,και να τους ενσωματοσει στο Main Clan.Aν καποιος ενδιαφερετε για νεο ξενικημα στον Gustin ας κανει ενα πμ σε μενα(dem1an).Aν και πλεον δεν ειμαι στους Enigma θα μπορεσω να σας κανω την πρωτη επαφη...Ειδικα αν επιλεξετε να παιξετε καποιο support class να ειστε σιγουροι οτι ολοι θα σας καλωσορισουν με πολυ χαρα!!!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος demian_ : 30-07-07 στις 15:24.
By Pelasgos:"...Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να έχεις job description που είναι ενάντιο στην ιδεολογία σου. Π.χ. φιλελεύθερος δημόσιος υπάλληλος, κομμουνιστής marketing director, χριστιανο- δημοκράτης pimp-show artist. Ακροβάτης risk analyst..."
-
30-07-07, 19:26 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #6
demian21 ηξερα αλλον εναν bd στον bnb αλλα μαλλον δεν εισαι εσυ!
Το να πληρωσω για ενα παιχνιδι το θεωρω ανουσιο, οσο κ το να αγορασω adena!!!
Δε ξερω, απ τη μια ειναι ο μονος safe server αλλα απ την αλλη το να δωσω χρημα... dunno.. Αν κ ακουγεται οτι κ ο bnb σκεφτεται να κανει επι χρημασι τον server
-
30-07-07, 23:45 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #7demian21 ηξερα αλλον εναν bd στον bnb αλλα μαλλον δεν εισαι εσυ!
Το να πληρωσω για ενα παιχνιδι το θεωρω ανουσιο, οσο κ το να αγορασω adena!!!
Δε ξερω, απ τη μια ειναι ο μονος safe server αλλα απ την αλλη το να δωσω χρημα... dunno.. Αν κ ακουγεται οτι κ ο bnb σκεφτεται να κανει επι χρημασι τον server
Οσο για την αλυσιδα ΒnB.Μην περιμενεις σερβερ.Φημες κυκλοφορουν οτι εχει πεσει ηδη σημα απο τη μαμα NcSoft οπως και στην αλυσιδα ΕGlobal που απο οτι γνωριζω εκλεισε το σερβερ κακην κακως και τα καταστηματα της εχουν banαριστει και ειναι αδυνατη η προσβαση σε official servers της NcSoft.
Φιλοι μου δοκιμασαν να παιξουν την Κυριακη σε καταστημα EGlobal και πηραν αυτην την απαντηση απο τον υπαλληλο αφου πρωτα τους αφησε να περιμενουν καμια ωρα να κανει update το client.
Oποτε μαλλον η σκεψη να ξανανοιξουν σερβερς ειναι μαλλον απαγορευτικη.
Ευχομε ολοι εσεις που παιζετε σε πριβε σερβερς να μπορεσετε και να ζησετε την απολυτη εμπειρια αυτου του game που τοσο λατρυεουμε σε εναν offcial server.Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ξαναγυρισετε πισωΤελευταία επεξεργασία από το μέλος nnn : 31-07-07 στις 23:47.
-
31-07-07, 02:59 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #8
Νάντια μήπως κατά τύχη έπαιζες WoW στο guild Inner Sanctum με το nickname Etheria πριν το L2? Ρωτάω γιατί έχω ακούσει πολλά (και καλά)
-
31-07-07, 04:07 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #9
nope, wow δεν εχω παιξει ποτε μου! Αλλωστε 1 Ναντια υπαρχει σ ολη την Ελλαδα?
Καλα τα λες για τους σερβερς, ξερω κ εχω ακουσει τα χειροτεροτερα!! Ας μην επεκταθουμε εδω. Προς το παρων παιζω σε pvp για να τσεκαρω χαρακτηρες. Ο νεκρο παντως θεριζειΑλλα μου λειπει η bd μου
-
31-07-07, 09:46 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #10
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Executor : 31-07-07 στις 09:47.
-
31-07-07, 18:58 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #11
Η κατασταση με τον BnB δειχνει την ελλειψη επαγγελματισμου που υπηρχε, και τον
τελευταιο καιρο ειχε αρχισει να φαινεται και στον core κ τον Iris δυστυχως...
Προσωπικα και στους 2 ser ειχα αρκετους χαρακτηρες,με αποτελεσμα να ξενερωσω αρκετα..
Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα τους ξαναδουμε (99%)...
Eχω πεθυμησει απιστευτα ορισμενες στιγμες που περασα στους 2 αυτους
ser κ τον e-glob, κατι που οι pvp sers δεν αναπληρωνουν...
Χαρηκα πολυ παντως που ειδα ενα σχετικο post και απο υπαρχουν ακομα ατομα που
εκτιμουν αυτο το ξεχωριστο game .
Θα ανεβασω κ κανα pic οταν ξαναβαλω dsl συνδεση
τωρα ειμαι με turbo pstn μετα απο 1000 φασαριες....
Cheers guyz
ps : Τα σχετικα με το L3 τα εχετε υποψην?
!! Check our city guide about Thessaloniki ~ Greece !! ~
Οδηγός για την πόλη της Θεσσαλονίκης !! ~ www.inthessaloniki.com ~
---------------------------------------------------
-
31-07-07, 19:31 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #12
Εγω παιζω official στον lionna και εχω 1 νανο, στα 36 lvl τωρα (εχω αρχισει 1,5 μηνα σχεδον).
Επαιζα στον eglobal (βασικα λογω ηλικιας δεν επαιζα τιποτα, αλλα με σκοτιζε ενα φιλαρακι το εβαλα και κολλησα - σε λογικα πλαισια βεβαια), ειχα και στον eglobal νανο, στα 69 lvl, craftερα και καθομουν αρχοντας στην giran, αλλα παει ο server, ξενερωσα για τον χρονο που εχασα και ξεκινησα official.
Αυτα!@@ FREE YOUR MIND - USE LINUX @@
http://distrowatch.com/
http://www.gnome.org/
http://www.kde.org/
http://www.desktoplinux.com/
-
01-08-07, 02:56 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #13
Εμενα αυτο που μου λειπει απο ιρις ειναι ο χαβαλες κ τα παρτακια που σκαρωναμε με πολυ γελιο!! Ειχα φτασει σε σημειο, ενω δεν καταφερα να ολοκληρωσω third class , βασικα σκοπευα να εκανα bd hero, ειχα προτασεις κ απο Invi και απο sublime ally με φιλους απο τις 2 πλευρες. Ειδικα εσυ που επαιζες ιρις ξερεις τι ηταν οι 2 τους
Σκεψου οτι ημουν γνωστη παρ ολο που δεν ημουν κι ο τρομερος char στο παιχνιδι, οτι dancara σε hero! Να μου λεει ο hero ρε σε παρακαλω ελα να dancareis κ να του λεω ρε συ βαριεμαι τωρα ειμαι giran και γελαμε ολοι μαζι στο shout!!
Σκηνικο τωρα εξω απο Forge Of Gods.. Περιμενα εναν necromancer να παμε παρτυ μεσα, με μια κοπελα sph.. Εξω ηταν ενα αλλο παρτυ καμια 10αρια νοματεοι, για να μη μας περασουν afk κ πεσει κανα ξυλο λεω στην κοπελα: ελα να μιλαμε στο all να δουν οτι ειμαστε εδω.. Σε μια φαση σηκωνομαι πανω, ενω τραγουδουσα στο all!!! Με βλεπουν οι αλλοι, σκαλωσανε, προφανως νομιζαν οτι σηκωνομουν πανω για επιθεση κ σηκωνονται κ αυτοι. Κι αρχιζω να χορευω, socialDance ... Να βλεπεις να βαρανε παλαμακια κ να χορευουν μαζι μου κ καπακια βαζω εναν echo crystal κ χορευαμε ολοι!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΤο σκηνικο του σκηνικου !!!
Αυτα, ναι, μου εχουν λειψει...
Αληθεια, πως λεγοταν ο char σου στον ιρις?
l3 δεν εχω ιδεα..
-
01-08-07, 11:37 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #14
Σιγουρα Nantia το feeling της παρεας που ειχες στον BnB με τα φιλαρακια σου ηταν κατι ξεχωριστο.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να το βρεις και αλλου.
L3...Καλο 2011 και βλεπουμε. http://www.l3source.com/
Cypher το τι εγινε με τον BnB μονο ελλειψη επαγγελματισμου δεν ηταν.Οταν τα λεφτα απο τα summon items γινονται πολλα Αρη και το αφεντικο θελει μεριδιο εκει εχουμε προβληματα.Η ηταν επαγγελματικη κινηση να σας πουλανε μεσω vpn καρτων ενα ημιτελες κλεμμενο προιον.Μια ωρα στον official απλα θα σας κανει να σκεφτειται γιατι ξοδευατε τα χρηματα σας και το χρονο σας σε κατι το οποιο τελικα δεν ηταν ουτε το 50% του real game.Οσο για το community και το feeling που περιεγραψε η Nantia...Πιστεψε με οι Official δεν ειναι τοσο απροσωποι οσο θελετε να πιστευεται.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος demian_ : 01-08-07 στις 11:46.
-
01-08-07, 16:42 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #15
Έχω παίξει σε πολλούς servers
Bnb: Core Nick Eleni SR 6x lvl την παράτησα απο βαρεμάρα
Iris Nick FreeBuffer PP 6x lvl μου τον κλέψανε
Official Franz Nick Nantiaki 7x EE έφαγε πούλημα για να ξεκολίσω επιτέλους από Lineaids.
New E.G τον ρώσσικο σε μια βδομάδα 62 lvl SH nick:ZeRoH0uR πούλημα κ αυτός.
Τέλος σε πολλούς pvp server όπως echokinetics/Elite/Extreme κ.α
ΥΓ.Το nick που έβαζα στους main είναι Zero.Όλοι οι άλλοι είναι δεύτερο τρίτοι κτλ.
Α και κάτι last. Plains Walker RullesS.PW για μια ζωή.(δεν σηκώνω σχόλιο για τους PW.
Παρατήστε το όσο είναι καιρός.
E.G
To mamaoua sub μου σε warlock.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nnn : 02-08-07 στις 00:34.
Παρόμοια Θέματα
-
Lineage II Official: Ας μαζευόμαστε σιγά σιγά
Από hellenicsun στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-08, 11:38 -
PS3 κοροϊδία Sony Hellas Διαμαρτυρία Αντε να ξυπναμε σιγα σιγα
Από Iannis στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 115Τελευταίο Μήνυμα: 27-05-07, 19:20 -
Μήπως αρχίζει να προχωράει σιγά-σιγά το dsl στην ελλάδα?
Από georgepre10 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 83Τελευταίο Μήνυμα: 22-07-06, 10:44
Bookmarks