Ενδιαφέρουσα επιλογή λέξεων που θυμίζει παρα πολύ λόγια ατόμων σε διοικητικές θέσεις. Αν έχεις κάποια σχέση με τον κλάδο, σε παρακαλώ πολύ πες μου το. Όπως και να έχει, μιλάμε για "όπλο" , όχι για "θεμέλια", 2 πολύ διαφορετικά πράγματα. Αν θες μάλιστα μπορώ να σου κατονομάσω καταστήματα που όχι μονο οι παίχτες l2 είναι η πλειοψηφία, αλλα μάλιστα δεν επηρεάστηκαν καθόλου από το κλείσιμο του server. Μπορώ μάλιστα να σου βρω και καταστήματα που ανέβηκαν από αυτή την περίοδο.Μηπως η εταιρεια ηταν αυτη που διεδιδε την σιγουρη επιτυχια ενος καταστηματος σε νεους συνεργατες εχοντας σαν οπλο το player base και τα νουμερα των χρηστων του σερβερ..?
Όπως είπα και πριν τα στοιχεια σου είναι ελλειπή. Ήδη υπήρχαν σενάρια για αυτή την κατάσταση, καθώς με το ρυθμό ανάπτυξης του server, δε θα άντεξε για πολύ ακόμα ούτως η άλλως. Απλά έπεσε λίγο νωρίτερα από όσο περιμέναμε. Όσον αφορά το κόστος, να υποθέσω ότι δεν έχεις δει επενδυτικά σχέδια παρομοιων εταιριών. Για να σε βοηθήσω λίγο, το setup cost ήταν τετραψήφιο νούμερο. Διαφορα σχέδια που έχουν αναφερθεί/αναλυθεί εσωτερικά φτάνουν μέχρι και σε εξαψήφια νούμερα.Αν το θεωρουσε παροδικο ατου γιατι επενδυσε χρηματα πανω σε αυτο.Γιατι μεγαλυτερες γραμμες,δημιουργια VPN και δημιουργια χρεωσεων,γιατι απο C1 modded βρεθηκε ο σερβερ με C4 files.?Πραγμα το οποιο κοστισε λεφτα.Και απο οτι ξερω οι τυποι δαγκωνουν ασχημα στην τιμη.
Η θες να πιστεψω οτι τα εκαναν develop απο το team σας και σε ενα διμηνο εκαναν develop οτι καποιοι αλλοι κανουν κατι χρονια τωρα.
Μονο παροδικο ατου δεν θυμιζουν οι παραπανω κινησεις...
Απάντησα πιο πάνω. Τα μοναδικά μαγαζιά που έχουν πρόβλημα είναι αυτά που, σε αντίθεση με τις συμβουλές μας, είχαν βασιστεί σε αυτό. Προσωπικά πιστεύω ότι ακόμα και αυτά, αργά η γρήγορα θα ανακάμψουν. Όπως είπα και πριν, οι υπόλοιπες αλυσίδες του κλάδου, τι παραπάνω έχουν και ζούνε ?Δεν αντιλεγω.Δεν μας μιλας ομως για την πτωση στα νουμερα σε σχεση με την εποχη πριν κλεισει ο σερβερ.Απλα σε καταστηματα που ηθελες μεσο και ραντεβου για να βρεις μηχανημα να παιξεις,πλεον οι ταμιες μετα την ειδικευση στην μυγοσκοτωστρα κανουν και μαθηματα ακινητοποιησης μυγας με chop sticks?(Παντα σε σχεση με την προηγουμενη κινηση των καταστηματων .)
Είπα εγώ κάτι μη υποθετικά ? Πριν κάμποσα post αν δε με απατά η μνήμη μου μάλιστα, συνέστησα τη χρήση των official servers. Ανάλογα που άκουσες κάτι τέτοιο, κοίτα το προηγούμενο μου post.Επειδη το συγκεκριμενο επιχειρημα χρησιμοποιειτε απο πολλους και οχι υποθετικα απλα θα σου κανω την ερωτηση χωρις περιστροφες.Σας εχουν πει να το λετε,ή καποιος σας ειπε οτι θα γινει?Γιατι αν καποιοι ελπιζουν σε licensed server απο τη μαμα εταιρεια μαλλον θα μεινουν με την ελπιδα...
Εμφάνιση 31-45 από 122
-
03-08-07, 17:53 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #31In theory, practice is the same as theory.
In practice, it isn't.
-
04-08-07, 02:19 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #32
Πισω στα δικα μας... Ανεβασα την spellhowler 52 lvl εκανα pvp με 75αρη daggerα και τον εχωσα!!! Α π Ι σ Τ ε Υ τ Ο
-
04-08-07, 17:53 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #33In theory, practice is the same as theory.
In practice, it isn't.
-
05-08-07, 17:32 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #34Ενδιαφέρουσα επιλογή λέξεων που θυμίζει παρα πολύ λόγια ατόμων σε διοικητικές θέσεις. Αν έχεις κάποια σχέση με τον κλάδο, σε παρακαλώ πολύ πες μου το. Όπως και να έχει, μιλάμε για "όπλο" , όχι για "θεμέλια", 2 πολύ διαφορετικά πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος demian_ : 05-08-07 στις 17:34.
Kids In The Back Seat Cause Accidents, Accidents In The Back Seat Cause Kids...
By Pelasgos:"...Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να έχεις job description που είναι ενάντιο στην ιδεολογία σου. Π.χ. φιλελεύθερος δημόσιος υπάλληλος, κομμουνιστής marketing director, χριστιανο- δημοκράτης pimp-show artist. Ακροβάτης risk analyst..."
-
05-08-07, 19:34 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #35
οκ ξεφυγαμε εντελως...
-
05-08-07, 21:33 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #36οκ ξεφυγαμε εντελως...
Ελα ρε Nantia μην τρελλενεσαι :P
Θα ψηθεις για official η ακομα???Kids In The Back Seat Cause Accidents, Accidents In The Back Seat Cause Kids...
By Pelasgos:"...Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να έχεις job description που είναι ενάντιο στην ιδεολογία σου. Π.χ. φιλελεύθερος δημόσιος υπάλληλος, κομμουνιστής marketing director, χριστιανο- δημοκράτης pimp-show artist. Ακροβάτης risk analyst..."
-
05-08-07, 21:35 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #37
ακομα
απο Σεπτ θα δουμε!! προς το παρων pvp server!
παντως, ειμαι αναμεσα σε spellhowler και archera.. απο μακρυα κ θανατηφορα δλδ!
-
06-08-07, 00:37 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #38
PR FTW Nantia...
Kids In The Back Seat Cause Accidents, Accidents In The Back Seat Cause Kids...
-
06-08-07, 19:58 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #39
η necro μου δε με ξετρελανε.. Μονο τα πετ που εχει κ transfer pain.. Σαν dmg η sph μου, κοβει φετες!
-
07-08-07, 00:51 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #40
Σημασια εχει να βρεις ενα char που να σου αρεσει το playstyle του και να ταιριαζει στο τροπο που θες να παιξεις...
Και για να σε πριζωσω ακομα περισσοτερο δες το Chaotic Throne 1 official gameplay movie
http://files.filefront.com//;8229389;;/
Θα σου προτεινα να το κανεις download αφου το streamin δεν εχει και πολυ καλη ποιοτητα...
Ειμαι σιγουρος οτι θα αρχισεις να το σκεφτεσε σοβαρα τον official... ;PKids In The Back Seat Cause Accidents, Accidents In The Back Seat Cause Kids...
-
07-08-07, 01:18 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #41
η bd μου ταιριαζε αρκετα, ισως επειδη ηταν κ ο πρωτος μου χαρακτηρας κ εδωσα περισσοτερη προσοχη. Απλως δε θελω assistant char, αλλα να κοβω φετες!
η sph μου, xpαρει γρηγορα.. Απο εκει κ μετα, η νεκρο οπως ειπα δε με ξετρελλανε, θα δοκιμασω τωρα archerαδες και plainwalker να δω. Ευτυχως που με τα sub δεν καθεσαι να ανεβαζεις απ το 0 !!
Ειπαμε, κατσε να μπει ο Σεπτ να δουμε αν θα ανοιξει αλλος σερβερ .. Να κανουμε ενα μινι συμβουλιο με τα παιδια κ θα δειξει!
-
07-08-07, 02:15 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #42
Οι Official ακομα πήζουν από bots?
-
07-08-07, 12:21 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #43
υποτιθεται οτι εχουν αντι-bot
-
07-08-07, 19:19 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #44
Ρε παιδια καλη η ιδεα για official,και εγω το σκεφτομαι τον τελευταιο καιρο,ομως αν δεν υπαρχει
κανενας γνωστος να πασσαρει κανενα char θα παρει πολυ χρονο μεχρι να φτασει καποιος σε ενα σεβαστο lvl...
Και που που να συνηθισεις και αυτα τα rates.....
Cheers
!! Check our city guide about Thessaloniki ~ Greece !! ~
Οδηγός για την πόλη της Θεσσαλονίκης !! ~ www.inthessaloniki.com ~
---------------------------------------------------
-
07-08-07, 22:20 Απάντηση: L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά #45
ενας γνωστος μου πηγε 65+ σε 2 βδομαδες, αλλα με bd
εγω τι να πω που συνηθισα στα παρτακια με την bd μου κ τωρα μου κακοφαινεται να xpαρω μονη μου?
πολλα ατομα ομως εφυγαν κ ακολουθησαν τον Official δρομο.. Εμενα μου κακοφαινεται το γεγονος να πληρωσω για ενα παιχνιδι, απ την αλλη ομως θα ξερω οτι ο char ειναι εκει κ δε θα τον κλαινε οι ρεγγες ( μαζι με μενα ) σε κλεισιμο σερβερ ή banαρισμα gm
Παρόμοια Θέματα
-
Lineage II Official: Ας μαζευόμαστε σιγά σιγά
Από hellenicsun στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-08, 11:38 -
PS3 κοροϊδία Sony Hellas Διαμαρτυρία Αντε να ξυπναμε σιγα σιγα
Από Iannis στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 115Τελευταίο Μήνυμα: 27-05-07, 19:20 -
Μήπως αρχίζει να προχωράει σιγά-σιγά το dsl στην ελλάδα?
Από georgepre10 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 83Τελευταίο Μήνυμα: 22-07-06, 10:44
Bookmarks