Σελ. 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 123458 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 122
    Περιοχή
    3491
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16000/800
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΡΗΣ
    Router
    C876
    SNR / Attn
    9(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Μηπως η εταιρεια ηταν αυτη που διεδιδε την σιγουρη επιτυχια ενος καταστηματος σε νεους συνεργατες εχοντας σαν οπλο το player base και τα νουμερα των χρηστων του σερβερ..?
    Ενδιαφέρουσα επιλογή λέξεων που θυμίζει παρα πολύ λόγια ατόμων σε διοικητικές θέσεις. Αν έχεις κάποια σχέση με τον κλάδο, σε παρακαλώ πολύ πες μου το. Όπως και να έχει, μιλάμε για "όπλο" , όχι για "θεμέλια", 2 πολύ διαφορετικά πράγματα. Αν θες μάλιστα μπορώ να σου κατονομάσω καταστήματα που όχι μονο οι παίχτες l2 είναι η πλειοψηφία, αλλα μάλιστα δεν επηρεάστηκαν καθόλου από το κλείσιμο του server. Μπορώ μάλιστα να σου βρω και καταστήματα που ανέβηκαν από αυτή την περίοδο.

Αν το θεωρουσε παροδικο ατου γιατι επενδυσε χρηματα πανω σε αυτο.Γιατι μεγαλυτερες γραμμες,δημιουργια VPN και δημιουργια χρεωσεων,γιατι απο C1 modded βρεθηκε ο σερβερ με C4 files.?Πραγμα το οποιο κοστισε λεφτα.Και απο οτι ξερω οι τυποι δαγκωνουν ασχημα στην τιμη.
    Η θες να πιστεψω οτι τα εκαναν develop απο το team σας και σε ενα διμηνο εκαναν develop οτι καποιοι αλλοι κανουν κατι χρονια τωρα.
    Μονο παροδικο ατου δεν θυμιζουν οι παραπανω κινησεις...
    Όπως είπα και πριν τα στοιχεια σου είναι ελλειπή. Ήδη υπήρχαν σενάρια για αυτή την κατάσταση, καθώς με το ρυθμό ανάπτυξης του server, δε θα άντεξε για πολύ ακόμα ούτως η άλλως. Απλά έπεσε λίγο νωρίτερα από όσο περιμέναμε. Όσον αφορά το κόστος, να υποθέσω ότι δεν έχεις δει επενδυτικά σχέδια παρομοιων εταιριών. Για να σε βοηθήσω λίγο, το setup cost ήταν τετραψήφιο νούμερο. Διαφορα σχέδια που έχουν αναφερθεί/αναλυθεί εσωτερικά φτάνουν μέχρι και σε εξαψήφια νούμερα.

Δεν αντιλεγω.Δεν μας μιλας ομως για την πτωση στα νουμερα σε σχεση με την εποχη πριν κλεισει ο σερβερ.Απλα σε καταστηματα που ηθελες μεσο και ραντεβου για να βρεις μηχανημα να παιξεις,πλεον οι ταμιες μετα την ειδικευση στην μυγοσκοτωστρα κανουν και μαθηματα ακινητοποιησης μυγας με chop sticks?(Παντα σε σχεση με την προηγουμενη κινηση των καταστηματων .)
    Απάντησα πιο πάνω. Τα μοναδικά μαγαζιά που έχουν πρόβλημα είναι αυτά που, σε αντίθεση με τις συμβουλές μας, είχαν βασιστεί σε αυτό. Προσωπικά πιστεύω ότι ακόμα και αυτά, αργά η γρήγορα θα ανακάμψουν. Όπως είπα και πριν, οι υπόλοιπες αλυσίδες του κλάδου, τι παραπάνω έχουν και ζούνε ?

Επειδη το συγκεκριμενο επιχειρημα χρησιμοποιειτε απο πολλους και οχι υποθετικα απλα θα σου κανω την ερωτηση χωρις περιστροφες.Σας εχουν πει να το λετε,ή καποιος σας ειπε οτι θα γινει?Γιατι αν καποιοι ελπιζουν σε licensed server απο τη μαμα εταιρεια μαλλον θα μεινουν με την ελπιδα...
    Είπα εγώ κάτι μη υποθετικά ? Πριν κάμποσα post αν δε με απατά η μνήμη μου μάλιστα, συνέστησα τη χρήση των official servers. Ανάλογα που άκουσες κάτι τέτοιο, κοίτα το προηγούμενο μου post.
    In theory, practice is the same as theory.
    In practice, it isn't.

Περιοχή
    σπιτι μου!
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    On Telecoms
    λογικο να θεωρουνται ολα ραδιο-αρβυλα, γιατι δεν υπηρξε ποτε επισημη θεση ή απαντηση στο τι εγινε. Ολοι εξω απ το χωρο λενε πολλα κι οι εκ των εσω απλα σιωπουνΣτο φορουμ ηταν η απαντηση της Πυθιας, ναι μεν αλλα... Διπλωματικη απαντηση.

Μετα το κλεισιμο του σερβερ, βγηκαν ατομα που ειπαν οτι γνωριζαν οτι θα εκλεινε. Καθ οτι, πολλοι στο shout ελεγαν πωλειται ο ταδε χαρακτηρας κλπ Ατομα που επαιζαν απο c1 ειπαν οτι καθε καλοκαιρι ετσι γινοταν, εκλειναν τον σερβερ κλπ

Κακα τα ψεμματα, ενα μεγαλο ποσοστο πελατων της αλυσιδας bnb ηταν παικτες. Εχω δει 3-4 καταστηματα σε διαφορετικες περιοχες να βαρανε κυριολεκτικα μυγες κ οι υπαλληλοι να βλεπουν ελληνικες σειρες ( κ δεν υπερβαλλω!!) Αν γινει αυτο που μου ειπαν ( ραδιο-αρβυλα/ραβιο-μποτα δε ξερω!!) να δινεις δλδ 30 ευρω το μηνα για account δε νομιζω να τραβηξει κ πολυ κοσμο.Χαμενη 8α βγει η εταιρεια παρα κερδισμενη. Στα πιο πολλα ΑΠΛΑ νετ καφε, δεν υπαρχει καν bnb server μονο noobwars κ official σ αυτο δε ξερω αν ειναι απαιτηση της μαμαςBnB ή απλα τα αλλα νετ καφε δεν εχουν ζητηση απο πελατες στον σερβερ.

Τεσπα, αρκετα ζαλισαμε το παλλικαρι. Απλα δουλευει εκει, δεν ειναι ουτε υπευθυνος για το τι γινεται , ουτε θα πρεπει να λογοδοτησει σε εμας. Στην τελικη, αλλοι εβγαλαν χρημα Τελος, θελω απλα να εκφρασω ενα μεγαλο μερος παικτων οτι θα θελαμε να ξανασηκωσει σερβερ ο bnb ΑΛΛΑ με διαφανεια, χωρις summon items, χωρις γλυψιμο σε gm για Items και πανω απ ολα ενα σωστο ελεγχο.. Ειναι παιχνιδι , περναμε καλα, δεν ειναι επιχειρηση οπως εκαναν καποιοι

Παντως, χαιρομαι που απαντησες κ σ ευχαριστω γιατι τουλαχιστον καταλαβα καποια πραγματα Και που εισαι.. κανε κ καμια βουτια κ για εμας !!!

Πισω στα δικα μας... Ανεβασα την spellhowler 52 lvl εκανα pvp με 75αρη daggerα και τον εχωσα!!! Α π Ι σ Τ ε Υ τ Ο

Περιοχή
    3491
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16000/800
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΡΗΣ
    Router
    C876
    SNR / Attn
    9(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Κακα τα ψεμματα, ενα μεγαλο ποσοστο πελατων της αλυσιδας bnb ηταν παικτες. Εχω δει 3-4 καταστηματα σε διαφορετικες περιοχες να βαρανε κυριολεκτικα μυγες κ οι υπαλληλοι να βλεπουν ελληνικες σειρες ( κ δεν υπερβαλλω!!)
    Πιθανότατα να έπεσες σε συγκεκριμένα καταστήματα. Η κατανομή παικτών l2 στα καταστήματα ήταν...αρκετά ανώμαλη. Υπήρχαν λίγα καταστήματα που είχαν πολύ μεγάλη συγκέντρωση, πολλά που η συγκέντρωση υπήρχε αλλα ήταν σε αρκετά casual επίπεδο ((πχ, αρκετά μικρότερη από τη συγκέντρωση παικτών wow) και μερικά που το l2 τους ήταν πλήρως αδιάφορο και είναι αμφίβολο αν τους έκανε καν διψήφιο αριθμό τζίρου το μηνα. Η πρώτη κατηγορια χτυπήθηκε βαριά όντως, αν και ανακάμπτει με αργούς ρυθμούς. Η δεύτερη ανακάμπτει πιο γρήγορα καθώς οι πρώην παίχτες l2 προσανατολίζονται σε άλλους servers. Η τρίτη απλά δεν κατάλαβε τίποτα. Αν θες μπορώ να σου κατονομάσω και καταστήματα που, αν βαράνε μύγες, θα φάω το router μου

Στα πιο πολλα ΑΠΛΑ νετ καφε, δεν υπαρχει καν bnb server μονο noobwars κ official σ αυτο δε ξερω αν ειναι απαιτηση της μαμαςBnB ή απλα τα αλλα νετ καφε δεν εχουν ζητηση απο πελατες στον σερβερ.
    Αυτό ήταν αυτονόητο εφόσον τα απλά δεν είχαν τη δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσουν ικανοποιητικά λόγο restriction στις μέγιστες συνδέσεις ανά ip και vpn. Η πλειοψηφία όμως των συνδέσεων στο vpn ήταν από γνωστη μεγάλη αλυσίδα που είχε και τον vpn client μας στους υπολογιστές τους. Στο συγκεκριμένο θέμα μάλλον οι μεγαλύτεροι εγωιστές ήμασταν εμείς, καθώς το company policy (αν και στην τελική ήταν στο χέρι του κάθε υπευθυνου αν θα το τηρήσει η όχι) ήταν κατά της εγκατάστασης άλλων server.

Παντως, χαιρομαι που απαντησες κ σ ευχαριστω γιατι τουλαχιστον καταλαβα καποια πραγματα Και που εισαι.. κανε κ καμια βουτια κ για εμας !!!
    Παρακαλώ
    In theory, practice is the same as theory.
    In practice, it isn't.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ενδιαφέρουσα επιλογή λέξεων που θυμίζει παρα πολύ λόγια ατόμων σε διοικητικές θέσεις. Αν έχεις κάποια σχέση με τον κλάδο, σε παρακαλώ πολύ πες μου το. Όπως και να έχει, μιλάμε για "όπλο" , όχι για "θεμέλια", 2 πολύ διαφορετικά πράγματα.
    Οχι δεν εχω σχεση με τον κλαδο διοικησης μια επιχειρησης.Αν και στα πιο παρατολμα μου ονειρα ειναι η διοικηση χρειαζομαι ακομα τεραστια εμπειρια και γνωσεις για να διοικησω ενα ΙΤ τμημα που ειναι ο κλαδος που ασχολουμε.Απλα το αντικειμενο της εταιρειας που εργαζομαι αλλα και το οργανογραμμα του τμηματος μου ισως μου εχουν δωσει αυτο το αγγιγμα του διοικητικου στελεχους,αφου πολλες φορες πρεπει να ενεργησω σαν ενα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος demian_ : 05-08-07 στις 17:34.
    Kids In The Back Seat Cause Accidents, Accidents In The Back Seat Cause Kids...

By Pelasgos:"...Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να έχεις job description που είναι ενάντιο στην ιδεολογία σου. Π.χ. φιλελεύθερος δημόσιος υπάλληλος, κομμουνιστής marketing director, χριστιανο- δημοκράτης pimp-show artist. Ακροβάτης risk analyst..."

Περιοχή
    σπιτι μου!
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    On Telecoms
    οκ ξεφυγαμε εντελως...

Downloads
    3
    Uploads
    0
    οκ ξεφυγαμε εντελως...

Ελα ρε Nantia μην τρελλενεσαι :P

Θα ψηθεις για official η ακομα???

By Pelasgos:"...Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να έχεις job description που είναι ενάντιο στην ιδεολογία σου. Π.χ. φιλελεύθερος δημόσιος υπάλληλος, κομμουνιστής marketing director, χριστιανο- δημοκράτης pimp-show artist. Ακροβάτης risk analyst..."

Περιοχή
    σπιτι μου!
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    On Telecoms
    ακομα
    απο Σεπτ θα δουμε!! προς το παρων pvp server!

παντως, ειμαι αναμεσα σε spellhowler και archera.. απο μακρυα κ θανατηφορα δλδ!

Downloads
    3
    Uploads
    0
    PR FTW Nantia...

Περιοχή
    σπιτι μου!
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    On Telecoms
    η necro μου δε με ξετρελανε.. Μονο τα πετ που εχει κ transfer pain.. Σαν dmg η sph μου, κοβει φετες!

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Σημασια εχει να βρεις ενα char που να σου αρεσει το playstyle του και να ταιριαζει στο τροπο που θες να παιξεις...

Και για να σε πριζωσω ακομα περισσοτερο δες το Chaotic Throne 1 official gameplay movie

http://files.filefront.com//;8229389;;/

Θα σου προτεινα να το κανεις download αφου το streamin δεν εχει και πολυ καλη ποιοτητα...

Ειμαι σιγουρος οτι θα αρχισεις να το σκεφτεσε σοβαρα τον official... ;P

Περιοχή
    σπιτι μου!
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    On Telecoms
    η bd μου ταιριαζε αρκετα, ισως επειδη ηταν κ ο πρωτος μου χαρακτηρας κ εδωσα περισσοτερη προσοχη. Απλως δε θελω assistant char, αλλα να κοβω φετες!

η sph μου, xpαρει γρηγορα.. Απο εκει κ μετα, η νεκρο οπως ειπα δε με ξετρελλανε, θα δοκιμασω τωρα archerαδες και plainwalker να δω. Ευτυχως που με τα sub δεν καθεσαι να ανεβαζεις απ το 0 !!

Ειπαμε, κατσε να μπει ο Σεπτ να δουμε αν θα ανοιξει αλλος σερβερ .. Να κανουμε ενα μινι συμβουλιο με τα παιδια κ θα δειξει!

Περιοχή
    Ελληνικό
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30720/2560
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Router
    ZTE VDSL
    Path Level
    Fastpath
    Οι Official ακομα πήζουν από bots?

Περιοχή
    σπιτι μου!
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    On Telecoms
    υποτιθεται οτι εχουν αντι-bot

Περιοχή
    Sallonica
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    Technicolor TD5136V2
    Ρε παιδια καλη η ιδεα για official,και εγω το σκεφτομαι τον τελευταιο καιρο,ομως αν δεν υπαρχει
    κανενας γνωστος να πασσαρει κανενα char θα παρει πολυ χρονο μεχρι να φτασει καποιος σε ενα σεβαστο lvl...

Και που που να συνηθισεις και αυτα τα rates.....

Cheers
    !! Check our city guide about Thessaloniki ~ Greece !! ~
    Οδηγός για την πόλη της Θεσσαλονίκης !! ~ www.inthessaloniki.com ~

------------------------ ---------------------------

Περιοχή
    σπιτι μου!
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    On Telecoms
    ενας γνωστος μου πηγε 65+ σε 2 βδομαδες, αλλα με bd

εγω τι να πω που συνηθισα στα παρτακια με την bd μου κ τωρα μου κακοφαινεται να xpαρω μονη μου?
    πολλα ατομα ομως εφυγαν κ ακολουθησαν τον Official δρομο.. Εμενα μου κακοφαινεται το γεγονος να πληρωσω για ενα παιχνιδι, απ την αλλη ομως θα ξερω οτι ο char ειναι εκει κ δε θα τον κλαινε οι ρεγγες ( μαζι με μενα ) σε κλεισιμο σερβερ ή banαρισμα gm

Σελ. 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 123458 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Lineage II Official: Ας μαζευόμαστε σιγά σιγά
    Από hellenicsun στο φόρουμ Games και Online Gaming
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-08, 11:38
  2. PS3 κοροϊδία Sony Hellas Διαμαρτυρία Αντε να ξυπναμε σιγα σιγα
    Από Iannis στο φόρουμ Γεγονότα και Απόψεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-05-07, 19:20
  3. Μηνύματα: 83
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-07-06, 10:44

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks