Εμφάνιση 31-43 από 43
-
14-05-21, 23:55 Απάντηση: Οδηγός Ξεκλειδώματος Technicolor TG788v V3 Wind ISP Greece Voip Working #31
-
15-05-21, 12:46 Απάντηση: Οδηγός Ξεκλειδώματος Technicolor TG788v V3 Wind ISP Greece Voip Working #32
ή αυτό ή κάνουμε κάτι λάθος.
ενσύρματα ή wireless δοκιμάζεις;
Αν είναι wirleless δοκίμασε ενσύρματα με επιλογή serial το com που χρειάζεται θα το βρεις στον device manager.
- - - Updated - - -
Λοιπόν κατάφερα να μπω είναι απλό ρε συ το μόνο που χρειάζεται είναι αυτό το εξηγεί άλλωστε.
Στη καρτέλα “system extras” , απενεργοποιείς στη θέση (OFF) το ssh της wan και να ενεργοποιείς στη θέση (ΟΝ) της lan.
- - - Updated - - -
Άκυρο μου βγάζει και εμένα το ίδιο μήνυμα για δες εδώ μήπως φτιάξει.
Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν εχω χρόνο όταν βρω ίσως το δοκιμάσω.
- - - Updated - - -
Αν έχω καταλάβει καλά απορρίπτει το public key απο τη forthnet.
Αυτό είναι και καλό για λόγους ασφάλειας, αλλά απο την άλλη είναι και κακό γιατί δεν μπορούμε να ξεκλειδώσουμε το ρούτερ.
Ίσως να μπορείς να κάνεις κάτι μέσα απο Λίνουξ γιατί εκεί πολλά γίνονται αν ξέρεις.ἀναφαίρετον ὅπλον ἡ ἀρετή
-
16-05-21, 10:21 Απάντηση: Οδηγός Ξεκλειδώματος Technicolor TG788v V3 Wind ISP Greece Voip Working #33
αυτά που γράφεις τα έχω δοκιμάσει όλα και με wifi κλπ.... το θέμα είναι ότι δεν έχει public key και δεν ξέρω καν αν γίνεται να κάνουμε generate δικό μας και να του το περάσουμε , αφού δεν έχουμε ουσιαστικά κάποια πρόσβαση... με linux δεν ασχολούμαι και πολύ δυστυχώς... Έχω ψάξει για troubleshoot και οι περισσότεροι λένε να κάνεις generate με το puttygen public key και να το περάσεις μέσα στο server...δεν ξέρω πως όμως. Αν ξεπεράσουμε αυτό το σημείο η υπόλοιπη διαδικασία για root θα γίνει ομαλά πιστεύω.
-
16-05-21, 17:25 Απάντηση: Οδηγός Ξεκλειδώματος Technicolor TG788v V3 Wind ISP Greece Voip Working #34
προσπάθησα να δω μέσα απο το wireshark σε ποιες ip επικοινωνεί μήπως και βρω κάποια backdoor, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη, γιατί δουλεύει μόνο για modem-routers της tp-link. Αν γίνεται κάτι αυτό είναι μέσα απο το wireshark.
- - - Updated - - -
Και κάτι τελευταίο καλό είναι ότι κάνεις να έχεις απενεργοποιημένο το CWMP είναι απο τη forthnet έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση στο ρούτερ και από ότι έχω καταλάβει αν κάνεις επανεκκίνηση του ρούτερ ενεργοποιείται μόνο του φαντάζομαι θα έχουν πειράξει τις ρυθμίσεις του ρούτερ.
Αυτό πάντως το μην έχουμε πρόσβαση διαχειριστή στα ίδια μας τα ρούτερ με ξεπερνάει πάντωςἀναφαίρετον ὅπλον ἡ ἀρετή
-
19-05-21, 18:04 Απάντηση: Οδηγός Ξεκλειδώματος Technicolor TG788v V3 Wind ISP Greece Voip Working #35
-
20-05-21, 00:35 Απάντηση: Οδηγός Ξεκλειδώματος Technicolor TG788v V3 Wind ISP Greece Voip Working #36
-
27-06-21, 13:53 Απάντηση: Οδηγός Ξεκλειδώματος Technicolor TG788v V3 Wind ISP Greece Voip Working #37
μεχρι προτεινος εμπαινα στο ροθτερ με τον engineer κωδικο που εχετε και εδω.. αλλα πλεον δεν δουλευει.. παρατηρησα οτι μεσα στην εβδομαδα εκανε ενα δυο ρεσετ ο ρουτερ... λετε να τους αλλαξαν? εγω το εχω βαλει σε bridge με αλλο ρουτερ και το εχω μονο για τηλεφωνια αυτο.. αλλα τωρα δεν μπορω να μπω μεσα δεν πιανει κανενας κωδικος...
-
04-07-21, 13:39 Re: Απάντηση: Οδηγός Ξεκλειδώματος Technicolor TG788v V3 Wind ISP Greece Voip Working #38
Το βάζω και εδώ μέσα στην περίπτωση που κάποιος έχει ψαχουλέψει πολύ το CPE του, μήπως έχει δει και αυτόBeneath this mask, there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof!
-
19-07-21, 19:15 Απάντηση: Οδηγός Ξεκλειδώματος Technicolor TG788v V3 Wind ISP Greece Voip Working #39
-
29-11-21, 10:39 Απάντηση: Οδηγός Ξεκλειδώματος Technicolor TG788v V3 Wind ISP Greece Voip Working #40
Καλησπέρα! Δοκίμασα πρόσφατα να ακολουθήσω τον οδηγό και σκάλωσα στα αρχικά βήματα, με τον χρήστη/κωδικό να μην φαίνεται να λειτουργεί.
Έχετε να προτείνετε τπτ; ΕυχαριστώLinux is for people who hate Windows. BSD is for people who love UNIX.
-
04-12-21, 16:14 Απάντηση: Οδηγός Ξεκλειδώματος Technicolor TG788v V3 Wind ISP Greece Voip Working #41
-
01-01-22, 13:03 Απάντηση: Οδηγός Ξεκλειδώματος Technicolor TG788v V3 Wind ISP Greece Voip Working #42
Δεν μπορώ ούτε να κάνω login στο UI του για να σου πώ το FW version, είναι ποιο αργό και από την καθυστέρηση..
Εντωμεταξύ πήρα τηλέφωνο την Wind και μου λέει ότι δεν δικαιούμαι άλλη συσκευή (το CPE μου το είχε στείλει για αντικατάσταση του full ξεκλείδωτου Zyxel VMG1312-B10D, το οποίο όμως μου κόλλαγε)..
Τελικά ένας φίλος που είχε Wind μου έδωσε το (επίσης καρακλειδωμένο!!) Zyxel VMG8623-T50B, τουλάχιστον αυτό είναι γρήγορο, οπότε παραιτούμαι από την προσπάθεια να ξεκλειδώσω το Technicolor.
ΥΓ. Το ξεκλειδώμα το ήθελα κυρίως για να πάρω CLI και SNMP access για να κανω monitor το CPE και perf. graphs από τον server μου, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Wind τα κλειδώνει αυτά τα features!!!!
Καλή χρονιά!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος harisman : 01-01-22 στις 13:17.
Linux is for people who hate Windows. BSD is for people who love UNIX.
-
06-01-22, 00:48 Απάντηση: Οδηγός Ξεκλειδώματος Technicolor TG788v V3 Wind ISP Greece Voip Working #43
Bookmarks