Η Netflix Inc δοκιμάζει μια λειτουργία που ζητά από τους θεατές να επαληθεύσουν ότι μοιράζονται ένα νοικοκυριό με τον κάτοχο του λογαριασμού, ανέφερε η εταιρεία την Πέμπτη, μια κίνηση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε περιορισμό του διαμοιρασμού κωδικών πρόσβασης.
Ένας μικρός αριθμός χρηστών του Netflix λαμβάνει ένα μήνυμα που τους ζητά να επιβεβαιώσουν ότι ζουν με τον κάτοχο του λογαριασμού εισάγοντας λεπτομέρειες από ένα μήνυμα κειμένου ή ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται στον κάτοχο.
Οι θεατές μπορούν να καθυστερήσουν την επαλήθευση και να συνεχίσουν να παρακολουθούν το Netflix. Το μήνυμα ενδέχεται να επανεμφανιστεί όταν ανοίξουν ξανά το Netflix και τελικά ενδέχεται να τους ζητηθεί να ανοίξουν έναν νέο λογαριασμό για να συνεχίσουν τη ροή.
«Αυτή η δοκιμή έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίσει ότι τα άτομα που χρησιμοποιούν λογαριασμούς Netflix έχουν εξουσιοδότηση να το κάνουν», δήλωσε εκπρόσωπος της Netflix.
Το Netflix, η μεγαλύτερη υπηρεσία ροής στον κόσμο, δοκιμάζει συνεχώς νέες δυνατότητες με χρήστες και δεν είναι σαφές εάν η απαίτηση επαλήθευσης νοικοκυριού θα εφαρμοστεί ευρύτερα.
Οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών του Netflix λένε ότι οι χρήστες ενός λογαριασμού πρέπει να ζουν στο ίδιο νοικοκυριό, αν και η εταιρεία και άλλες υπηρεσίες ροής έχουν αρνηθεί να καταργήσουν γενικά την κοινή χρήση.
machine translated by Google Translate
Πηγή : Reuters
Εμφάνιση 1-15 από 251
-
12-03-21, 12:54 Δοκιμές από το Netflix λειτουργίας περιορισμού του password-sharing #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
12-03-21, 13:01 Απάντηση: Δοκιμές από το Netflix λειτουργίας περιορισμού του password-sharing #2
Μια φορά είχα πάρει (δοκιμαστικά) Netflix και έκλαιγα τα λεφτά που είχα δώσει. Ακύρωσα τη συνδρομή μετά από 2 μέρες. Απορώ πως έχει πετύχει αυτή η ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ πλατφόρμα με τις παμπάλαιες ταινίες. Φυσικά και οι υπόλοιπες λίγο πολύ το ίδιο είναι.
Για μένα, οι συνδρομητικές πλατφόρμες (Nova, CosmoteTV κτλ) αξίζουν ΜΟΝΟ για όσους θέλουν να βλέπουν αθλητικά ή και ντοκιμαντέρ, γιατί από ταινίες...
-
12-03-21, 13:13 Απάντηση: Δοκιμές από το Netflix λειτουργίας περιορισμού του password-sharing #3
-
12-03-21, 13:18 Απάντηση: Δοκιμές από το Netflix λειτουργίας περιορισμού του password-sharing #4
Είσαι υπερβολικός το λιγότερο. Όταν κρίνουμε και μία υπηρεσία, δεν πρέπει να το κάνουμε με παρωπίδες και μόνο με τα δικά μας θέλω και γούστα.
Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πως χιλιάδες νοικοκυριά με μεγαλύτερους ανθρώπους ή άτομα που δεν είναι τόσο εξοικειωμένα με την τεχνολογία και δε γνωρίζουν ούτε πως να κατεβάζουν ταινίες αλλά ούτε είχαν την οικονομική δυνατότητα για συνδρομητικές υπηρεσίες, έχουν σωθεί βλέποντας ότι θέλουν στην τηλεόρασή τους. Τέλος, υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που δεν είχε ή δεν έτυχε να δει πολλές ταινίες που είχαν βγει στο παρελθόν, είτε επειδή παλιότερα δεν νοίκιαζαν ταινίες, είτε επειδή λόγω υποχρεώσεων δεν κατεβάζαν όλες τις νέες ταινίες όταν έβγαιναν.
-
12-03-21, 14:14 Απάντηση: Δοκιμές από το Netflix λειτουργίας περιορισμού του password-sharing #5
Βλέπω 15 ώρες netflix σε εβδομαδιαία βάση ...Όταν βρω σειρά που να μου αρέσει την σκίζω...
Το Brigerton το είδα σε ένα βράδυ !
Δεν είναι έτσι όπως το λές φίλε μου ! Μια χαρά είναι το netflix για αυτό έχει πετύχει ...
- - - Updated - - -
Από την άλλη εσένα σου αρέσουν τα ντοκιμαντέρ, αθλητικά τα βαρέθηκα .... απαγορεύεται να μου αρέσουν οι ταινίες..? Εγώ έχω δει πάρα πολλές με παραγωγή Netflix καταπληκτικές ... η γυναίκα μου έχει λιώσει στις σειρές... ..Οπότε Nova είναι άχρηστο (απορώ γιατί έπιασε) Cosmote TV δεν έχει κάτι που να αξίζει (αναρωτίεμε γιατί υπάρχει)
Είδες που είναι καθαρά υποκειμενικό σύμφωνα με τους καθενός τις ανάγκες..? Δεν είναι έτσι Οι ανάγκες των πολλών καθορίζουν αν έχει λόγο ύπαρξης ή όχι κάποια υπηρεσία ή όχι ...
- - - Updated - - -
-
12-03-21, 14:40 Απάντηση: Δοκιμές από το Netflix λειτουργίας περιορισμού του password-sharing #6
-
12-03-21, 16:28 Απάντηση: Δοκιμές από το Netflix λειτουργίας περιορισμού του password-sharing #7CPU: Intel Core I7 920@2,66Ghz,GPU: nVidia Asus ENGTS 250/DI/CUBA 512MD3 ,RAM:3x1GΒ Corsair TR3G1333 PC3@1333Mhz, PSU: Thermaltake 650W,Μοtherboard: Asus P6TD DELUXE, CASE: CoolerMaster ENTURION
-
12-03-21, 16:30 Re: Δοκιμές από το Netflix λειτουργίας περιορισμού του password-sharing #8
Πλέον είναι τόσο πολύ το περιεχόμενο που κάποιες φορές χάνομαι και λέω δεν βαριέσαι. Πάω να ακούσω τραγούδια Youtube.
Δεν έχει αντίπαλο το NetflixΌσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
12-03-21, 16:34 Απάντηση: Δοκιμές από το Netflix λειτουργίας περιορισμού του password-sharing #9
Εχω Netflix εδώ και 2 χρόνια περίπου. Νομίζω είναι από τις καλυτερες υπηρεσίες streaming, δοκίμασα το aple tv (έλλειμα ταινίες σειρές)η Amazon( εκεί υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα με τους ελληνικουσ υπότιτλους) Cosmote Nova κτλ δε δοκίμασα. 13.99€ το μήνα η συνδρομή του Netflix σε UHD και Dolby vision. Εντάξει η εικόνα του Dolby vision η UHD καμια σχέση με τις υπόλοιπες υπηρεσίες καμία σχέση. Στο Netflix χάνει πολυ. Συγχρονιζονται αμέσως δευτερη τηλεόραση η κινητό κτλ χωρίς να ψάχνεις τι είδες και σε ποιο σημείο σταμάτησες κτλ. Όσον αφορά τους κωδικούς για την αναγνώριση συσκευής η λογαριασμούς ίσως είναι μια κίνηση περισσότερο ΠΡΟΑΣΤΑΣΙΑΣ στους καταναλωτές
-
12-03-21, 16:36 Απάντηση: Re: Δοκιμές από το Netflix λειτουργίας περιορισμού του password-sharing #10
-
12-03-21, 16:41 Απάντηση: Δοκιμές από το Netflix λειτουργίας περιορισμού του password-sharing #11
-
12-03-21, 16:48 Απάντηση: Δοκιμές από το Netflix λειτουργίας περιορισμού του password-sharing #12
-
12-03-21, 16:52 Re: Απάντηση: Δοκιμές από το Netflix λειτουργίας περιορισμού του password-sharing #13
-
12-03-21, 16:59 Απάντηση: Δοκιμές από το Netflix λειτουργίας περιορισμού του password-sharing #14
Δε μπόρεσα να βρώ free 4k κατέβασμα ταινιών παρα μόνο κανα 20αρικο το μήνα και με όχι μεγάλη ποικιλία... Τα 40-60GB που είναι η ταινία? Εντάξει έχει και συμπιεσμενες. Εντάξει όλα χρειάζονται ο καθένας κοιτάει τι βολευει και μένει ικανοποιημένος
-
12-03-21, 17:00 Απάντηση: Δοκιμές από το Netflix λειτουργίας περιορισμού του password-sharing #15
σαν πολλοί νόμιμοι μαζευτήκατε εδώ μέσα.... χαχαχαχαχαχα
Κάνω προσπάθεια να βάζω ; αντι για ?
Bookmarks