Καλησπέρα, ψάχνω να αγοράσω ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι το οποίο να μπορεί να βιδώνει και βίδες με παξιμάδι έως νο 12 ή 13, συγκεκριμένα θέλω να στήσω ράφια τύπου Ντέξιον. Αν κάποιος έχει πείρα παρακαλώ να με βοηθήσει. Ευχαριστώ.
Εμφάνιση 1-15 από 28
Θέμα: Ηλεκτρικό Κατσαβίδι
-
28-03-21, 20:55 Ηλεκτρικό Κατσαβίδι #1
-
28-03-21, 21:56 Απάντηση: Ηλεκτρικό Κατσαβίδι #2
Εχω αγορασει το παρακατω σε αντικατασταση ενος einhell που κυριολεκτικα ελιωσα στη χρηση για πανω απο 3 χρονια. Ειναι στην ιδια τιμη περιπου, ερχεται με συνοδευτικα και ειναι σαφως δυνατοτερο με ικανοτητα ακομα και ελαφρου τρυπανιου. Για πιο βαριες εργασιες βεβαια χρησιμοποιω δραπανο.
https://www.skroutz.gr/s/8581299/Bul...V-1x1-3Ah.html
-
30-03-21, 16:20 Απάντηση: Ηλεκτρικό Κατσαβίδι #3
Ευχαριστώ 29gk, θα βιδώνει καλά τα παξιμάδια (νο12 ή νο13);
Έχω βρει ένα δυνατότερο:
https://www.kotsovolos.gr/kipos-erga...?cmicc=skroutz
με μικρή διαφορά στη τιμή (αν υπολογίσουμε μεταφορικά και αντικαταβολή, λόγω παραλαβής από το κατάστημα).
Πριν αρκετά χρόνια Black & Decker είχε καλή ποιότητα, συνεχίζει και τώρα;
-
30-03-21, 18:29 Απάντηση: Ηλεκτρικό Κατσαβίδι #4
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Θα πήγαινα σε κάποιο "βαρύτερο" με μεγαλύτερη μπαταρία.
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
30-03-21, 18:53 Απάντηση: Ηλεκτρικό Κατσαβίδι #5
Αυτά που δείχνεις δεν κάνουν για να βιδώσεις dexion ούτε ερασιτεχνικά (Ειδικά το Black & Decker). Ποιο καλή δουλειά θα κάνεις με μια καστάνια παρά με αυτά.
Αν θες και δεν βιάζεσαι, για αυτή τη δουλειά καλό είναι ένα μεγαλύτερο μοντέλο που βγάζει που και που το lidl : https://www.youtube.com/watch?v=6lfOV_UfHj8
Εννοείται ότι και αυτό είναι ερασιτεχνικό εργαλείο για να βιδώσεις 4-5 στήλες dexion στην αποθήκη σου και όχι για να το δουλεύεις 8ώρα...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jacobgr : 30-03-21 στις 19:12.
-
30-03-21, 21:07 Απάντηση: Ηλεκτρικό Κατσαβίδι #6
Αυτη η κατηγορια κατσαβιδιων ειναι πολυ χρησιμα, οντως πολυχρηστικα κι απαραιτητα σε ενα σπιτι/γραφειο ή καταστημα, αλλα πραγματικες απαιτησεις δεν πρεπει να εχει κανεις. Προσωπικα με το Bulle, που αποδειχτηκε κλασεις δυνατοτερο απο τα einhell κι οπωσδηποτε ποιοτικοτερο απο τα 100% κινεζικα ( σχεδιασμος και παραγωγη ) Black-Decker, εχω αποτελεσμα και σε περιπτωσεις που χρειαστηκαν καστανιες αλλα και σε μεγαλες βιδες που μπηκαν σε ουπα. Επισης το B-L εχει μονο μια ταχυτητα και ειναι υπερβολικα ακριβο οταν αντιστοιχα παιζουν ακομα και κατω απο 20€. Πουλαει μαρκα δηλαδη κι αναγνωρισιμοτητα. Κι αν βασικα επιμεινεις σε αυτο, ψαξε για τα Krausmann που τα εχει ο ιδιος εισαγωγεας και ειναι και φτηνοτερα αλλα και ιδια.
Αλλα...
Για να ειμαι σιγουρος, οταν συναντουσα δυσκολια ή δεν εμενα ικανοποιημενος, εριχνα και μια τελικη στροφη με ενα δραπανο μπαταριας 20V. Παντως το καλο ειναι οτι και το κοστος ειναι μικρο αλλα και το πολυ χρησιμο εργαλειο σου μενει.
-
31-03-21, 00:11 Απάντηση: Ηλεκτρικό Κατσαβίδι #7
Σε σπίτια, αποθήκη και τη δουλειά (δεν τοποθετούσαμε Dexion
) , έχω φτιάξει αρκετά για μένα αλλά και για φίλους με γερμανοπολύγωνα. Τώρα χρειάζομαι ηλεκτρικό. Έχω ένα δράπανο ρεύματος με αδιαβάθμιστες ταχύτητες και είναι μόνο αριστερόστροφο, μερικές φορές που προσπάθησα να βιδώσω βίδες δεν τα κατάφερα καλά, γιαυτό ρώτησα για κατσαβίδι. Θα το δοκιμάσω σε καρυδάκι. Μου δώσατε αρκετές ιδέες, θα το ψάξω και θα γράψω νέα.
Σας ευχαριστώ πολύ.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Manolis_karas : 31-03-21 στις 00:18.
-
31-03-21, 10:36 Απάντηση: Ηλεκτρικό Κατσαβίδι #8
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Εφόσον μαστορεύεις, πάρε ένα B&D δραπανοκατσάβιδο και θα το έχεις και για μετά.
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
31-03-21, 10:55 Απάντηση: Ηλεκτρικό Κατσαβίδι #9
Πάντως σε κάποια dexion που έστησα έχοντας στη διάθεσή μου από όλα (μικρό ηλ. κατσαβίδι σαν το bulle, μεγαλύτερο 20V ηλ. κατσαβίδι και γερμανοπολύγωνα απλά και καστάνιας) αυτό που κατέληξα να χρησιμοποιώ είναι ένα απλό γερμανικό για κόντρα και το πολύγωνο καστάνιας για σφίξιμο. Ο λόγος: στις περισσότερες βίδες δεν χωράει το ηλ κατσαβίδι (κάτω και πίσω από τα ράφια). Επίσης με το χέρι βιδώνεις το παξιμάδι και με μια γερή στροφή αυτό φτάνει στο τέρμα. Με 2-3 κινήσεις της καστάνιας το τερματίζεις και πολύ πιο γερά από ότι με το ηλεκτρικό...
-
31-03-21, 10:56 Απάντηση: Ηλεκτρικό Κατσαβίδι #10
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Η καστάνια κάνει καλή δουλειά. Αλλά αν έχεις πολλές βίδες, βοηθάει το δραπανοκατσάβιδο.
-
31-03-21, 19:37 Απάντηση: Ηλεκτρικό Κατσαβίδι #11
Οτι πληρωνεις παιρνεις.
Το '13, εκανα δωρο στον εαυτο μου ενα dewalt 18v κρουστικο,2 ταχυτητες, 13mm τσοκ και φυσικα διαβαθμιση καστανιας(δεν θυμαμαι εαν ειναι 9 σκαλες η' 12 ) για βιδωμα.
Οι μπαταριες(λιθιου) δεν εχουν καταλαβει τιποτα τοσα χρονια.
Επομενη αγορα ενα παλμικο,κλασεις ανωτερα σε βιδωμα,ειδικα για μπουλονια....
-
31-03-21, 19:49 Απάντηση: Ηλεκτρικό Κατσαβίδι #12
Έχω την βαλίτσα στο Link, αν επιμείνεις από αφηρημάδα με το παλμικό μπορεί να κόψεις στριφώνι 8 χιλιοστά.
https://www.stereotiki.gr/store4/18v...-2-3-0-ah.htmlImagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
31-03-21, 21:30 Απάντηση: Ηλεκτρικό Κατσαβίδι #13
ok, αλλά νομίζω ότι μιλάγαμε για ερασιτεχνικά μηχανήματα...
Δεν αντιλέγω δείχνεις φοβερά μηχανήματα αλλά για έναν ερασιτέχνη (όχι ότι δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο αλλά είναι πολλά τα λεφτά)
Νομίζω ότι είναι σαν να του λες να αγοράσει έναν κορυφαίο ρουτερ τον 500+€ για να συνδέσει ένα και μόνο λάπτοπ σε μια 24άρα ADSL
-
01-04-21, 01:23 Απάντηση: Ηλεκτρικό Κατσαβίδι #14
Μια ενδιαμεση κατηγορια για δραπανοκατσαβιδο, ειναι τα Stanley Fatmax. Ανωτερο απο τα Black&Decker, κατωτερο απο dewalt,makita,bosch.
Παιζει μεταξυ 80 και 140 ευρω,αναλογως προσφορας και μπαταριων.
Σαφεστατα αρκετα καλυτερα απο το απλο κατσαβιδι και με περισσοτερες δυνατοτητες. Και με μια ευκαμπτη προεκταση λυνεται το θεμα να χωραει να βιδωσει
-
01-04-21, 01:48 Απάντηση: Ηλεκτρικό Κατσαβίδι #15
Το κακό είναι οτι σταματήσανε και τα Lidl να φέρνουν εργαλεία, το 12 βολτό που φέρνει κατα καιρούς πιστεύω οτι θα σε βόλευε και σαν μέγεθος αλλά και σαν δύναμη
Bookmarks