Σελ. 239 από 256 ΠρώτηΠρώτη ... 219229234237238239240241244249 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 3.571-3.585 από 3828
    Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    56320/5640
    ISP
    Vodafone OneNet VDSL
    Router
    Fritz!Box 7530
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 8,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gogeta01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ. Κάτι τέτοιο κάνει;
    https://www.skroutz.gr/s/24357767/Gr...-Ethernet.html
    Μια χαρά είναι.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000 mb / s
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    καλησπερα σε ολους , σημερα το πρωι ηρθε ενας μηχανικος για επιβλεψη χωρου , ειμαι στον πρωτο οροφο , η περιοχη ειναι στην αγια παρασκευη , ειδε που θα μπουν κουτακια σε καθε οροφο , μετα στο ισογειο της πολυκατοικιας που θα μπουν οι γραμμες και αλλα σας ανεβαζω εδω να δειτε .

https://red-dasie-30.tiiny.site

Μου ειπε οτι σε κανα δεκα μερες θα ερθει το συνεργειο .

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από SPIROS1979 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα σε ολους , σημερα το πρωι ηρθε ενας μηχανικος για επιβλεψη χωρου , ειμαι στον πρωτο οροφο , η περιοχη ειναι στην αγια παρασκευη , ειδε που θα μπουν κουτακια σε καθε οροφο , μετα στο ισογειο της πολυκατοικιας που θα μπουν οι γραμμες και αλλα σας ανεβαζω εδω να δειτε .

https://red-dasie-30.tiiny.site

Μου ειπε οτι σε κανα δεκα μερες θα ερθει το συνεργειο .
    Καλησπέρα γείτονα, είσαι κάπου μεταξύ Ηπείρου - Ειρήνης - Αιγαίου Πελάγους - Αγίου Ιωάννου?
    Μόνο η ΔΕΗ δίνει διαθεσιμοτητα σε αυτές τις κεντρικές οδούς. Περιμένω να τελειώσει το συμβόλαιο μου για να πάω ΔΕΗ,γιατί από τους άλλους παροχους δε βλέπω φως...

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000 mb / s
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Msghanjin Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα γείτονα, είσαι κάπου μεταξύ Ηπείρου - Ειρήνης - Αιγαίου Πελάγους - Αγίου Ιωάννου?
    Μόνο η ΔΕΗ δίνει διαθεσιμοτητα σε αυτές τις κεντρικές οδούς. Περιμένω να τελειώσει το συμβόλαιο μου για να πάω ΔΕΗ,γιατί από τους άλλους παροχους δε βλέπω φως...
    ωραια με το καλο , ειμαι στην οδο Ειρηνης λιγο πιο κατω απο φροντηστηριο συν , εκει σε αυτη την πολυκατοικια ειναι απο το 1978 .

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ΑΚΥΡΟ.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pepis : 15-05-25 στις 09:33.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από SPIROS1979 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ωραια με το καλο , ειμαι στην οδο Ειρηνης λιγο πιο κατω απο φροντηστηριο συν , εκει σε αυτη την πολυκατοικια ειναι απο το 1978 .
    Στον ίδιο δρόμο είμαστε, αλλά εγώ πιο κάτω, κοντά στη Ναυπλίου
    Την προηγούμενη βδομάδα συνεργείο με γιλέκα ΔΕΗ είχαν βάλει ομπρελίτσα στο πεζοδρόμιο και συνδέανε ίνες

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Καλημέρα. Τελικά μετά κόπων και βασάνων σήμερα έφτιαξαν την εγκατάσταση έξω από το σπίτι μου και μου είπαν ότι μέσα στην εβδομάδα θα έρθουν για την τελική σύνδεση. Η ερώτηση μου είναι απλή γιατί διαβάζω διαφορά από ανθρώπους που είναι πιο advanced από εμένα βέβαια.

Εχω ένα switch με 8 1Gbps θύρες. Σε αυτό έχω συνδεμένα PC, Apple TV, Series X, PS5 Pro, Switch. Τι θέλω; γρήγορο download παιχνιδιών και χωρίς προβλήματα online gaming. Γρήγορο download παιχνιδιών, update, torrent κτλ από το PC. Θα έχω προβλήματα με αυτά τα Nat που αναφέρετε; Πρέπει να πάρω κάποιο ρουτερ;

ΥΓ. Το switch το έχω συνδεμένο προφανώς στο modem της cosmote και έχω και 4 xiaomi AX3000 WiFi mesh. Κρατάω το εργοστασιακό και απλά συνδέω το Switch και xiaomi σε αυτό η θέλω router; και αν ναι μπορείτε να μου πείτε γιατί και ίσως πιο (υποθέτω της xiaomi για να είναι και συμβατό

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Pfsense/FS_Onts/zte5G
    Δεν χρειαζεσαι κατι περισσοτερο.
    Στη πορεια εαν και εφοσον χρειαστει κατι περισσοτερο το συζηταμε, αλλα ετσι γενικα ΟΧΙ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Ευχαριστω για την γρήγορη απαντηση φιλε. Οπότε μενω με της ΔΕΗ και βλεπουμε. Καλή συνέχεια

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Tελικά έπιασαν περιοχές που δεν είχαν κάλυψη από τους άλλους, ή κάνουν τις βλακείες της ιναλαν να πηγαίνουν σε περιοχές με κάλυψη κι αυτοί ;

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από marcus1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tελικά έπιασαν περιοχές που δεν είχαν κάλυψη από τους άλλους, ή κάνουν τις βλακείες της ιναλαν να πηγαίνουν σε περιοχές με κάλυψη κι αυτοί ;
    Oπου θέλουν πάνε
    Εχουν ήδη data

Από το ρεύμα
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone - Nova
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Vodafone Power Station
    Εδώ που τους βλέπω Πειραιά, Νίκαια, Κορυδαλλό και δουλεύουν πυρετωδώς, υπάρχει ήδη κάλυψη από Vodafone και Nova. Δεν ξέρω αν έχει κάνει κάτι η ΔΕΗ σε περιοχές με τρύπες κάλυψης. Όντως είναι κρίμα, αντί να εξυπηρετήσουν κόσμο που δεν βλέπει φως κοιτάνε να φάνε από την ίδια πίτα που μοιράζονται ήδη οι άλλοι πάροχοι.
    hnesne

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    και εδω παρατημενα...
    καθε μερα κανω βολτες και βλεπω κομμενα καλωδια παντου οτι να ναι

Downloads
    56
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Fastpath
    Πέρασε ένας τύπος της ΔΕΗ πριν καμιά εβδομάδα Αγία Παρασκευή να μου κάνει ενημέρωση για τις οπτικές. Αρχικά να πω πως αν περιμένουν έτσι να πάρουν πελάτες σώθηκαν. Εφόσον είχαμε ήδη προχωρήσει με cosmote, του έκανα κάποιες ερωτήσεις και αυτά που έλεγε ήταν εξωφρενικά. Του είπα ότι έχουμε και οριζόντια και κατακόρυφη εγκατάσταση και από αυτά που μου έλεγε ήταν σαν να μην υπήρχε τίποτε και θα τα έκαναν όλα από το μηδέν. Δεν ξέρω τι κάνει γενικά η ΔΕΗ σε περιπτώσεις υπάρχουσας εγκατάστασης αλλά γενικά στο θέμα προώθησης και το τι γίνεται σε κτήρια με υφιστάμενη εγκατάσταση χωλαίνει.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manicx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πέρασε ένας τύπος της ΔΕΗ πριν καμιά εβδομάδα Αγία Παρασκευή να μου κάνει ενημέρωση για τις οπτικές. Αρχικά να πω πως αν περιμένουν έτσι να πάρουν πελάτες σώθηκαν. Εφόσον είχαμε ήδη προχωρήσει με cosmote, του έκανα κάποιες ερωτήσεις και αυτά που έλεγε ήταν εξωφρενικά. Του είπα ότι έχουμε και οριζόντια και κατακόρυφη εγκατάσταση και από αυτά που μου έλεγε ήταν σαν να μην υπήρχε τίποτε και θα τα έκαναν όλα από το μηδέν. Δεν ξέρω τι κάνει γενικά η ΔΕΗ σε περιπτώσεις υπάρχουσας εγκατάστασης αλλά γενικά στο θέμα προώθησης και το τι γίνεται σε κτήρια με υφιστάμενη εγκατάσταση χωλαίνει.
    Η πρόβλεψη πλέον είναι να εγκαθιστούν και BMO εκτός από το BEP, δεύτερο κουτί στην είσοδο στο οποίο θα συγκεντρώνονται οι ίνες όλων των παρόχων. Μετά ο καθένας θα πρέπει να οδεύσει τις ίνες του μέσω κατακόρυφης καλωδίωσης. Στην πράξη, έχω δει πάμπολλα κτίρια με BEP και BMO, αλλά κανένα με δύο ενεργούς παρόχους χονδρικής.

Σελ. 239 από 256 ΠρώτηΠρώτη ... 219229234237238239240241244249 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία