Εμφάνιση 3.466-3.480 από 5246
-
07-12-23, 16:33 Απάντηση: COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & extra data SIM #3466There's no substitute for experience
CorollaClub
-
09-12-23, 22:41 Απάντηση: COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & extra data SIM #3467
Παιδιά προσοχή κι στο παρακάτω...
https://www.adslgr.com/forum/threads...85%CF%81%CF%8E
- - - Updated - - -
Αναμενόμενο αν μπορείς δες κι με vpn τι σου βγάζει..
-
09-12-23, 23:57 Απάντηση: COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & extra data SIM #3468
Εκανα rst και με γύρισε σε 5.203 και έχασα γμτ και CA στη Ν78 έτσι αλλά έπρεπε. Θα κανω πάλι όταν γυρίσω σπίτι.
- - - Updated - - -
146/114
https://www.speedtest.net/result/15612483096
αλλά το ίδιο router (Zyxel) που κάνω ταυτόχρονα διπλή σύνδεση με vpn και vpn-internet, ενώ με CGNat μου δίνει ip από Θεσσαλονίκη, με το 2ο APN το VPN Internet μου δίνει σταθερή ip Αθήνας...There's no substitute for experience
CorollaClub
-
10-12-23, 01:12 Απάντηση: COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & extra data SIM #3469
Μου άρεσε που λέει 3€ ανά σύνδεση...
Δηλαδή θα αυξήσουν όχι μόνο τη κύρια σιμ αλλά και τις έξτρα;
Καλά, ας επιχειρήσουν κάτι τέτοιο και έχει πέσει κανόνι η διακοπή....
Πίσω στην εποχή της ογκοχρεωσης μετά...
Υγεία, δε θα σκάσουμε κιόλας.... Υπάρχει και το onthespot που είχα πριν...-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
10-12-23, 11:10 Απάντηση: COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & extra data SIM #3470
-
10-12-23, 14:03 Απάντηση: COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & extra data SIM #3471
πρεπει να περασει ομως διμηνο σε καρτα αλλιως δεν σου δινουν στην κοσμοτε χαμηλοτερες τιμες. Αλλιως τα πας σε αλλο δικτυο και οταν σε παρουν τηλ κανεις υπαναχωριση στις πρωτες 15 μερες. Αν τα πας στις αλλες παιζει να παρεις και 17 ευρω το ενα αν σου κανουν ως σημα εκει που εισαι.
-
14-12-23, 21:53 Απάντηση: COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & extra data SIM #3472
ανανέωσα +2 χρόνια στην ίδια τιμή
-
15-12-23, 08:01 Απάντηση: COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & extra data SIM #3473
Σε ποια τιμή κ με τι παροχές;
Αυτό χωρίς κόλπα με φορητότητας, διακοπές κλπ;
Εμένα ο δεύτερος λογαριασμός του unlimited με 2 έξτρα σιμ, μου ήρθε 30€.... Ο πρώτος επειδή είχε και λίγο αναλογικό πάγιο μέσα ήταν στα 38€.... Να δω τώρα πόσο θα έρθει ο επόμενος γιατί τα πράγματα με τις ενσωματωμένες εκπτώσεις είναι ολίγον ρευστά....Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 15-12-23 στις 13:43.
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
15-12-23, 09:18 Απάντηση: COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & extra data SIM #3474
η αυξηση που αναφερεται παραπανω αποτελεί γενικό αόριστο όρο τιμαριθμικής αναπροσαρμογής και δεν είναι κάτι σταθερό. Δύναται η εταιρεία δηλαδή να αυξήσει έως 3 ευρώ το μήνα το πάγιο λόγω πληθωρισμού στις συνδέσεις (νέες και υπάρχουσες). Το ίδιο έχει γίνει και στη Γερμανία, βάλανε ξαφνικά καπέλο στη βόνταφον εκεί 5€ το μήνα, χωρίς αυτό να αποτελεί όρο για καταγγελία της σύμβασης ούτε εκεί ούτε εδώ. Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι οι έξτρα σιμ θα πάνε από τα 3 στα 6 ευρώ όπως υπονοηθήκε κάπως εδώ.
-
15-12-23, 11:27 Απάντηση: COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & extra data SIM #3475
-
15-12-23, 11:28 Απάντηση: COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & extra data SIM #3476-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
15-12-23, 12:09 Απάντηση: COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & extra data SIM #3477
-
15-12-23, 13:44 Απάντηση: COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & extra data SIM #3478
-
15-12-23, 14:33 Απάντηση: COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & extra data SIM #3479
Καλησπερα, επειδη μπερδευτηκα λιγακι, εχω δει στην σελιδα το Gigamax Unlimited 41 ευρω τον μηνα αν δεν εχεις αλλη γραμμη Cosmote. Προγράμματα κινητής GIGAMAX | COSMOTE το λεει στα αστερια χαμηλα.
** Η τιμή 36,9€, ισχύει όταν ο συνδρομητής συνδυάζει κινητό και σταθερό στο COSMOTE ONE, διαφορετικά διαμορφώνεται σε 41€.Ισχυει η τιμη? επισης η εξτρα sim για δεδομενα πχ να μπει σε ρουτερ ποσο κοστος ειναι επιπλεον? δλδ 2 καρτες συνολικα μια στο κινητο μια στο ρουτερ.
Thanks!
- - - Updated - - -
Επισης στα τηλεφωνα δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ κινητα??? δλδ χρεωνονται οι κλησεις προς κινητα σωστα?
-
15-12-23, 16:17 Απάντηση: COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & extra data SIM #3480
Το πακέτο στα 36,9 είναι μάλλον με έκπτωση ΟΝΕ, σε σχήμα που συνδυάζει σταθερό και κινητό...
Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση να είναι στο όνομα σου το ΟΝΕ, βρες κάποιον γνωστό να σε εντάξει στο σχήμα και απλά στο gigamax βάζεις διεύθυνση δική του.... Έτσι κ αλλιώς ο λογαριασμός θα είναι ηλεκτρονικός...
Η έξτρα σιμ για δεδομένα μόνο είναι +3€....
Το πακέτο έχει απεριόριστα σε όλα μηνύματα, κλήσεις, ίντερνετ στη κύρια σιμ...
Η δεύτερη σιμ ομιλίας κοστίζει πιο πολύ.... Ήξερα για +5€ αλλά κάπου γράφτηκε πίσω ότι για το unlimited είναι +25€ νομίζω...
Υπάρχει και επιπλέον έκπτωση στη τιμή τη παραπάνω αν κάποιος είναι άνεργος η συνταξιούχος...-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
Bookmarks