Σελ. 17 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 712151617
Εμφάνιση 241-246 από 246
    Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Πάντως το Σκρουτζ έχει αρχίσει και χαλάει πολύ.
    COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone - Nova
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Vodafone Power Station
    Πάντα έτσι ήταν. Αυτό δεν καταλαβαίνετε εσείς οι νέοι
    Spoiler:
    hnesne

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/20
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑΣ
    Router
    Speedport Plus 2
    Χρειάστηκε να αλλάξω σε παραγγελία μου ένα προϊόν (λόγο λάθους βιασύνης) αλλά μου είπαν ότι "δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι που παρήγγειλες με τιμολόγιο"...
    Και παρόλο που τους είπα ότι θα ξαναέκανα παραγγελία το σωστό προιόν (το οποίο ήταν και πιο ακριβό) από το ίδιο κατάστημα

Για παραγγελίες για τις οποίες έχει γίνει έκδοση τιμολογίου βάσει νόμου δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής με αιτιολογία την υπαναχώρηση.

Κάθε αγορά με έκδοση τιμολογίου αποτελεί σύμβαση μεταξύ δύο συμβαλλόμενων με αντικείμενο την απόκτηση προϊόντων που προορίζονται για επαγγελματική και όχι προσωπική χρήση. Δεδομένου ότι ο πωλητής έχει αποστείλει το σωστό προϊόν, το οποίο δεν παρουσιάζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, η σύμβαση δεν παρέχει στον αγοραστή το δικαίωμα υπαναχώρησης. Τα παραπάνω προκύπτουν από το 1α περ. 1 του ν. 2251/1994 για την προστασία των καταναλωτών.
    Πράγμα που δεν καταλαβαίνω και ούτε μπορούσαν - ήξεραν να μου εξηγήσουν στο τι ακριβώς λέει αυτός ο νόμος για να προστατέψει τους καταναλωτές...

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από slow Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πράγμα που δεν καταλαβαίνω και ούτε μπορούσαν - ήξεραν να μου εξηγήσουν στο τι ακριβώς λέει αυτός ο νόμος για να προστατέψει τους καταναλωτές...
    εσυ διάβασες το συγκεκριμένο άρθρο και δεν κατάλαβες; άσε τι κανουν αυτοι

λογικα αναφερονται στο παρακατω, για να σου πουν οτι δεν εισαι καταναλωτης, οπότε δεν έχεις τα προνόμια του καταναλωτή για τις εξ αποστάσεως αγορές

Άρθρο 1α
    Ορισμοί
    Με την επιφύλαξη ειδικότερων διατάξεων του παρόντος, νοούνται ως:
    1. Καταναλωτής: κάθε φυσικό πρόσωπο το οποίο ενεργεί για λόγους οι οποίοι δεν εμπίπτουν στην εμπορική, επιχειρηματική, βιοτεχνική ή ελευθέρια επαγγελματική του δραστηριότητα.

επίσης από τη στιγμή που αφορά εμπορική χρήση ρώτα το δικηγόρο σου / το δικηγόρο της εταιρίας σου, ο οποίος είναι και πιο αρμόδιος να γνωρίζει τι προλέπει ο νόμος, για το αν ένας επαγγελματίας που αγοράζει με τιμολόγιο μπορεί να απαιτήσει επιστροφή και επιστροφή χρημάτων επειδή παράγγειλε λάθος προιον. οχι να ζητησει και αν θελει ο εμπορος να το δεχτει. να απαιτησει.

Θεωρώ ότι σοβαρές εταιρίες (πχ Πλαίσιο κλπ) αν εισαι πελατης με τιμολόγιο και πας κατι πισω εντος λιγων ημερων σφραγισμένο επειδη αλλαξες γνωμη, προφανώς μπορούν (αν θελουν) να το παρουν πίσω, δεν ειναι οτι απαγορευεται

Εδω η πολιτικη του σκρουτζ μεσω καλαθιου σκρουτζ προφανως ειναι οτι δεν επιθυμουν να εξυπηρετουν τετοια αιτηματα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 11-04-25 στις 20:25.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/20
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑΣ
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδω η πολιτικη του σκρουτζ μεσω καλαθιου σκρουτζ προφανως ειναι οτι δεν επιθυμουν να εξυπηρετουν τετοια αιτηματα
    Αυτό κατάλαβα και εγώ, για δικούς τους λόγους δεν θέλανε να εξυπηρετήσουν και απλός σου "πετάνε" τον νόμο και σου λένε έτσι είναι.
    Πως το δικαιολογούν ότι γίνεται "για την προστασία των καταναλωτών" τους ρώτησα, και δεν μπορούσαν να μου απαντήσουν...

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από slow Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό κατάλαβα και εγώ, για δικούς τους λόγους δεν θέλανε να εξυπηρετήσουν και απλός σου "πετάνε" τον νόμο και σου λένε έτσι είναι.
    Πως το δικαιολογούν ότι γίνεται "για την προστασία των καταναλωτών" τους ρώτησα, και δεν μπορούσαν να μου απαντήσουν...
    δεν καταλαβες
    Ο
    ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 2251 ΦΕΚ 191/16.11.1994
    τον οποιο επικαλουνται
    εχει θεμα
    "Προστασία των καταναλωτών"

Μην περιμενεις παραπανω αναλυση απο τον υπαλληλο του chat.

Σελ. 17 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 712151617

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία