Συζήτηση σχετικά με τις υπηρεσίες FTTx στην περιοχή Α/Κ Κολωνού.
Τέλη Ιουλίου 2021, είχαμε τα πρώτα έργα FTTx από την Wind σε κοντινή απόσταση από το Α/Κ, δηλαδή στην περιοχή κοντά σε λόφους Κολωνού και Σκουζέ.
Εμφάνιση 1-15 από 467
-
03-08-21, 08:44 FTTx A/K Κολωνός (Ακαδημία Πλάτωνος, Κολοκυνθού, Σεπόλια) #1
-
19-08-21, 09:19 Απάντηση: FTTx A/K Κολωνός (Ακαδημία Πλάτωνος, Κολοκυνθού, Σεπόλια) #2
Της περιοχής κι εγώ και έχω πλέον και το voucher. Δεν μου βγαίνουν ενεργές προσφορές. Έχει κάποιο νόημα να ρωτήσω την εξυπηρέτηση πελατών της wind για προσφορά ή ''πίεση'' για ενεργοποίηση ? Ή να περιμένω διαδικαστικά πότε θα υπάρχουν ενεργές προσφορές στο sfbb ?
(/off topic) πολύ με έχει χαλάσει η τσαπατσουλιά στα τελειώματα των οπτικών με παρατημένες άκρες δίπλα στα πεζοδρόμια ή και μεγάλα καρούλια στη μέση του δρόμου -αφού δεν έχει γίνει ατύχημα με κανα μηχανάκι ακόμα, πάλι καλά-(/off topic closed)
-
19-08-21, 09:47 Απάντηση: FTTx A/K Κολωνός (Ακαδημία Πλάτωνος, Κολοκυνθού, Σεπόλια) #3
Μάλλον δεν έχει νόημα..
Στον ΟΤΕ είσαι τώρα ?
Άσε που μερικές φορές οι πάροχοι προσπαθούν να πιάσουν πελάτες,
χωρίς να είναι διαθέσιμη η υπηρεσία που πάνε να πουλήσουν..
Μπορούν να σου πουν διάφορα.
Οπότε γενικά θέλει προσοχή, για να μην μπλέξεις κάπου πριν δεις όλες τις διαθέσιμες προσφορές..
-
19-08-21, 10:03 Απάντηση: FTTx A/K Κολωνός (Ακαδημία Πλάτωνος, Κολοκυνθού, Σεπόλια) #4
Είμαι στη wind κι επειδή έκανα πρόσφατα ανανέωση λέω να μην ασχοληθώ με άλλο πάροχο (αν βέβαια είναι και εύλογο το διάστημα που θα υλοποιηθεί η ftth και δεν πάρει κανα χρόνο). Βέβαια αν κι είμαι οκ από ταχύτητα (~15/1) με έχουν τσακίσει οι βλάβες κάνα 1,5 χρόνο τώρα (και σχεδόν πάντα φταίει ο οτε -κατά τη wind-), μάλλον απαξιώνεται γρήγορα ο χαλκός...
-
20-08-21, 12:53 Απάντηση: FTTx A/K Κολωνός (Ακαδημία Πλάτωνος, Κολοκυνθού, Σεπόλια) #5
Εγώ μπαίνω κάθε τόσο και τσεκάρω το sfbb με τα στοιχεία μου, αν και υποτίθεται πως θα έρθει μέιλ.
Δε θα έλεγα να ζητήσεις προσφορά από τώρα, όπως είπε και ο Iris μπορεί να θελήσουν να σε κλειδώσουν με συμβόλαιο αν και δεν έχουν υπηρεσία ακόμα.
Αναρωτιέμαι, αφού τα έργα είναι της Wind, θα έχουν δυνατότητα άλλοι πάροχοι, πχ ΟΤΕ, να δώσουν υπηρεσία και αν ναι, ποιος αναλαμβάνει εγκατάσταση;
Θα είναι πχ εγκατάσταση Wind και απλά θα πληρώνω τον ΟΤΕ ή θα γίνει εγκατάσταση ΟΤΕ;
-
20-08-21, 13:28 Απάντηση: FTTx A/K Κολωνός (Ακαδημία Πλάτωνος, Κολοκυνθού, Σεπόλια) #6
Την εγκατάσταση εντός της οικοδομής την αναλαμβάνει και ολοκληρώνει (έως στον υποκατανεμητή κάθε ορόφου) ο πάροχος που έχει αναλάβει την περιοχή.
Την σύνδεση του πελάτη, την αναλαμβάνει ο δικός του πάροχος και την ολοκληρώνει φέρνοντας την οπτική ίνα μέσα στο διαμέρισμα από τον υποκατανεμητή του ορόφου του.
Ο πάροχος που έχει αναλάβει την περιοχή, υποχρεούται να δώσει υπηρεσία στην χοντρική στους άλλους παρόχους.
Είναι καθαρά απόφαση των άλλων παρόχων (δεν έχουν υποχρέωση) να νοικιάσουν στην χοντρική και να δώσουν υπηρεσία στην λιανική στους πελάτες τους. Η Cosmote το κάνει πάντα, όχι όμως οι άλλοι.
-
23-08-21, 10:19 Απάντηση: FTTx A/K Κολωνός (Ακαδημία Πλάτωνος, Κολοκυνθού, Σεπόλια) #7
Κατατοπιστικότατος, ευχαριστώ!
-
04-10-21, 09:14 Απάντηση: FTTx A/K Κολωνός (Ακαδημία Πλάτωνος, Κολοκυνθού, Σεπόλια) #8
Κόλαση από τις εκσκαφές πέριξ του Αγ. Μελετίου. Κόλαση και για θέσεις πάρκιν προφανώς. Ποιος γάτος είχε τη φαεινή ιδέα να γίνουν τα έργα στη Σεπολίων τη μέρα που είχε και λαϊκή αγορά (άλλα επίπεδα πρόσφυσης λέμε)??. Να δούμε πόση υπομονή ακόμα....
-
04-10-21, 11:16 Απάντηση: FTTx A/K Κολωνός (Ακαδημία Πλάτωνος, Κολοκυνθού, Σεπόλια) #9
Οι λαικές είναι καλές, για να πάνε μετά οι εργολάβοι και να πιάσουν όλο τον χώρο, χωρίς να έχει αυτοκίνητα..
-
05-10-21, 13:20 Απάντηση: FTTx A/K Κολωνός (Ακαδημία Πλάτωνος, Κολοκυνθού, Σεπόλια) #10
-
28-01-22, 18:22 Απάντηση: FTTx A/K Κολωνός (Ακαδημία Πλάτωνος, Κολοκυνθού, Σεπόλια) #11
Up..
για να γράφετε όσοι πάτε για FTTH στον Κολωνό!
-
28-01-22, 19:01 Απάντηση: FTTx A/K Κολωνός (Ακαδημία Πλάτωνος, Κολοκυνθού, Σεπόλια) #12
Νιώθω pending στην τοποθεσία Κολωνός.
-
28-01-22, 20:34 Απάντηση: FTTx A/K Κολωνός (Ακαδημία Πλάτωνος, Κολοκυνθού, Σεπόλια) #13
-
28-01-22, 20:56 Απάντηση: FTTx A/K Κολωνός (Ακαδημία Πλάτωνος, Κολοκυνθού, Σεπόλια) #14
-
28-01-22, 21:01 Απάντηση: FTTx A/K Κολωνός (Ακαδημία Πλάτωνος, Κολοκυνθού, Σεπόλια) #15
Bookmarks