Υπάρχει γενικό σχέδιο να κλείσει ο ΟΤΕ τα καταστήματά του για περικοπή κόστους;
Σήμερα έμαθα ότι το κατάστημα Πύλου ετοιμάζεται να κλείσει. Η Πύλος έχει περίπου 3000 κατοίκους, και η ευρύτερη περιοχή που εξυπηρετεί το εν λόγω κατάστημα περίπου 15000 κατοίκους. Πολλοί θα αναγκαστούν να πληρώνουν προμήθεια για την εξόφληση των λογαριασμών τους σε τοπικό internet-cafe, καθώς δεν τους κόβει αρκετά για να κάνουν εντολή αυτόματης εξόφλησης από τραπεζικό λογαριασμό.
Πριν ένα περίπου χρόνο άνοιξε κατάστημα στην Πύλο η Wind. Προφανώς ετοιμάζεται και η Vodafone, ενώ φαντάζομαι ότι και η Cosmote-Γερμανός δε θα αργήσει.
Το θέμα είναι ότι ο ΟΤΕ θα διατηρήσει το κτίριο, καθώς έχει μέσα ένα σωρό εξοπλισμοό, απλά θα κλείσει το κατάστημα. Επομένως δε γλιτώνει κανένα ενοίκιο με το να το κλείσει.
Το αποτέλεσμα θα είναι:
1. να χάσει ο ΟΤΕ ένα τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα, καθώς όλος ο κόσμος αυτή τη στιγμή πηγαίνει κατευθείαν σε αυτό το κατάστημα για ότι έχει να κάνει με σταθερή τηλεφωνία και ADSL (όλη η Πύλος με Conn-x είναι), και οι περισσότεροι και για την κινητή.
2. να προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στον μέσο παππού που θέλει να δώσει ο ίδιος τα λεφτά στο ταμείο κάθε δίμηνο επειδή φοβάται μην του τα φάει η τράπεζα.
3. να αφήσει για κάποιο διάστημα τη Wind να αλωνίζει ως η μόνη εταιρία με κατάστημα στην περιοχή (και πάλι καλά να λέει που δεν έχει κατάστημα η Vodafone που ήδη πουλάει ADSL).
4. να αναγκαστεί εκ των υστέρων ο όμιλος ΟΤΕ να ανοίξει άλλο κατάστημα πληρώνοντας για το χώρο, σε άλλη τοποθεσία που δε θα έχει συνηθίσει ο μέσος παππούς, και να παίξει από την αρχή στα ίσια με τις Wind και Vodafone, εξανεμίζοντας το σημερινό του πλεονέκτημα.
Αναρωτιέμαι:
1. ποιός έξυπνος πήρε αυτήν απόφαση στο Διοικητικό Μέγαρο;
2. υπάρχει γενικότερο σχέδιο κλεισίματος των καταστημάτων του ΟΤΕ ή αυτό είναι μεμονωμένη περίπτωση;
Τέλος εκφράζω την απέραντη ευχαρίστησή μου που ο ΟΤΕ τόσο ανόητα αφήνει χώρο στους άλλους δύο μεγάλους ανταγωνιστές του.![]()
Εμφάνιση 1-9 από 9
-
06-08-07, 17:05 Ο ΟΤΕ κλείνει τα καταστήματά του στην επαρχία; #1
- Εγγραφή
- 03-03-2004
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Ηλικία
- 40
- Μηνύματα
- 23.098
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lewton : 06-08-07 στις 17:09.
-
06-08-07, 17:10 Απάντηση: Ο ΟΤΕ κλείνει τα καταστήματά του στην επαρχία; #2
ευχομαι να κλεισουν ολα
-
06-08-07, 17:29 Απάντηση: Ο ΟΤΕ κλείνει τα καταστήματά του στην επαρχία; #3
Τα καταστήματα του Γερμανού στον οτε δεν ανήκουν?
-
06-08-07, 17:32 Απάντηση: Ο ΟΤΕ κλείνει τα καταστήματά του στην επαρχία; #4
Αν ισχύει τέτοια απόφαση, είναι για γέλια και για κλάμματα τελικά. Όταν άλλες εταιρίες προσπαθούν να φτιάξουν καταστήματα, και να αποκτήσουν πρόσβαση σε διάφορες περιοχές, ο ΟΤΕ να κλείνει τα δικά του που τα έχει τόσα χρόνια...
-
06-08-07, 17:35 Απάντηση: Ο ΟΤΕ κλείνει τα καταστήματά του στην επαρχία; #5
-
06-08-07, 17:36 Απάντηση: Ο ΟΤΕ κλείνει τα καταστήματά του στην επαρχία; #6
- Εγγραφή
- 18-03-2007
- Περιοχή
- Περιστέρι Αττικής
- Ηλικία
- 52
- Μηνύματα
- 4.751
- Downloads
- 0
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 12
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 500M/250M
- ISP
- Cosmote
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Speedport Plus 2
- Path Level
- Interleaved
Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο σε αυτή την περίπτωση και ο ΟΤΕ κλείσει το κατάστημά του στην Πύλο, πραγματικά δεν καταλαβαίνω την σκοπιμότητα μιας τέτοιας ενέργειας. Περικοπή κόστους ? Αποκλείεται, οι πωλήσεις του στην περιοχή σίγουρα του αποφέρουν κέρδη αφού στην ουσία "παίζει μόνος του".
Άρα τι συμβαίνει ?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jazzer : 06-08-07 στις 17:37.
Jazz is the teacher, Funk is the preacher !
-
06-08-07, 18:10 Απάντηση: Ο ΟΤΕ κλείνει τα καταστήματά του στην επαρχία; #7
-
06-08-07, 18:27 Απάντηση: Ο ΟΤΕ κλείνει τα καταστήματά του στην επαρχία; #8
- Εγγραφή
- 03-03-2004
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Ηλικία
- 40
- Μηνύματα
- 23.098
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
06-08-07, 18:37 Απάντηση: Ο ΟΤΕ κλείνει τα καταστήματά του στην επαρχία; #9
Το έγκλημα είναι προμελετημένο. Η αγορά της Γερμανός έγινε με σκοπό να αλλάξει τα ιδιόκτητα καταστήματά του και τους μόνιμους υπαλλήλους με franchise της κακιάς ώρας. Οι υπάλληλοι στα εμπορικά καταστήματα έχουν κάνει και απεργίες για αυτή τη πολιτική, αλλά η διοίκηση του ΟΤΕ φαίνεται ακλόνητη. Έχει σκοπό να σπάσει την εταιρία σε κομμάτια και να την ξεπουλήσει.
Παρόμοια Θέματα
-
Η συμμετοχή του ΟΤΕ στην ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 172Τελευταίο Μήνυμα: 16-03-09, 02:50 -
ΟΤΕ: Συμμετοχή του Ομίλου ΟΤΕ στην 72η ΔΕΘ
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 09-09-07, 13:33 -
Eγκαίνια του περιπτέρου του Ομίλου ΟΤΕ στην 71η ΔΕΘ
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 11-09-06, 12:01 -
Πιστοποίηση κατά Iso 9001:2000 έλαβαν τα 55 καταστήματα του Οτε στο Νομό Αττικής
Από chrand στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 30Τελευταίο Μήνυμα: 17-05-06, 16:36
Bookmarks