Σωστά, και όσο αφορά την τηλεόραση είναι απλά τα πράγματα (EON σε τιμές vision).
Εμφάνιση 256-262 από 262
-
11-01-22, 14:19 Απάντηση: Στον Όμιλο της United Group περνάει η Wind #256hnesne
-
11-01-22, 14:36 Απάντηση: Στον Όμιλο της United Group περνάει η Wind #257
Κι εγώ (ευχαριστημένος) πελάτης Wind, με προβληματίζει λίγο τι θα δούμε/προκύψει κατά την ενοποίηση. Πιστεύω να μη μείνουμε για μέρες χωρίς ίντερνετ.
- - - Updated - - -
Ναι και όσοι έχουν Wind Vision να δούμε τι θα γίνει. Θα πάρουν update στον υπάρχοντα εξοπλισμό ή νέα συσκευή Eon.
-
11-01-22, 14:48 Απάντηση: Στον Όμιλο της United Group περνάει η Wind #258
παντως η UG σε καμια χωρα δεν ονομαζει την εταιρια ΕΟΝ. Η ΕΟΝ ειναι η υπηρεσια τηλεόρασης. Αρα για NOVA βλεπω το ονομα, με ΕΟΝ συνδυαστικά πακετα.
-
11-01-22, 14:55 Απάντηση: Στον Όμιλο της United Group περνάει η Wind #259
-
11-01-22, 15:04 Re: Απάντηση: Στον Όμιλο της United Group περνάει η Wind #260
-
11-01-22, 15:18 Απάντηση: Re: Απάντηση: Στον Όμιλο της United Group περνάει η Wind #261
Γιατί, τι διαφορά έχει στη σταθερή; Το last mile στη VDSL - όπου έχει η Wind καμπίνες, και των 2 ΟΤΕ είναι, στις ADSL όλη η καλωδίωση ΟΤΕ είναι..
Ειδικά για τη VDSL σε περιοχές με καμπίνες wind, νομίζω καλύτερα θα είναι τα πράγματα για καποιους που είχαν χαλκό ΟΤΕ, καμπίνα wind και ήταν πελάτες nova. Από το να μπλέκεις με 3 τώρα θα μπλέκεις μόνο με 2..
Και υπάρχουν και περιπτώσεις που VDSL σε κάποια μέρη υπάρχει διαθεσιμότητα από ΟΤΕ και wind και η nova τώρα δε δίνει. Και αυτοί κερδισμένοι είναι.
Τέλος σε σημεία που οτε/wind παρέχουν ftth, η νόβα δεν έδινε. Οι υφιστάμενοι πελάτες νόβα κερδισμένοι θα είναι γιατί δεν θα χρειαστεί να σπάσουν το συμβόλαιο και να πάνε αλλού, εφόσον η νόβα δεν τους έδινε..
Ίσως να είμαι υπεραισιόδοξος, τι να πω...Από το 2014 VDSL περίμενα..
Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;
-
11-01-22, 15:46 Απάντηση: Στον Όμιλο της United Group περνάει η Wind #262
Bookmarks