Καλησπερα σας
Εχω για modem το Netgear DGN2200 και αγορασα για ενισχυτη σηματος το router Tenda AC10U.
Συνδεσα με ethernet την port 1 του modem με την WAN του router και εκεινο με τον υπολογιστη.
Οταν ομως μπαινω στην σελιδα του και πανω κανω συνδεση PPPoE για καποιο λογο δεν μου δεχεται τα στοιχεια ενω στο Netgear ειναι μια χαρα.
Μηπως κανω καπου εγω λαθος με τα καλωδια;
Ευχαριστω
Εμφάνιση 1-13 από 13
Θέμα: Tenda AC10U
-
20-09-21, 13:59 Tenda AC10U #1
-
20-09-21, 17:13 Απάντηση: Tenda AC10U #2
Αν το Netgear δεν έχει δυνατότητα PPPoE Passthrough δεν μπορείς να κάνεις δεύτερη κλήση με το TENDA.
Αν δεν έχει τότε ή το ρυθμίζεις να λειτουργεί αποκλειστικά σαν modem ή βάζεις στατική IP στο TENDA και στο ίδιο υποδίκτυο με το Netgear, δεν χρειάζονται στοιχεία.
Η καλύτερη περίπτωση είναι η πρώτη, γιατί με την δεύτερη μπλέκεις με double NAT.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
20-09-21, 17:14 Απάντηση: Tenda AC10U #3
Δεν γνωριζω γενικα ειμαι καινουργιος στο θεμα.
-
20-09-21, 17:18 Απάντηση: Tenda AC10U #4
Το καλύτερο είναι να βάλεις το Netgear σε bridge mode ώστε να λειτουργεί αποκλειστικά σαν modem και μετά συνδέεις πάνω του το TENDA με PPPoE.
Φαντάζομαι ότι έχεις PSTN γραμμή και όχι ευρυζωνική.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
20-09-21, 17:40 Απάντηση: Tenda AC10U #5
πως γινεται αυτο ακριβως; Εχω φαει πραγματικα ολο το internet
-
20-09-21, 18:11 Απάντηση: Tenda AC10U #6
Kοίταξε στο Link
https://forums.whirlpool.net.au/archive/2574935Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
20-09-21, 21:23 Απάντηση: Tenda AC10U #7
Καταφερα και το συνδεσα απλα σαν encryption στο wifi μου εχει μονο αυτες τις επιλογες WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA/WPA2 και λεει οτι ειναι week security connection.
Ειναι οντως οπως τα λεει; Φυσικα οι κωδικοι μου ειναι δυσκολοι
-
20-09-21, 21:37 Απάντηση: Tenda AC10U #8WPA2-PSK (AES): This is the most secure option. It uses WPA2, the latest Wi-Fi encryption standard, and the latest AES encryption protocol. You should be using this option. On some devices, you’ll just see the option “WPA2” or “WPA2-PSK.” If you do, it will probably just use AES, as that’s a common-sense choice.
https://www.howtogeek.com/204697/wi-...-tkip-or-both/Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
20-09-21, 21:40 Απάντηση: Tenda AC10U #9
AES δεν εχει το tenda
-
20-09-21, 21:56 Απάντηση: Tenda AC10U #10
Έχει TKIP??
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
20-09-21, 22:32 Απάντηση: Tenda AC10U #11
WPA-PSK
WPA2-PSK
WPA/WPA2 - PSK (recommended)
Αυτά τα τρία μόνο.
Αυτός είναι ένας simulator του μενού του
https://simulator.tendacn.com/AC5V1/main.html
-
20-09-21, 22:36 Απάντηση: Tenda AC10U #12
Aφού αναφέρει σκέτο WPA2-PSK, λογικά πάει πακέτο με το AES.
Aυτό που ανέφερες πιο πάνω δεν έχει να κάνει με το πρότυπο και την κρυπτογράφηση αλλά με τον κωδικό, φρόντισε να έχει αριθμούς, γράμματα κεφαλαία και μικρά και σύμβολα.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
30-12-21, 00:55 Απάντηση: Tenda AC10U #13
Καλησπέρα
Αγόρασα πρόσφατα το Tenda και δεν μπορώ να βάλω πάνω του vpn
Μένει πάντα στο connecting εχω κάνει κάτι λάθος στη σύνδεση
Bookmarks