Καλησπέρα σας, νέος συνδρομητής δορυφορικού πιάτου nova, κανένα πρόβλημα από θέμα κολλήματος αλλά θέλω να σταθώ στην ποιότητα εικόνας που είναι απλά μέτρια. Το ερώτημα μου είναι το εξής, αν βάλω το eon box με 100αρα γραμμή cosmote που έχω (77 download 11 upload) η εικόνα θα είναι καλύτερη; Σας ευχαριστώ
Εμφάνιση 226-236 από 236
Θέμα: ΝΟVA KAI EONTV
-
28-10-24, 00:29 Απάντηση: ΝΟVA KAI EONTV #226
-
28-10-24, 00:32 Απάντηση: ΝΟVA KAI EONTV #227
-
28-10-24, 00:55 Απάντηση: ΝΟVA KAI EONTV #228
Συγνώμη ξέχασα να αναφέρω, το πιάτο nova το έχω στην ταράτσα στο όνομα της γιαγιάς μου που έχει ιντερνετ nova. Οπότε έχω ήδη συνδρομή εκεί.
- - - Updated - - -
Συγνώμη ξέχασα να αναφέρω, το πιάτο nova το έχω στην ταράτσα στο όνομα της γιαγιάς μου που έχει ιντερνετ nova. Οπότε έχω ήδη συνδρομή εκεί.
Αλλάζει τόσο πολύ η ποιότητα στην cosmote tv?
-
28-10-24, 01:14 Απάντηση: ΝΟVA KAI EONTV #229
-
28-10-24, 17:32 Απάντηση: ΝΟVA KAI EONTV #230
Καλησπερα, δεν ξερω πως θεωρει ο καθενας την ποιοτητα καθως εκτος απο τα διαφορετικα στανταρ και ματια, εχει σημασια τι τηλεορασεις εχουμε.
Παντως επειδη για πολλα χρονια ειχα δορυφορικη τηλεοραση το EON TV ειναι κατωτερο να ξερεις. Αν θεωρεις την δορυφορικη ποιοτητα ʽμετρια`τοτε το αλλο δεν σου κανει...
επισης πολλες φορες κανει μικρες διακοπες που υποψην εχω αψογη γραμμη 200/200 οπτικη ινα σπιτι και τα ιδια κανει και σε adsl 12αρα τιποτα δεν αλλαζει.
Τους εχω το εχω πει αλλα...
Στο pc μου φαινεται καλη η ποιοτητα μεσω browser.
Eπειδη ειχα cosmote tv μεσω ιντερνετ μπορω να πω οτι ηταν καλυτερο, αλλα με eon δινεις λιγοτερα εχεις περισσοτερα, καλυτερο box, καλυτερα μενου, καλυτερο κοντρολ, ποιο καλα μενου για ηλιωμενους αλλα και το κοντρολ.
προσωπικα αλλαξα γιατι ηθελαν το Wild πως το λενε και η κοτε το εδινε στο πληρες πακετο, το ζητησα, με εγραψαν τους εγραψα και εγω και πηγα νοβα, τοσο απλα....
-
30-10-24, 11:51 Απάντηση: ΝΟVA KAI EONTV #231
Σε εμενα οσο ειχα δορυφορικη η ποιοτητα ηταν καλυτερη με το πιατο σε σχεση με το εον. Εκανε κολληματα κιολας οποτε δεν υπηρχε λογος να το χρησιμοποιησω. Ομως, οταν πηγα σε 50αρα (οπου σε αναγκαζουν να παρεις το boxακη και σου καταργουν την δορυφορικη) σταδιακα η ποιοτητα αρχισε να καλυτερευει και τωρα ειναι σε ενα ανεκτο σημειο χωρις κολληματα.
-
01-12-24, 19:13 Απάντηση: ΝΟVA KAI EONTV #232
Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα!
Έχω Nova3play Full αορίστου και θέλω να κάνω το σταθερό φορητότητα, αλλά να κρατήσω τη ΕΟΝ από δορυφόρο.
Το έχει κάνει κανείς;
Φοβάμαι πως μετά την αίτηση φορητότητας θα καταργηθεί και η ΕΟΝ και μετά δεν θα μου δώσουν ούτε δορυφορικό δέκτη, ούτε τη δυνατότητα για Nova εξοχικό που χρησιμοποιώ, γιατί εδώ λέει
"Όπου είναι εμπορικά διαθέσιμα τα προγράμματα ψηφιακής τηλεόρασης EON διατίθεται αποκωδικοποιητής EON Smart Box, σε κάθε άλλη περίπτωση διατίθεται δορυφορικός εξοπλισμός τηλεόρασης."
Δηλαδή αν θέλω να βλέπω τον Αύγουστο στο εξοχικό. θα πρέπει να βάλω εκεί internet για όλο το χρόνο;
-
28-12-24, 21:00 Απάντηση: ΝΟVA KAI EONTV #233
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σε λίγες ημέρες τελειώνει η συνδρομή και θα διακόψω. Το box θα εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά ώστε να βλέπω cosmote tv και YouTube;
-
29-12-24, 12:53 Απάντηση: ΝΟVA KAI EONTV #234
-
29-12-24, 18:48 Απάντηση: ΝΟVA KAI EONTV #235
Η συγκεκριμένη συσκευή είναι δική μου αγορασμενη. Αυτήν την στιγμή έχω δύο συσκευές, την μια οφείλω να την επιστρέψω. Το ερώτημα μου είναι αν η συσκευή που θα κρατησω, συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά σαν tv box και ας μην δουλεύει το ΕΟΝ tv ή γενικά κλειδώνει και δεν λειτουργεί χωρίς συνδρομή;
-
31-12-24, 10:13 Απάντηση: ΝΟVA KAI EONTV #236
Bookmarks