Σελ. 16 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 611141516
Εμφάνιση 226-236 από 236

Θέμα: ΝΟVA KAI EONTV

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Καλησπέρα σας, νέος συνδρομητής δορυφορικού πιάτου nova, κανένα πρόβλημα από θέμα κολλήματος αλλά θέλω να σταθώ στην ποιότητα εικόνας που είναι απλά μέτρια. Το ερώτημα μου είναι το εξής, αν βάλω το eon box με 100αρα γραμμή cosmote που έχω (77 download 11 upload) η εικόνα θα είναι καλύτερη; Σας ευχαριστώ

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stam888 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σας, νέος συνδρομητής δορυφορικού πιάτου nova, κανένα πρόβλημα από θέμα κολλήματος αλλά θέλω να σταθώ στην ποιότητα εικόνας που είναι απλά μέτρια. Το ερώτημα μου είναι το εξής, αν βάλω το eon box με 100αρα γραμμή cosmote που έχω (77 download 11 upload) η εικόνα θα είναι καλύτερη; Σας ευχαριστώ
    αφου εισαι πελατης ΟΤΕ, γιατι δεν βαζεις ΟΤΕ tv? Επισης, γιατι δεν δοκιμαζεις ΟΤΕ tv μεσω internet? Μπορεις να βαλεις και δοκιμαστικα για 1 μηνα να δεις πως ειναι (μεσω web browser σε pc, ή σε app στην tv αν ειναι συγχρονη)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Συγνώμη ξέχασα να αναφέρω, το πιάτο nova το έχω στην ταράτσα στο όνομα της γιαγιάς μου που έχει ιντερνετ nova. Οπότε έχω ήδη συνδρομή εκεί.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    αφου εισαι πελατης ΟΤΕ, γιατι δεν βαζεις ΟΤΕ tv? Επισης, γιατι δεν δοκιμαζεις ΟΤΕ tv μεσω internet? Μπορεις να βαλεις και δοκιμαστικα για 1 μηνα να δεις πως ειναι (μεσω web browser σε pc, ή σε app στην tv αν ειναι συγχρονη)
    Συγνώμη ξέχασα να αναφέρω, το πιάτο nova το έχω στην ταράτσα στο όνομα της γιαγιάς μου που έχει ιντερνετ nova. Οπότε έχω ήδη συνδρομή εκεί.

Αλλάζει τόσο πολύ η ποιότητα στην cosmote tv?

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Αλλάζει τόσο πολύ η ποιότητα στην cosmote tv?
    Μπορεις να βαλεις δοκιμαστικα για 1 μηνα να δεις πως ειναι (μεσω web browser σε pc, ή σε app στην tv αν ειναι συγχρονη)

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Καλησπερα, δεν ξερω πως θεωρει ο καθενας την ποιοτητα καθως εκτος απο τα διαφορετικα στανταρ και ματια, εχει σημασια τι τηλεορασεις εχουμε.
    Παντως επειδη για πολλα χρονια ειχα δορυφορικη τηλεοραση το EON TV ειναι κατωτερο να ξερεις. Αν θεωρεις την δορυφορικη ποιοτητα ʽμετρια`τοτε το αλλο δεν σου κανει...
    επισης πολλες φορες κανει μικρες διακοπες που υποψην εχω αψογη γραμμη 200/200 οπτικη ινα σπιτι και τα ιδια κανει και σε adsl 12αρα τιποτα δεν αλλαζει.
    Τους εχω το εχω πει αλλα...
    Στο pc μου φαινεται καλη η ποιοτητα μεσω browser.
    Eπειδη ειχα cosmote tv μεσω ιντερνετ μπορω να πω οτι ηταν καλυτερο, αλλα με eon δινεις λιγοτερα εχεις περισσοτερα, καλυτερο box, καλυτερα μενου, καλυτερο κοντρολ, ποιο καλα μενου για ηλιωμενους αλλα και το κοντρολ.
    προσωπικα αλλαξα γιατι ηθελαν το Wild πως το λενε και η κοτε το εδινε στο πληρες πακετο, το ζητησα, με εγραψαν τους εγραψα και εγω και πηγα νοβα, τοσο απλα....

Περιοχή
    Περιστέρι
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Huawei DN8245V-70
    SNR / Attn
    9.4(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Σε εμενα οσο ειχα δορυφορικη η ποιοτητα ηταν καλυτερη με το πιατο σε σχεση με το εον. Εκανε κολληματα κιολας οποτε δεν υπηρχε λογος να το χρησιμοποιησω. Ομως, οταν πηγα σε 50αρα (οπου σε αναγκαζουν να παρεις το boxακη και σου καταργουν την δορυφορικη) σταδιακα η ποιοτητα αρχισε να καλυτερευει και τωρα ειναι σε ενα ανεκτο σημειο χωρις κολληματα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbit
    ISP
    INALAN
    Router
    FRITZ!Box 7590
    Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα!
    Έχω Nova3play Full αορίστου και θέλω να κάνω το σταθερό φορητότητα, αλλά να κρατήσω τη ΕΟΝ από δορυφόρο.
    Το έχει κάνει κανείς;
    Φοβάμαι πως μετά την αίτηση φορητότητας θα καταργηθεί και η ΕΟΝ και μετά δεν θα μου δώσουν ούτε δορυφορικό δέκτη, ούτε τη δυνατότητα για Nova εξοχικό που χρησιμοποιώ, γιατί εδώ λέει
    "Όπου είναι εμπορικά διαθέσιμα τα προγράμματα ψηφιακής τηλεόρασης EON διατίθεται αποκωδικοποιητής EON Smart Box, σε κάθε άλλη περίπτωση διατίθεται δορυφορικός εξοπλισμός τηλεόρασης."
    Δηλαδή αν θέλω να βλέπω τον Αύγουστο στο εξοχικό. θα πρέπει να βάλω εκεί internet για όλο το χρόνο;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σε λίγες ημέρες τελειώνει η συνδρομή και θα διακόψω. Το box θα εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά ώστε να βλέπω cosmote tv και YouTube;

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tgiannis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το box θα εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά ώστε να βλέπω cosmote tv και YouTube;
    καλησπερα χρονια πολλα, απο οσο γνωριζω ειναι με χρησιδανεισμο και πρεπει να το πας πισω.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Η συγκεκριμένη συσκευή είναι δική μου αγορασμενη. Αυτήν την στιγμή έχω δύο συσκευές, την μια οφείλω να την επιστρέψω. Το ερώτημα μου είναι αν η συσκευή που θα κρατησω, συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά σαν tv box και ας μην δουλεύει το ΕΟΝ tv ή γενικά κλειδώνει και δεν λειτουργεί χωρίς συνδρομή;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000 mb / s
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tgiannis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η συγκεκριμένη συσκευή είναι δική μου αγορασμενη. Αυτήν την στιγμή έχω δύο συσκευές, την μια οφείλω να την επιστρέψω. Το ερώτημα μου είναι αν η συσκευή που θα κρατησω, συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά σαν tv box και ας μην δουλεύει το ΕΟΝ tv ή γενικά κλειδώνει και δεν λειτουργεί χωρίς συνδρομή;
    Απο οτι ξερω ειναι android υπαρχουν μερικες εφαρμογες που τις γραφεις σε να στικακι το βαζεις και σου κανει root και αλλα ετσι μπορει να λειτουργησει

Σελ. 16 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 611141516

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία