μετωποfacebook .
γιατι ... για μια τιμη ζουμε ..
face book με "κουτελο" add on ...![]()
Εμφάνιση 46-58 από 58
-
02-11-21, 12:48 Απάντηση: Σε Meta μετονομάζεται το Facebook #46
- Περιοχή
- δυο κλικ πιο κατω
- Downloads
- 38
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 24
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 9500 εως 6500 /650
- ISP
- βρωμονταφον
- Router
- της hol
- SNR / Attn
- 9.5(dB) / 29(dB)
- Path Level
- Interleaved
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος badweed : 02-11-21 στις 12:57.
αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα
-
02-11-21, 12:54 Re: Σε Meta μετονομάζεται το Facebook #47
Απορώ πως μερικοί στηρίζετε πλατφόρμες σαν το fb.
Μιλάμε για ΤΟ καρκίνωμα. Έχει απλώσει bots παντού, δεν μπορείς να κάνεις browsing χωρίς να προσπαθεί να καταγράψει τις συνήθειές σου και σ'αυτό φυσικά φταίνε και τα sites που ενσωματώνουν τα κ@λοbot του fb.
Χρησιμοποιούσα κι εγώ κάποτε fb, αλλά μου γύρισε το μυαλό μόλις διαπίστωσα πως η official εφαρμογή του, σκανάρει με το στανιό όλες τις φωτός σου στο android, ακόμη κι αν του αρνηθείς storage permission!
Έχει τώρα πόσα χρόνια που δεν χρησιμοποιώ ούτε fb apps, ούτε messenger, κλπ και έχω βρει την υγειά μου.
Ούτε φωτός μου κυκλοφορούν στο νετ για να τις κατεβάσει όποιος γουστάρει στο pc του.
Για κάποιους, αυτά είναι συνομωσίες και 0,05%.
Για άλλους είναι το δικαίωμα του να διαχειρίζονται τα προσωπικά τους δεδομένα, χωρίς να περιμένουν από κειμενάκια κακομεταφρασμένα περί καταστατικού Ρώμης"Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
02-11-21, 12:55 Απάντηση: Σε Meta μετονομάζεται το Facebook #48
Μεγάλη επιτυχία το όνομα!
-
02-11-21, 13:28 Απάντηση: Σε Meta μετονομάζεται το Facebook #49
Το ονομα δηλωνει το metaverse - "οικοσυστημα" του εξωγηινου και οτι σου ζουκάρει ολα τα μετα - δεδομενα . ναι και τις τσοντες
-
02-11-21, 13:59 Απάντηση: Re: Σε Meta μετονομάζεται το Facebook #50
-
02-11-21, 14:03 Re: Σε Meta μετονομάζεται το Facebook #51Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
02-11-21, 19:48 Re: Σε Meta μετονομάζεται το Facebook #52
-
02-11-21, 20:54 Απάντηση: Re: Σε Meta μετονομάζεται το Facebook #53
Η ουσία είναι το facebook και τα εκατομμύρια ανθρώπων/εταιριών που εξαρτώνται από αυτό.
Τα "τσιτάτα" είναι όλα τα υπόλοιπα των δήθεν που δεν θα το χρησιμοποιήσουν επειδή "μπορούν". Είναι η ίδια φλέβα εγκεφάλου με ανάλογα προβλήματα του στυλ δεν χρησιμοποιώ Windows επειδή μπορώ, δεν χρησιμοποιώ iPhone ή Android επειδή μπορώ και γενικώς δεν επειδή μπορω.
Σκασίλα μας και σκασίλα όλων των παραγωγικών ανθρώπων για το τι δεν μπορείτε παιδιά. Ο κόσμος αυτή τη στιγμή χρησιμοποιεί facebook. Εκεί είναι τα λεφτά, οι ευκαιρίες, όλα, όσον αφορά το social. Εκεί είναι η παραγωγή, εκεί είναι οι θέσεις εργασίας, εκεί είναι τα πάντα. Αν μετά από Χ χρόνια αλλάξει αυτό και ο κόσμος χρησιμοποιεί IRC ή Netmeeting, θα πάμε όλοι σε αυτό. Μέχρι τότε, το Facebook είναι ο ρυθμιστής.
Το να λέμε ότι δεν χρησιμοποιώ το facebook επειδή μπορώ είναι απλά κόμπλεξ κατωτερότητας. Το παίζω υπεράνω και "βρίσκω την υγεία μου" επειδή απλά δεν μου δίνει κανένας σημασία.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος YaWnX : 02-11-21 στις 21:15.
-
02-11-21, 21:18 Απάντηση: Re: Σε Meta μετονομάζεται το Facebook #54
Για να το κάνει αυτό (σε αρχεία της συσκευής), θα πρέπει με κάποιο τρόπο να παρέκαμψε τους περιορισμούς του sandbox. Tρομακτικό και πολύ ενδιαφέρον αν όντως κατάφερε κάτι τέτοιο.
Μπορεί κάποιος κάλλιστα να χρησιμοποιεί FB καθαρά για επαγγελματικούς λόγους, αλλά σε προσωπικό επίπεδο να επιλέγει να απέχει. Δεν σημαίνει ότι είναι δήθεν, μη παραγωγικός, θα του λείψουν τα λεφτά, έχει κόμπλεξ κ.λπ.
Ποτέ μου δεν κατάλαβα τα υφάκια όπως το παραπάνω. Μήπως το κόμπλεξ είναι αλλού;- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
02-11-21, 21:26 Re: Απάντηση: Re: Σε Meta μετονομάζεται το Facebook #55
Δεν έχεις καταλάβει το νόημα των λεγομένων μου. Δεν πειράζει.
Εγώ δεν λέω να μη χρησιμοποιεί το fb όποιος το έχει ανάγκη για να βγάζει μεροκάματο.
Εγώ μιλάω για την παρεμβατικότητα του fb σε αυτούς που ΔΕΝ θέλουν τις υπηρεσίες του. Κατανοητό ως εδώ;
Θέλεις να χρησιμοποιείς όλα τα social, το tik tok, κλπ; Μπράβο. Καν'το. Τίποτα το μεμπτό και κατακριτέο.
Εγώ που ΔΕΝ θέλω, γιατί πρέπει να με κατασκοπεύει μέσω 3rd party tools;
Επίσης, μην υποβαθμίζεις τον συνομιλητή με εκφράσεις τύπου "κόμπλεξ κατωτερότητας" και πως "δεν μου δίνει κανείς σημασία".
Δεν ξέρεις το background μου και δεν μπορείς να ξέρεις τον κοινωνικό μου κύκλο για να κρίνεις.
Απλώς δεν μπορείς να δεχτείς ότι υπάρχει σκ@το πίσω απ'αυτή την υπηρεσία. That's all.
Ναι, κάτι τέτοιο υποπτεύομαι πως έκανε. Εγώ φρίκαρα όταν το διαπίστωσα.
Επειδή πάνε χρόνια από τότε (δεν θέλω να ξέρω τι μπορεί να κάνει πλέον), να σου δώσω ένα παράδειγμα.
Όταν πήγαινες να κάνεις ένα post μέσω της εφαρμογής, σου εμφάνιζε προεπισκοπίσεις φωτογραφιών που έχεις τραβήξει με το κινητό σου, ενώ δεν είχες δώσει camera, storage permission εξαρχής.
Αν αυτό δεν είναι παρεμβατική εφαρμογή, τότε δεν ξέρω πως να την αποκαλέσω μία τέτοια εφαρμογή.
Όταν τα επιχειρήματα στερεύουν, σειρά παίρνουν οι χαρακτηρισμοί. Έτσι πάει συνήθως..."Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
02-11-21, 21:36 Απάντηση: Re: Σε Meta μετονομάζεται το Facebook #56
- Περιοχή
- δυο κλικ πιο κατω
- Downloads
- 38
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 24
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 9500 εως 6500 /650
- ISP
- βρωμονταφον
- Router
- της hol
- SNR / Attn
- 9.5(dB) / 29(dB)
- Path Level
- Interleaved
πως μπορεσες και συνδεσες το facebook με την παραγωγη ,και θετικα μαλιστα , μονο εσυ το ξερεις .
ηδη δηλαδη ξεκινας με αυτους που μπορουν να κανουν το κατι παραπανω και τους κατατασεις στους μη παραγωγικους θετωντας τους αλλους που κολησαν με μια mainstream αποχαυνωση , τους ικανους .
τελειως ασυναρτητος νοηματος .αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα
-
05-11-21, 00:31 Απάντηση: Σε Meta μετονομάζεται το Facebook #57
Το ότι υπάρχει έστω ένας άνθρωπος να υποστηρίξει το fb και τα "καλά" του, με ξεπερνάει πραγματικά.
-
05-11-21, 00:37 Απάντηση: Σε Meta μετονομάζεται το Facebook #58
Aν ειχα ακομα το oculus - register to φατσα μπουκ to use θα τους εβριζα σε οτι φορα εχουν
https://www.forbes.com/sites/kateofl...h=1928359876f5Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimyok : 05-11-21 στις 00:44.
Bookmarks